Before, After & Inbetween, part 4

Mungolife

BEFORE, AFTER & BETWEEN - HAIR. Ennen kuin esittelen hiusrutiinini ja lempituotteeni, halusin erikseen esitellä mun yhden tärkeimmistä kauneusrutiineista, kampaajani Johannan. Olette varmasti kuulleet mun puhuvan Johannasta, ja nyt halusin omistaa tämän postauksen kyseiselle ihanalle naiselle.

Taustoitetaanpa hieman uusille lukijoille. Aikanaan 2012 menin Kanadassa kampaajalle (maailmanympärimatkan loppupuolella) kun halusin hieman tasoittaa kuivuneita latvoja. Long story short, kävelin ulos kampaajalta kyyneleet silmissä kesken kaiken, koska hän vaan leikkas ja leikkas ja leikkas, kunnes mun päällihiukset olivat käsittämättömän lyhyet. Varasin heti ajan Suomessa kampaajalle, ja päädyin muutaman käynnin jälkeen Johannan tuoliin. Johannan kanssa alkoi yhteinen taival kolme vuotta sitten. Siihen aikaan asiakkaana oli mimmi, joka vahtas jokaista käden liikettä ja istui kampaajan tuolissa kuin hammaslääkärin vastaavassa. "Mitä sä teet?", "mitä sä aiot?", "mikä toi on?". Raskas ämmä. Nykyisin sama asiakas kävelee kampaajalleen ja ohjeistus on luokkaa "mä ajattelin, että voitas laittaa vähän tummempaa, vähän tähän tyyliin, mut tee vapaasti miten parhaaks näet". Ja Johanna ei ole vielä aiheuttanut pettymystä. Viimeisin sessiomme oli kyllä kaikin puolin ylisuoritus, enkä ole ikinä ollut näin tyytyväinen reuhkaani.

Vasemmalla tukkani ennen värjäystä ja uutta Olaplex -käsittelyä. Keskellä kuva tukasta värjättynä ja käsiteltynä Olaplexillä. Viimeisenä oikealla tukassa lisäksi uudet pidennykset. Aikamoinen ero, eikö? Suorana väri näkyy ehkä parhaiten, mutta minähän harvemmin pidän tukkaa suorana, kuten ehkä olette huomanneet :D

Tämän uuden tukkani salaisuus on kolmiosainen.

- Johannan värjäystaidot. Mä en ole ikinä saanut Johannan käsittelyssä väärää väriä. Tukan väri on aina sellainen kun olen halunnut. Tällä kertaa kaipasin tukkaani syvyyttä tummemmalla värillä ja Johannan taikoma väri oli just eikä melkein. Johanna on ennen kaikkea velho pidennysten yhdistelyssä! Mun tukkaa ei värjätty melkein kahteen vuoteen ollenkaan, ja silti kaikki luuli, että mulla on tukanväri vaihtunut monesti. Eri värisillä pidennyksillä leikitellen ollaan saatu vaihdeltua mun väriä reippaastikin. Tällä kertaa toin pidennykset mukanani ja Johanna mätsäsi värin täydellisesti pidennyksiin.

- Olaplex. Olaplex on ihan uusi tuote, joka vahvistaa, korjaa ja suojaa hiuksia ihan uudella tavalla. Pitkää kokemusta mulla ei tuotteesta ole, sillä mulle laitettiin se nyt vasta ensimmäistä kertaa. Mutta tulos oli ihan paljaalla silmällä havaittava! Olaplex toimii käytännössä niin, että se estää hiuksien rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Tää kaikki liittyy jotenkin hapetteeseen ja happimolekyyleihin, mutta koska en ole kemian asiantuntija, kiinnostuneet voivat tutustua tarkemmin asiaan Olaplexin sivuilta. Käytännössä kuitenkin hiukset tuntuvat huomattavasti vahvemmilta ja sileämmiltä. Mun hiusten ongelmana on kuivuus, ja mun hiuksissa oli kyllä käsittämätön ero käsittelyn jälkeen.

- Uus hiuslaatu pidennyksissä. Mulla on käytetty nyt pari vuotta Simply Hairin teippejä, ja valitettavasti enemmän ja enemmän petyin laatuun. Tällä kertaa mulle laitettiin Rapunzel of Swedenin pidennykset, ja voi moi! Mun tukka on järjettömän paksu! Täytyy näyttää joku päivä teille mun tukka letillä, se on nimittäin ihan supermassiivinen. Mun ois pitäny syntyy kolme päivää aiemmin, niin olisin horoskoopiltani Leijona. Mun rakkaus Leijonakuningasta kohtaan on selkeesti sillä tasolla, että tukankin pitää olla kuin leijonanharja. Simplyillä ei koskaan saatu samanlaista volyymiä, vaikka tukkaa laitettiin periaatteessa yhtä paljon. Lisäksi Rapunzelin laatu on ihan eri luokkaa. Mulle laitettiin nyt Europe -laatua kolmessa eri sävyssä. Tämä on niin pehmeä!! Kuin silkkiä! Tukan sileyden huomasi jopa mies, joka ei yleensä huomaa hiusten värin vaihtumista :DJohanna on avannut uuden kampaamon Helsinkiin. Hänet löytää nykyään Hair Design Helsingistä, Uudenmaankadulta.

Täydestä sydämestäni suosittelen kampaajaa, joka pelasti mut niin kampaajakammolta kuin kamalalta tukaltakin. Nyt huhtikuun aikana jos varaatte Johannalta ajan, niin hän on luvannut mun lukijoille kaupanpäällisenä tuon Olaplex-käsittelyn :) Ajan voitte varata mille kuulle tahansa, kunhan varaatte huhtikuun aikana ja kerrotte olevanne mun lukijoita! Kaikki värikyselyt kannattaa myös osoittaa Johannalle, vaikka soittamalla, mä en nimittäin tiedä mitä väriä mulle on laitettu. Tätä nykyä en vahtaa kampaajani jokaista liikettä, vaan keskityn naistenlehtien ihmeelliseen maailmaan  :D Seuraavassa osassa palaan tukka-asiaan hiustuotteilla ja sillä, miten laitan hiukseni :)

Kommentit

milla (Ei varmistettu)

Tää sun uus väri on kyllä ihan mieletön! Ihan täydellinen omaan makuun. Jos asuisin lähempänä Helsinkiä varaisin kyllä heti Johannalta ajan!

Mulla on kans ollut oman värin kasvatusoperaatio käynnissä reilu pari vuotta. Monta kertaa oon manannu että miksioimiksi on pitäny koskaan mennä blondaamaan reuhkaa kotona.... Onneksi aletaan olla jo voiton puolella kasvatusoperaatios kun oma väri on hartioille, toki latvassa on vielä 30cm vaaleaa hamppua :|

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, itsekin tykkään tästä valtavasti :) Ja heiii, alat olee voiton puolella! :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.com

aika perfect, sanoisinko :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Ihanalta näyttää visuaalisesti uusi ulkoasu! :) Suhteellisen hyvin toimi puhelimella, mutta tietokoneella en tykkää tästä 'continue reading'-jutusta, koska kun siitä painaa, heittää sivu ihan ylälaitaan ja joutuu scrollaamaan ja etsimään uudelleen sen kohdan, johon jäi lukemaan.. toimisi siis jotenkuten, jos aukeaisi vain, eikä joutuisi edes takaisin scrollaamaan. Mulla tosin on kaikki kuvat latautunut aina hyvin, vaikka olisikin ollut postaukset peräkkäin..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Toivotaan, että siihen tottuu kuukaudessa :) Jos ei, niin mietitään mitä sille tehdään :)

Salla (Ei varmistettu)

Hyvät tuli hiuksista! En tiedä vielä onko kukaan sanonut, mutta ennen tuo rantapallon musta palkki ei pysynyt mukana kun skrollasi alaspäin, mutta tässä uudessa ulkoasussa se tekee niin. En tiedä oletko halunnut sen niin, vai oletko edes huomannut muutosta, mutta mielestäni oli parempi kun näin ei ollut:)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tämä oli osa koko Rantapallon sivun uudistusta. Katsotaan, jos siitä tulee pienempi :)

sonja (Ei varmistettu)

hiukset näyttää melkoisen täydellisiltä! :D sullahan oli aikaisemmin pidennykset jollain toisella menetelmällä (jonka nimeä en nyt saa päähän), mikä sai sut vaihtamaan teippeihin? itsellä olisi suunnitelmissa pidennykset, mutta laittotapa mietityttää. sinetit olen sulkenut kokonaan pois, mutta muita harkitsen. teipit kuulostaa muuten hyviltä, mutta pelkään että näkyy liikaa kun on hiukset kiinni. sä taidat pitää hiuksia kuitenkin suurimmaksi osaksi auki niin sitä ongelmaa tuskin on. liikaa vaihtoehtoja! hjälp.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Joo kylmäkeratiinit oli alkuun :) Teipeillä saa massaa ja tuuheutta ihan eri tavalla ku keratiineilla, mun mielestä siis ainakin :) Tai keratiineilla joutuu tekee pienissä osioissa, niin siinä menee ihan hirvittävät määrät aikaa :/ Kyllä teipitkin saa laitettua niin, ettei ponnarilla näy; osaava kampaaja ainakin osaa laittaa ne niin :)

Sussu (Ei varmistettu)

Muistatko yhtään mitä teit, kun sulla kävi tää epäonnistunut kampaajakäynti?
Mulla nimittäin katkes päällyhiukset vähän tosta toiselta puolelta kun blondasin.. oon nyt koittanut kasvattaa tätä, mutta vähän häiritsee kyllä vieläki. :/

Anna (Ei varmistettu)

No tukka värjättiin ja sitten iskettiin pidennykset, että pääs kasvaa rauhassa :/

Terhi / Muru Mou (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/murumou

Upee tukka!! Tuo uskomaton tuuheus ja upea väri, en ihmettele yhtään, että olet tyytyväinen kampaajaasi!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja Johanna on kyllä paras :)

Sanna (Ei varmistettu)

Wau, en ees tajunnut ensiksi että sun hiukset on tuossa before-inbetween-after kuvassa! Lopputulos on ihan huippu :)

Uudesta ulkoasusta sen verran, että olenkohan vaan aivan sokea vai onko tosiaan niin että tuossa etusivulla ei ole mitään tekstiä joka kertoisi montako kommenttia on postaukseen tullut? Tykkään itse käydä lukemassa kommentit sitä mukaa kun niitä tulee, mutta nyt joutuukin klikkailemaan hieman enemmän.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Kyllä postauksen perässä lukee, mutta ensi viikolla tulee tuohon postauksen otsikon alle sellanen kommenttiboksin kuvake, siitä pääsee sitten suoraan :) Se on vielä työn alla. Ulkoasu elää tässä vielä vähän :)

Jasiina (Ei varmistettu)

Sinun hiuksiasi on kyllä pakko ihailla! Väri on luonnollisen kaunis ja pidennykset sulautuvat ainakin näin kuvien välityksellä täydellisesti sinun omien hiustesi sekaan :)
Olen itsekin monesti miettinyt pidennysten laittamista hiuksiini - lähinnä paksuntamaan omaa reuhkaani. Syy, miksi asia on edelleen vain harkinnassa, johtuu pelostani, että oma hiuslaatuni ja "tuuheus" kärsisi siitä. Jos joskus kuitenkin päädyn hiustenpidennysten hankintaa, tiedän minne mennä! :)

Kaunis ulkoasu blogissa jälleen!
Hyvää alkavaa kevättä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Mä en kyllä sanoisi, että mun tukka on yhtään kärsinyt. Kun tukka laitetaan hyvin, niin ei se kyllä kärsi yhtään pidennyksistä :) Kiitoksia ja samoin sulle :)

Bella (Ei varmistettu)
Anna (Ei varmistettu)

JESSSSSSSSS

Mytty (Ei varmistettu)

Ahaa, sulla on teipit! Mä olen kanssa sellainen leijonanharja-ihminen että tuuheutta pitää olla (aivan kamalan näköistä kun kampaajalla sliipataan hius ihan suoraksi jotta näkee värin kunnolla). Mulla oli samaan aikaan keratiinit kuin sulla ja nyt long bob kauden jälkeen mietin pidennyksiä uudestaan. Ajattelin kokeilla sitä magoa mutta jos teipeillä saa tuuheammat niin ehä se oliskin mun juttu? Pidän hiuksia kiinni vain urheillessa tai jos on todella todella huono tukkapäivä. Oon aina luullutvettä Rapunzel ei vedä vertoja kampaamojen "omille" merkeille.

Uudistuksesta: vahva ilmaisu mutta mä vihaan sitä kun joutuu klikkailemaan että saa koko postauksen auki. Monet blogit jää lukematta tuon takia. Toivottavasti tämä jäisi vaan kokeiluksi :)

Anna (Ei varmistettu)

Tosi harmi juttu kuulla, toivottavasti totut siihen :) Ja suosittelen ehdottomasti teippejä, jos haluat tuuheutta, siihen ne on musta parhaat :) Ja kyllä voin sanoa suoraan, että Rapunzel on paras mitä oon koskaan kokeillu :)

johanna (Ei varmistettu)

Hei, mulla on ihan samanlaiset kokemukset simplyn tukasta vs. rapunzel. Kiva, että joku rohkenee olla erimieltä vaikka rapunzeli ei ookkaan 'tukkutukka'! Mun simplyt meni aina ihan rastoiksi tyvestä ja huoh. Mitkä sävyt sulla on nyt päässä?

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on 18, 18k ja 14 :)

Emilia S (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset! :) Wau! Mietin vaan noita teippejä. Kuinka usein käyt huoltamassa teipit ja tuleeko sellainen olo että teippi vähän rullautuu reunoista jonkun ajan jälkeen? Häiritseekö se?

Anna (Ei varmistettu)

Moiii :) Mä käyn yleensä parin kuukauden välein, eikä noi teipit kyllä yhtään repsota. Välillä saattaa lähteä irti kokonaan, mutta ne saa helposti takaisin :)

Kommentoi