Before, After & Inbetween, part 5

Mungolife

KASVOJEN PUHDISTUKSEN SALAT. Hei murut. Oliko teillä ihana vappu? Mulla oli ainakin! :) Vappuaatto meni iltapäivään asti dissen kimpussa, mutta siitä sitten eilisaamuun asti oli dissevapaata aikaa. Valitettavasti aikaa ei liiennyt myöskään blogille, vaan huomioni oli omistettu 100 % ystävien ja rakkaan kanssa ajan viettämiseen. Ensin juhlittiin hyvinkin vauhdikkaasti Bankissa isolla porukalla ja perjantaina vappubrunssilta suunnattiin vappuhulina-hengessä katsomaan ystäväporukalla Suomi-USAa. Se on nyt unohdettu ja nyt hyvällä fiiliksellä kohti illan Tanska-matsia!

Sitä ennen ajattelin kylläkin jatkaa tätä kauneudenhoito-sarjaa, joka on jäänyt vähän taka-alalle kaiken muun mukana. TJ18 dissen palautukseen, eli kahden ja puolen viikon päästä I'm all your again! Ihanaa. Hyvällä mallilla se onneksi on, ja homma kulkee, joten kyllä tämä tästä. Mutta niin.

Jotenkin tän vappumyrkyllisyyden jälkeen tässä kasvonaamio kasvolla istuessa tuntui sopivalta aiheelta palata kauneudenhoitoon, ja erityisesti puhdistukseen.

Nuorempana mä olin tosi huono putsaamaan kasvoja, en oikeestaan juuri pessyt meikkejä pois erityisemmin. Suihkussa pesin kasvot ja that's it. Nykyään olen melko lailla tarkempi, ja muutama luottotuote on tässä vuosien varrella löytynyt :)

I'm sorry for my disappearance. I still have 18 days to go with my dissertation so my attendance here in Mungolife will not be that good until then. I kinda miss this though, and can't wait for another 2,5 weeks to go by and I'll have all the time in world to blog :) Anyway, I thought to quickly get back to the beauty theme I started in February, and continue with cleansing and make up removal :)

Yksinkertaisin ja paras juttu ever on Lidlin hellävaraiset Iseree-puhdistusliinat. Pyyhin noilla aina meikin pois ennen suihkua / illan naamapesua. Niillä lähtee musta meikit tosi hyvin pois, ei kuivata ihoa ja ei ärsytä lompakkoa, on nimittäin halvimmat liinat mitä nyt löytyy.

Suihkussa vuorottelen kahta eri pesuvälinettä. Clarisonic on ihan mieletön! Omaa lempparia meikinpoistoainetta vaan tuohon harjalle ja sitten ohjeen mukaan 2 minuutin pesu. Kasvot näyttää superraikkailta ja tosi paljon enemmän elonvoimaisille tämän käytön jäljiltä mun mielestä. Harja ei tosiaan kuori tai harjaa sinänsä, vaan on todella pehmeä ja tavallaan "paineella" putsaa sieltä ihohuokosista ne syvemmät epäpuhtaudet tai siis meikin, johon ei muuten pääse käsiksi. Ideana on harjapää, joka pyörii 300 kertaa sekunnissa ja tavallaan se "pulssi" liikuttaa sen epäpuhtauden ihohuokosesta. Vaikea selittää, mutta kannattaa tutustua, jos laitetta ette vielä ole kokeilleet. Itselleni olen kokenut parhaaksi cashmere-harjapään, joka on kaikista pehmein. Viimeksi tarkistaessani sitä ei Suomesta saanut, ostin omani Lontoosta, mutta voi olla, että sellainen on sen jälkeen tännekin jo rantautunut.

Laite on sijoitus, koska hintaa sillä on kyllä reippaasti yli sata euroa, mutta on kyllä mun mielestä ehdottomasti joka euron arvoinen :)

My absolute favourite things are the facial wipes from Lidl :D They are like 2 euros each and I think they are the best. I usually wipe the most of the make-up off with these and then continue by washing the rest with Clarisonic. I got this last autumn and absolutely love this product, as it is gentle but super effective.  

Toinen, huomattavasti halvempi, puhdistuskeino, jonka otin käyttöön tuossa alkutalvella oli Konjac pesusieni. Tämä kuorii kevyesti ja auttaa puhdistamisessa, ja saa ihon tuntumaan heti ensimmäisenkin pesun jälkeen jotenkin puhtaammalta ja pehmeämmältä. Kuivana tämä on ihan superkova, mutta kunnolla kasteltuna muuttuu sellaiseksi limaisen pehmeäksi :D Sieni on siis valmistettu jostain aasialaisesta kasvista tai sden juuresta (öhh, huomaa tiedon määrä :D), mutta sen salaisuus piilee sen huokoisessa pinnassa, jolla meikki putsaantuu ilman meikinpoistoainettakin :) Näitä on useita versioita, mm. kuivalle ja atooppiselle iholle. Omani on kuitenkin tuo ihan perus, Pure Konjac sponge, maksaa about 13 euroa kai? Tai jotain sellaista, en nyt tarkalleen muista. Kyseessä on 100 % luonnontuote, joka pitää vaihtaa n. kolmen kuukauden välein ja jonka voi sitten viskata huoletta biojätteeseen kun on tullut tiensä päähän. Tää on ihan super hellävarainen kasvoille ja ainakin mun kuivan ihon putsaamisen loistava tuote! Omani ostin Stockalta, eli Suomestakin näitä löytyy, tosin ulkomailta tilaaminen taitaa olla aika paljonkin edullisempaa :)

Another great thing for facial cleansing is the Konjac sponge :) It gives the face a very gentle peel and makes the cleansing easy and pleasurable experience. I use the Pure Konjac sponge, I might try the aloe one in the future though, as my skin is on the dry side. This works with or without make up remover.

Ja ne itse aineet. Mä rakastan Formula 10.0.6:n tuotteita. Australiassa ihastuin näiden mutanaamioon ja myöhemmin sitten kaikkiin muihinkin kokeilemiini tuotteisiin. Juuri istun kyseisen merkin peel off -naamio kasvoillani. Näiden cleansereita käytän yleisimmin, Clarisonicin tai Konjacin kanssa, joskin välillä todella todella laiskalla tuulella pesen kasvoni vaan Nivena Cleansing Moussella. Dr. Lewinnsin kosteuttava aloe veraa sisältävä cream cleanser on myös sellainen tuote, jota voin lämpimästi suositella käytettäväksi :) En osaa sanoa saako noita Formula 10.0.06:n tai Dr. Lewinnsin tuotteita Suomesta, mä oon aina täydentäny varastoja ahkerasti Australiassa. Jos joku paremmin tietää, niin hihkaiskaa toki tänne kommenttiboksin puolelle!

Mitä en käytä ikinä kasvoilleni, on kasvovedet. Olen huomannut, että mun kuiva iho ei kyllä pidä ollenkaan siitä, että sitä jynssää tonicilla, jotka on joko öljyisiä tai kuivattavia. Olen tullut siihen tulokseen, että mulle sopivimmat meikinpoistorutiinit on pintameikin poistaminen meikkiliinalla ja sitten syvempi putsaus iltasuihkussa näillä em. tuotteilla.

Silmiini käytän yleensä vain ripsiväriä, joka lähtee vedellä pois, ja pesen sen juoksevan veden alla ihan sormin joillakin noista aineista :)

And for the actual products. I love the Formula 10.0.6 products. I fell in love with their mud mask at first, but later found myself emptying the shelves of their make up removers and other masks as well. These products I use with or without Claironic and Konjac, but when I get realllllly lazy, I just wash my face with Nivea Cleansing Mousse.

What I never use on my face, is tonic. I've never found that didn't leave my skin feeling oily or superdry. I just don't think it's necessary, so I only use cream cleansers, that do the trick just fine I would say :)

Mitkä on teidän ehdottomat meikinpoisto-suosikit?

What's your favourite make up cleansing products?

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Mä edelleen vuosienkin jälkeen vannon Vichyn 3in1 puhdistusvoiteen nimeen. Sillä lähtee parhaiten silmämeikki pois. Lisäksi Avenen lähdevedestä en luopuisi. Sitä käytän kasvovetenä ja milloin mihinkin. Ja noi Lidlin kasvopyyhkeet on oikeesti pop, aivan loistava tuote.

Anna (Ei varmistettu)

Ikisuosikkiasema on joillain tuotteilla siis selvästi ansaittu :)

jenya (Ei varmistettu)

Mun luotto tuote meikkien putsauksessa on Lumene sensitive touch linjan extra gentle cleanser- puhdistusemulsio, joka hierotaan nassuun ja huuhdellaan vedellä. Tämä ei pese nassua ihan natisevan puhtaaksi, muttei myöskään jätä mitään ikävää kalvoa, kuten jotkut kuivalle iholle tarkotetut tuotteet tekee. Putsauksen jälkeen taputtelen Lancomen tonique douceuriin kastetulla vanulla koko nassun ja tän jälkeen vielä kosteusvoide, ni naama pysyy pehmeenä. ainiin, on vielä yks ihan ässä juttu, nimittäin aurinko. mä en tiedä mihin sen parantava voima perustuu, mut heti helmikuusssa mun ihon kunto kasvoisssa paranee paljon.

Anna (Ei varmistettu)

Joo siis aurinko auttaa mulla aina saamaan ihon parhaimman näköseks :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Mulla on myös ollut käytössä konjac sponge mutta en ole sitä kovin enää käyttänyt. Tuo harja juttu tosin vaikuttaa mielenkiintoiselta ja oonkin nähnyt noita jo ainakin hobby hallin sivuilla :-)

Anna (Ei varmistettu)

Joo niitä saa vaikka mistä kaikkialta :)

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Noita formula 10.0... putsareita saa ainakin täältä ruotsista ettei ihan ausseihin tartte lähtee ;)

Anna (Ei varmistettu)

nähtävästi saa myös Kicksistä Suomessa, jes :)

tyty (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Lidliin siis noita puhdistusliinoja ostamaan. Vedenkestävät ripsarit on ä-r-s-y-t-t-ä-v-i-ä !! Ei ne lähe millään tärpätillä pois. Mut eipä raaski heittää Dioria roskiin. Kaneboa seuraavaks ostan! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en oo koskaan ymmärtäny sitä kanebon ripsarin suosikin asemaa. Musta se on suorastaan huono :D

heidikaroliiina
Beauty Talk

Noita Formula 10.0.06:n tuotteita myydään suomessa ainakin KICKSeissä ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Jesh, hyvä tietää :)

Nina (Ei varmistettu)

Noita Konjack sieniä myydään Ruohonjuuressa myös, maksaa muistaakseni jotain 9€. Ite oon ollu tosi tyytyväinen siihen.

Anna (Ei varmistettu)

Ah, hyvä tietää, koska hukkasin omani reissussa :/

Kookosöljy on ihan huippu vedenkestävän ripsarin poistoon! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en tosiaan käytä koskaan vedenkestävää ripsaria, mutta jollekin voi olla neuvo paikallaan tämä :)

Maria (Ei varmistettu)

Mun naama on ihan super herkkä kaikelle; meikkivoiteille, meikinpoistoaineille, rasvoille.. Parhaiks oon todennu 4-5v käytön aikana Nivean perus kasvoveden sekä puhdistusmaidon. Putilot saisivat kyllä olla isomissa ko'oissa.. Mutta minkäs teet! Sitten käytän garnierin kuorintaharjaa (http://www.magicmakeup.co.uk/images/standard/p5509-garnier-pure-active-exfo-brusher-wash-150ml.jpg ). Käytin matte moussea aikoinaan (5v sitten) ja kun naama meni tosi surkeesee kuntoo, lopetin ton harjan käytön, kunnes huomasin että se meni vielä huonompaa kuntoo :-D sen jälkeen otin ton takasin käyttöön ja naama kiittää! Tosi riittosa puteli (kestää helposti vuoden) ja maksaa vielä alle 10€ :-) oon myös sitä sun suosittelemaa dermarolleria käyttänyt, itse en kauheammin ole huomannut naamassani eroa, mutta avomies kyllä sen sijaan on :-D Pääasia että joku huomaa!

Nora (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut Dermalogican tuotteita? Aika kalliita, mutta paras ihonhoitosarja, mitä olen kokeillut.

Anna (Ei varmistettu)

En, asiaan täytyykin saada muutos, olen jo pitkään sitä miettinyt :)

öava?

Tuli mieleen, että oletkohan koskaan kuullut kaksoiskosteutuksesta? Ideana on se, että iho kosteutetaan hoitovedellä ja sitten vielä kosteusvoiteella. :) Oma pintakuiva sekaiho on tykännyt tuosta tavasta tosi paljon, ennen kun käytin sille niitä alkoholipommi-kasvovesiä, jotka aiheuttivat vaan katastrofeja...

Kunnon kosteuttavia kasvovesiä on ainakin Lumenella ja L'Orealilla (hitusen geelimäisiä, eivät vesimäisiä). Sensailla ja Shiseidolla on myös hoitovedet! Myös muilla merkeillä saattaa löytyä tähän tarkoitukseen sopivia tuotteita, mutta ehkä viisaammat osaavat neuvoa tässä asiassa. :)

Anna (Ei varmistettu)

En oo kuullu, täytyy tutustua noihin :) Kiitos vinkistä :)

jopunen (Ei varmistettu)

Mullakin on käytössä tuo konjac sieni. Ehkä musta ois kivointa (helpointa!) pestä suoraan kädelle laitettavalla pesuaineella kasvot, mutta ne on yleensä aika voimakkaita ja kuivattaa naamaria.

Ootko kuullut misellivedestä? Jos iho on herkkä niin sitä misellivettä voi käyttää kasvojen puhdistukseen, se on kasvoveden kaltainen aine, joka vetää puoleensa likaa. Oon itse ottanut sellasen käyttöön aamuisen kasvojen pesun sijan ja auttaa siihen, ettei iho kuiva liikaa.

Maria (Ei varmistettu)

Pakko vastata tähän, että mä en TODELLAKAAN suosittele misellivettä, naamani ns.kulahti siitä mönjästä ihan järkyttäväksi. ja se myös haisi kaameelta:s

Sari (Ei varmistettu)

Hei, koska teet postauksen käyttämistäsi hiustuotteista? :)

Anna (Ei varmistettu)

Sitten kun on sen aika :P

Sari (Ei varmistettu)

Ajattelin vain kun edellisessä osassa krjoitit että "Seuraavassa osassa palaan tukka-asiaan hiustuotteilla ja sillä, miten laitan hiukseni :)" ...on meinaan ainakin yks odotanut sitä! :D Mutta, hyvää kannattaa odottaa... ;)

Anna (Ei varmistettu)

Juu, nuo nyt elää nuo kauneuspostaukset. Niitä tulee kun tulee, seuraava osa oli tarkoitus olla tukka, mutta otan nyt meikin ensin :)

A (Ei varmistettu)

Lidlin toujours aloevera (tms, ne vauvanpylly-tuotteet kuitenki :D) -kosteuspyyhkeet on törkeen hyviä kans!!

pannukakku (Ei varmistettu)

Itse olin tulossa myös vinkkaamaan näistä! Alle 2€ ihan älyttömän iso paketti ja itselläni lähtee näillä vedenkestävä maybellinen great lash-ripsarikin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Oho, täytyy kokeilla siis :)

Camilla (Ei varmistettu)

En käytä muuta kuin ihan perus kookosöljyä nykyään. Olen varsinainen kauneus-junkie, ja olenkin kolunnut läpi yhden jos toisenkin meikinpoistoaineen. Kookosöljyn olen kuitenkin todennut parhaaksi sekaiholleni! Otan vaan öljyä käsiin ja hieron sitä kasvoihin ja silmiin (tehoo myös vedenkestävään meikkiin!) ja otan kasvopyyhkeen jonka olen kastanut kuumalla vedellä ja laitan pyyhkeen kasvojen päälle. Todella rentouttavaa ja ihoni ei ole koskaan voinut paremmin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kuulostaapa hyvältä, täytyykin kokeilla :)

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.com

Mä oon todennut itselleni parhaaksi kaikki kosteuttavimmat tuotteet, joten oon pysynyt uskollisena Bodyshopin Vitamin E -sarjan Cream Cleanserille. Käytän sen kanssa Sephoran naamaharjaa, joka on ikään kuin manuaaliversio Clarisonicista, toimii! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä käytin itse asiassa tosi pitkään tota vitamin E -sarjaa :)

susan (Ei varmistettu)

Vichyn tuotteet on ykkösiä ollut jo monta vuotta enkä vaihda pois! Aqualia Thermal -sarja on suosikki. Ihoni voi todella hyvin, kun käytän Vichyn puhdistusainetta, kasvovettä sekä kevyempää ja rasvaisempaa rasvaa aina tarpeen mukaan. Uusin löytö on Vichyn silmänympärysvoide, joka on myös todella hyvä :)

Kommentoi