Before, After & Inbetween, part 6

Mungolife

THE HAIR. Tosta se lähtee. Pestyt ja pyyhekuivatut hiukset saa yleensä kuivua itsekseen meikin ajan. Pesutuotteina käytän Label M:n Organic Lemongrass sarjaa.

Hair Design Helsingin Johanna on mun hiusneroni, joka värjää, leikkaa ja hoitaa mun pidennykset. Vaihdoin muutama kuukausi sitten pidennykset Rapunzel of Swedenin pidennyksiin, enkä voisi olla tyytyväisempi!! Hiukset on ihan moninkertaisen tuuheamman tuntuiset, ja pidennykset pysyvät uskomattoman hyväntuntuisena tosi pitkään :) Nyt kun pidennykset on jo nostettu kerran ja taas on tukka kasvanut pari senttiä, nostamme taas pidennykset viikon päästä. Ensimmäisen kerran vaihdan uusiin pidennyksiin varmaan parin kuukauden  päästä, eli samalla tukalla pärjää ainakin puoli vuotta. Tällainen joka päivä hiuksia kähertävä tyyppikin.

Ennen kuivaamista, levitän hiuksiin Label M:n age-defying radiance oilia ja Balmainin silkkisuihketta.

Föönaan tukan läpi ihan kunnolla.

Kuivan tukan jaan osiin ja laitan yläosan kiinni nutturalle siksi aikaa kun kiharran hiukset isoissa osioissa Rapunzel of Swedenin Hollywood-kihartimella.

Kun alaosa hiuksista on valmis, tupeeraan yläosan tyven ja kiinnitän Masterpiece-lakalla.

Kiharran yläosan hiukset pienemmissä osioissa ja poispäin kasvoilta.

Aand ready!! No ei nyt sentään :D Kun kaikki kiharat on tehty, annan niiden jäähtyä kunnolla 5-10 minuuttia.

Suihkutan hiuksiin kauttaaltaan Masterpiecea, joka on mun yksi ykkösluottotuotteistä mitä tulee hiustuotteisiin.

Annan hiuslakan olla viitisen minuuttia, jonka jälkeen kampaan hiukset isolla kammalla läpi ja asettelen sormin niin kuin ne haluan. Ja valmis!!

Mun luottotuotteet: 

1. Rapunzel of Sweden European Straight hiuspidennykset pituudessa 50 cm.
2. Label M, Organic Lemongrass shampoo ja hoitoaine
3. Hollywood-rauta Rapunzel of Swedeniltä
4. Tigi Masterpiece -lakka

Kaikki muu on vaihdettavissa, mutta noita en vaihda!!

Siinäpä se, toivottavasti tästä on apua jollekin :)

Kommentit

Darya (Ei varmistettu)

onpas se helppoo ja vaivatonta toi feikkihiusten pitäminen ja laitto. kyllä olet tyttöhyvä niin ittees täynnä, että melkein säälittää.

Anna (Ei varmistettu)

Pidän ja laitan mielelläni feikkihiuksiani. Olen mielelläni tällainen, en sentään ole täynnä pahuutta ja ilkeyttä toisin kuin sinä. Toivon vilpittömästi, että saat elämääsi jotain hyvää, sillä kenenkään ei pitäisi voida niin pahoin, että tuntee tarvetta noin ruotia toisia. Kaikkea hyvää ja erityisesti paljon positiivisuutta elämääsi!! :)

Tiiasara (Ei varmistettu)

Aivan mahtava vastaus Anna! Ei varmasti ole helppoa kun vastaavia kommentteja tulee joka ikinen kerta, mutta toivottavasti jaksat jatkossakin vetää tällä linjalla takaisin. Olet oikeassa, kukaan jolla on oikeasti elämässään hyvä olla, ei jätä tuollaista kommenttia! Sinusta toisaalta huokuu onni tällä hetkellä ihan tänne ruudun toiselle puolelle asti ja sitä on ilo seurata.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) ja kieltämättä nyt on todella onnellinen olo :) Siitä on kiittäminen montaa asiaa ja ihmistä, ennen kaikkea varmasti omaa rakasta, joka tekee jokaisesta päivästä paremman :)

Hanna (Ei varmistettu)

Minä puolestani toivon, että saat viisautta pääsi sisälle. Tuota pääsi ulkopuolista hiushattaraa jaksaa ehkä vielä muutaman vuoden käsitellä.
Prinsessasadut loppuvat aikanaan. Meitä on muitakin, jotka ihmettelevät sinun omahyväisyyttäsi. On hyvä oppia, että aina ei saa ihailua osakseen.
Pidä vaan tönkkösi ojennuksessa, kyllä niihin aikaa ja vaivaa kuluukin :)

Anna (Ei varmistettu)

Mitä ikinä sinä mahdat tietää minun pääni viisaudestani? Kyllä kertoo ihan eri ihmisen kuin minun pääni viisaudesta, jos päättelee mitään toisen älykkyydestä hiuspostauksen perusteella :D Hömppäblogissa vielä. Kyllä tätä hiushattaraa jaksanee käsitellä ihan loppuelämän, kiitos vaan.
Prinsessasadut varmasti loppuvat aikanaan; onneksi minä elän oikeaa elämää enkä prinsessasatua :)
Tiedätkö mitä minä jaksan aina ihmetellä? Miten tuntematon ihminen voi teilata toisen omahyväiseksi? Kertaakaan vaihtamatta tämän kanssa ajatuksia tai puhumatta niitä näitä? Toki blogista voi saada sellaisen kuvan. Olenhan itse blogini keskiössä ja blogini kertoo minun blogipersoonastani. Blogi kun vaan on pintaraapaisu ajatuksiini, niin minua aina säälittävät tällaiset kommentit. Mulle tulee niin valtava sääli teitä kohtaan. Ihmisiä, jotka ovat noin mätiä sisältä, että tuomitsevat muita, tuntematta. Mahtaa olla elämä surullista.

Onneksi omassa elämässäni on hiuspidennysten ja tukanlaiton ohessa aivan mielettömiä ihmisiä, upeita persoonia ja mielettömiä hetkiä. Ne tekevät minusta perusiloisen ja vahvan ihmisen, jolla ei ole tarvetta mollata tuntemattomia. Tsemppiä ja hyvää jatkoa; toivottavasti sinäkin löydät elämääsi jotain, mikä tekee siitä elämisen arvoista! Muiden haukkuminen tuskin kellekään riittää hyvää elämää tekemään :(

V (Ei varmistettu)

Minkä ihmeen vuoksi älykkyys ja esteettisten mieltymyksien esille tuominen poissulkevat toinen toisensa? Tähän kummaan asenteeseen tuntuu törmäävän jatkuvasti, varsinkin naisena IT-alalla; ilmeisesti se, että pidän meikkaamisesta tekee minusta huonon koodarin :'D. Ja lisäyksenä nimimerkin 'Hanna' aikaisempaan "kommenttiin": älyykkyttä on monenlaista; älykkyyttä on myös kyky pitää sammakot suussa. Anyhow, sinulla on Anna hyvä meininki, keep up the good work! Siskot!

Suvi (Ei varmistettu)

Aivan ihanan paksut ja väriset noi sun hiukset!! minkä värisiä pidennyksiä käytät ja onks toi kiharrin tarkotettu ihan pidennyksien kihartamiselle? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) ja oletettavasti on, kun on Rapunzelin oma :) Ja mulla on kolmea eri sävyä tuota tukkaa :)

Laura (Ei varmistettu)

Eih. Hehhe. Hyvä toi "valmis!" Ja katoin kuvaa silleen "hetkonen..... ei se nyt kuvissa normaalisti ihan tolta näytä.. vähän tönkkö... mitäss... " Sit heti perään "ei nyt sentään" haha. Pitäskö mennä nukkuu, kun oli niin hyvä vitsi. No olihan se. Toimi siis.

Anna (Ei varmistettu)

:D No hyvä, että jollekin toimii mun väsyneet läpät n:D

Rosalienism (Ei varmistettu) http://rosalienism.blogspot.fi

Toi lakka on vaan ykkönen! Monta vuotta ollu käytössä ja se on oikeastaan tähän mennessä ainoa luotto kauneudenhoituotteeni jota en vaihda mihinkään ;)

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä ihan huippu! :)

Salla (Ei varmistettu)

Mikä sävy sinulla on pidennyksissä? Onko niissä yhtä sävyä vai useampaa?

Kiitos vastauksesta ja aurinkoista kesää!

Anna (Ei varmistettu)

Moikka, mulla on kolmea eri sävyä. Jos en väärin muista, niin 14, 14K ja 18 :)

Salla (Ei varmistettu)

Ovatko pidennykset teippikiinnityksellä?

Anna (Ei varmistettu)

On joo :)

Feline (Ei varmistettu)

Näytät aivan uskomattoman kauniilta tuossa kuvassa, jossa tupeeraat hiuksiasi <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sofia (Ei varmistettu)

Iiiiiiihanat hiukset! :) montako pakettia sulla on noita teippejä päässä, kun on noin tuuheet? Ja pakko kysyä samalla, että mitä luomiväriä sulla on ja missä sävyssä? Oon ihaillut sitä jo monta kuukautta kaikissa kuvissa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ahmmm, mulla on ehkä about 6 punttia. Tai jotain sinnepäi. Vaikee sanoa, kun niitä on sekoitettua, niin on avattu monta punttia, mutta tukkaa on jäänyt myös yli :) Ja luomiväreissä on sekavasti eri ruskeita aina, Nakedia, Chanelia ja Maybellinen Nuden sävyjä :)

Tytti (Ei varmistettu)

Hei mahtava postaus! Kiva kuulla sun luottotuotteista! Mukavaa viikonloppua :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos ja samoin :)

Alina (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Hei pakko kysästä kun en ensigooglettelullani löytäny, että onko toi pöydällä näkyvä kulta-valkoinen 'pussukka' sellainen paperinen säilytyspussi? Mistäköhän mahtaa olla kotoisin toi? :) mahtavaa kesää sulle!

Anna (Ei varmistettu)

On joo, niitä saa Stockalta :)

Sonkku (Ei varmistettu)

Sun hiukset on ihanan väriset! Onko tuo vaaleampi osa vaalennettu ja laitettu joku väri/sävy päälle vai miten on noin kaunis vaaleanruskea saatu? :) ja toinen juttu, eli onko tuo tumma osa tyvessä värjätty että ei ole enää se oma väri? Jos on, niin osaatko sanoa, värjättiinkö se mahd. lähelle omaa väriä vai miten toimit sitten tyvikasvun kanssa liukuvärissä? :D Anteeksi tällainen kyselyviesti, mutta oon pääni puhki miettinyt mitä hiuksilleni tekisin kun kampaaja onnistui värin ihan totaalisesti sössimään. :(

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole vaalennettu, vaan on sekoitettu kolmea eri pidennysväriä Rapunzelilta ja omaa tukkaa :) Tukka on sävytetty juuresta, mutta tosi lähellä omaa on, juurikasvukaan ei juuri näy :)

Ja voi hitsi, toivottavasti saat hiuksesi kuntoon :)

Neea (Ei varmistettu)

Hei, mis noita kihartimii myydään ja paljonko ne maksaa? Nuo sun hiukset on kyllä aivan ihanat<3

Anna (Ei varmistettu)

Rapunzel of Swedenin kotisivulta saa tilattua, ja oisko jotain 50 euron hujakoilla :)

IdaKatriina
Beauty by Ida M

Peukku Label M:n tuotteille, tosi hyviä! :) Ja tuggas on aina niin kaunis, pieni hiuskateus iskee ;)

Anna (Ei varmistettu)

:) Kiitos :) Ja Label M on ihan paras!

h savel (Ei varmistettu)

Tätä olen odottanut pitkään :) hiusten laittoa. Mulla on luonnollinen tukkavärkki, yhtä pitkä kuin sulla, myöskin blondi, mutta aivan piikkisuora, joten kiva saada uusia ideoita sun hiusten hoidon muodossa. Mullakin aamulla tukan laittaminen muuta kuin roikkuvan näköiseksi (kiharaa, lettiä, nutturaa, ponnaria, yms kampauksia...) vaatii aina pikku-session. Mä olen käyttänyt kihartamiseen sellaisia kukkasen muotoisia vaahtomuovirullia ja suoristusrautaa, mutta täytyy varmaan ottaa mietintään myös RoS:in Hollywood-kiharrin - jälki näyttää nimittäin todella hyvältä! Kuinka kauan aikaa sulla menee normaalina aamuna meikata? Entä laittaa hiukset?

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, meikkiin menee ehkä 15 minu, tukkaan jos se on kuiva jo valmiiksi, niin ehkä 20 min :)

Marianne (Ei varmistettu)

Anna hyvä! Kun hieman saat ikää, niin huomaat että pääsi sisältö merkitsee enemmän kuin ulkopuoliset kutrit. Varmasti saat vielä uutta ja arvokkaampaa sisältöä elämääsi. Pysy positiivisena ja odota tulevaa!

Anna (Ei varmistettu)

Marianne hyvä! Kun hieman saat avarakatseisuutta lisää, niin huomaat, että pääni sisälötä ei käy ilmi ulkopuolisista kutreista. Joillakin voi olla molempia. Kiitos vaan, mulla on todella ihanaa ja arvokasta sisältöä elämässäni, eikä se mitenkään poissulje kiinnostustani ulkoiseen kauneuteeni :) Älä pysy noin tuomitsevana, vaan odota parampaa, avarakatseisempaa tulevaa! :)

Iida (Ei varmistettu)

Pitkästä aikaa tulin tutkailemaan, mitä tähän blogiin kuuluu, ja wau, kommenttiosio on taas aika mieletön, haha! Miellyttävää ja kaunista luettavaa on blogisi, ja Mariannelle täytyy sanoa, että pinnallisten asioiden väheksyminen ei tee kenestäkään hyvää tai mielenkiintoista ihmistä sisältä. Sinusta se näyttää tekevän katkeran.

Heli (Ei varmistettu)

Ihanaihana tukka ja huikea mimmi! samalla asenteella vaan eteenpäin! Hyvää viikonloppua teille ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Johku (Ei varmistettu)

Moikka! Bongasin ps. I love fashion blogista kivan postaus idean, sellasen että laittaisit aina välillä asukuvia mikä sulla oli esim 5.6.2011, 2012, 2013 yms päällä, siis samalta päivältä mikä on menossa tai lähi päivänä mut eri vuodelta :D Oh god oon huono selittään

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, täytyykin pohtia tuollaista :)

meow (Ei varmistettu)

Hey! Pisti silmään. Onpas tosi hyvä idea! Anna KYLLä!!! Etenkin tämmöselle vanhalle lukijalle ois kyl hauska nähä :D

Enni (Ei varmistettu)

Onko sulla ollut ikinä ongelmia teippipidennysten aikana? Esim onko ne takkuuntuneet juuresta kun tukka kasvaa? Mikä pidennysmerkki sulla oli ennen rapunzelia ja mitä tykkäsit? Olen siis itse todennäköisesti ottamassa teippejä ja tällaisena nyhverönä ja epäilijänä pakko kysellä :D kun pelottaa aina oman tukan puolesta miten se kestää, kun omistan tällaisen ohkaisen letin.

Anna (Ei varmistettu)

On joo, muttei Rapunzelin kanssa. Simplyn tukassa meni esimerkiksi tosi takkuun just lomilla, kun oli uimassa ja kosteassa ilmastossa. Tää Rapunzelin tukka on pysyny supersileenä :)

tia (Ei varmistettu)

Wau! Ihanat kiharat! Kauniin väriset hiukset sulla, nyt oikein tulee noissa kuvissa kivasti esille väri. :) täytyy itsekin kokeilla enemmän kihartaa näin kesällä kun on kerta itsellänikin tota metrihiusta jonkun verran :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja anna mennä, jos tukkaa löytyy! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Aika kamala! Mulle tuli tosta ekasta kommentista tosi paha mieli sun puolesta. Melkein kyyneleet nousi silmiin. Miten ihmiset voi sanoa tommosta? Ja pakkoko on lukea sun blogia jos noin kovin ahdistaa. Ei taida kommentoijalla olla omassa elämässä kaikki hyvin.

Postauksesta tykkäsin kovasti :). Vaikka mulla on aivan erilaiset hiukset, lyhyet ja tummat, sain sulta kivoja ideoita hiusten laittoon. Sulla on varmaan kauneimmat hiukset mitä tiedän :)

Anna (Ei varmistettu)

Jep. Musta on jotenkin käsittämätöntä, että joku kokee tällaisen hömppäblogin kertovan kaiken ihmisestä. Se kyllä kertoo sen ihmisen omasta kypsymättömyydestä prosessoida mediaa ympärillään :/

Kotia (Ei varmistettu)

Mitä sävyä pidennykset ovat ja millä kiinnityksellä? Mitä kiinnitystä itse suosit?

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on kolmea eri sävyä, ja teipeillä :) Mulla on 14, 14K ja 18 muistaakseni :) Ellen ihan väärin muista.

hulina (Ei varmistettu)

Onko Swiss clinicin tuotteisiin tulossa vähään aikaan enää mitään lukijatarjouksia? Kovasti mietin että raaskinko ostaa täydellä hinnalla Swiss Lashes:n

Pages

Kommentoi