Aktia

Mungolife


*Kaupallisessa yhteistyössä Aktian kanssa

Viime aikoina multa on kyselty paljon vakuutuksiin liittyen, mm. raskausaikana matkustamiseen ja vauva-aikaan liittyen. Olen lupaillut palata asiaan tarkemmin, ja nyt onkin hyvä hetki esitellä yksi mahtava yhteistyö, joka alkaa blogissani. 

Olen vuosien varrella kehunut lukemattomia kertoja vakuutusyhtiötäni, Aktiaa. Olen itse asiassa ollut Aktian asiakas yhtäjaksoisesti kohta 15 vuotta, nimittäin sain ensimmäisen tilini aikanaan Aktiaan, ja siitä on asiakkuuteni alkanut. Jossakin vaiheessa pankkiasiani siirtyivät toiseen pankkiin, mutta heti omilleni muuttamisen jälkeen aloitin vakuutussuhteen Aktian kanssa. Olen siis ollut Aktian vakuutusasiakas jo yli 10 vuotta, ja siihen on mahtunut kaikkea mahdollista. On ollut tyrmäystippoja Barcelonassa, vuosia ulkomailla, ryöstöä Balilla, pesukonevahinkoa, polvileikkausta ja munuaistulehdusta Australiassa ja vaikka mitä. Voisinkin siis sanoa, että kokemukseni vakuutusyhtiön kanssa toiminnasta on hyvinkin kattava. Aktia on kulkenut huomaamatta jo kymmenen vuotta luottoystävänäni kaikkialla, ja olen yritystä kehunut jo vuosia kaikille. 

En osaisi edes kuvitella millaista elämäni olisi ilman aivan mahtavaa vakuutusyhtiötä! Voin mennä ja kulkea maailmalla huoletta kun koko elämäni, kotini ja terveytemme on vakuutettu luotettavassa vakuutusyhtiössä. Aktian etuna on aina ollut poikkeuksellisen erinomaiset vakuutusehdot, hyvä asiakaspalvelu ja nopeat korvauspäätökset, enkä ole kertaakaan kymmenen vuoden aikana kokenut mielestäni pienintäkään vääryyttä. Enkä ole muistaakseni kertaakaan jonottanut puhelimessa asiakaspalveluun saati saanut mitään muuta kuin erinomaista asiakaspalvelua. Kuunnellessani monien ystävieni ja läheisteni kokemuksia omista vakuutusyhtiöistään olen ymmärtänyt, että kuulun vähemmistöön, sillä olen äärimmäisen tyytyväinen vakuutusyhtiöni toimintaan ja lisäksi yrityksen hinnoittelu on mielestäni edullisuudessa ihan omaa luokkaansa. 

Onkin siis iloni ja kunniani julkaista juuri alkanut yhteistyömme Aktian kanssa! Tästä eteenpäin olen nimittäin Aktian blogilähettiläs :) En oikein tiedä, mikä yhteistyö olisi minulle luontevampi ja sopivampi, sillä pitkäaikaiset lukijani tietävät, kuinka ylistyssanoin vakuutusyhtiötäni olen kuvaillut. Vakuutusasioiden lisäksi olen myös vihdoin siirtänyt kaikki pankkiasiani Aktiaan, ja tässä suurten elämänmuutosten keskellä olen hyvin tyytyväinen keskitettyäni kaikki talousturvani ja vakuutusturvani yritykseen, johon olen vuosikymmenen aikana oppinut luottamaan. 

Olemme valmistelleet yhteistyötä Aktian kanssa jo hetken ja mielestäni meillä on tarjota teille ihan mielettömän mahtava tietopaketti, joka ei koske pelkästään Aktiaa vaan ylipäätään vakuutusasioita ja pankkiasioita. Tiedän, että monia kiinnostaa erilaiset tavat hoitaa lasten talousasioita, omien talousasioiden tehostaminen, vakuuttaminen ja tietenkin esimerkiksi raskaana matkustamisen huolettomuus.

Raskausaika ja vauvan talous- sekä vakuutusasiat on hirmutärkeitä, ja niissä on niin paljon erilaista tarjontaa, että niistä tulee ihan oma postauksensa. Tulen käsittelemään blogissa matkustamista ja vakuuttamista pidemmillä matkoilla. Vakuutusasioita tulen jakamaan omasta näkövinkkelistäni myös, sillä niissäkin on niin valtavia eroja ja kokemusta on niin kodista, autosta, esineistä jne. Miten vakuuttaa merkkilaukku? Tai timanttisormus? Voiko samaan autoon olla oikeasti vakuutuksissa 700 euron hintaero? Samoilla ehdoilla? Miksi näin voi olla? Miten voi vakuuttaa itsensä ja tavaransa puolen vuoden reissussa? Onko hoitokuluvakuutus hintansa väärti? Saan omien kokemuksieni avuksi Aktian puolelta ammattilaisia, joten pääsen jakamaan käytännön vinkkien lisäksi todella vahvaa asiantuntemusta :) 

Lisäksi monia varmasti kiinnostaa pienen yrityksen pyöritys, ja miten se käytännön tasolla vaikuttaa elämään, sillä yrittäjän vakuuttaminen on ihan oma asiansa. Miten vakuutukset ja pankkiasiat vaikuttavat omaan yrittäjän arkeeni? Miten rahastosäästäminen vaikuttaa arkeen? Entäs kokonaisvaltainen taloussuunnitelma, ja siinä pysyminen? Miten pystyy säästämään mahdollisimman tehokkaasti? Entäs asuntolaina? Miten sen kilpailuttaminen käytännössä tapahtuu? Ja voiko niissä oikeesti olla todella suuria eroja? 

Aktia on osana myös parissa ihan mielettömän kiinnostavassa arjen raha-asioihin liittyvässä asiassa, jotka ovat varmasti mieluisia säästäjille, innokkaille alennusten hyödyntäjille ja tietenkin heille, jotka ovat tarkkoja esimerkiksi nettishoppailun turvaamisessa. Olen itse oppinut ihan valtavasti ja päässyt hyödyntämään näitä tietoja ihan konkreettisesti viime aikoina. Ja kyllä, meidän autovakuutuksesta tippui juuri 700 € vuodessa ihan vaan vakuutusyhtiötä vaihtamalla :D 

Itse olen ainakin ihan superinnoissani ja uskon, että lukijoideni joukossa on näistä postauksista kiinnostuneita, jotka tulevat tästä blogilähettilyydestäni hyötymään!

Palaan asiaan heti ensi viikolla ensimmäisellä postauksella, joka tulee käsittelemään matkustamista raskaana, mahdollisia raskauden vaikutuksia vakuutuksiin ja tietenkin vauva-asioita. Kuinka säästää lapselle mahdollisimman suunnitelmallisesti ja fiksusti? Kuinka vakuuttaa syntymätön lapsi ja miksi se kannattaa? Jne. Jos teillä on siis näiltä tiimoilta kysymyksiä, jotka ovat askarruttaneet mieltä, niin kysykää ihmeessä jo nyt, että saan tarjottua vastauksia, jotka eivät perustu pelkästään omaan kokemukseeni :) 

Olen ihan superinnoissani, sillä tällaiset asiat ovat erittäin tärkeitä arjessa, mutta jäävät tämäntyyppisessä blogissa väistämättäkin taka-alalle :) Ei enää! :)

Kommentit

Anne (Ei varmistettu)

Vautsi, nyt tulee hyvää asiaa! Itselle nämä asiat eivät ole vielä edes kovin ajankohtaisia, mutta näitä juttuja on vaan niin hyvä tietää. Eikä tiedon hankkiminen näistä jutuista ole sitä ihan yksinkertaisinta hommaa :D Mä haluaisin kuulla erityisesti siitä, minkälaisia vakuutuksia opiskelijan on oikeasti hyödyllistä ottaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Jess, mäpä laitan tuon idean ylös :) Ei ole itselleni ajankohtainen, eli ei tulisi varmaan mieleen, mutta varmasti monille tarpeellinen tieto :)

meow (Ei varmistettu)

Kiinnostaa sama!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Minne olette muuttamassa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mistä päättelet, että olemme muuttamassa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kuvassa olevasta pohjakuvasta, se tuskin on siihen päätynyt aivan sattumalta? :)

C (Ei varmistettu)

Minuakin kiinnostaa muuttoasiat, kun itselläkin alkaa pian asunnon metsästys. Näin myynti-ilmoituksenne fb:ssa.

Anna (Ei varmistettu)

Muuttoasioista tullee kyllä varmasti postausta :)

Anna (Ei varmistettu)

On itse asiassa :) Tai no ei ihan sattumalta, vaan kun vakuutusasioista ja laina-asioista on puhe, niin kyllä asunnon pohjakuva liittyy asiaan mielestäni aika selvästi :)

Anna (Ei varmistettu)

Niin ihan summassa hommasit jonkun pohjakuvan jostain ja lykkäsit tuohon kuvaan? :D Miksi vihjailet koko ajan jotain ja jos asiasta kysytään niin väität vastaan? Kolumnisi ja julkisen asuntoilmoituksen mukaan olette myymässä ja muuttamassa, eikös se nyt ole aika selkeää tässä ja lukijatkin sen kyllä tajuaa ;)

Anna (Ei varmistettu)

No itse asiassa kyllä :D Ihan vaan tulostin summassa jonkun vihreäkuosisen pohjapiirroksen, kun se musta sopi kuvitukseen kun puhutaan pankki-ja vakuutusasiasta. Kyllä mä keräilin noita muitakin juttuja ihan vaan tuota kuvaa varten esille, kun ne liittyvät asiaan. Ei nekään olleet jossain yhtenä kasana, josta nappasin kuvan :D
Mä en ole blogissani vihjannut sanallakaan (tai kuvallakaan, ellei sitä joku kaltaisesi halua ylitulkita) mistään muutosta, joten on jotenkin turhauttavaa syytellä mua vihjailusta :D
Lukijat varmasti lähinnä tajuaa sen, että sulla on ehkä ihan pieni pakkomielle seurata kaikkia tekemisiäni, myös Facebookin puolella nähtävästi, ja mukavat ja fiksut lukijat tajuavat, että kerron asioista sitten kun niiden aika on. Tarvetta stalkkaamiselle ei ole, ellei ole sairaalloisen kiinnostunut itselleen tuntemattomasta ihmisestä.

Jos olisimme muuttamassa ja ostamassa uutta taloa, en julkaisisi sen pohjaa missään vaiheessa blogiini tai kertoisi ko. talosta mitään muutakaan ennen kuin se olisi poistettu myynnistä.

37 (Ei varmistettu)

Tai vaikka siitä, että sulla on julkisessa ryhmässä tieto teidän muutostanne ja asunnon myymisestä?

Anna (Ei varmistettu)

En ole kyllä tietääkseni missään ilmoitellut, että olisimme muuttamassa muualle, kuin korkeintaan eri asuntoon tästä? :) Ja tieto on ajankohtainen blogissa sitten kun se on :)

37 (Ei varmistettu)

Ei kai kukaan olettanutkaan, että olisitte muuttamassa Kuopion ulkopuolelle?

Anna (Ei varmistettu)

Ai, minä ehkä ymmärsin väärin tuon kysymyksen muotoilun, kun siinä oli sana "minne". Kerron varmasti mahdollisista muutoista ja muista suurista elämäntapahtumistamme blogistani silloin kun sen ajankohtaiseksi blogiin koen :)

Sara (Ei varmistettu)

37 kai olet pistänyt kaikille muillekkin kyseisille ihmisille ketkä jossain ovat myymässä asuntoaan, vaikka kirjepostia ja ilmaissut että ansaitset papukaijamerkin siitä, että kyseisen asian bongasit? Ja ei, "julkisuuden henkilöt" ovat ihan tavallisia ihmisiä niinkuin me muutkin ja heitä kohtaan pätevät aivan samat käytöstavat. Etkai sinä naapurin Pirkkoa ja Mattiakaan ala ahdistelemaan kyselyilläsi, jos he eivät itse asiaa ota esille :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei mutta hei kato ku bloggaaja on ite valinnut tän julkisen ammattinsa, niin sen pitää vaan kestää kaikki ;) :D Kiitos kommentistasi :)

Maria (Ei varmistettu)

Itse vakuutusyhtiössä jo pitkään työskennelleenä odotan kyllä mielenkiinnolla näitä juttuja. Suoraan sanottuna en nyt kyllä ihan usko tuohon 700e hinnan tippumiseen niin, että vakuutuksen sisältö säilyisi yhtä hyvänä tai jopa parantuisi. Varmasti tuollaiset hintamuutokset ovat mahdollisia, mutta tällöin on mitä luultavimmin tingitty jostain muualta. Eri vakuutusyhtiöiden myyjät ja edustajat osaavat kyllä aina ovelasti muutella asioita niin, että toinen vakuutusyhtiö saadaan näyttämään huonommalta, nimim. kokemusta on. Eipä mitään, mielenkiinnolla jään seuraamaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Hassua, jos olet pitkään ollut vakuutusyhtiössä töissä, niin uskoisin, että tiedät, että esim. juuri autovakuutuksissa on paljon eri hintoja. Siihen vaikuttaa hyvinkin paljon se, mitkä kokemukset tietyistä merkeistä ja autoista vakuutusyhtiöllä on. Esim. vakuutusyhtiöllä A voi olla hyviä kokemuksia esim. Mazdasta ja huonoja kokemuksia Audeista, ts. joutuvat korvaamaan enemmän Audi-vahinkoja kuin Mazda-vahinkoja. Vakuutusyhtiöllä B taas voi olla päinvastaiset kokemukset, ja nämä statistiikat vaikuttavat autovakuutuksiin.

Meillä autovakuutus toisessa vakuutusyhtiössä oli lähes 1800 euroa ja nyt se olisi ollut Aktiassa n. 1500 euroa, mutta koska Aktialla on ensimmäisen vuoden autovakuutukselle -30 % alennusta, saimme vakuutuksen vuodeksi 700 euroa halvemmalla kuin edellisestä. Ilman tuota aleakin Aktian tarjoama vakuutus (samalla kattavuudella) oli 300 euroa halvempi :)

Että kyllä vakuutuksia kannattaa kilpailuttaa ihan ilman sitä olettamaa, että jostakin on tingitty sitten muualla. Varsinkin autovakuutuksissa on hyvin erilaisia hinnoitteluja vakuutusyhtiöissä, ja vakuutukset ovat aina mallikohtaisia.

Jessica (Ei varmistettu)

Itse ostin uuden auton reilu vuosi sitten ja siihen sai vakuutusyhtiö A:sta autovakuutuksen vuodeksi puoleen hintaan. Tämän päätyttyä rupesin kilpailuttamaan muita yhtiöitä ja hämmennyin kuinka suuria eroja hinnoissa voi olla vaikka samat sisällöt. Loppujen lopuksi sain vakuutuksen taas melkein puolet edullisemmin mitä olisin maksanut yhtiölle A ja sisältö oli täysin sama :) eli kyllä se kannattaa hieman selvitellä eri yhtiöiden hinnastoja ja sen hetkisiä tarjouksia. Vaikka hieman tympeetä puuhaa onkin, meinasin itsekin vaan tyytyä jatkamaan vanhalla vakuutuksella :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, juurikin näin, eli autovakuutus kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman usein :)

Kaskovakuutuksissa on useilla kilpailijoilla Aktiaa paremmat turvat. Aktian laajinkaan Superkasko ei sisällä esim. pysäköintiturvaa, eikä vakuutusyhtiö myöskään toimita sinulle sijaisautoa vian tai vahingon yllättäessä. Noita turvia olen itse tarvinnut paljonkin, esim. viimeksi tuulilasin rikkouduttua oli äärimmäisen kätevää kun oli sijaisbemari lasiliikkeen pihassa odottamassa.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, riippuu tietenkin, mitä vakuutukselta haluaa ja kuinka kattavasti. Meillä ei tuossa edellisessäkään vakuutuksessa ollut noita, joten tämä hintavertailu oli nimenomaan samoilla ehdoilla. Paitsi se, että edellisessä lasiturvassamme oli omavastuu, nyt ei ole omavastuuta.
Vakuutukseen saa lisäturvia ja laajennuksia Aktiallakin, ihan samalla tavalla kuin muissakin vakuutusyhtiöissä, mutta en ihan hirveän tarkkaan osaa näihin vastata tässä vaiheessa, mutta selvittelen toki näitäkin tarkemmin vakuutuspostaukseen :)

Aktialla on tulossa nyt ensi kuussa maxikasko, jossa toisen auton aiheuttamat vahingot korvataan pysäköintiturvasta (omavastuu). Tuossa maxikaskossa on muitakin laajennuksia sitten. Tällä hetkellä kasko kyllä korvaa naarmut, mutta vahinko menee törmäysvakuutuksesta, jolloin se vaikuttaa bonuksiin alentavasti. Eli vaikka se ei ole pysäköintiturva-nimellä, samat vahingot kyllä korvataan. Sijaisautonkin saa Aktiasta tarvitessaan, sillä Aktian vakuutukseen saa keskeytysturvan, joka korvaa euromääräisen summan jokaiselta päivältä kun auto on korjaamolla. Tämän summan voi käyttää halutessaan esim. sijaisautoon tai jos sijaisauto on turha esim. perheen toisen auton takia tms. voi ko. rahan käyttää vapaavalintaisesti. Keskeytysturva on itse asiassa ihan superedullinen, muisteluni mukaan n. 35-50 euroa vuodessa riippuen päiväsummasta, mutta meillä ei tuota olla koettu tarpeelliseksi lisäksi.

En tiedä oliko tämä sinun kirjoittamasi vastaus vai Aktian markkinointipuhetta, mutta Aktian keskeytysvakuutus ei todellakaan vastaa esim. Op:n ja Ifin sijaisauton korvaavaa vakuutusta, koska se ei kata teknisiä vikoja. Ja vaikka olisi sattunut kolarikin niin et "saa sijaisautoa Aktiasta" vaan joudut sen itse järjestämään, eikä keskeytyspäiväraha välttämättä riitä kattamaan kustannusta.
Itse tarvitsen autoa päivittäin ja teen jonkin verran työ- ja vapaa-ajan matkoja niin minulle sijaisauton sisältävä vakuutus on tärkeä. Yleensä kun auto jättää tielle juuri silloin kun sitä ehdottomasti tarvitset, Murphyn laki.. Autoani on myös kolhittu useampaan kertaan parkkipaikoilla ja -halleissa eikä syyllinen ole ilmoittautunut, bonukset olisi varmaan nollilla ilman pysäköintiturvaa. Noissakin tilanteessa on myös helpottanut tuskaa kun ei ole sentään tarvinnut arpoa millä ajelet korjauksen ajan kun vakuutusyhtiöltä on tullut sijaisauto.
Mutta siis summa summarum, vakuutuksia vertaillessa pitää olla tosi tarkkana mitä mikäkin vakuutus kattaa, tuotenimet ei aina vastaa toisiaan ja vakuutusyhtiön myyntipuheen perusteella heidän vakuutuksensa on tietenkin aina paras ja kattavin..

Anna (Ei varmistettu)

Ihan oli oma vastaukseni :) En mielestäni sanonut missään kohti, että keskeytysvakuutus on sama asia kuin tuo sijaisauton korvaava vakuutus? Tämä on ihan sinun omaa tulkintaasi, sillä sitä en missään nimessä tarkoittanut. Kerroin vaan, että tällaisen keskeytysvakuutuksen saa tarvittaessa lisätä siihen vakuutukseensa. Esim. meille tuo sijaisauton korvaava vakuutus on turha, sitä ei ollut edellisessäkään vakuutuksessamme, ja meille tuo keskeytysvakuutus on paljon fiksumpi, sillä sen rahan voi käyttää sitten haluamallaan tavalla. Aktialla on myös sopimuksia vuokrafirmojen kanssa, mistä saa helposti sen sijaisauton jos näin haluaa.

Niin, vakuutusyhtiö varmasti kehuu omaa vakuutustaan parhaaksi ja kattavimmaksi, eikös kaikki muu ole tyhmää markkinointia? :D Jokainen kuitenkin osaa sieltä itse katsoa ne itselleen tärkeimmät asiat. Sinulla on tuollainen tilanne, meillä hyvin eri. Meille olennaista oli tietyt muut aspektit, esim. lasiturva, jossa ei ole omavastuuta (vs esim. IFin 200 euron omavastuu). Meillä on vain kerran kolhittu autoa parkissa, ja siitä joutui silloin maksamaan 200 euron omavastuun. Aktialla ensi kuusta alkaen on tuo sama bonuksiin vaikuttamaton korvaus, mutta siinä on pienempi omavastuu. Jnejnejne. Jokainen valitsee itselleen sopivimman vakuutuksen, eihän näiden postausten ole mitenkään tarkoituskaan kertoa, mikä on paras vakuutus muille, vaan mikä on ollut paras minulle ja meille. Kerron omia kokemuksiani, ja he, joilla on samanlainen tarve, voivat siitä sitten tehdä omia tutkimuksia, kilpailutuksia ja ehkä saada tietoa ja ideoita.

Kun sinun tilanteessa tuo mutkaton sijaisauto on selkeästi tärkein aspekti vakuutuksessa, niin toki sinulle on fiksumpi sellainen vakuutusyhtiö, joka sellaisen mahdollisuuden tarjoaa :) Se ei kuitenkaan tee mitenkään epävalidiksi sitä, että meille Aktian tarjoama autovakuutus oli huomattavasti halvempi tismalleen samoilla palveluilla, kuin mitä oli muussa vakuutusyhtiössä. Ja juuri niillä piirteillä, jotka on meille tärkeitä :)

S (Ei varmistettu)

Hei kiitos, todella hyödyllinen yhteistyökumppani! :) Itseäni kiinnostaa erityisesti asuntolainojen kilpailuttaminen ja miten se käytännössä hoituu, kun asia tulee (toivottavasti) omalla kohdallani pian ajankohtaiseksi.
Ihanaa loppuraskautta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja asuntolaina-asioissa on tulossa ihan oma postaus kyllä! :)

amelie (Ei varmistettu)

Sinänsä vähän mietityttää toi että olet asunut ulkomailla ja osoite on ollut myöskin ulkomailla, miten suomalainen vakuutusyhtiö on suostunut myöntämään mitään vakuutuksia? Ainakin itse olen törmännyt ongelmaan että vaikka haluaisin esim matkavakuutuksen juurikin suomesta, en sitä saa. Syy on se että minulla on osoite ulkomailla, ei suomessa. Miten siis mikään suomalainen vakuutusyhtiö, tässä tapauksessa Aktiva voi myöntää sinulle mitään vakuutuksia jos sinulla on ollut kuitenkin vakituinen osoite Lontooossa? Eri asia sitten jos sinulla on ollut vakituinen osoite Suomessa vaikka ulkomailla olet ollut. Jos aktivia on jotenkin poikkeus niin hyvä tietää! :D

Anna (Ei varmistettu)

Minä asuin ulkomailla vain tilapäisesti ja osoitteeni oli tilapäinen ulkomailla, vakituinen osoite Suomessa :) Mähän olin kuitenkin Suomessa aina osan vuodesta, ja mulla säilyi myös KELA, sillä tein sinne selvityksen ja ilmoituksen ennen muuttoa :)

Hieman nauratti tuo Aktivia :D :D Aktivia on ehkä poikkeus lähinnä vatsan toimivuudessa :D Anteeksi, oli pakko, oli niin hauska :D

Kannattaa kysyä Aktiasta tarjousta, sillä siinä ulkomailla olossa on jotain aikarajoitteita :)

Laura (Ei varmistettu)

Mitä tarkoitat poikkeuksellisen hyvillä vakuutusehdoilla? Verrattuna mihin yhtiöön? Ja missä vakuutuksessa.

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon tehnyt vertailua monessa eri asiassa eri yhtiöihin, ja usein eroja on just siinä, mitä rajoitteita, mitä omavastuita, jne. Näistä tulee varmasti omaa juttuaan vakuutuspostaukseen sitten :) Esim. viime aikoina olen huomannut eroja esim. raskaana matkustamisessa ja syntymättömän lapsen vakuutuksissa :)

Laura (Ei varmistettu)

Okei mielenkiinnolla jään odottamaan :) Raskaana matkustaminen erityisesti kiinnostaa, kun lehdissä on välillä ollut juttua niistä että ei olekkaan kattanut kaikkea ulkomailla jos on tullut vauvaan liittyen jotain komplikaatioita.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, eihän kaikkea korvaa kukaan, mutta näissäkin on paljon vaihtelua, ja siitä kerron pian lisää :)

Anna (Ei varmistettu)

Oi wau!! Ihan loistojuttu tämä :) Todellakin kiinnostaa lukea noista jutuista.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, mustaki nää on nimittäin tosi mielenkiintoisia asioita, vaikka joillekin tää saattaa olla tosi tylsää :D

Emppu (Ei varmistettu)

Mahtava aihe. Mua kiinnostaisi yrittäjän vakuutusasiat,on meinaan aika suolaisia hintoja niissä ! Toivottavasti tulee niistä jokin juttu

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ne on agendalistalla :)

M (Ei varmistettu)

Minuakin kiinnostaa nuorelle (opiskelijalle) suunnatut vinkit! Esim. ensimmäiseen omaan asuntoon säästäminen, pieni tuloisena säästäminen ja toki omaisuuden vakuuttaminen. Yhden merkkilaukun ja kalliin puhelimen omistajana sitä aina miettii, että no mitä jos... Ei ole ikinä tullut perehdyttyä näihin asioihin niin jään innolla odottamaan tulevaa! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Tuohon merkkilaukkuun ja puhelimeen liittyen on tulossa ainakin tietoa lähiaikoina, ja sitten opiskelijoihin liittyen voisimme tehdä postauksen, kun se vaikuttaisi olevan mielenkiintoinen :)

vollybolly (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa urheilulisenssi/kilpaurheiluvakuutus-asiat. Pelaan lentopalloa virallisen urheiluseuran alaisuudessa mutta sarjatasolla, jossa lentopalloliiton a4-lisenssi (vakuutuksella) ei ole pakollinen. Henki/sairasvakuutukseeni on yhytetty kyseisen lajin osalta sattuvat haaverit, joten en osta joka kausi uutta lisenssiä, mutta kuulisin mieluusti lisää aiheesta. Erityisesti pikkuhiljaa perheenperustamiässä olevana kiinnostaa, miten raskauden ja lentopalloilun tai ylipäätään kilpaurheilun uskaltaa yhdistää (ehkä enemmän mungobaby-juttuja) ja miten vakuutusasiat niissä toimivat.

Anna (Ei varmistettu)

Hei tosi mielenkiintoinen aihe, täytyykin tiedustella tuosta lisää Aktialta :)

Annu (Ei varmistettu)

Hei,
Minua kiinnostaisi kuulla, millaisia vaihtoehtoja/suosituksia Aktialla olisi liittyen työntekijän omaehtoiseen vakuuttamiseen. Esimerkiksi sosiaalialalla kaupungilla on omat vakuutukset työntekijöiden turvaksi, mutta ne eivät kata kaikkea. Itse työskentelen lastensuojelussa ja minulla on erillinen itse ottamani vastuuvakuutus.

Anna (Ei varmistettu)

Minäpä välittelen tietoa eteenpäin :)

R (Ei varmistettu)

Mahtavaa ! Todella innolla odotan tulevia Aktia postauksia.
Itseäni kiinnostaa autovakuutukset, asuntolainan kilpailuttaminen sekä säästäminen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Juu, mä oon ainakin ihan innoissani, että pystyy tarjoamaan tällaisen mahdollisuuden myös lukijoilleni syventyä näihin asioihin :)

Moona (Ei varmistettu)

Moikka! Olisi kiva kuulla vuokra-asunnon ja omistusasunnon (esim. kerrostalo) kotivakuutukseen liittyviä eroja. Tuntuu, että toinen yhtiö sanoo toista ja toinen toista sen suhteen, mitä kulloinkin pitäisi oikeasti vakuuttaa ja mitä vakuutukset kattavat. Esim. vuokra-asunnossa itse rakenteet. Seuraan mielenkiinnolla :)

Anna (Ei varmistettu)

Laitetaan tämäkin toive ylös :)

Alice (Ei varmistettu)

Kameran makuuttaminen matkoille! :)

Anna (Ei varmistettu)

:D :D :D Vai vakuuttaminen? ;D

Alice (Ei varmistettu)

Ahhahha joo vakuuttaminen ehkä mieluummin... :DD

Pages

Kommentoi