Alennuskoodeja ja tarjouksia

mainoskuvaukset-5-of-11

*Kaupallinen yhteistyö Ostohyvitys.fi:n kanssa*

TARJOUKSIA. Muistatte ehkä, että olin tuossa pari kuukautta takaperin Ostohyvityksen TV-mainoksessa mukana? Kerroin silloin palvelusta tässä postauksessaOstohyvitys.fi siis tosiaan tarjoaa rahaa takaisin jokaisesta palvelun kautta tehdystä ostoksesta eri prosenttikomissioina ostoksesta. Palvelu ei maksa mitään, eikä sitä kauta ostoista mene enempää kuin normaalistikaan. Mainostajat maksavat palvelulle komissiota heidän kauttaan tulleista tilauksista, ja nämä komissiot palvelu sitten jakaa käyttäjiensä kanssa. Kaikille voittoisa tilanne, eikö?

Palvelu on nyt päivittyny hieman, ja siihen on tullut uusi toiminto, Tarjoukset-osio.

Screen Shot 2015-09-04 at 12.24.48

Screen Shot 2015-09-04 at 12.26.06

Tarjoukset-sivusto on rakennettu asiakkaita varten pitäen silmällä sitä, että kuluttaja saa yhdestä paikasta tiedon kaikista alennusmyynneistä ja alennuskoodeista sekä erityisistä tarjouskampanjoista, jotka Ostohyvitys on sopinut verkkokauppojen kanssa. Ajatuksena uudella toiminnolla on auttaa nettishoppailijoita tekemään ostokset mahdollisimman edullisesti, sieltä mistä ne saa tarjoushintaan. Alennuskoodit vuorostaan auttaa tilaamaan haluamansa edullisemmin, sillä tosi monet verkkokaupat jatkuvasti tarjoavat erilaisia tarjouskoodeja. Palvelu ei ole tietokone-generoitu, vaan sen ajantasaisuus varmistetaan sillä, että Ostohyvityksen tiimi tarkastaa joka päivä tarjoukset ja koodit, joten parhaat diilit löytynee aina tämän sivun kautta 🙂
Screen Shot 2015-09-04 at 12.26.41
Jos joku käyttää alekoodeja yhtä paljon kuin minä, niin arvostaa kyllä tätä. Ei ole kerran eikä toisenkaan kun olen tilannut alekoodilla, jolla on saanut 10 % ja sitten olen huomannut, että olisin voinutkin saada alea 20 %. Yleensä alekoodisivustot pakottavat sinut menemään heidän kauttaan sivulle, ennen kuin avaavat koodin näkyviin. Ähhh. Tässä näkee saman kaupan kaikki koodi kerralla, ja pystyy valitsemaan, mikä on paras. Ostohyvityksellä ei myöskään ole mitään tarvetta ”huijata” ihmisiä ostamaan kauttaan, uudelleenohjailulla, vaan koodit näkyy suoraan sellaisina kuin ne on. Palveluhan on vaan ja ainoastaan positiivinen käyttäjälleen, kun sieltä saa rahaa omalle tililleen.

Nyt voisin vinkata, että jos tilaa vaikkapa Anastasia Contour Kitin, sen saa mukavalla alennuksella.
Screen Shot 2015-09-04 at 12.27.45

Sen lisäksi, että tuote on 10 euron alennuksessa, Ostohyvityksen kautta saa takaisin 3,15 € tuotteen tilaamalla, sillä Bangerheadin tilauksista saa 6 % komissiona itselleen.
Screen Shot 2015-09-04 at 12.28.13
Hajuvesiäkin löytyy alesta vinopino, ja mm. Victoria’s Secretin tuoksuja ja rasvoja löytyy alessa ja toimituksella Suomeen. Näistäkin saa vielä 6 % takaisin itselleen.
Tuollaiset 3 euron ja senttien palautukset ei ehkä kertatilauksena tunnu hirveän suurelta, mutta kyllä jos ahkerasti nettikauppoja käyttää, niin aika nopeasti sitä kerryyttää itselleen mukavan potin. Varsinkin kun muistaa, että olisi käyttänyt saman rahan joka tapauksessa, niin pieninkin voitto on kotiinpäin 🙂

Ostohyvityksen kautta saa todella suuresta määrästä eri verkkokauppoja bonuksia, ja bonukset on kaikki selkeästi ilmoitettu nettisivulla. Kaikkien näiden alennuskoodit ja tarjoukset luetellaan myös tällä uudella Tarjoukset -sivulla.

Screen Shot 2015-09-005Jos siis lukijoiden joukosta löytyy tarkan markan neitejä tai muuten vaan suurta periaatteellista tyydytystä alennuskoodien käytöstä saavia (itsehän kuulun siis tähän ryhmään :D), niin suosittelen iskemään tuon tarjous-sivun omiin bookmarkkeihin, helpottaa nimittäin alekoodien metsästystä huomattavasti 🙂
lips-001

Kommentit (6)
  1. Hihii hyviä diilejä 😀

  2. En ikinä kommentoi blogeihin, ja pakko myöntää etten hirveän aktiivisesti seuraa blogeja, mutta sun Minun Suomeni -postaus oli huippu. Täyttä asiaa, ehkäpä ensi vaaleissa nähdään sut ehdokkaana? 😀 Pidä toi tyyli! (y)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *