Alita

Mungolife

ALASTON-SANDAALIT ODOTTAMAAN KESÄÄ. Tänään on ollut kiva päivä. Okei, mä heräsin yöllä kaks kertaa syömään särkylääkettä ja aamu meni aikamoisissa kivuissa, mutta kun pääsin ylös 14, niin siitä asti päivä on mennyt oikein mukavasti. Kävin koululla hakemassa takaisin kulttuuriopintojen aineeni viime kurssilta, ja olin kyllä oikein iloinen kun arvostelupaperia koristi arvosanana A-! Jeij!!! :) Harkitsen, josko julkaisen senkin aineen tänne, kun teitä tuntuu ne kiinnostavan aika paljon. Olen myös pärjännyt suurimman osan päivästä Buranalla, joten olo on ollut vähän parempi kuin eilen. Postimies oli jättänyt maanantaina pari lappusta, joiden kanssa kävin keräämässä mun paketit, ja siellä odotti mm. mun kuukausi sitten Australiasta tilaamani paketti vihdoin. Löysin myös täydellisen kypsiä avocadoja lähikaupasta, ja oon herkutellut avocadopastalla ja samalla korjannut kasaa vaatteita, jotka ovat odottaneet neulan ja langan näkemistä hetken jos toisen. Sain myös purettua mun matkalaukkuni ja muutenkin siivottua, niin on kiva viettää iltaa sängyn uumenissa herkutellen marjoilla ja kofeiinittomalla kahvilla ja tekemällä koulujuttuja samalla. Ihanan tavallinen päivä, mutta samalla jotenkin kauheen kiva mieli :) Tai sitten tää kaikki on vaan hetkellinen kipulääkkeen vaikutus :D

NAKED SANDALS FOR THE SUMMER. I've been having a great day :) My tooth is beginning to feel slightly better, even though I had to wake up twice last night to take painkillers. But ever since I got up from bed at 2 PM, it's been quite a good day :) I picked up my essay from Uni, and to my pleasure I got an A-, very happy about that! Also the postman left me a couple of notices on Monday, so I picked up a pair of sandals I ordered from Australia. Also I found some perfect avocados and made some yummy avocado pasta. Even got some energy to empty my suitcase and fix a couple of clothes that have been waiting to be fixed for a few months now. A very simple day, but somehow very nice indeed and I'm feeling much more positive. Or maybe it's just the painkillers talking :D

Mun ehdoton suosikkimerkkini Australiassa oli aina Tony Bianco, jonka kengät sopii mulle äärimmäisen hyvin :) Brittimerkeistä Kurt Geiger on sellainen kenkämerkki, jonka korkkarit sopii mun jalkaan aina poikkeuksellisen hyvin. Niissä on vaan jotenkin täydellinen lesti mun jalkaan. Australiassa vuorostaan samaa vastasi aina Tony Biancon kengät, jotka on superhyviä laadultaan ja muotoilultaankin tosi kauniita. Kun Nooniksen kanssa käytiin hieman shoppailemassa Perthissä, bongasin nämä "lisko"kuvioidet nudet korkkarit MYERilta, ja olihan ne pakko saada. Harmi vaan, että missään Biancoa myyvässä kaupassa ei ollut koko Perthissä enää oikeeta kokoa. Eikä Tony Biancon sivuillakaan. Pienen metsästyksen jälkeen löysin ne iskemättömässä kunnossa Australian eBaysta ja sain ne tilattua Lontooseen itselleni. Hetki siinä meni, mutta nyt ne on täällä :) Eipä niillä mikään kiire ole, ei ne nimittäin käyttöön pääse kuin aikaisintaan maaliskuussa Dubaissa.

In Australia one of my favourite labels was Tony Bianco. I love the Kurt Geiger shoes in UK, they always fit my feet perfectly. In Australia the Tony Bianco heels have been similarly great for me. Great quality, decent price and perfect fit. When I went shopping in Australia, I found another perfect pair, but across all of Perth and even online all of the heels in my size were sold out. I did some research and found a pair from the Australian eBay, and even though it took me a month to get them to London, I finally got them. No rush though, I don't see myself wearing them before March and our trip to Dubai anyway :) 

Malli on muuten Alita, ja mun 38.5 - 39 -kokoista jalkaa vastaava koko on 8.5, jos joku kiinnostui :) Näitä löytyy myös valkoisena ja mustana.

The model is Alita, and my size is 8.5 (my European size is 38,5 -39) if someone is interested. They come in black and white as well :)

Mitäs te tykkäätte näistä? :) Ja oliko teillä kiva päivä? :)

What do you think of these? :) And did you have a good day? :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Oh, lovely shoes! :) Even when you've to wait till summer to wear them.

My day was okay, I'm having a cold and I thought this day would never be over. I was so tired haha okay I still am, but I'm off from work tomorrow so I'll have a bit time to rest.

Thanks god the translations are back! :D

Anna (Ei varmistettu)

Yeah, so annoying to find the perfect pair during the winter :/ I'll try to be better with the translations :)

Lillyann (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Nudet sandaalit, oooh <3 Todella nätin näköiset! Mielenkiinnolla odotan asukuvia näiden kenkien kanssa! Ja onnea hyvästä arvosanasta! On aina mukava kun onnistuu jossain minkä eteen näki paljon vaivaa :)

Mä en tonne pitkälle pudonneeseen ketjuun viittiny enää vastata siihen sun kysymykseen, vaan aattelin pistää sen tähän samaan syssyyn :D Saan tietää mitä ne tykkää mun mini-portfoliosta varmaan parin viikon sisään, koska nettisivujen mukaan isomman portfolion katselmus ja haastattelut pidetään helmikuun aikana. Joten jos sinne tulee kutsu, niin tuun Lontooseen muutaman viikon sisällä! Voit varmaan kuvitella, että tarkistelen hysteerisenä mailia monta kertaa päivässä... :D Sit jos siellä pärjää hyvin, saa toukokuun alussa mun käsittääkseni tietää miten kävi. Kyllä vähän jännittää, mutta kovasti koitan itelleni tolkuttaa, että kokeilemaanhan mä vaan alunperin lähdin. Koitan pitää sellasen rennonletkeän otteen koko ajan, vaikka aika vaikeeta se tuntuu olevan :D Olis kyllä niin superia muuttaa sinne asumaan ja opiskelemaan!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, hyvä, tosin mä nään aina kommentit kaikki samassa kentässä, vaikka minne kommentoisi :) Ja voi vitsi, mä niiiiin muistan ton fiiliksen :) Kerro mulle sitten ehdottomasti miten meni ton portfolion kanssa! :)

Emmi (Ei varmistettu)

Heei, upeat popot!

Vastaako muuten nuo Kurt Geigerit hyvin kokoaan? Löysin joku aika sitten upeat avokkaat heiltä, mutta en uskalla tilata kun palautus maksaa erikseen ja koot tuntuu heittelevät merkkien välillä melko paljon. :)

Anna (Ei varmistettu)

Hyvin joo vastaa mun mielestä :) Mun 38,5-39 jalalla ostan heiltä aina 6 :)

Mira P
As I See It

Oi! Onpa todella kauniit kengät. Nää on tällaisia hetkiä joina toivon sydämeni pohjasta että voisin käyttää korkeita korkoja. Miks kaikki kauneimmat kengät on aina korkeakorkoisia...

Anna (Ei varmistettu)

Miksi et voi? :) Korkeat korot on aina niin kauniita kieltämättä :)

samson (Ei varmistettu)

buranan voimilla menisin minäkin jos olisi neljäsatasta vahvempaa :/ luultavasti tulehtunu suu ton viisuri vittuilijan takia. enkö mä oo just sata kertaa sanonu että ne kasvaa niin suoraa ja kivasti no problem? arghh ymmärrän nyt sun tuskan anna, toivon vaan ettei jouduta leikkaa mitää :( en oo muuten pitkään aikaan kommentoinu, varmaan pisin mykkäkausi mulle :D

Anna (Ei varmistettu)

Ootapa jos se yltyy siihen, että KAKSI panacodia ei auta viemään kipua pois :D Sitten ymmärrät tuskan. Tosin toivottavasti niin ei sulle käy!! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Ihan sun tyyliset kengät! :) Ja onnea huippuhyvästä arvosanasta! Nyt on jo torstaiaamu, mutta sekä eilen että tänään fiilis on ollut hyvä! Auto tuli vihdoin kuntoon, hain postista kivan paketin ja tänään nään ihanaa ystävääni <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja kiva kuulla, että oli ihania päiviä :)

Linda (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kengät!!! Mä haluun sun vaatekaapin(sisällön)<3<3 Ja ´hei mulla tuli mieleen, kun teit viime vuonna kysymyspostauksen ja kerroit että, hänelle joka keksii "parhaimman" kyssärin, niin lähtee joku pieni "palkinto" niin mikä se palkinto oli??:DD joo en tiedä mistä tuli mieleen!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :) Mä ostin sille tytölle Lontoosta pari kivaa kauneushoito-juttua ja mun lempikarkkeja täältä :)

IdaR.
Seven Steps to Town

Hei Anna,

ei liity tähän postaukseen, mutta minulla olisi muutama kysymys Célinesta! Olen suuntaamassa pian Pariisiin ja laukun osto on mahdollisesti edessä. Onko sinulla muistikuvaa Phantomin hinnoista? Muistanko oikein, että mainitsit, ettei laukkuja saa varata? Mistä liikkeestä hankit omasi? Olen hieman tärinöissä, saanko omani, kun Célinen omissa liikkeissäkään niitä ei ilmeisesti ole muutamaa kappaletta enempää.
Kiitoksia paljon, jos ehdit vastata! Mukavaa kevään odotusta!

Anna (Ei varmistettu)

Ei mitään hajua, kun en ollut Phantomista kiinnostunut :/ Laukkuja ei varata tietääkseni missään Celinen liikkeistä. Mä sain omani Printempsista, Lafayettesilla oli loppu. Kuitenkin tietääkseni Luggage on suosituin malli, ja Phantomeita saa helpommin :) Eli kyllä jostain viidestä Celinen liikkeestä varmasti tärppää :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Oi ihanat, niin sirot! <3

Anna (Ei varmistettu)

Ne on <3

meow (Ei varmistettu)

Todella kauniit kengät! Kotiuttaisin niin mielelläni iteki tommoset kesää ajatellen, hmmmm :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on kyllä ihanat :)

Tulps (Ei varmistettu)

Heipsis, mä mietiskelin että minkä pituinen sä mahdat olla korkojen kanssa (esim nyt näiden jotka on kyseessä, tai noiden Joien saappaiden) :) ? Mä oon kanssa aika pitkä ja ainoa asia mikä siinä harmittaa on, että kun laitan korot jalkaan niin muut on päätä matalammalla.. Eihän se toki ole vakavaa ja mä nyt olen vaan sitä mieltä että mekon kanssa esim juhlissa korot nyt vaan antaa eri fiiliksen.
t. veraistukea vailla :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahmmm, no noilla mun perus 10 - 12 cm koroilla oon 184-186 cm, eli ihan tarpeeks pitkä :D Musta on kiva olla tällanen amatsoni, se on jotenkin vallaannuttava olo, ja ainakin näkee ruuhkan yli helposti :D

nau (Ei varmistettu)

Luin koko tekstin suu suurena auki-ilmeellä. Pään sisällä huutaen "OMGOMGOMGOMG" Upeat. Nämä sun jalassa innostun varmaan taas uudella tavalla katsomaan asukuvia. Wau....

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, no odotellaan siis innolla näitä :)

kiasa (Ei varmistettu)

Koska sä oot Dubaihin menossa? Matkustelet kyllä ihan kiitettävästi :)

Anna (Ei varmistettu)

Maaliskuussa menemme perheeni kanssa :)

Lotta (Ei varmistettu) http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

Aivan upeat sandaalit! Voin vain kuvitella millaiset ihanat kilometrisääret saat kesällä noilla aikaiseksi <3 Asukuvia odotellessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, en malta odottaa, että nuo saapi vetäistä jalkaan :)

Candyland (Ei varmistettu)

Aiheeni ei millään tapaa liity tähän postaukseen, mutta kohtasin eräänä aamuna ongelman; omistan vain vaatteita, joista en enää pidä ja jotka ei käy toistensa kanssa yhteen ja tunnen oloni niissä vain epämukavaksi. Nyt suunnitelmissani olisikin uusia vaatekkaappini sisältö ja ostaa hiljalleen tilalle uusia, kauniimpia, monikäyttöisempiä ja laadukkaita vaatteita. Johdattelin tässä nyt hieman kohti varsinaista asiaani. Toiveeni voi olla melko omituinen, mutta olen jo pitkään toivonut, että joku muotibloggaaja lukisi minun ajatuksiani ja tekisi postauksen vaatekaapin kulmakivistä. Se olisi varmasti muillekkin kaltaisilleni elämäntapamuuttujille mielenkiintoinen postaus. Koska olen kuitenkin huomannut, ettei bloggaajatkaan mitään ennustajia ole, niin ajattelin avata suuni siitäkin huolimatta että tulen lähinnä naurun alaiseksi. Kiitos kaikista tähän mennessä tekemistäsi postauksista! Et suotta ole Suomen suosituin bloggaaja!

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon itse asiassa tekemässä tuota postausta ensi kuun puolelle!! :) Olen sitä valmistellut, mutta sen kuvailuun menee hetki jos toinen :) Ja ehdottomasti silloin otan tähän kantaa :)

Cyntiia (Ei varmistettu) http://cynthia-lifestyle.blogspot.fr

Nice sandals

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Sanni (Ei varmistettu)

En tiedä johtuuko vaan mun koneesta, mutta mulla näkyy tommonen ihmeellinen about 10cm valkonen tyhjä alue sivupalkin ja tekstikentän välissä. :0 Tää tekstikenttä on ihan ahtautunu oikeaan laitaan.. Ookko nää muokannu jotenkin erilaiseks blogis ulkoasua vai takkuaako oma kone? :D

Anna (Ei varmistettu)

En oo muokkaillu, vaan tää typerä tekniikka vammaa jotain, ja sitä paraikaa selvitellään :/

S (Ei varmistettu)

Eih, noi on täydelliset korkkarit kesää ajatellen!! Mun piti olla säästökuurilla, mut taitaa käydä niin että on "pakko" tilata yhet uudet korkkarit.. ;) onks sulla muuten levee jalka tai luuletko et tony biancon kengät istuu tavallista vähän leveämpi jalkaisellekin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on itse asiassa ehkä aika normi jalka, mutta sanoisin, että noi on melko kapeet ehkä?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi