"All that I know is life on this road / Long way from home / In this Rodeo"

Mungolife

Hellurei!

Dodiin, nyt on WordPress selätetty, ja neidillä on kirjoitusalusta, johon kuvat latautuvat aina saman levyisinä! Nyt sitten kaivattaisiin tietenkin mielipiteitänne siitä, että toimiiko isommat kuvat paremmin vai ei? :)

Hello! Sorry for no translation for the previous post, it was already 1.30 am when I finished it yesterday, and just simply did not have any energy in me, to write in English as well. Anyway, we've done some new stuff to the layout, and the photos are much bigger now :) Are you liking the new way?

Me saavuttiin tänään meidän viimeiselle festaripaikalle, Kotkan Meripäiville, ja täällä on aivan uskomattomat kelit :) Mulla alko aamu vähän ikävästi jollaina alkavalla migreenillä. Oon saanu niskani ihan jumiin, ja tuntuu, että veri tai happi tai joku muu yhtä turha aine ei kulkeudu sinne pääkoppaan asti ihan tarpeeksi tehokkaasti, nimittäin olo oli vähän heikko. Kolmiolääke tinttasi meikäläisen aika lailla syväuneen Helsinki - Kotka -välille, mutta kun tänne päästiin niin aurinko yhdessä ihanan ympäristön kanssa nähtävästi teki tehtävänsä :)

We arrived today in Kotka for our last bit of the festival tour this summer. The weather here is amazing, as well as the surroundings. I had my morning start with some minor migrane, but by the time we reached Kotka, I think sun had healed me :) My neck is so tense for some reason, that I feel there's no enough blood or oxygen flowing to my head at the moment. I am really looking forward to our trip to Thailand and all the massages!

Asu on tänään festaroimisessa hyvinkin simppeli, mutta sitäkin enemmän siitä tykkään :) Jo Kivenlahteen löydetyt niittishortsit ovat olleet kesällä aika paljon muutenkin käytössä, ja tänne ne oli ihan ehdottomat, kun vähän tutki sääennusteita ja totesi, että pitkät housut voi loppuviikoksi ripustaa narikkaan. Propsit Vertsulle siitä, että ovat tuottaneet shortsit, jotka peittää perseen and then some, ettei tarvii pakaroitaan esitellä ihan koko Suomelle tänä kesänä. Tuntuu, että kauppojen shortsivalikoimassa lyhyempi on parempi, ja olematon paras.

Today's outfit is very simple, but I like it still :) I already used these shorts at the very first festival, and they have been one of my favourites this summer. I feel like most shops have the motto of "less is more, and barely there is the best" what comes to the length of shorts, and I just feel more comfortable working all day without thinking wether my ass is on show or not. So so happy with Vero Moda for making shorts, that are bigger than my underwear.

Vero Modaa on myös tuollanen massiivinen statement-koru, joka jotenkin omalla hassulla tavallaan muistuttaa mun mielestä kotkaa, joten sopii viikonlopun teemaan erinomaisesti :)

Also this statement is from Vero Moda. I couldn't find an eagle-necklace that would fit the theme of the weekend, since we are in Kotka (=eagle in Finnish), but this had some of that vibe, don't you think? :)

Multa on pariin otteeseen kysytty, miksi käytän hattua melkein aina näissä festarihommissa, ja selitys on oikeastaan se, että ulkotyössä melkein aina paistaa tai sataa, ja molempiin joku pään peitto on paikallaan. Auringonpistoksen kerran elämässäni kokeneena oon muuttunu vähän varovaiseksi tollasten suhteen, ja samalla mielelläni suojelen kutrejani kellastumiselta.

I've been asked a few times why I always wear a hat at the festivals. Well, it's either shining or raining at the festivals, and a hat works both times. I've had a heat stroke once in my life, and I think that's enough for me, also I like to protect my hair from getting all yellow from the sun.

  • Toppi / top, Vero Moda
  • Shortsit / shorts, Vero Moda
  • Tennarit / shoes, Converse As Light
  • Lätsä / hat, eBay
  • Laukku / bag, Alexander Wang
  • Kaulakoru / necklace, Vero Moda

Sellanen style host siis täällä liikenteessä, mitäs tykkäätte hyvin tavallisesta kesäasustani? 

Ja kovasti kaipaan mielipiteitänne tähän kuva-asiaan, itse tykkään kyllä näistä isommista kuvista aika paljon, mutta kun lukijoilla on niin erilaisia näyttöjä, niin olisi mukava kuulla mielipiteitä :) Onko näin hyvä, vai esimerkiksi hieman pienemmät olisi paremmat?

So, this is style hosting outfit from today, what do you think of it? 

And I would really appreciate your opinion on the new photo size, do you like it, or prefer the previous one? 

P.S. Papukaija-merkki, jos joku keksii otsikon esittäjän ilman Googlen apua ;)

Kommentit

Juulia (Ei varmistettu)

Isot kuvat on paljon paremmat!! :)

noora (Ei varmistettu)

Kuvien koko on just hyvä! Enimmäkseen luen blogia normikokoisella läppärillä, joten ainakin siinä kuvien koko toimii mainiosti. Näyttää hyvältä! :) Puhelimella saattaa olla vähän hankalampi mutta toisaalta mun ei-niin-uudella älypuhelimella on muutenkin työlästä selata blogeja, joten eipä sillä ole niin väliä, jos homma ei sen kanssa pelitä. :D

memmi (Ei varmistettu)

Mun silmää miellyttää kovastikin tämä asu, tällasten simppelien mutta tyylikkäiden kokonaisuuksien suosija ku oon!

Ja kuvat sais mun mielestä olla himpun verran pienempiä, sillä mun näyttöön ei ainakaan mahdu nuo pystykuvat kerralla kokonaa. Siis tyyliin että jos pää näkyy niin jalat ei ja vastaavasti jos jalat näkyy niin pää ei:D

Sanshine

Kuvat on just passelit, näkyy ihan hyvin ipadilla millä yleensä blogeja selailen. Asukin on oikeen kesänenja kiva, ja en ymmärrä sun surkeutta ettei muka mitään rusketusta enää oo sulla, ku oot aivan täydellisen värinenki vielä :P

Birma (Ei varmistettu)

Luen useimmiten blogit puhelimella ja täytyy sanoo et uudistus on aivan vitun hyvä! Oli pakko käyttää v-sanaa ku näytti niin hyvältä:D eli ehdottomasti toi sama leveys vaaka- ja pystykuvissa:)

ttuffi- (Ei varmistettu)

Kuvat on nyt hyvän kokoisia, ei yhtään isompia tai sitten ei mahdu näytölle kokonaan :)
Ihanan väristä kynsilakkaa!

Hei kuinka hyvät asukuvat! Kannatan isomaa kuvakokoa ja paljon selkeämmän näköistä kun kuvat on samanlevyisiä :)

Jasmin (Ei varmistettu)

Muuten isot kuvat on ihan ok, mutta vähän kurjaa asukuvien kannalta kun ei näe asua kokonaisuutena, vaan pitää ensin kattoa että "ahaa, yläosa" ja sitten "ahaa, alaosa", eikä näe sitä kokonaisuutena :(

Kiira (Ei varmistettu)

Noi pinkit tennarit on tosi kiva väripilkku tuohon muuten aika neutraaliin asuun.

Kuvista sen verran, että pienempää, kiitos pienempää! Mulla ei noi pystysuorat kuvat mahdu korkeudeltaan kokonaisina tähän näytölle (14"), vaan pitää skrollata, jotta näkee koko kuvan. Esim jos kattoo tuota sun alinta kuvaa ja laittaa ton kuvan siten, että se on tässä näytön alareunassa, niin en näe edes huulia tai mitään siitä ylöspäin. Vastaavasti jos katsoo sun päätä, niin jalkoja ei näy. Kun isona osana blogia on myös sun asukokonaisuudet, niin olis mukavaa nähdä se asut kerralla, eikä skrollailemalla ylös ja alas:).

Mukavaa viikonloppua!

Kiira (Ei varmistettu)

Niin ja lisäyksenä äsken kirjoittamaani kommenttiin, ni mun mielestä nuo vanhat kuvat oli just sopivan kokoisia. Kävin tsiikaamassa ton alemman postauksen kuvat, ja noi pystykuvat mahtu just ja just ruudulle, eli oli täydelliset!

pium (Ei varmistettu)

hyvältä näyttää kuvat, vaikka luen tätä nyt miniläppäriltä! :)

kuvakoko näyttää hyvältä ainakin mun macilla :) ja niinku arvailit aiemmassa postauksessa, koko setti näyttää yhtenäisemmältä ku kuvat on samankokoisia :) tykkään!

Mimi (Ei varmistettu)

Isot kuvat ehdottomasti! Sulla on niin kivat ja yksityiskohtaiset asukuvat, joten tykkään ehdottomasti katsella niitä isokokoisina. :) Asut pääsee paremmin oikeuksiinsa ja varsinkin juuri kaikki kivat yksityiskohdat on mukavampi katsella isoista kuvista.

meow (Ei varmistettu)

Moi! Kaipailit mielipiteitä, niin mä tykkään enemmän vähän pienemmistä kuvista :) nyt ei mahdu kokonaan kuvat näytölle.

Ronja (Ei varmistettu) http://leijonapentu.ratata.fi

suuret kuvat ovar parempia :D

Nina (Ei varmistettu) http://pieceofphoto.blogspot.fi

Miun mielestä nää isommat pystykuvat on tosi häiritseviä :/ Itselläni on 11,6¨ näyttö, ja joudun rullaamaan sivua ylösalas nähdäkseni kuvasta kaiken. Ei pysty hahmottamaan kuvaa kokonaisuutena, kun ei se mahdu kokonaan näytölle :/ tietenkin jos selaimen asetuksista pienentää zoomauskokoa, niin näkee kuvan kokonaisena, mutta sitten joutuu zoomaamaan takaisin nähdäkseen lukea tekstin. Pidän enemmän vähän pienemmistä kuvista, ja mielestäni se, että pystykuvat olivat vaakakuvia kapeampia, oli vain hyvä asia, ja toi vaihtelevuutta postauksiin, eikä ainakaan minun silmääni häirinnyt ollenkaan. Olen seuraillut blogiasi jo piiiitkän aikaa, ja nyt menee kyllä kuvien katsomisesta maku, kun niitä joutuu rullailemaan niin paljon :(

Eli mielummin pienemmät kuvat, jotka pystyy näkemään kerralla, eikä julmetulla rullailulla.

Ps. Pakko sanoa että oot tosi kaunis :)

Joo nyt näyttää todella hyvältä! Itseäni joskus hieman häirinnyt eri levyiset pysty- ja vaakakuvat, mutta ollut niin marginaalivika etten ole siitä viitsinyt mainita. Rauhottaa kuitenkin paljon tota postausta tää asettelu ja isompia kuvia on aina mukavampi katsella :)

Todellakin toimii nää isommat kuvat! :)

sini (Ei varmistettu)

Mua on aina välillä häirinnyt toi kuvakokojen ero (ai mikä perfektionisti..) ja ah, nyt mieleni sai rauhan :-D ! Tykkään paljon, ei oo liian isojakaan ainakaan mun koneen näytöllä, ja sama juttu puhelimen näytöllä.

suz. (Ei varmistettu)

Uudessa kuvakoossa on hyvää ja huonoa.. Yksityiskohdat ainakin näkee kunnolla, mutta omalla säälittävällä koneellani en näe koko kuvaa kerralla ja se vähän häiritsee.

Anella (Ei varmistettu)

Ipadilla ei ihan mahdu pystykuvat kokonaan näyttöön, ehkä ihan vähän pienemmät toimis paremmin? Siis Padin kääntäminenhän ois ihan liian monimutkasta :D

m (Ei varmistettu)

Kuvissa isommat on paremmat (vielä ihan aavistuksen verran isommat olisivat varmaan optimaaliset) tai jos on pakko palata pienempiin, ehdottomasti tervetullut olisi mahdollisuus klikata suuremmaksi =)

M (Ei varmistettu)

Minä tykkäisin pienemmistä kuvista. Läppärillä yleensä selailen, ja ärsyttää, kun kuvat eivät näy kokonaan. Pari blogia on tippunut lukulistaltakin tän kuva-asian takia. Toivottavasti joku muu on samaa mieltä :D

bebe (Ei varmistettu)

Kuvat näyttää hyviltä isommassa koossa, näkee vielä myöhään illallaki väsyneillä silmillä, minkälaisia vaatteita siellä esitellään. Valitettavasti ne ei nyt vaan mahdu ruutuun pystysuunnassa, eli joko pää tai jalat on jätettävä pois kokonaisuutta katsoessa. Mutta eipä se hirveän työlästä ole liikuttaa tuota sivua :) Tai ehkä mulla on vaan jotenki väärän mallinen kone. Nättejä kuvia joka tapauksessa, ja hattu on aina hyvä osa festarivarustusta.

Anna (Ei varmistettu)

I love the new photo size :) and this outfit is lovely. I love the converse! :) Okay I love everything about it! Enjoy the last festival! <3

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Tervetuloa Kotkaan! :)

Itse luen blogiasi aina iPadin kautta ja kuvat ei ihan mahdu kokonaan ruutuun, luen siis aina vaakatasossa. Mutta mua tämä ei haittaa, koska kuva näkyy kuitenkin lähes kokonaan, jotain taustaa hieman rajautuu pois. Mielestäni tämä muutos on positiivinen, blogista tulee jotenkin huolitellumman oloinen!

K (Ei varmistettu)

Kuvat ovat kivoja ja hyvänlaatuisia, mutta liian isoja; eivät mahdu koko näytölle ja hankalaa/ärsyttävää skrollata alas näkeäkseen koko kuvan. Tai siis hankalampi hahmottaa kokonaisuutta. Edelliset kuvakoot parempia!

**Rose (Ei varmistettu)

Mun mielestä ne pienemmät kuvat oli paremmat! Ainakin kun ipadilla surffailen
niin toimi mulle paremmin... Ja otsikosta ei mitään aavistusta :)

Tiksu (Ei varmistettu)

Hei mistä oot metsästänyt tollaset pinkit light converset? Tykkään ainoastaan tosta mallista ja mulla on vaan yhdet mintun väriset saaliina. :)

Anna (Ei varmistettu)

Meri on itse asiassa värjänny ne mulle valkoisista ihan pesukoneessa :)

Mily
Take a walk in my shoes

Eii, en voinut edes lukea tota pitemmälle kun siihen missä sanoit että kuvat ovat isompia
Olen jättänyt monet blogit lukematta koska kuvat ovat LIIAN SUURIA. En tiedä onko mun koneen näyttö "liian pieni" vai mitä, mutta mua ärsyttää suunnattomasti kun en nää kuvissa esim. koko asukokonaisuutta yhdellä silmäyksellä.. että joudun skrollaamaan ylös alas että tajuan mitä kuvassa on yhteensä. :D Olen myös tehnyt niin että luen ihan peruskoossa tekstin, ja kun kuvat tulevat tsuumailen ruutua pienemmäksi, mutta se on helvetin ärsyttävää.
Blogisi on ehdoton lempparini, älä tee tätä! :D

Arja (Ei varmistettu) http://www.catinka.fi

Edellisen postauksen kuvista sai jotain selvääkin, nämä on niin isoja et kokonaisuus hukkuu, kun en mitään jokaista käsivarren karvaa halua tutkia :/
Isohko näyttö mulla, mut ei yks kuva mahdu siihen kokonaisena, ois kivempi kun sen kuvan näkis kokonaan eikä tarttis rullata ja rullata alaspäin.

Taija (Ei varmistettu)

Ainakin näin puhelimella selatessa tää uus pohja eli isommat kuvat toimii tosi hyvin. Tykkään siis! :) Ja asukin on kiva :) En vaan ois ikinä uskonu että vaatteet on Vero Modasta. Pitääpä piipahtaa sielä taas pitkästä aikaa. ;)

hanna (Ei varmistettu)

Mötley cruen biisi rodeo oisko? oon kuunnellut joskus kyseistä bändiä :D kuvat on pikkasen liian isoja, koska jos oot ottanut jonkun ison lähi kuvan niin se näkyy puoliksi vaan ja näyttää hassulta. Kuvat joissa oot kauempana niin näkyvät hyvin. Tykkään silti kuvista ku näkee vaikka laukustas yksityis kohtia tai koirastas joka on ihana<3

Jossu (Ei varmistettu)

Nää isommat kuvat on muuten tosi jees, mutta mun 15" läppärillä saa skrollata alaspäin ihan kamalasti jotta näkee ne kokonaan! Se on ärsyä. Jos haluaa nähdä pään ja jalat yhtä aikaa, sun tarvis istua kuvassa kippurassa ja olla 1/3 kuvan kokoinen.

Toinen huomio pohjasta: Tää sun kirjoitustila on "vasemmalla", eli näytön oikeella näkyy joku 10cm (mun näytöllä) tyhjää ja vasemmalla on normaali sentti. Et sun alusta ei oo näytön keskellä. En tiedä onko tarkoitus olla näin vai onko kyse vaan mun näytöstä vai mikä, mutta aattelin samalla mainita.

Anna (Ei varmistettu)

Alusta on keskistetty 11" läppärin mukaan, että kaikille näkyy varmasti koko pohja :)

Minea (Ei varmistettu)

Ei näin isoja kuvia kiitos! Ei ainakaan mun läppärin näytölle istu:(

Ondeee (Ei varmistettu)

Looking good! Mötley Crüe - Rodeo ;)

-Oona

Ei kyllä kauheasti tarvitse tehdä tyylikkään kesäasun suhteen kun vaan perus harmaa toppi, farkkushortsit ja vähän värikkäämmät tennarit sekä iso laukku. Wau, tosi hyvä!:) ei aina itelle tule mieleen että kun miettii aina kauheen kauan että mitä sitä laittaa päälle kun lähtee johki ulos tai jotain että tyylikkään asun saa tehtyä vähän yksinkertaisimmista vaatteista, panostaa pieniin yksityiskohtiin, kuten sinä, tuolla statementkorulla ja värikkäitä tennareilla. Nyt sain hyviä vinkkejä, ei tarvitse aina niin kauheesti pähkäillä mitä sitä laittaa päälle, varsinkaan nyt kesällä, rentoa ja tyylikästä. :)

Miisa (Ei varmistettu)

Oma mielipiteeni on, että kuvat ovat jo liian isoja. Tuntuu että silmät ei saa tarkennettua kuvaan ja nähtyä kokonaisuutta kun ne on koko ruudun kokoisia. Luen blogia siis iphonella ja ipad minillä jos sillä tiedolla on merkitystä :)

Taru (Ei varmistettu) http://lavidaesbellablogi.blogspot.fi/

Isommat kuvat toimii todellakin paremmin, ainakin mun silmään näyttää jotenkin kivemmalta kun kaikki on samaa leveyttä :) Kaulakoru myös on ihana <3

Riikka (Ei varmistettu) http://www.kaksiyhdenhinnalla.com

Nämä kuvat on ehdottomasti tosi paljon kivempia! Joskus mua just häiritsi sun blogissa se, kun kuvat oli erikokoisia, kun itse tykkään että kuvat on samankokoisia (isoja). Se tekee blogista jotenkin siistimmän. Mun näytöllä ainakin nämä näyttää siis tosi hyvältä. Ja asukin on mielettömän kiva!

J (Ei varmistettu)

Hei näin sut siinä Vellamon edessä kun porhalsitte johonkin suuntaan (luultavasti sinne festarialueelle), ihana asu :)! Tosiaan täytyy vielä hypettää tota säätä, aivan mieletön auringonpaiste ja illalla punainen auringonlasku :). Oli hauskaa meripäivillä!

AB (Ei varmistettu) http://dooften.blogspot.fi/

Hai,

Noi isot kuvat saa näyttää huomattavasti ammattimaisemmalta tän koko blogin.
Semmonen maailmanluokan meininki.

Jään kaipaamaan niitä pienempiä kuvia jos päädyt näihin, kun niiden tunnelma oli vähän lämpimämpi. Noista isoista kuvista jollain lailla välittyy fiilis että oisit etäisempi, ja tavallaan oon sun blogissa tykänny aina just semmosesta välittömyydestä. Mutta sun blogi ja päätökset tietenkin :)

Ihania meripäiviä, ja ens vuonna Style hostit Summer Soundiin!

iraaa (Ei varmistettu)

Minä ainakin tykkään tosi paljon tästä uudesta ulkoasusta! :)
Tollanen kaulakoru on ehkä must jopa omaan korukokoelmaan hahaa, ja otsikkohan on ehkä hienoimmasta Mötley-biisistä koskaan ;)

Tulppaani (Ei varmistettu)

Kuvat latautuvat todella hitaasti :o

jonnz (Ei varmistettu)

Ei toimi isot kuvat ollenkaan!! Luen yleensä samsung s3 blogeja ja nyt kuvista näkyy ainoastaan esim kengät enkä siksi jaksanut edes koko postausta lukea. Takasin vanha kuvakoko! :D Koneellakin yritin lukea mutta kuvat siinäkin liian isoja (vaikka yli 17tuuman näyttö) :((((!!!

Elina (Ei varmistettu)

Täällä ainakin tykätään isommista kuvista! :)

Nuusku (Ei varmistettu)

Kokeilin kattella näitä kuvia sillä silmällä ja kolmella erikokosella applen näytöllä kaikilla näytti just eikä melkee täydellisen kokoselta! (: Ihan hirmu kiva asu, voin niin kuvitella ton ittenikin päälle, joten jos jokupäivä sun asuklooni kävelee vastaan niin se oon sitten mä (;

anskuuu (Ei varmistettu)

vähän totuttelemista noissa isoissa kuvissa, mut uskon et sitku on tottunu nii on paremmat ku ne pienet :)

Pages

Kommentoi