Alma

Mungolife

LAUKKUKAAPIN UUSIN TULOKAS. Ennen kuin julkaisen teille noita bannerin asukuvia, niin haluan esitellä teille laukkukaapin uusimman tulokkaan, jonka muutama tarkkasilmäinen onkin jo bongannut Instagramini puolelta :) Jos joku ei muuten vielä tiliäni seuraa, niin @mungoanna päivittelen kuulumisia huomattavasti useammin kuin blogiin :)

Joka tapauksessa, uusin laukkutulokkaani on ehkä hieman yllättävä veto.. Rakastuin tähän laukkuun kun sen eräällä tytöllä näin käytössä ja sen jälkeen en saanut sitä mielestäni. Kun Keepallia lähdin hakemaan, eksyi sitten tämäkin pienen pohdinnan jälkeen ostoslistalleni. Kuten myös hortensioita, eli nykyisiä lempikukkiani, pidin tätä Alma-mallia kovin mummomaisena aina ennen. Nyt kuitenkin olen ehkä itsekin jo niin mummomainen, että se kolahti ja kovaa. Hienointa laukussa on se, että sinne mahtuu ihan oikeesti KAIKKI, mutta se on silti kevyt ja pienehkö. Celineni painaa jo itsessään aika paljon, ja sinne kun pakkaa läppärin, kameran ja koko muun omaisuuden, alkaa haba kasvaa jo sitä katsomalla. Mikä on sinänsä ihan hyvä, koska salikäynnit kesän mittaan eivät todellakaan ole olleet luokkaa "salilekasalilvika". Chanel taas vuorostaan mahduttaa sisälleen kyllä läppärini, muttei kameraa, ellei sitä laita osiin.

Ratkaisu oli siis Alma mustassa epi nahassa.

NEWCOMER TO MY BAG COLLECTION. Before I post you the outfit behind the header, I wanted to show you the newest member of my bag collection. Some of you have already spotted this baby on my Instagram (@mungoanna), and here it is!

I used to think Alma is very grandma-like. Something the older women tote around the town. Maybe I've grown old or something but now it actually started looking really nice. I spotted this girl with this bag once and couldn't get it out of my mind. So, here it is, in my possession. The benefit of this bag is that it fits all my stuff easily. My camera and laptop and everything else. I know that my Celine is fully capable to carry everything too, but it weighs quite as much more as this one. My Chanel on the other hand is too small for my camera, although it's roomy enough for my laptop. Anyway, Alma stays rather small and light even when carrying everything around with me. I chose the one in black epi leather due to it being a timeless classic :)

Mitäs sanotte? Muumimamman käsveska vai ajaton klassikko?

What do you think? Something your grandma should wear or a timeless classic? 

Kommentit

idae
white stories

Tuo Alma on ehkäpä ainut LV:n laukku, minkä voisin itsekin haluta. Kaunis ja ajaton!

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä ihana! :)

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Oi ajaton klassikko EHDOTTOMASTI!! Tää on vaan niin kaunis! Ainoa huono puoli tossa itselleni on se, ettei sitä saa olalle. Mikä koko tämä on muuten?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Nojoo, ikävä kun ei saa olalle, mutta kulkee kyllä kätevästi kädessäkin :) Se on GM :)

Julia (Ei varmistettu)

Se on niiin kaunis

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jennn (Ei varmistettu)

Toi on kyllä kaikessa klassisuudessaan niin älyttömän upea laukku ja ehdottomasti just tollasessa nahassa joka ei koko olemuksellaan huuda niitä LV kirjaimia :)) Ehdottomasti klassikkomateriaalia ja kun päätän vähän arvokkaampaan laukkuun sijoittaa niin tulee kyllä olemaan itsellä kovan pohdinnan alla päätyisinkö juuri Almaan (plussaa myös älyttömän söpöstä nimestä :D )

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! Ja joo, itsekin tykkään tuosta Epistä tuossa mallissa :)

Lotta (Ei varmistettu) http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

Muumimamman käsveska vai ajaton klassikko?
Molempia? :D

Anna (Ei varmistettu)

Totta! :D Voihan ne olla samalla molempia :)

tind (Ei varmistettu)

Millon se lentomatkustukseen liittyvä postaus tulee? Odotan siksi sitä kovasti, kun olen lähdössä ensimmäiselle lennolleni loppuviikosta.

Anna (Ei varmistettu)

Yritän saada sen viikonlopulle :)

sonja (Ei varmistettu)

yleensä en tykkää lv:n laukuista, mielestäni kuosi vaan on tosi mauton ja halvan näköinen, mutta nyt on pakko sanoa wow! laukku ei huuda olevansa kallis merkkituote, vaan sen huomaa ainoastaan muotitietäjä ;) ehdottomasti siis ajaton klassikko ja sitähän se muumimamman veskakin tuntuu olevan!

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan, ja tuo logokin on tosi tosi pienellä ja huomaamattomalla :) Ja haha, totta :D

Salla (Ei varmistettu)

Ajaton klassikko! Ja hyvin perusteltu! ;) Mulla tuli tästä myös vähän mummo vibat vielä hetki sitten, kunnes kattelin sitä tossa sun bannerissa ja tulin toiseen tulokseen. Riippuen täysin siis omasta tyylistä, voi se olla ihan nuorekas ja pähee. :) Jos päälle laittaa ballerinat, midi hameen ja neuleen napitettuna kiinni... Voi olla varma, että vanhenee hetkessä vuosikymmenellä..:D

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin!! :) Ja välillä on kiva sekoittaa erilaisia tyylejä :)

samson (Ei varmistettu)

omasta mielestä vähän liian tylsä :/ kun ei oo yhtään mitään jännää tossa, mä tykkään soljista ja ketjuista ja kaikesta tilpehööristä tietenkin hyvänmaun rajoissa mutta toi on liian plain. Mutta käytännöllinen varmaan! ehkä se näyttää paremmalta käsissä ja asukuvissa mutta ei säväytä mua ainakaan näissä kuvissa (:

Anna (Ei varmistettu)

No harmi juttu :) Toivottavasti tykkäät sitten asukuvissa :)

anna (Ei varmistettu)

Alma alma.. no joo, onhan se klassikko. Mutta hassu tuo nimi kun ranskalaiset tuskin keksivät nimeä mielleyhtymästä "kassi-almaan" ;D Varmasti hyvä ostos kerta rahasta ei oo sulla pulaa.. ja saahan sen aina myytyä hyvään hintaan jos kyllästyy. Itse ostin vasta ensimmäisen nahkaisen laukkuni, ja jotenki pelottaa että sille käy heti huonosti, tulee joku viilto tms. Toisaalta nahkaiset kengät ovat kestäneet monta vuotta, ja tekonahkaisia en enää ostaisikaan, niin tälle tielle kai sitä jäätiin :D

Anna (Ei varmistettu)

Nahkalaukku on aina pidempiaikainen panostus kuin tekonahkainen. Nahan kuuluu kulua ja se näyttääkin kauniimmalta patinoituneena :)

jode (Ei varmistettu)

Ihana laukku! Ei minusta ollenkaan mummomainen. Hitsit, kun nyt mainitsit ton muumimamman käsveskan... oon aina halunnut sen, ja samaten sen isoäidin käsikirjan vai mikä olikaan :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahaha, sellanen ois aika siisti :)

meow (Ei varmistettu)

Mielestäni ajaton ja kivannäköinen, miellyttää noi lukot :) Voiko tota muuten käyttää vain kädessä kantaen vai pystyykö tuon laittamaan olalle? Remmit näyttävät pieniltä ja se on mulle kauhee nou nou :D mut ei tietty kaikkia haittaa

Anna (Ei varmistettu)

Ei saa olalle, mutta kulkee kätevästi kun on melko kevyt ihan täytenäkin, sillonkin kun on läppäri ja kamera :)

Katharina (Ei varmistettu)

http://www.huuto.net/kohteet/cline-musta-upea-laukkumaailmalla-kuuminta-muotia/325241779
Ihan vaan tiedoksi. Joku apina myy sun kuvalla (17.5. postaus) feikkilaukkuaan. "Viimeinen kuva siis aidosta laukusta eli eroa ei huomaa." LOL.

Anna (Ei varmistettu)

Lol :D Ei näy eroa, jos näkövirhe on joku -9 :D

cristal

Tään laukun suosio on jotain mitä en tosiaankaan ymmärrä ? Ihan muumimamman käsveskasta menee..en latin latia siihen laittais, mutta jokaisella meillä on makunsa ;)

Anna (Ei varmistettu)

No, ei kaikkien tarvii tykätä kaikesta :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Niin kaunis laukku!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Goldie (Ei varmistettu)

Alma on kyllä ajaton ja kaunis malli, mutta miksi ostit tämän mustana? Mikä koko tää on? Mustia laukkuja ei tosiaan voi olla liikaa... Ottaisin tämän laukun sinisenä tai lilana! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, koska se oli musta kaunein väri ja se on käytännöllisin ja ajattomin :) Mulla on jo siniliila, se Balenciaga :)

Maaria (Ei varmistettu)

Hieno ja sopivasti "mummomainen"! Sulla alkaa olla jo aika vaikuttava laukkukokoelma(ellet ole myynyt eteenpäin vanhoja, samalla kuin ostat uusia), niin olisi mielenkiintoista nähdä yhteenveto laukkukokoelmastasi! Ja miksei kengistäkin ;D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, onhan niitä :) Ja tein sellaisen tossa taannoin: http://www.rantapallo.fi/mungolife/2013/11/28/valuable-collection/

- (Ei varmistettu)

Ah voi piru kun tää olis ihana, mutta kun tuo yläosan kaarevuus häiritsee vaan liikaa!! Muuten silkkaa täydellisyyttä, mutta jos ois hieman enemmän "laatikkomainen" niin iskis ja lujaa! Jospa pitää käydä vielä kokeilemassa ja antaa mahdollisuus Almalle ;) mutta upea on!

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on onneks noi pari laatikkomallista jo, niin tällanen pyöreämpi kaveri sopii joukkoon :)

Maria (Ei varmistettu)

Moikka,
Voisitko kertoa, mistä olet ostanut mustan mekkosi, jossa on avonainen selkämys ja helmiä tms olkapäillä? Ja minkä merkkinen se on?
Anteeksi vaivasta, mutta en löytänyt kyseistä mekkoa postauksista..
Olisin kiitollinen vastauksestasi :)

Anna (Ei varmistettu)

Oon ostanu sen ASOSilta ja se on Arrogant Catin :) En tiedä löytyykö niitä enää, mutta kandee kokeilla :)

Maria (Ei varmistettu)

En löytänyt, harmi! Mutta kiitos kun vastasit nopeasti :) Olet ehdottomasti lemppari bloggaajani ja sulta saa tosi paljon inspiraatiota pukeutumiseen, jatka samaan malliin !

saikku (Ei varmistettu)

Moi!
Onkohan Kim Kardashianilla ne samat kengät tässä kuvassa jalassa, kun mitkä sulla on ruskeana?
http://instagram.com/p/r00DAIOS8O/?modal=true
Näytti niin kovasti samanoloisilta :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo samat :)

Jaana (Ei varmistettu)

Materiaali ja väri tekee niiiiiin paljon tämän laukun kohdalla!!! Monogram-kuosissa tämä laukku on armoton mummoveska....eikä mitenkään positiivisessa mielessä minun mielestäni. Värin ja matskun kun vaihtaa esim. juuri tähän sun valitsemaasi, niin on ääni kellossa jo aivan tyystin toinen. Itse olen katsellut sillä silmällä vernis Almaa ja puntaroinut värien välillä.....Rouge Fauviste olisi varmaan mun valintani mieluiten....tosin se pitäisi metsästää second handina, sillä väri ei käsittääkseni ole enää tuotannossa. Tää sinunkin valitsemasi musta on upea myös, mutta itselleni en enää pysty perustelemaan yhdenkään mustan laukun ostamista ;) ....ja sitten päästään siihen, että Minikokoinen Alma jalokivivärissä olisi aika herkku arm candy!!! Oh, the pain in the desicion making!!!! ;-D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä en kanssa tykkää noista monogrammina yhtään :( Mä en jotenkin syty noille Monogram Verniseille, kun ne on liian kiiltäviä mun makuun :/

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) Ja onhan se aika suloinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en jotenkin syty tosta kiillosta, mutta muuten ne on kyllä ihania laukkuja musta! :)

Iida (Ei varmistettu)

Ensimmäinen näkemäni LV:n laukku, josta oikeesti tykkään. Kaunis. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

annika (Ei varmistettu)

Tiedän että oon aika yksin tän mielipiteen kanssa, mutta en osaa nähdä tota laukkua kauniina vaikka kuinka katselen ja mietin miks se on niin suosittu :D Muuten sun kaikki laukut on aivan ihania mun mielestä.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no kaikesta ei tarviikaan tykätä :)

Anu (Ei varmistettu)

Hei, Ihana laukku. Ihana olisi omistaa itsekin mutta ovat liian kalliita minulle. P.s. Ajan Audi Q7 ja omistan kiinteistöjä yli 4milj. eur......

Pages

Kommentoi