Alma

raita (1 of 6)-5LAUKKUKAAPIN UUSIN TULOKAS. Ennen kuin julkaisen teille noita bannerin asukuvia, niin haluan esitellä teille laukkukaapin uusimman tulokkaan, jonka muutama tarkkasilmäinen onkin jo bongannut Instagramini puolelta 🙂 Jos joku ei muuten vielä tiliäni seuraa, niin @mungoanna päivittelen kuulumisia huomattavasti useammin kuin blogiin 🙂

Joka tapauksessa, uusin laukkutulokkaani on ehkä hieman yllättävä veto.. Rakastuin tähän laukkuun kun sen eräällä tytöllä näin käytössä ja sen jälkeen en saanut sitä mielestäni. Kun Keepallia lähdin hakemaan, eksyi sitten tämäkin pienen pohdinnan jälkeen ostoslistalleni. Kuten myös hortensioita, eli nykyisiä lempikukkiani, pidin tätä Alma-mallia kovin mummomaisena aina ennen. Nyt kuitenkin olen ehkä itsekin jo niin mummomainen, että se kolahti ja kovaa. Hienointa laukussa on se, että sinne mahtuu ihan oikeesti KAIKKI, mutta se on silti kevyt ja pienehkö. Celineni painaa jo itsessään aika paljon, ja sinne kun pakkaa läppärin, kameran ja koko muun omaisuuden, alkaa haba kasvaa jo sitä katsomalla. Mikä on sinänsä ihan hyvä, koska salikäynnit kesän mittaan eivät todellakaan ole olleet luokkaa ”salilekasalilvika”. Chanel taas vuorostaan mahduttaa sisälleen kyllä läppärini, muttei kameraa, ellei sitä laita osiin.

Ratkaisu oli siis Alma mustassa epi nahassa.

NEWCOMER TO MY BAG COLLECTION. Before I post you the outfit behind the header, I wanted to show you the newest member of my bag collection. Some of you have already spotted this baby on my Instagram (@mungoanna), and here it is!

I used to think Alma is very grandma-like. Something the older women tote around the town. Maybe I’ve grown old or something but now it actually started looking really nice. I spotted this girl with this bag once and couldn’t get it out of my mind. So, here it is, in my possession. The benefit of this bag is that it fits all my stuff easily. My camera and laptop and everything else. I know that my Celine is fully capable to carry everything too, but it weighs quite as much more as this one. My Chanel on the other hand is too small for my camera, although it’s roomy enough for my laptop. Anyway, Alma stays rather small and light even when carrying everything around with me. I chose the one in black epi leather due to it being a timeless classic 🙂

raita (2 of 6)-6

raita (6 of 6)-6 raita (5 of 6)-6 raita (4 of 6)-6 raita (3 of 6)-6Mitäs sanotte? Muumimamman käsveska vai ajaton klassikko?

What do you think? Something your grandma should wear or a timeless classic? 

Kommentit (53)
  1. Tuo Alma on ehkäpä ainut LV:n laukku, minkä voisin itsekin haluta. Kaunis ja ajaton!

    1. Se on kyllä ihana! 🙂

  2. Oi ajaton klassikko EHDOTTOMASTI!! Tää on vaan niin kaunis! Ainoa huono puoli tossa itselleni on se, ettei sitä saa olalle. Mikä koko tämä on muuten?

    1. Kiitoksia 🙂 Nojoo, ikävä kun ei saa olalle, mutta kulkee kyllä kätevästi kädessäkin 🙂 Se on GM 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *