AMAZING RACE!

*Synttäritapahtuma järjestetty yhteistyössä Prison Island Helsingin, Block by Dylanin,
Huawein, Winestate viinien ja Formula Centerin kanssa.

amazing race (9 of 11).jpg

Järjestin tosiaan 30-vuotis synttäreideni kunniaksi Amazing Racen ympäri Helsinkiä. Viikkojen suunnittelu kulminoitui viime lauantaina, jolloin tämä laitettiin käyntiin. Miten Amazing Race siis kulki?

Ystävämme saivat ohjeistuksen saapua Block by Dylanin eteen klo 10.15 niin, että heillä on valmiina illanvietto- ja saunomiskamat, jotka pakattaisiin meidän autoihin talteen päiväksi. Jokainen joukkue sai valita oman värinsä, jonka väriseen paitaan sonnustautua kisaan. Näin oli hieman helpompi pitää lukua joukkueista ja merkitä heidän tuloksiaan. Ensimmäisena edessä oli ohjeistuksen anto ja yhdessä herkuteltu brunssi, jonka aikana sai mahat täyteen ja hyvän boogien kisaan. Ja paljastettiinpa siellä myös upea palkinto, josta olin ehkä kertonut jo hieman etukäteen, intoa kisaan kasvattamaan.

amazing race (1 of 1).jpg

Palkintona oli nimittäin voittajajoukkueelle 2 kappaletta upouusia Huawei Nova 3 -puhelimia! Mä kävin Novan lanseeraustilaisuudessa tuossa taannoin ja vaikutuin, nimittäin ko. puhelin on sellainen ”keskihintainen” puhelin (449 €), mutta se kyllä on hintalaatusuhteeltaan aika out of this world, niin kuin tähdet yleisesti ottaen on. Hah hah, olipa hyvä puujalka.

Novassa on neljä kameraa ja tekoäly, joka todella tekee kuvaamisesta ihan uudenlaista tolla puhelimella. Siinä on 3D qmojeja, joilla saa kasvofilttereitä, siinä on laajakuva ison ryhmän selfieille, siinä on tekoäly huolehtimassa valaistuksesta etc. Prosessori jyrää ja puheli on vaan ihan itkettävän kaunis, niin liukuvärjtätynä kuin vaaleansinisenä tai sitten vaan todella tyylikäs mustana. Mä oon Mate-tyttö ja odotan ihan into piukeena millainen Mate tänä vuonna tulee, mutta en voi valehdella, vaan on sanottava, että Nova aiheutti aikamoisia huokaisuja mussa. Se, mitä rakastan Huaweissa, on miten paljon puhelimet uudistuu ja miten paljon uutta ne tuovat koko ajan. Jokaista uutta puhelinta oikeasti odottaa aivan innoissaan. Jos Nova kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti lukea siitä lisää, esim. täältä. No, kiitos mun Huawein yhteistyökumppanuuden, pystyin takaamaan sen, että jos Amazing Race ei olisi tarpeeksi ikimuistoinen, ainakin voittajien ilta olisi ikimuistoinen kun kouraan iskettiin kaunis, tehokas ja kaikin puolin aivan täydellinen puhelin. Mä oon vähän outo. Mä haluan antaa synttäreinäni lahjoja ja mä haluan järjestää synttäriaktiviteetiksi jotain, minkä aikana kaikki mun frendit tash talkkaa keskenään ja parit on lähellä eroja 😀 No ei, hyvin se meni. 

Mutta, miten se päivä tosiaan sitten meni? Instagramissa saitte pieniä paloja siitä, mutta koska kaikilla oli koko ajan kiire, ei sinne liiaksi ehditty päivittelemään kuulumisia. Nimittäin järjestäjäkin sai suhata edestakaisin hullua vauhtia, sillä apulaisia oli rajallisesti kun kaikki parhaat ystävät ja siskot olivat kilpailemassa. Kerrankin, ne on nimittäin aina auttamassa. amazing race (4 of 11).jpg

amazing race (3 of 11).jpg

amazing race (2 of 11).jpg

Kaikki hyvä alkaa hyvällä ruoalla. Mä tykkään tosi paljon Block by Dylanin brunssista, jossa on yleensä tosi monipuolisesti hyviä ruokia, mikä oli aika avainasemassa tässä valinnassa, varsinkin kun joukossa on monenlaista allergiaa ja ruokarajoitetta. Dylanit on tuttuja brunssipaikkoja ja Block niistä erinomaisella sijainnilla, ainakin meidän Amazing Racea ajatellen. Jos etsitte viikonloppubrunssille tai lounaalle hyvää paikkaa isollekin porukalle, lämmin suositus Blocki by Dylanille, jonne sai melko helposti laitettua 26 henkeä vetävän pöytäryhmän. Osaa joukkueista jännitti kuulemma niin paljon, ettei pystynyt keskittymään ruokailuun, ite ainakin otin kaiken ilon irti, nimittäin juoksemista riitti päivän aikana myös järjestäjällä. Onneksi oli maailman parhaat Pitstop Masterit auttamassa.  

Blockissa joukkueet saivat luettavakseen ohjeistuksen kisaan ja kävimme ohjeet yhdessä läpi. Brunssin ja kahvitankkauksen jälkeen mentiin pihalle yhteiskuvaan ja joukkueet sai kuoret kouraan 11.35, ja Hep!- sanalla kuului aika monen kuoren repiminen 😀 Sitten ne lähtikin jo pinkomaan.

amazing race (8 of 11).jpg

amazing race (10 of 11).jpg

(Mummilla oli ihan oma Amazing Race koko päivän)

Amazing Race käytiin englanniksi, sillä kaikki osallistujat eivät osaa Suomea, mutta kaikki osaavat englantia. Koska olisi ollut logistisesti mahdotonta antaa aikasakkoja kesken pelin, joukkueiden lopulliseen saapumisaikaan laskettiin vasta lopuksi sakot. Jos missio jäi suorittamatta, joukkue sai 20 min aikasakkoa. Yield-kortilla sai antaa 20 minuutin aikasakon toiselle joukkueelle. Tietovisoissa onnistumalla saattoi saada omasta ajastaan pois minuutteja. Ja sitten mentiin!

amazing race (1 of 11).jpg

1. CLUE: There is a new maximum security prison in the heart of Helsinki. YOUR MISSION: Break in, Break out! (Energiakatu 3)

Ensimmäisenä tehtävänä oli Prison Island. Halusin tähän Amazing Raceen jonkun sortin mysteeri- tai pakopelihuoneen, ja tutkittuani näitä hetken jos toisen, päädyin Prison Islandin sivuille. Kutkutti ajatuksena, miten tuo toimisi Amazing Racessa. Kävimme Amazing Racessa tämän pitstopin masterina toimineen mieheni, Pitstop Master Nooran ja hänen miehensä kanssa tutustumassa paikkaan noin kuukautta aiemmin ja rakastuimme kertaheitolla! Nooran mies ei päässyt osallistumaan juhlaan, joten saatiin koekaniineja etukäteen.

Prison Island on vähän erilainen pakohuonepeli-konsepti, jossa on siis erilaisia tyrmiä, joiden tehtävät pitää suorittaa ja kerätä samalla pisteitä. Tehtävät voivat olla teknisiä, taktisia tai fyysisiä. Helsingin Prison Islandissa on 28 huonetta, joista valita. Joissain huoneissa pärjää yksin, joissain kaksin ja joissain maksimipisteet voi saada vain kolmen hengen tiiminä. Tämä avasi mahtavia mahdollisuuksia alliansseille Amazing Racen osalta. Kävimme kokeilemassa tuota elokuun alussa ja saimme kasattua 40 minuutissa n. 450 pistettä. Kävimme mieheni kanssa uudelleen Tampereen Prison Islandissa, mutta siellä saimme tunnissa saman verran pisteitä. Tosin Tampereen Prison Island on kuulemma Suomen vaikein (henkilökunnan kertomaa), joten päätimme laittaa tavoitteeksi joukkueille 400 pistettä. amazing race (7 of 11).jpg

400 pisteen kohdalla sai poistua Prison Islandista ja olisi saanut seuraavan vihjeen, tai vaihtoehtoisesti olisi saanut kerätä pisteitä niin paljon kuin haluaa, sillä eniten pisteitä saanut saisi Yield -kortin. Ahneudessa oli riskinsä, sillä joku saattaisi päästä edelle. Ennen pelin alkua joukkueet saivat Mission Cardit, joissa selvitettiin, mitä pitää tehdä. Viisi joukkuetta pääsi aloittamaan ensin, sitten vielä kaksi joukkuetta 20 minuutin päästä ja sitten vielä kaksi joukkuetta 40 min ensimmäisistä. Joten, jo ensimmäiseen kohteeseen kannatti mennä vauhdilla!

Valkoinen joukkue rokkasi Prison Islandin ja keräsi tarpeelliset pisteet tosi nopeasti ja veti aika ennätysmäiset päälle 800 pistettä, joka takasi heille Yield-kortin, jolla pystyi sakottamaan toista joukkuetta. Kaksi joukkuetta ei saanut kasaan tarvittavia pisteitä, mutta muut saivat 400 pistettä. Jesss, tooooodella pitkä puntarointi siitä, mikä on oikea pistemäärä, johti siihen, että tulos oli juuri täydellinen! Oli nimittäin tarkoituskin, että osa ei saisi pisteitä kasaan.

Prison Island sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskuksessa ja sitä on todella monella paikkakunnalla hieman erilaisin tyrmin. Maksaa 18 €/h henkilöltä ja se on ihan superhauskaa! Hiki virtaa, mutta ei tarvii olla superurheilija, älyllä ja nokkeluudella pärjää pitkälle. Soveltuu myös ”lapsille”, tosin sanoisin, että pitää olla kouluikäistä porukkaa. Tehtävät vaihtelee koriksen heitosta monimutkaisiin matemaattisiin tehtäviin ja älykkyysteisteihin. Ihan superkiva paikka! Me ollaan ihan koukussa ja ONNEKSI vihdoin voin puhua tästä, kun oon ollut poksahtamaisillani innosta tän suhteen. En oo voinut hiiskaahtaakaan tästä, ettei kukaan kilpailija keksisi tätä. Nyt voidaankin mennä sitten kaveriporukoilla ottamaan matsia toisistamme 2-3 hengen joukkueissa 🙂

Kun Prison Island oli suoritettu tai aika oli loppunut, edessä oli Roadblock!

ROADBLOCK: Anna loves to challenge herself with different experiences and adventures. Which one of you is fearless and coolheaded enough to keep up with her speed?

Roadblockilla valittiin seuraavan tehtävän tekijä, ennen kuin seuraava tehtävä tiedettiin. Kunnon Amazing Race -henkeen, tämä vihje kuitenkin antoi hieman osviittaa siitä, mitä on edessä. Kun tekijä oli valittu, seurasi seuraava vihjekortti.

CLUE: Anna loves speed and dangerous situations. In the air, on land and under the surface. She has done benji jumping, parachuting, open-water diving, swimming with the dolphins… You name it. She has encountered sharks and tortoises. There is one thing she has never done. Your mission: Fast & Furious (Yläkivenrinne 1, Helsinki)

amazing race (6 of 11).jpg

Kilpailijoiden seuraava lokaatio on Formula Center Helsinki, jossa on saatavilla 10 min kartingajoa. Voit siis varata itsellesi pidemmän kartingin tai vähän walk-in hengessä tulla hieman päästelemään höyryjä kovalla vauhdilla. Matkaa Salmisaaresta Myllypuroon on jonkin verran, mutta siksi aikaa kilpailijat saivatkin eteensä kinkkisen tietovisan, joka heidän piti jättää seuraavalle Pitstop Masterille. 

Formula Center oli tosi avulias ja saatiin heidän kanssaan järjestymään melko joustava ajomahdollisuus, niin, että tunnin varauksessa ehtivät kaikki ajamaan. Ensin ajoi kolme kuskia, sitten vielä kolme ja sitten vielä kolme. Ajojen välissä oli 20 minuuttia. Tämä takasi sen, että ensimmäiset kolme tiimiä saavat 20 min etumatkan seuraaviin nähden. Toisaalta tämä nollasi kolmen ensimmäisen joukkueen aikaeron heidän saapuessa kartingiin. Esimerkiksi vasta kuudentena Prison Islandille saapunut Vihreiden joukkue otti Prison Islandissa 400 pistettä tosi nopeasti ja saivat aikaa kiinni vielä kartingissa.

Tässä jujuna oli oikeastaan se, että joukkueet eivät tienneet mihin joutuvat, ennen kuin ovat valinneet tekijän. Joka joukkueessa oli se hieman parempi kuski, mutta ei voinut yhtään tietää, valitseeko ajon joku hyvä kuski vai ajokortiton. Niinpä saatiin jännitystä aikaan. Sain paljon apua tuolta Formula Centeriltä sen suhteen, mikä olisi paras aika, mihin tähdätä. Taas tarkoituksena oli katsoa joku tietty aika, mihin tähdätä. 10 minuutin ajon aikana siihen oli päästävä, tai sitten saisi 20 minuutin aikasakon. Ajaksi valikoitui 34 sekuntia, jonka alitti kaikki paitsi yksi joukkue. Nopeimman kierrosajan ajanut sai Yield-kortin.Tähän sain idean Elämyslahjoilta, joita ilman en olisi varmaan keksinyt koko Amazing Racen järjestämistä. Tätä oli hauska seurata Pitstop Masterin lähettämin videoin ja odotan jo innolla, kun vihdoin itse pääsen ajamaan kartingia! Uskomatonta, että se on vieläkin sillä listalla, mitä en oo ikinä tehnyt.

Ajon päätteeksi joukkueet saivat salaatit ja tietovisat kouraan, ja lähtivät kohti seuraavaa rastia. Toinen tietovisa koski kilpailijoita itseään ja he saivat käydä kauppaa keskenään oikeista vastauksista. Per jokainen oikea vastaus kilpailijat pystyivät voittamaan 1 minuutin. Tämä oli itse asiassa melko isossakin roolissa loppumetreillä. Kartingin jälkeen joukkueet kohtasivat jälleen Roadblockin.

ROADBLOCK: Anna has impeccable taste and is quick to pick her favourites. Which one of you tends to quickly jump to conclusions?

Kun hyppijä oli valittu, oli aika antaa vihje.

amazing race (5 of 11).jpg

CLUE: Is it wine o’clock yet? Anna knows her wines. Do you know Annas wines? Your mission: 1, 2, 3… Wine! (Hämeentie 92, Helsinki)

Seuraava tehtävä vei kilpailijat Your Day Design Studiolle. En valitettavasti saanut enää buukattua meille jotain viinikellaria tämän tekemiseksi, mutta törmäsin tähän studioon, jonka saa vuokrattua tuntiperusteisesti. Mahtava paikka, ja upea studio, tänne pitää mennä kuvaamaan vielä joskus. Oon ihan varma, että kun syksyn harmaus iskee, mä käyn ottaa täällä asukuvia 🙂

Tällä kertaa katoimme kuitenkin pöydälle numeroituja laseja ja folioituja numeroituja pulloja. Ja kuusi vastausvaihtoehtoa. Kilpailijoiden piti yhdistää oikea viini (numero) ja oikea kuvaus. Tehtävää hankaloitti se, että viinien nimet eivät olleet esillä.

Tältä näytti vastauslomake:

“This one is my favourite, it goes with anything. A white wine that would ring even the bells at Notre Dame.”
 Wine number: _______

”You are creating all the bubbles at night I’m chasing round trying to pop them all the time We don’t need to trust a single word they say You are creating all the bubbles at play” Wine number: _______

“It’s really not one for vegetarians, as it is perfect for all the carnivores.” Wine number: _________

“The New Zealand Marlborough area is well known for a specific type of grape used for a white wine. It is usually a wine that divides opinions. But I do believe this wine turns around even the strongest opposition to this grape.” Wine number: _______

“In Shakespeare’s Romeo & Juliet, Juliet refers to Romeo being a Montague by saying something that implies that we should really pay attention to what something is rather than what something is called. So it is with this wine.” Wine number: _______

“Our sons name is of Italian origin. So is this wine.” Wine number: _______

amazing race (1 of 1)-2.jpg

Ohh, tämä tehtävä todella herätti tunteita! Pitstop Master hukutettiin vihaisiin lauseisiin, nimittäin tässä oli jujuna hieman vaativampi juttu. Kun viinilapun palautti Pitstop Masterille, hän ei kertonut, kuinka monta on väärin ja oikein tai mitkä on väärin. Hän vaan kertoi, että se on väärin tai että se on oikein. Ennen kuin sai kokeilla uudelleen, oli hypittävä 100 hyppyä hyppynarulla. Ja muistetaan, että kilpailijat olivat jo ekalle paikalle tullessaan aivan hiessä, nimittäin tässä Amazing Racessa todellakin juostiin ja mentiin lujaa. Ja hyppiä sai vain toinen, se joka valitsi jumpingin edellisessä Roadblockissa. Ja mikä pahinta, tätä ei voinut ”feilata”. Tämä piti tehdä niin monta kertaa kuin joutuu, tai sitten olisi karsiutunut koko kisasta.

Vaihtoehtoina oli kaksi valkoista, kaksi punaista, yksi rose ja yksi skumppa. Suuresta vastustuksesta eräiden joukkueiden toimesta (you know who you are :D) huolimatta, tehtävä ei ollut kovin vaikea. Joten, ei, rakkaat ystävät, mahdollisuuksia ei ollut 720 kuten joku laski, vaan hyvin paljon vähemmän. 

Eka on helppo, jos on yhtään lukenut mun blogia. Kyseessä on Torresin Vina Esmeralda tietenkin. Toinen valkoviini oli Mudhousen Sauvignon Blanc, ja nämä kaksi olisi pitänyt pystyä erottamaan toisistaan, sillä Sauvignon on maultaan hyvin selkeä. Toinen kohta oli näistä helpoin, nimittäin jo pelkästään lyriikoista on pääteltävissä kuplat, eli kuplaviini. Tässä tapauksessa yksi suosikeista, tai oikeastaan tällä hetkellä suosikkisumppani, eli Lindauerin Brut Cuvée. Kolmas kohta on selkeästi punaviini. Sauvignon Blanc olisi pitänyt osata yhdistää kohtaan neljä, sillä Marlborough on tunnettu Sauvignon alue. Kohta viisi oli kinkkinen, mutta sinänsä googlattavissa. Juliet nimittäin sanoo ”A rose by any other name would smell as sweet” ja tästä jo sanana pystyi päättelemään rose-viinin. Tämä kyseinen rose nyt vielä sattuu olemaan aivan uskomattoman kaunis pullo, Gerard Bertrandin ihana ruusumallinen pullo, joka sopii juhliin täydellisesti. Ja vaikka jo pelkästään pullo on tyrmäävä, niin tää rose on ihan superhyvää! Suosittelen viemään ensi kerralla ruusujen sijaan tätä viiniä, se ajaa sekä kukan, että hyvän viinin virkaa 🙂 Viimeisenä on italialainen viini. Vastauksena kolmanteen oli Nortonin Malbec, ja kuudenteen Masi Campofiorin. Italialaiset punkut on selkeästi erilaisia kuin argentiinalaiset ja tämä oli viinin ystäville helppo. Masi Campofiorin oli muuten meidän hääviini, yksi suosikkipunkuistani, vaikka yleensä mun viinit on Euroopan ulkopuolelta, niin tätä on aina viinikaapissa.

amazing race (1 of 1)-3.jpg

Pari joukkuetta joutui hyppimään narua kai neljästi, ja heille annettiin hieman armoa antamalla lupaa vaihtaa hyppijää aina kahden hyppyvuoron jälkeen. Tässä alkoi jo nimittäin urheilullisimmillakin joukkueilla jalka painaa. Joku joukkue kävi kauppaa oikeista vastauksista, toiset kiukuttelivat raivolla oikeat vastaukset itse. Mikään ei ollut kiellettyä 😀 Mutta, suurin osa sai kaikki oikein joko tokalla tai kolmannella yrittämällä. Yleensä oli joko punaiset ristiin tai valkoiset ristiin. Todellisuudessa mä keräsin tähän viinit sen mukaan, mitkä on mun lemppareitani. Kaikki nää löytyy mun suosikkiviinien listalta, joten jos joku valmistelee menuta juhliin, mihin tarvitaan kaikenlaisia viinejä, tässä mun TOP6 🙂

No, kun viinit oli hikisesti ratkaistu, oli aika edetä. Ja, edessä oli Detour. Detourissa joukkueet joutuivat valinnan eteen. 

Detour: Actions speak louder than words… Or do they? Pick Actions or Pick Words. 

Suurin osa joukkueista valitsi Actionsin. Itse asiassa logistisista syistä, max. 6 sai valita Actionsin, joten vikat joukkueet ”joutuivat” Wordsiin. 

Tämän jälkeen molempien edessä oli vielä Roadblock. Kumpi tekee seuraavan tehtävän? 

Aloitetaan Actionsista.

Actions ROADBLOCK: Spare. It is never as easy as it sounds. Which one of you spares while the other one is quick to drop it all in the gutter?

Tämä oli helppo ja tietenkin tarkoitti keilausta. Kun tekijä oli valittu, saivat he eteensä Clue Cardin.

amazing race (11 of 11).jpg

Actions CLUE: There is a place where everything is unlike it usually is. There Anna hates Split, and likes turkey (mä en tykkää kalkkunasta, Turkki on kiva :D). Your mission: Strike! (Kampin kauppakeskus, 5. Kerros)Actionsia suorittavat ottivat suunnakseen Kampin kauppakeskuksen keilaushallin, joka on yks mun suosikkeja jo sijaintinsa puolesta. Siellä oli edessä Mission Card, joka ohjeisti heittämään kaadon. Yhdeksän yrityksen ajan sai heittää, ja oli saatava nimenomaan kaato, ei kaikkia keiloja alas kahdella heitolla. Tämä osoittautui mahdollisesti koko kisan ratkaisseeksi paikaksi. Heittää piti vuorotellen, jos toinen joukkue oli paikalla, joten ennen muita saapuneet saivat parhaan aseman. 

Samaan aikaan toisaalla oli vuorossa Words.

Words ROADBLOCK: ”Words are mightier than the sword”. But only if you understand each other. Which one of you speaks and which one of you listens?

Kun tekijä oli valittu, saivat parit eteensä Clue Cardin. 

CLUE: A word to the wise… Use your words wisely. Your mission: Explain! (Hotelli Lilla Roberts)

Olin varannut meille yöpymisen Lilla Robertsissa, sillä jäimme sinne muutaman ystäväpariskunnan kanssa viihtymään ja vielä sunnuntaina syömään yhtä parhaista hotelliaamupaloista mun mielestä. Loistava sijainti takasi yhtäläiset mahdollisuudet Kampin keilahallin kanssa, ja matkat oli lähes minuutilleen samat. Niinpä Words-joukkueet suuntasivat Lilla Robertsiin, jonka aulassa saivat huoneavaimen mun isältä ja suuntasivat pelaamaan Aliasta äitini ja Lontoo-äitini valvovan silmän alle.

Mä oon aika hyvä Aliaksessa ja mun ennätys taitaa olla 14 sanaa minuutissa kun arvaajana oli sisko. Otettiin miehen kanssa siinä pikku koe muutama viikko ennen skabaa ja todettiin, että hyvä määrä on 8. Niinpä joukkueiden piti selittää toisilleen 8 sanaa minuutissa ja yrityksiä oli yhdeksän. Yhtä monta kuin keilaajilla. Mua ihan todella harmittaa, etten voinut olla katsomassa tätä stressattua Aliasta, nimittäin tää oli äitini mukaan äärimmäisen viihdyttävää. 


Sekä Actions, että Words saivat saman Final Cluen suoritettuaan tehtävän. Jos tehtävä ei onnistunut, oli luvassa jälleen 20 minuutin sakko kuten kartingissa ja Prison Islandissa.

FINAL CLUE: You have taken part in many activities Anna loves. There are two of her favourites still left. Anna loves spending time with her friends and Anna loves solving mysteries. So, where is Anna? That is a mystery you need to solve. Your mission: Find Anna! (Look back at this day, and look closer on the clues and missions you have received. The answer is right in front of you, if you are logical and chronological)

Painotin brunssillamme, että ystävieni pitäisi pitää tallessa kaikki saamansa kortit. Katsokaas kun jokaisen kortin yksi kirjain oli eri värinen kuin muut. Kun kortit laittoi järjestykseen, jossa ne sai, kirjaimista muodostui osoite. Lisäksi tämän kortin kanssa sai tehtävälapun, jossa oli usea arvoitus. Minä odotin meidän juhlapaikallamme, mutta sinne päästäkseen piti ratkaista kaksi eri avainkoodia. Sain tietooni avainkoodit vasta pari päivää ennen ja jouduin tekemään kortit aika viime tingassa, mutta olen äärimmäisen ylpeä näistä. Harmi kyllä, näitä tehtäviä en voi teille paljastaa, sillä ovikoodit ovat tietenkin yhä voimassa. Mutta, voin kertoa että googlea sai laulattaa ja järkeä sai käyttää. Yksi kärkijoukkueista itse asiassa tipahti keskisijoille sen takia, että lopun vinkit veivät aikaa. Jotkut taas kirivät aika hyvin näissä. Siellä oli kaikkea Mambo no. 5:n lyriikoista aina Oodiin Ilolle, ja ratkaisut oli helppoja, jos vaan ajattelee kuten minä ja mieheni 😀 

No, kaikki pääsivät perille, mutta jatketaan siitä huomenna 🙂 Kuka voitti, mitä voitettiin ja missä illanviettomme jatkui…? Okei, mulle on selkeesti jäänyt päälle pieni vihjerallin luominen 😀 Palataan siihen anyway huomenna! 

Iso kiitos tässä välin Prison Islandille ja henkilökunnalle, joiden kanssa saimme puntaroida ja miettiä järjestämistä. Iso kiitos Formula Centerin henkilökunnalle joustamisesta JA avusta, enhän mä tiedä kartingista mitään. Iso kiitos Block by Dylanille siitä, että saatiin näin iso mölyporukka fiksusti brunssille herkuttelemaan ja iso kiitos myös Winestatelle, joka on ollut jo pitkään viiniyhteistyökumppanini ja on opettanut mulle niin paljon viineistä, että edes viinimaistelun järjestäminen ei tunnu enää vaikealle. Kiitos vinkeistä, kiitos avusta, kiitos hyvistä viineistä 😉 Ja iso kiiitos erityisesti Huaweille siitä, että kisaan saatiin yksi lisämauste, kun saatiin kilpailijoiden nenien eteen heilutettavaksi varmaan yksi tän vuoden mielenkiintoisimpia puhelimia palkintona 🙂 

Kommentit (3)
  1. emppukatariina
    7.9.2018, 08:28

    Siis kuulostaa ihan super hauskalta!Itse olisin kyllä jäänyt tuohon viini-tehtävään, en varmaan olisi tunnistanut yhtäkään kun en käytä mitään alkoholia. 😀

  2. Huima kisa! Liikkuivatko kisaajat julkisilla paikasta toiseen ja paljonko teillä kokonaisuudessaan meni aikaa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *