"And all of the memories, so close to me, just fade away"

Mungolife

ARKISTOPÄIVÄN MYÖHÄSTELIJÄ. Ensi kerralla varmasti nähdään arkistopostauksessa taas matkareissua, Perthiä tai Budapestiä luvassa silloin, mutta nyt näin päivän arkistopäivästä myöhässä, ajattelin esitellä teille mun yhden syksyn asun, joka jäi aikanaan syystä tai toisesta julkaisematta. Kun tuossa pari päivää sitten pääsin esittelemään tuota midimittaista hametta, niin toista ajankohtaista trendiä kokeilin viime syksynä, ja ihastuin kokeiluun. Mä oon aika runsaslanteinen nainen, ja yksi välttelemäni housutrendi on aina ollut korkeavyötäröiset housut. Korostavat kapoista vyötäröä, mutta valitettavasti myös tuota hehtaarilantiota. Korkeat farkut on ehdoton no-no edelleen, mutta päädyin nyt sitten kokeilemaan tuollaisia pussimaisia housuja, jotka tulee kooooorkealle vyötärölle. Tällaiseen ratkaisuun päädyin siis niiden kanssa. Valkoista ja leopardia.

THE LATE ARCHIVE DAY. Next time "from the archives" will be about travels, I'll get back to Budapest or to Perth then. But before then, I wanted to post this outfit I wore last autumn, and for some reason forgot to publish it. When I showed that midi-length skirt/ dress a couple of days ago, I remembered this outfit. I'm not really a big fan of high-waist pants, as they don't really flatter my figure. I have big hips and a small waist, so high-waisted jeans for example just emphasize the big hips. Then I found these trousers from Zara, and they were the first ones in ages, that I really liked. The baggy shape emphasizes small waist and the shape elongates my legs. I kept the outfit simple with a brisk white shirt and leopard details :) 


Mun mielestä nuo housujen pussimaiset lahkeet ja vyötäröllä olevat yksityiskohdat tekevät niistä jotenkin rennot. Materiaali, väri ja malli yleisesti kuitenkin on aika skarppi. Mielestäni nuo hoikentavat tosi kivast lantiota, kun taskut ja pussitus vie huomion niiltä korkeilta lantioluilta. Samalla nilkat jää vähän vajaamittaseks, mikä luo illuusion hoikista koivista. Yhdistettynä korkkareihin vaikutelma superpitkistä jaloista korostuu, kun vyötärö nousee korkealle. Olenko muuten koskaan kertonut tuosta paidasta teille? Mä metsästin valkoista peruspaitapuseroa kissojen ja koirien kanssa varmaan jokaisesta liikkeestä, joka tielleni osui. Mä halusin puseron, jossa on valkoset / läpinäkyvät napit, kaulukset ja joka EI RYPISTY. Se oli se tärkein asia. Mä en kestä, kun kaikki jotku Zaran peruspaidat menee aina ihan ryppyyn ensimmäisestä kosketuksesta. Olin valmis maksaa aika lailla ihan mitä vaan kunnon paidasta, ja arvatkaas mistä mä löysin sen? Primarkista. 10 punnalla. Perus. Tuo ei rypisty, vaikka sen laittaa kasana jonnekin kaapin perälle, vaan pitää muotonsa. Kangas on sen verran liukuva.

I really love the relaxed fit of the shoes. The material, the shape and the colour are all quite formal, but the pockets and the overall fit of the jeans make them look comfy and relaxed. The pockets drag the attention away from the hips, so I'm happy :D And the shirt is actually another fashion find from last year. I was looking for a perfect white shirt from just about everywhere. I wanted it to be white, have white or see-through buttons, collars and most importantly unwrinkable! I can't stand those shirts that get wrinkled by touching them just a little. I was looking for this shirt everywhere and willing to pay heaps of money to have the perfect one. And where do I find it? At Primark. For 10 quid. Of course. The fabric is so perfect, the shirt never ever wrinkles! Love it!

Mitäs te tykkäätte tästä arkistojen kätköstä ja korkeavyötäröisestä trendistä ylipäätään? :)

So, what do you think of this archive outfit and this high-waist trend? :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

I think this high waist pants look great on you! :) I'd never wear something like this, since I'm plus size it won't flatter my figure, haha. Black and white outfits plus some colorful details are always great.

Thank you for the translation! :) x

Anna (Ei varmistettu)

Thanks again! :) And yeah, high-waist pants never really suit me, these are an exception :) Maybe you'll find yours some day :)

Laura (Ei varmistettu)

Näytät upealta. Kannat lanteesi ylpeydellä, pisteet siitä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Minna (Ei varmistettu)

Todella tyylikästä Anna!!:) Sinä se vaan osaat yhdistämisen jalon taidon jne!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) <3

sannamar (Ei varmistettu)

Ah tämä on ihana asu, tosi kaunis! Kengiksi olisin ehkä valinnut mustat peruskorkkarit, mutta mielipidekysymyksiä :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) ja joo, mä tykkään asussa jostain väriläiskästä / erikoisuudesta :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Aivan ihana asu!! Sopii sulle kuin nenä päähän ja tykkään jokaisesta vaatekappaleesta. Toi nahkatakki saisi löytää tiensä kyllä meikäläisenkin kaappiin <3 Oi että, ihana kokonaisuus!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) ja hei, noita on nyt ollut ainakin jossain väreissä ASOSilla, eli jos tuollainen houkuttelee, älä missaa sitä :)

Petra (Ei varmistettu)

Voi nainen oot niin upee ilmestys! En käsitä miten saat jokaisen vaatteen toimii sulla aina niin hyvin! Yllätyn joka kerta:)

Anna (Ei varmistettu)

Tosi ihana kuulla, kiitoksia <3

M-Rouva (Ei varmistettu)

Törkeen hyvältä näyttää ainakin sun päällä noi housut ja koko yhdistelmä. Pakko suunnata Zaraan kurkkaamaan löytyiskö noita vielä ja sopisko omaankin kroppaan yhtä hyvin. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Toivottavasti löydät! :) Ja kiitoksia :)

laura (Ei varmistettu)

Tykkään korkeavyötäröisistä hameista, mutta en ole pahemmin piitannut korkeavyötäröisistä housuista. Kuitenkin tuo asu sai mieleni muuttumaan: ihan älyttömän hyvältä näyttää!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

riia (Ei varmistettu)

anteeks anteeksi anteeks pakko viilata pilkkua mut tossa yhessä kohdassa lukee "i really love the relaxed material of the shoes" ja siinä olit varmaan tarkottanu pantseja :) mutta three words: i love your Style <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, ei ehkä pitäisi kirjoittaa englantia ja lukea samalla mitä tulikaan kirjoitettua suomeksi :D Ei nähtävästi mene ihan yksiin silloin :D

Naisella kuuluu olla lantio (Ei varmistettu)

Mikä vika on lantiossa?

Anna (Ei varmistettu)

Ei siinä mitään vikaa ole :) Tuntuu toimivan ainakin miessukupuolen silmissä. Ei valitettavasti vaan toimi korkeevyötäröisten farkkujen kanssa :D

Memeetti (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä pettämätön tyylitaju. Mukava seurata blogia, jossa näin laadukkaat kuvat ja kuitenkin aina myös tosi kiva teksti. Mahtava inspraation lähde myös itselle alkaa panostaa enemmään omaan tyliin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, mukava kuulla ja toivottavasti jatkossakin pystyn nostamaan tasoa :)

Sanni (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen kokonaisuus, ja sopii sulle ihan mielettömän hyvin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

meew (Ei varmistettu)

Tykkään tästä asusta tosi paljon :)

Anna (Ei varmistettu)

Mukava kuulla :)

Jasminn (Ei varmistettu)

Ihana asu, tykkään! :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

marijjaa (Ei varmistettu)

Vau, näyttää tosi hyvältä! just jotenkin rento, mutta siisti samaan aikaan :) Hyvällä tavalla erilainen kuin sun asut yleensä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja otan ton vaan hyvällä :D

Night (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän tyylikäs asu ja IHANAT housut! Kymppi plus :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) <3

Hanna (Ei varmistettu)

Oho, sulla on kyllä upea kroppa! :) Ja nuo housut on kyllä mahtavat, passaa siulle todella hyvin.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Katinka (Ei varmistettu)

Näytät upealta! Housut pukee sua mun mielestä oikein hyvin ja lisäks ne on sellaset rennot kuten sanoit, mutta toisaalta tosi tyylikkäät!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Riikka (Ei varmistettu) http://riik-rk.blogspot.fi/

No nyt on pähee!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, thanks :)

Simppa (Ei varmistettu)

Tää on kyllä ehkä ihanin asu mitä oon ikinä nähny sun blogissa! :) Tosi makee!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

anniina (Ei varmistettu)

Vau, erittäin kaunis ja onnistunut asu! Vaikka housut ovat rennohkot, kävisi hyvin siististä juhla-asusta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, toimii monessa tilanteessa :)

Kevät (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää mutta anteeksi mikä hehtaarilantio? Mikä tällainen hieman isompia farkkuja käyttävä (eli kokonaista 30 tuumaisia, sitten on)? Aivan mieletön läski ja kaappi ilmeisesti näillä blogimaailman rajoilla.

Anna (Ei varmistettu)

No mulla on 101 cm lantio, eli kyllä se musta on ihan hyvin hehtaariluokkaa :D varsinkin kun vertaa tuohon 73 cm vyötäröön :D

kaisa (Ei varmistettu)

Hauska asu :) Jos ois tarvetta keekoilla siinä valkosessa kauluspaidassa niin tuommonen look ois tosi jees, ei liian skarppi.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Mäkään en oikeen osaa olla liian skarppi, eli sopii mulle :D

sonja (Ei varmistettu)

aivan mahtava asu! ihanaa, että uskallat repäistä ja kokeilla uusia juttuja, tuo asenne inspiroi ainakin mua! :) ainoastaan vaan ärsyttää tällä hetkellä, kun blogissas on niin paljon tollasia "liikkuvia" mainoksia, että ainakin mun surkealla netillä postausten selaaminen (ja näköjään kommenttien kirjottaminen..:D) on välillä yhtä tuskaa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Tässä on ollut jotain teknisiä uudistuksia, eli ei pitäisi olla noista mainoksista kyse, vaan enemmänkin jostain teknisestä koodista, joka on kiukutellut :/

NAL (Ei varmistettu)

IHANA asu, kivaa vaihtelua ja noi housut sopii sulle kyllä tosi hyvin! Mä suosin aina käytössä korkeevyötäröisiä housuja ku ne imartelee mun vartaloa paljon paremmin :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3 Ja vitsi, voin kuvitella, miten mukavaa tuollaisissa on aina hiihtää, varsinkin kun ne imartelee sua!

Pages

Kommentoi