"And even if I tried to win the fight / My heart would overrule my mind"

Mungolife

HUH HELLETTÄ! Onpas ihanaa, kun nyt sitä aurinkoa ja lämpöasteita riittää!! Loma häämöttää jo viiden päivän päässä, ja olen päättänyt pidentää alkuperäistä kahden viikon suunnitelmaa hieman pidemmäksi :) Palataan siihen kuitenkin sunnuntaina tarkemmin :) Tähän väliin haluaisin julkaista teille nämä aurinkoiset asukuvat. Samaan syssyyn voisin pahoitella, että asukuvat ovat tällä kertaa todella epätarkat :/ Valitettavasti mulla on pientä kameraongelmaa tällä hetkellä, ja toivottavasti ratkaisu siihen löytyy loman aikana. Tällä kertaa halusin kuitenkin esitellä asun, jossa yhdistyy arkisempi farkkupaita tuohon mahtavan muhkeaan ballerinahameeseeni. Arkisempi paita keventää hieman tuota hametta, mutta ballerinahenkiset korkkarit tuo kuitenkin asuun hieman juhlavuutta.

Asu sopii päivän tunnelmaan erinomaisesti, tämä ilta menee nimittäin todella todella sinivalkoisin silmin. Espanja, Portugali ja Uruguay on näistä skaboista hyvästelty jo hetki sitten, ja jäljellä on enää inhokkijoukkueet Saksa ja Hollanti, sekä Argentiina, se ainoa jolle näistä vielä mestaruuden soisin. Kamalaa, kun tällaiset skabat sekoittaa täysin arjen, kun illat venyy yli keskiyön ja lähes joka päivä ollut jotain pelejä, jotka on halunnut nähdä. Huh, onneksi sunnuntaina loppuu. Alkaa hermot olla loppuunkoluttu ja univelkaakin alkaa olla aika reippaasti. Tänään toivon ja rukoilen, että Oranjen voittokulku päättyy, siinä on kuitenkin kaikkien aikojen inhokkijoukkueeni jalkapallossa.

Jalkapallon lisäksi heinäkuuni on sisältänyt todella paljon pohdiskelua ja kesäisen pirteitä ajatuksia. Kirjoitin tänään kirjeen 30-vuotiaalle itselleni, ja olen ollut jotenkin kovin iloinen siitä asti. Miltäköhän reilun neljän vuoden päästä tuntuu lukea näitä ajatuksiani.. Toteutuvatkohan unelmani? Ennustukseni? Vai muuttuvatko ne täysin? Jännä nähdä mitä tapahtuu.

Mä suuntaan nyt hetkeksi mansikkarasian kanssa vielä terassille ilta-aurinkoon lukemaan Slaughterin kirjaa ja kauhistumaan lisää ennen kuin alkaa näiden kisojen kolmanneksi viimeisin kannatus. Toivottavasti ilta on tänään sinivalkoinen! :)

Mitä te tykkäätte tästä asusta? :) 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

I just love you in this skirt! :) cute outfit!

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Kia (Ei varmistettu)

Jalkapallon parissa on kulunut kyllä luvattoman paljon aikaa. Omat suosikkini Espanja, Italia ja Ranska tippuivat jo, mutta Brasilian murskatappion jälkeen voi vaan toivoa, että sinivalkoiset vie voiton tänään. Saksa ja Hollanti ovat omia inhokkejani myöskin.

Anna (Ei varmistettu)

Jeeee, samanmielinen siis siellä päässä! :)

kissu (Ei varmistettu)

Saako kysyä miksi Hollanti on inhokkijoukkueesi?

Anna (Ei varmistettu)

En oikeastaan tiedä. Se on aina ollut. Inhoan suurinta osaa niistä pelaajista, ja en vaan syty sille yhtään :D

linda (Ei varmistettu)

Mä taas toivon niin kovasti, että Hollanti teurastaa Argentiinan tänään :D koko joukkue on mielestäni ihan liikaa Messin varassa. Oma suosikkini Saksa on jo finaalissa, joten mielummin haluaisin Euroopan joukkueet pelaamaan kullasta :)

Anna (Ei varmistettu)

Jeejeejeee, meni niinkuin toivoin :) Nyt voisi vielä Argentiina viedä Saksaa ku pässiä narussa, ja sitten olisin onnellinen lopputuloksesta :D

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Asu on todella kaunis, tykkään varsinkin kengistä! Onko sulla muuten jotain syytä miksi et pidä Saksan tai Hollannin joukkueista? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei kai siihen erityistä syytä oo. Saksan joukkueelle oon alkanu pikkuhiljaa lämmetä, lähinnä Neuerin uskomattomien peliesityksien takia. Inhoan tiettyjä pelaajia noissa jengeissä, ja Hollannissa niitä tuntuu olevan about koko joukkue :D Oon inhonnu Hollannin maajoukkuetta jo lapsesta asti. En tiedä yhtä syytä miksi. Vähän sama kun inhoan maksalaatikkoa. Ei sitä osaa selittää :D

Ava (Ei varmistettu)

Oon niiiiin samaa mieltä Hollannista! Toivotaan parasta toiselta puoliajalta..

Anna (Ei varmistettu)

Jes, hyvin se meni :)

Krista (Ei varmistettu)

Voi ei, kuinka suloisen kaunis olet :) Aivan ihana asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

ai kannustitko sä argentiinaa..mä oisin halunnu hollannin voittavan :p mua ärsyttää argentiinan diivailu ja filmaaminen..no aina ei voi mennä niin ku ois halunnu. ihana toi sun tyllihame, se on niin perfecto! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no hei, Hollannin Robbenhan on maailman pahin filmaamaan :D Tosin kaikki noi jalkapalloilijat aina välillä sukeltelee ihan Oscarin arvoisia suorituksia :D

no se on kyllä totta joo :)

Annia (Ei varmistettu)

heii Anna!:) miksi aina kysyt, mitä lukijat pitävät asusta, mutta et lähes koskaan julkaise kommentteja? Itse pidän kovasti tästä asusta - kuten lähes kaikista muistakin asustasi, olet tyyliguru - joten olisi mielenkiintoista lueskella myös muiden lukijoiden mielipiteitä ja kommetteja, mutta ne eivät koskaan näe päivän valoa :(

Olisi siis ihanaa, jos voisit vastailla ja julkaista kommentteja useammin, kun kuitenkin aina jotain kommentteja postauksen lopussa pyydät :)

Mukavaa ja ah niin ihanan lämmintä kesää sulle!

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä julkaisen aina kommentit. Välillä niissä menee päivä tai kaks, välillä pidempään mun muiden kiireiden mukaan :) Valitettavasti koska tietyt ihmiset eivät osaa käyttäytyä kommenttiboksissa, jota ei moderoida, jää kommenttien julkaisu aina siihen, kun mulla on aikaa. Jos ihmiset osaisivat käyttäytyä, mielelläni sallisin täysin moderoimattoman keskustelun. Tämä ei vaan ole mun valintani, vaan aika lailla pakon sanelemaa :/

Jade (Ei varmistettu)

Sori mut en oikein tykänny :( Tekee sut jotenkin pönäkän näköiseksi vaikka oot oikeasti tosi hoikka :(

Anna (Ei varmistettu)

No aina ei tarvitsekaan tykätä :)

aap (Ei varmistettu)

mikä helkutin omanelämän carrie sä kuvittelet olevasi? :-D

Anna (Ei varmistettu)

En mä kyllä kuvittele olevani Carrie. Mä olen Anna, ja olen aika helkkarin tyytyväinen jo siihenkin :)

NannaK (Ei varmistettu)

Jos mainostat postauksessa Sonyn tablettia, niin miksi saman postauksen alussa on kuvia iPadista? Eikö se ole vähän hassua?

Anna (Ei varmistettu)

Koska nuo kuvat on otettu tuon kirja-kampanjan alussa, jollon olin lomalla, eikä minulla ollut silloin tuota Sonyn tablettia itsellänikään :) Jos katsot, niin tämä postaus tosiaan liittyy siihen edeltävään :)

Erika (Ei varmistettu)

Vau tota hametta. Niin upee! Sekä tyttömäinen että naisellinen. :D Muutenkin näytät upeelta, as usual :) Hauskaa kesää!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

Anna (Ei varmistettu)

Yngh... Go Espana, aina!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Tosi onnistunut asu on, kuten yleensäkin asusi! :)) Tässä yhdistyy kivasti juuri arki ja juhla ja onhan tuo hame aikamoisen ihana. Kivat kengät myös, niitä en olekaan aiemmin bongannut!

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä upea!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hitsi kun en tiennyt tuosta haasteesta aiemmin, olisin osallistunut myös :D

Soyy (Ei varmistettu)

Niin ihanat nuo kengät!! :)

janikamariella
janikamariella

Sulla on aivan täydellinen tyyli!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi