"And I know / the fear of losing all the trust that it craves / and feel that parts of you are never coming back"

Mungolife

Heissan!!

Säiden heiketessä voidaan käydä vielä vähän lisää menneen kesän asuja. Yksi suosikkiasujani kesän riennoissa oli tummansininen maxi Ginatricotin valikoimissa.

Hello!

With ever colder weather its nice to go back to summer with some more summery outfits :) One of my favourite dresses this summer was a maxi dress I got from ginatricot. 

Yhtenä nättinä kesäisenä päivänä käytiin siskon kanssa hieman kukkaostoksilla ja sen jälkeen Sushibarissa Korjaamolla vetämässä suosikkiannoksemme sushia, nautittiin kauniista terassista ja vietettiin vaan kivat pari tuntia auringossa, ennen kuin suuntasin illaksi ystäväni kattoterassille illanistujaisiin. Korjaamon Sushibar on siitä loistava paikka, että koiranomistajat on sinne tervetulleita, ja pörröt saa siellä omat vesikupitkin, ettei kuumuus pääse iskemään. Ja vaikka sushipaikkoja on tuntut ilmestyvän Helsinkiin kuin sieniä sateella, niin ainoat mun mielestä hyvät sushipaikat on Sushibarit, joita löytyy siis Uudenmaankadulta, Kampista, Korjaamolta ja Lintsiltä. Parhaat tuoreet ainekset ja aina mukava henkilökunta! Aina ikävä tuota ravintolaa kun oon ulkomailla. Kaikille ulkopaikkakuntalaisille siis suosittelen tätä ruokailupaikaksi Helsingissä! (Ei, kyseessä ei ole maksettu mainos, vaan äärimmäisen kiitollisen asiakkaan julkinen palaute :D)

There's a chain of sushi places in Helsinki, called Sushibar, which you can find in different locations. They're the best sushi in Helsinki, and the one in Korjaamo has an amazing terrace, where dogs are welcomed as well :) I love going there since it's right near my house. It's a great place to have a lunch or dinner with my friends and it's still possible to have my little furball with me.

Oon tässä viime aikoina huomannut itsessäni ihan selkeitä vanhenemisen merkkejä. Jotenkin kummasti sitä mielipide kääntyy aivan kokonaan niin monissa asioissa. Nuorempana mua ei esimerkiksi olisi saanut mitenkään turistibussin kyytiin, jossa pompin ihan onnessani viime vkl, eikä mun käsitys ihanasta perjantai-illasta olisi ollut juustolautanen ja punaviini. Vihasin myös hortensioita, jotka oli mun mielestä mummokukkia. Nyt mulla on kotona oikeestaan joko liljoja tai hortensioita, vuorotellen, ja ne on ehdottomia suosikkikukkiani. Siinä missä nuorempana ruusut oli mun mielestä kauheen kivoja, niin nykyään ruusut on musta vähän tylsiä. Kyllä mä ihan tavallisen naisen tavoin edelleen rakastan sitä, että saa kukkia, ja erityisesti ruusujen saaminen rakkailta on toki aivan ihanaa, mutta kuitenkin kotiin omaksi ilokseni ostan juuri niitä kukkia, joita ennen pidin mummokukkina. Niin sitä on vaan mummoutunut tässä valtavassa kahdenviiden iässä :D

I've noticed some signs of getting older lately. Before, it would've been impossible to drag me in the tourist bus (which I took very happily last weekend in Budapest) and my idea of nice Friday evening wouldn't have been a plate of cheese and some red wine. I also hated hortensias and thought they are granny flowers. Nowadays, I only have lilies or hortensias at my house, not roses, that I thought to be the most beautiful flowers back in the day. I still love getting flowers from my loved ones, roses too, but home, I usually have only lilies and hortensias.

Toisaalta pidinhän mä joskus myös maxihameita ja -mekkoja mummomaisina. En jotenkin ollenkaan kokenut ko. mallin sopivan mun kropalle, ja koska oon aina pitänyt parhaina "assetseinani" mun sääriä, niin niiden peittäminen tuntui vähän hölmölle. Lisäksi tällä metrin lantiolla idea maxihameista tuntui aina leventävältä. Kai piti saada ensin löytää  oikeanmalliset maxit, jotka korostavat sitä kroppaa, eivätkä verhoa sitä vaan alleen. Oikeanlainen maxi tuo kauniisti esille uuman ja tytöt, ja mekon leikkaus voi parhaimmillaan huijata vielä muutamia senttejä lisää jalkoihin.

I did think maxi dresses are grannylike before as well. I just never thought this kind of dress would look good on me, since I've always considered my legs my best assets, so why cover them? I guess I just had to find a maxi dress that's the best fit for me. A well cut maxi dress bring out the body shape very well, and it brings out my waistline and even adds some length to my legs :)

Tummansininen mekko on hyvä valinta maximekkoon, koska se sopii kevääseen ja syksyyn kesän lisäksi. Omenanvihreä laukku on mulle vähän jännä valinta sinisen kaveriksi, mutta sorbetinvihreä on jotenkin ihan täydellinen kaveri tummmansiniselle ainakin mun mielestä. Positiivinen ylläri ainakin minulle, mutta varmasti sellainen väriyhdistelmä, jota aion varmasti kokeilla jatkossa syksyisemmässä yhdistelmässä.

Navy blue is a good choice for a maxi dress, because it works in spring and autumn as well as summer. Apple green clutch is a little bit of a funny choice for me to add to a navy dress, but surprisingly enough they worked really well together :) I'm sure I will try this colour combo  later on in the autumn.

"Äiti äiti, ne on pallonmallisia, melkein ainakin, heitä heitä!!"

"Mom, mom, they're round, almost like my tennis balls, throw throw!!"

Mahdoton karvakasa tuo pikkuinen. ♥ Ainakin mahdottoman söpö!

This little furry rat is sometimes very impossible. Impossibly cute that is :)

Silaus huulipunaa ja valmiina illanviettoon!

Siinäpä se maximekkoinen asu menneiltä lämpimiltä päiviltä. Mitäs te tykkäätte asusta? :)

A touch of lipstick and I'm ready for an evening out!

So, that's that outfit, what do you think of it?

Kommentit

Lavender (Ei varmistettu)

Mahtavan näköisiä kesäkuvia! Sun hiukset näyttää kaikissa kuvissa upeilta, mitä teet niille? Onko luonnostaan noin kiharat hiukset?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja kiharran ne suoristusraudalla, ei valitettavasti luonnostaan oo noin :D

NN (Ei varmistettu)

Aivan ihana mekko, oot ollut taas niin nättinä että! Ja ihana Simba tietysti :)
Mäkin tykkään ihan hirveesti nykyään pitää kotona tuollaisia kukkia, terv. mummo 23v.

Ps. Kiva tuo uusi bannerikuva, mutta pakko kysyä.. Onko noi blurrauksen rajat tehty tarkoituksella noin näkyviksi?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Siihen oli tullut alkuun väärä kuva banneriksi, lopullinen versio vaihtui siihen myöhemmin :)

NN (Ei varmistettu)

Aaa okei, en siis millään pahalla kysynyt, oli vaan pakko, kun tää mun graafisen alan koulutuksen saanut silmäni on niin kovin tarkka bongaamaan kaikkea :D enkä tiennyt oliko se tarkoituksella tehty noin, ikinä kun ei saisi taitelijan "teoksia" kyseenalaistaa, jokaisella kun on oma maku ;)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ei mikään ihme, siinä oli pari vähän rujoa viivaa, kun en ollut viimeistellyt sitä kuvaa :)

Anna (Ei varmistettu)

I love that dress and the color. It's perfect for you! :) and navy blue is an awesome color as you mentioned. :) x

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much :)

suvi (Ei varmistettu)

Selasin kuvia normaaliin tapaan, kun iski totaalihämäännys tämän viimesen kuvan kohdalla :D Miten se on otettu? Kuva on kuitenki otettu peilin kautta melko suoraan, mutta kameraa ei näy missään! Ihan turha juttu, joka kuitenkin nyt jäi häiritsemään ;D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, se on sivusta otettu, silleen että kuvaajaa ei näy :)

Nää kuvat on siis niin täys kympit! =) Osaat tuoda ihanasti tämän meidän pääkaupunkimme helsingin esiin. En edes muistanut että helsinki on todella kaunis kesällä ja vaikka se on pieni kaupunki muihin verrattuna niin se on just sopiva meille suomalaisille. Mä olen ollut vähän samanlainen noitten maximekkojen kanssa että vuosi sitten en edes ajatellut laittavani niitä päälleni, mutta nyt olen muutaman sellaisen maxin löytänyt myös tämmöselle lyhyemmälle naiselle kuin minä =) Noita ikäjuttuja on tullu mullekin, en tykkää enää mistään kalsarikänni illanvietosta tyttöjen kanssa vaan hienostuneesta viini ja juustoillasta naisten kanssa =)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia jälleen kerran ihanasta kommentista :)

hemsku (Ei varmistettu)

missä huollatat ripsienpidennyksesi? :)

Anna (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä Pausessa :)

Katja (Ei varmistettu)

Yksinkertaisen kaunis asu.

Voisitko joskus tehdä sellaisen postauksen, missä kerrot kuinka pakkaat matkalle (esim. pitkä viikonloppu) mukaan? Hyvien vinkkien kera, ettei se oma laukku olisi aina niin täynnä muka tarpeellisia vaatteita/tavaroita.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja voin toki tehdä, mutta mä oon tosi huono pakkaaja, niin sellaisesta tuskin on hyötyä kellekään :)

Jennas (Ei varmistettu)

Miksi samasta asusta pitää olla miljoona kuvaa? Vähemmälläkin pärjäisi ja lopputulos olisi paljon kansainvälisien blogien tasolla :) Nyt tuntuu vain siltä että lyöt postauksiin tyyliin kaikki kuvat kamerastasi, näkemättä yhtään vaivaa niiden valitsemiseen.

Anna (Ei varmistettu)

Minä tykkään nimenomaan kansainvälisistä blogeista, joissa on paljon kuvia :)

Sandra (Ei varmistettu)

Laittaisitko esimerkkejä blogeista joissa on samasta asusta miljoona kuvaa? Kun itsestäni tuntuu että päinvastoin ulkomailla blogeissa on vähemmän kuvia. Ja olet monesti maininnut tästä että tykkäät itse blogeista joissa on paljon kuvia. Mutta mitä nämä blogit on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Tiedätkö mitä? Katsoin juuri sun kommenttihistoriaasi. Huomasin, että et ole IKINÄ kommentoinut mitään positiivista. Kaikki kommenttisi sisältävät halveksuntaa, nillittämistä ja asiatonta meininkiä. Oma suosikkini haukkusi mun rumista laihoista jaloista. Kertoo kaiken sinusta. Tämä IP siis banniin, enää ei tarvii tulla kommentoimaan mukakivoja vittuilevia kommentteja :)

heidi (Ei varmistettu)

Hienosti väistetty kysymys!
Oon itse samaa mieltä kuvien määrästä, mutta en siitä erikseen jaksa alkaa nillittää yleensä tietäen, miten vastaat. Kun nyt kuitenkin otit esille, että luet itsekin kv-blogeja, joissa kuvia on tuhat ja sata, olisi kieltämättä hauska tietää, mitä kyseiset blogit ovat. Ja voit tsekata IP:n ja sähköpostin (omalla nimellä kommentoin aina) huomataksesi, että itse en harrasta halveksuntakommentointia, joten ei kannata vedota siihen tässä yhteydessä, ihan vaan asiallisesti haluaisin tietää.

Anna (Ei varmistettu)

En itse asiassa väistellyt mitenkään kysymystä, vaan lähinnä katsoin ko. kommentoijan kommenttihistoriaa (provosoiva tenttailutyyli tai ylipäätään kurkkaamaan) ja meni täysin mielenkiinto vastata tyypille, joka on periodisesti kuukausien ajan jättänyt jatkuvasti vain negatiivisia viestejä ja vittuilevaa provoa.

Ulkomaisista blogeista en oo hetkeen itse asiassa ehtinyt lukemaan juuri mitään, koska on ollut niin pirun kiire. Mutta silloin harvoin kun ehdin, niin vilkaisen yleensä Blonde Saladin, Lovely Pepan, Kenzan, Marie Serneholtin jne. tunnetuimmat blogit. Tykkään enemmän suomalaisista blogeista, joita luen päivittäin, eli Strictly Stylea, Julia Toivolaa, Blond Rivetsia jne.

Jos kuvia on sun mielestä liikaa, blogi muutenkin sellainen, ettei ole susta täydellinen, niin suosittelen aina lämpimästi etsimään sellainen joka on :) Tällainen vastaus tulkitaan aina negatiivisena (kuten sinäkin selvästi), mutta se on ihan täysin vilpittömästi sydämestäni. Mun mielestä elämä on liian lyhyt hukattavaksi semikivoihin juttuihin, ja siksi en itse käyttäisi aikaa hukkaan johonkin, joka ei ole minusta hyvä.

Blogi on kuitenkin vielä käsittääkseni minun, ja niin kauan kun se on minun, se tulee olemaan visuaalisesti runsaskuvainen :)

heidi (Ei varmistettu)

Juu ja siis nimenomaan en viitsi käydä nillittämään kuvien määrästä, koska ilmeisesti niillekin on kysyntää, kuten oot monesti sanonutkin, ja voin tosiaan itse lakata lukemasta, jos menee hermo. Täydellisyyttä nyt en odota miltään julkaisulta tai keneltäkään muutenkaan. Täydellisyys voisi loppujen lopuksi olla melko tylsää. Mutta se siitä.

Kiitos blogilistauksesta, täytyy vilkaista noita sitten, kun itsekin löytää taas enemmän vapaa-aikaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Suosittelen tutustumaan :)

Interesting (Ei varmistettu)

Ei ole missään noista blogeista kyllä tuhatta kuvaa samasta asusta että nyt olet kyllä väärässä.

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole muuten mullakaan tuhattra kuvaa samasta asusta :D

sari (Ei varmistettu)

Mäki oon nyt luopunut kesästä ja siirtänyt kesävaatteet komeroon ja tuonut sieltä syysjutut tilalle, niin tosi mukava kattella näitä asuja kesältä ku puut on vihreitä! Ihana maxi :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo vähän hölmöä julkaista näitä joitain asuja vähän myöhässä, mutta tykkään noista asuista kuitenkin kovasti, ja ainahan niitä voi katsella jälkeenpäin ensi keväänä :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.fi

Aivan ihana mekko, siis todella upea toi leikkaus!! Haluaisin samanlaisen itsellenikin juurikin tuossa värissä. :) Ja sopii hyvin syksyynkin neuleen tai jakun kanssa, kätevää.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, se on kyllä ihana :)

utelias (Ei varmistettu)

Voitko tehdä postauksen jossa kerrot noista tatuoinneistasi? Kiinnostaisi tietää mistä ne kertoo (jos mistään) ja mitä kaikkia sulla on. Erityisesti tuo kyynärpään luona oleva kiinnostaaa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voin kyllä :)

Vini (Ei varmistettu)

Kaunis tuo mekko mutta uusi banneri ei kyllä yllä edellisten tai ainakaan edellisen tasolle. Mut kaipa se siitä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Jaaa, mä tykkään ite bannerista :) Edellinen oli musta aika persoonaton kun ei näkynyt bloggaajaa siinä :)

Anna (Ei varmistettu)

Jaaa, mä tykkään ite bannerista :) Edellinen oli musta aika persoonaton kun ei näkynyt bloggaajaa siinä :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Koirat ovat tervetulleita Korjaamon lisäksi myös Fredan ja Uudenmaankadun Sushibareissa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Oho, enpä tiennytkään :)

Noora (Ei varmistettu) http://mylife-noora.blogspot.com

Onks tää Sushibar sama kuin Sushibar & Wine? :) Sen takia kyselen kun sellainen löytyy kotikulmilta fredalla ja ainakin mun lemppari, niin puhutaankohan samasta vai pitäisikö käydä metsästämässä tuo paikka jostain (olipas sekava lause)

Anna (Ei varmistettu)

Samaa ketjua on :)

jonna (Ei varmistettu)

Miten mulla on mennyt ohi noin ihana mekko ginalla?! Tosi upea ja kannat sitä hyvin!
Näiden kuvien saattelemana taitaa olla munkin korkea aika maistaa sushia viimein :DD

+Kiva banneri mutta jotenkin ei niin pirteä ja raikas kuin edelliset!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja vähän vuodenaikaan sopivampi banneri tällä kertaa :)

mapu (Ei varmistettu)

Tossa maantienharmaan värisessä juuressa on yksi huono puoli: näyttää helposti likaiselta, niinkuin sulla näissä kuvissa mun silmään. Itsellä siis sama ongelma, hitto..!

Anna (Ei varmistettu)

Osittain totta, mutta se on mun oma väri ja haluan sitä nyt kasvattaa niin, että liukua on vaan latvaosissa enimmäkseen vaaleana :)

puuhevonen_ (Ei varmistettu)

Kaunis päivänasu. Tuollaiselle hoikalle ja pitkälle naiselle kuin sinä kyllä sopii maximekot kuin nenä päähän :) ja ihana Simbakin <3

Tuli muuten mieleen, että muistan vieläkin jotenkin elävästi sellaisen postauksen missä olit Arezin kanssa ja sulla oli maximekko päällä ja sanoit että et kyllä yleensä käyttäisi :D
Onneksi muutit mielipiteen, maksimekot saa näyttään sut ihan joltain jumalattarelta :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Ellli (Ei varmistettu)

Otatko Simban tällä kertaa mukaasi Lontooseen? :)

Anna (Ei varmistettu)

En :) brittien lentosääntöjen mukaan simba ei saa matkustaa matkustamossa, enkä halua laittaa sitä alttiiksi ruumamatkustamolle kun mulla on kuitenkin mahdollisuus käydä suomessa melko usein, pitkät lomat ja simba kuitenkin viihtyy yhtä lailla mun porukoilla ku mun luona, niin koen sen kannalta paremmaksi minimoida sen turhat matkat :)

Roosa (Ei varmistettu)

Sopii sulle toi mekko mahottoman hyvin! Mulla on sama mekko, rakastuin siihen täysin, mutta kun oon 164cm pitkä, on se pikkasen liian pitkä :D enkä koskaan osaisi muuten vaan käyttää, vaikka kuinka haluaisin. Joten olkoon oma mekkoni korosteena seinällä :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha! Oletko kokeillut korkojen kera? :)

roosa (Ei varmistettu)

no arvaa olenko, ei ole tarpeeksi korkeita korkoja vielä löytynyt :D kuha kerkiän niin vien lyhennettäväksi :)

Pages

Kommentoi