”And if those angel wings don’t fly / Someone’s gonna paint you another sky”

raita (1 of 2)-19MUSTAA PÄÄSTÄ VARPAISIIN. Tiedättekö mitä mä kaipaan täällä Lontoossa? Brunsseja! Täällä ei tehdä sellaisia brunsseja kuin Suomessa. Mä rakastan Helsingissä mennä sunnuntaina istuu ystävien kanssa pariksi tunniksi Fazerille, Dylaniin tai Fannyyn ja herkutella ihan ähkyyn. Mä rakastan seisovia pöytiä ja sitä, että lautasille voi annostella montaa eri herkkua ja maistella montaa eri ruokaa. Täällä ei tunneta moisia brunsseja! Täällä saa normaalin menun, ja siltä pitää sitten tilata jotain. Möhh. Ihan tylsää. Mitä jos tilaa jotain pahaa? Enkä mä halua maksaa jotain kymmentä puntaa siitä, että tilaan uppopaistetun munan toastilla. Näääh. Siinä vaiheessa muistelee aina kaiholla noita suosikkibrunsseja Suomesta.

BLACK HEAD-TO-TOE. You know what I miss here in London? The Finnish style brunches! In Finland you go out for lunch, and you pick whatever you want from massive buffet tables. Fresh fruits, salads, ceggies, pastries etc. Here, you have to order from the menu, and there’s always a chance that whatever you order, won’t be that good. So boring. And I don’t want to pay ten pounds for a poached egg on a toast with some spinach. I can do that at home!

raita (8 of 12)-2

raita (10 of 12)-2 raita (9 of 12)-2 raita (4 of 12)-2Käytiin muuttoa edeltävänä sunnuntaina tyttöjen kanssa brunsseilemassa kovin kehutussa paikassa, ja no, en voi kehua. Älkää menkö 😀 Paikallisen julkkiskokin, Yotam Ottolenghin, pyörittämä Nopi on saanut hirveen hyvät arvostelut, mutta oli kyllä yksi huonoimpia raflakokemuksia vähään aikaan. Tytöt tilasivat kaikki aamupala-menulta, mä tilasin jo lounaspuolelta. Yksi tytöistä joutui lähettämään ruokansa takaisin keittiöön sen takia, että leipä oli paahdettu niin kovaksi, että sitä ei voinut edes veitsellä halkaista! Annikan ruoasta löytyi sellainen parin sentin mittainen muovipala. Kun sanoimme asiasta tarjoilijalle, niin vastaus oli ”Ohh, I know what this is, it’s from the sauce dispenser”. Ei mua ainakaan helvettiäkään kiinnostanut, mikä se oli, vaan että se olisi voinut jäädä poikittain kurkkuun. Oltiin aika hämmentyineitä, kun pahoittelujen sijaan tarjoilija vaan ilmoitti tietävänsä muovin alkulähteen. No sepä kiva, että tiedätte, mistä se on. Kun pyysimme laskua, jouduimme odottamaan sitä yli vartin, jona aikana toinen tarjoilija tuli ilmoittamaan meille, että seuraava pöytäseurue on saapunut, ja ei-niin-hienovaraisesti vihjaisi, että voisimme häipyä. Palvelu on töykeää ja surkeaa, ruoka todella todella average ja sisälsi tuollaisia kivoja ylläreitä. En voi suositella kyllä yhtään.

We went for a brunch with the girls one Sunday to this place called Nopi. It’s a Ottonleigh restaurant, that has had excellent reviews. And it was absolutely horrible. One of the girls sent her meal back, because the toast was so hard, she couldn’t get a knife through it. Annika found a 2 cm piece of plastic in her meal. And the waitress didn’t even apologise, she just seemed happy, because she ”knew where it came from” (the sauce dispenser). REALLY?! The service was horrible (we had to wait for 15 mins for our bill, and while we waited another waitress came to tell us we need to go as the next table came in already), the food less than average and with those surprises I don’t really have anything good to say about the place. 

raita (7 of 12)-2 raita (5 of 12)-2 raita (3 of 12)-2Olen ollut vähän tylsä pukeutuja viime aikoina, kun tuntuu, että tällainen kokomusta alkaa olee mun arkipäivien perusasu 😀 Syytän noita nilkkureita. Ne oikein vaativat mustia vaatteita kaveriksi, ja kaikki sopii niihin! Yksi tämän vuoden ehdottomasti suosikkihankintojani on myös tuo Hennesin bleiseri, jota pidän jatkuvasti! Täällä on ollut nyt niin mukavat kelitkin, kun on ollu +15 vähintään, niin sillä tarkenee oikein hyvin 🙂 Aion muuten tehdä tässä vuoden lopuksi vielä sellaisen postauksen, johon listaan tämän vuoden parhaat hankinnat; aloitin itse asiassa postauksen teon ennen matkaamme, ja julkaisen sen sitten ensi kuun puolella, lähempänä vuoden päättymistä. Voinette arvata, että sekä nilkkurit, että bleiseri löytyy ko. postauksesta 😀

I’ve been so boring lately with my clothes. I feel like everything goes with my Acne booties, but I think everything that’s black works best! So I think I’ve been wearing black outfits all the time lately. Part of the reason is that I tend to wear my H&M blazer on a daily basis, it’s definitely one of my favourite purchases of this year 🙂

raita (12 of 12)-3Belfie! No ei, lähinnä vähän lähikuvaa, että päällä on tosiaan farkut, eikä legginsit. oi Freddyt vaan sattuu olemaan todella ihoa nuolevat, joten näyttävät välillä leggareilta. Edelleen liputan kuitenkin sen ”leggings are not pants, so cover your ass” -säännön sanomaa, ja tää on kyllä legginsimäisin ratkaisu, jota suostun käyttämään lyhyen yläosan kanssa 😀

Belfie.. Well, I was just trying to show, that I’m wearing jeans, not leggings. Leggings are not pants, so cover your ass. I don’t ever wear leggings with short tops, but this Freddy jeans are borderline there, they’re so skintight, that they sometimes look like leggings.

raita (2 of 2)-19raita (4 of 4) Simpukkaa ja pork bellya. Pork belly superkuivaa, ja simpukat kylmiä jo tarjoiluvaiheessa. Ei hyvä.

Scallops and pork belly. Scallops were served too cold and pork belly was superdry. Not good.

raita (3 of 4)Jos tykkäsitte mun asusta, niin tässä pieni steal my style -versio (sisältää tuotesijoittelua!):

s

Kaulaliina / Toppi / Bleiseri / Farkut / Laukku / Nilkkurit

Kommentit (26)
  1. Oi, tosi ihana asu taas! Mitä oot ollu mieltä Freddyistä? Olen kuullut niiden laadusta todella vaihtelevia mielipiteitä, enkä sen tähden oo uskaltanut tilata.
    Yks kysymys koskien noita Steal my style -kollaaseja. En missään nimessä tarkota tätä valituksen tai vittuiluna, vaan puhtaasta mielenkiinnosta, että minkä takia kollaasissa on joku toinen vastaava tuote (kuten mustat farkut) eri merkiltä vaikka tismalleen samaa tuotetta olisi saatavissa?

    1. Kiitoksia 🙂 Tykkään kyllä, vaikka ovat vähän leggarimaiset 😀 Sen takia, että munkin on saatava palkkani jostain, ja kaikki yritykset eivät minulle maksa korvauksia. Siksi teen yhteistyökumppaneiden tuotteista kollaasit 🙂

  2. Onko Coltit hyvät jalassa (tyhmä kysymys)? 🙂

    1. Ihan törkeen hyvät! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *