"And it seems to me you lived your life / Like a candle in the wind / Never knowing who to cling to / When the rain set in"

Mungolife

Hello hello ja ihanaa iltaa!

Eikös ole olemassa sanonta "torstai toivoa täynnä". Mulla on ainaki ollu tosi sellanen päivä, oon ihan uhkunu hyvää fiilistä koko ajan tänään :)

Hello hello! 

I'm just having a great day today, it's been a very good Thursday here :) 

Ja kuvathan ei taas liity tähän päivään sikäli mitenkään, että ne ovat menneeltä viikolta, mutta ei se mitään :)  Tää päivän asu kuvien ajankohtaisuus ei oo koskaan ollu mun vahvuuksia, ja vielä vähemmän nykyään, kun yrittää saada kuitenkin mahdollisimman laadukkaita ja kauniita kuvia esille.

The outfit photos are actually from last week, but they suit perfectly fine for the moment. I'm never really up to date with outfits :D

Tänään oon tehny kauheesti kaikkee näkymätöntä täällä blogin taustalla, ja mua kiinnostaaki, huomaako kukaan, että muutoksia on tullut? Mä oon aikamoinen pilkunviilaaja, ja mua on tässä ulkoasussa muutama pikkujuttu nyt ärsyttänyt sunnattoman paljon :D Tietenkin. Nyt kun loma on alkanut, niin käytin päiväni väkertämiseen. Ensinnäkin siivosin hirveesti tunnisteita roskiin. Miten vaikeeta on yhden ihmisen kirjoittaa tägi postauksen perään oikein. Sieltä löyty neljällä eri typolla kirjoitettuna "Outfits". Anna oikeesti. Sitten manuaalisesti vaan metsästämään niitä postauksia, joissa se on väärin ja korjaus. Auta armias, kuinka puuduttavaa hommaa :D No nyt pitäisi olla ainakin selkeytettynä tunnisteet, koska kun tänään homman aloitin, oli siellä neljä eri tunnistetta kotiin liittyville asioille jne jne.

I've been working a lot today on the blog, in the shadows behind the screen, and fixing and tweaking a lot of things. Can you spot the differences? It took me hours to process my tags, so they are actually in order now, since I actually had five different tags for outfits, four of them typoed. Honestly. It was such a boring task to fix them all up, but I did it, yeayj!!

Muita muutoksia on sivupalkissa tapahtunut myös. Sieltä löytyy nyt esittely ja disclaimer kahdella kielellä, profiilikuvan päivitin kun edellinen oli jo vuoden vanha. Voisin vaikka jatkossa yrittää pitää ne semi fresheinä. Ihme, ettei menty jollain teiniajan kuvalla, niin ahkerasti mä jaksan yleensä jotain muokata täällä blogipohjassa. Lisäksi muutoksina on sivupalkissa nuo Instagramin ja Pinterestin namiskat ja toki blogin pohjaan paremmin sopiva väritys sivupalkin teksteissä :) Jeeee! Miten voikin näin pienet muutokset saada pienen ihmisen näin iloiseksi? Pinterestiäkin mun ois tarkotus alkaa taas päivittelemään, oon jotenkin unohtanut sen, mutta varmasti tää sivupalkissa oleva muistutus hieman avittaa asiaa ;) Mitäs muuta? Banneri levenee tässä näillä näppäimillä koko alueen kattavaksi, ja varmaan teen siihenkin jonkin uuden pian. Otsikoiden väri ja fontti on muutettu, joten toivottavasti yleisilme on kaikin puolin freesimpi nyt muutenkin :) Niin, ja se mobiiliversio on tulossa, se on tekniikalla koko ajan työstössä!! Mitäs te tykkäätte muutoksista? Huomasitteko mitään, vai onko selkesti huonompi/parempi? 

There's some changes with the colours, the sidebar is wider and there's new widgets on the side, I've renewed the sholw sidebar basically :) It's amazing how these little changes can feel like the whole world, I've been so happy to see my blog come together at a whole new way today :) We've changed some colours, fonts and the sidebar already, but we will also make the header wider and also the mobile version is coming out soon! :) How do you like the changes? Barely noticeable or a clear difference? 

Muutenkin olen ihan eri tavalla nyt innostunut taas bloggaamisesta. Vaikka tätä ei ehkä ihan samalla tavalla taiteellisena alana pidä kuin esimerkiksi maalaamista tai kuvanveistosta, tai edes kirjallisuutta, niin jotenkin tämäkin kaikki on kuitenkin luovaa prosessia. Sellaista, joka ei synny itsestään, tai mielenkiinto siihen ei singahda, jos mieli on pohjamudissa tai jossakin siellä niillä leveleillä. Nyt kun tuntuu, että omassa elämässä ja varsinkin omissa päänliikkeissä on tapahtunut muutosta, niin on ihan eri fiilis tässäkin tekemisessä. Se kiinnostaa ihan eri tavalla! Vaikka mitään mainittavaa muutosta omassa elämässä ei edes ole tapahtunut, vaan kyseessä on ennemminkin päätös suhtautumisensa muuttamisesta ja erilaisesta asennoitumisesta elämään. Tai ehkä se on sitä, että on saanut olla kaikista rakkaimpiensa hoivissa ja nähdä Simban hännänhuiskutusta päivittäin.

Joka tapauksessa, löydän itseni ihan eri tavalla tästä bloggaamisesta tällä hetkellä, ja toivon, että se näkyy sinnekin. Kaikki nämä muutokset, pienet twiikkaamiset ja maailman pienimmät ja näkyvimmät erot täällä ei välttämättä muille kerro mitään. Mutta kyllä ne omaa kieltänsä puhuu siitä, että mulla on kiinnostus tähän ihan eri sfääreissä. Tänäänkin olen tehnyt valmiiksi huomisella postausta, kirjoitellut listaa ylös ideoista, jotka haluan lähipäivinä / -viikkoina toteuttaa, ja samalla lataillut netistä uusia fontteja, opetellut tekemään photarilla bokeh-efektiä, ja leikkinyt innokkaasti PhotoShopin maailmassa muutenkin.

Kiitoksia todella paljon kaikille lukijoille, jotka on tässä viime aikoina kommentoinut aiheesta, ja huomanneet muutoksen blogissa. Se on ollut mielettömän tärkeetä kuulla!

It's actually been such an interesting few weeks for me, since I feel like I've found blogging at a whole new level again. I had a bit of an emotional time this spring and early summer, and I feel that I'm now past all the things that felt heavy on my mind, and having such a different feeling about everything!

Anyway, I've been finding myself learning a lot of new tricks with PhotoShop, downloading a bunch of new fonts, making lists about posts that I want to do and for example today, learning how to make a bokeh effect :D It just tells me how much more passionate I'm feeling about this :) Hope it comes through to you guys as well :) 

So thank you all so much for your support and lovely comments lately, it's been great to hear you guys notice the change!

No se niistä teknisen puolen hössötyksistä. Asu on ollut mulle todella ominainen, eli perusmekko ja sitten rakkaita asusteita vaan ympärille. Yleensä välttelen vihreetä kuvaustaustaa kuin kuolemaa, tuntuu, että vihreä väri syö usein kaiken värin kasvoilta, mutta tykkään jotenkin tosi paljon näistä kuvista. Ehkä niissä näkyy mulle kesä, ruskettuneilla säärillä ja vihreillä lehdillä :)

So that's with the technical blabber. The outfit is very much me. A basic dress with tan accessories. I usually stay away from green backgrounds as I feel they eat up all the colour from my face, but this time I really liked the photos! I guess they have summer written all over them, with white, tan and the green leaves! 

Osaltaan varmasti mun hyvään mieleen vaikuttaa myös se, että olen valtavan tyytyväinen vaatekaappiini juuri nyt :) On ihanaa, kun joka päivä voi pukeutua niin kuin haluaa ja kaapista löytyy juuri niitä asioita, joita kaipaa! Olen tyhjentänyt hullun määrän vaatteita pois, ja hankkinut puuttuvia osia tilalle. Ollaan nyt varattu Vivven kanssa kirpparipöytä ensi viikon sunnuntaille Jäähalliin, mutta kerron siitä lisää sitten huomenna.

I'm also guessing part of my good mood is because of some cleaning out I've been doing :) I've emptied up my closets pretty decently lately and we've booked a table at a flea market for some second hand bonanza. I've replaced some of the stuff with better, but all in all, my aim was to leave stuff that I love 100 % and I think I've succeeded :) 

Jalassahan oli ihanat eBay-löytö -korkkarit. Täydellisen pehmeät jalkaan ja aivan ihanan väriset!

I love these eBay Zarra heels, they're so comfy!!

Siinäpä siis asu, ja asu oli mulla päällä tosiaan viime viikolla, kun siskoni kanssa kävimme katsastamassa Polhemilla Biancon tulevan syksyn ja talven kenkiä :)

So that's the outfit I wore to see some A/W collection by Bianco last week :) 

Yksi syy miksi rakastan kaikkia lanseerauksia / avajaisia / mallistoesittelyjä on se, että sieltä saa aina kaikkia herkkuja. Nytki oli kauheen vaikeeta allekirjoittaneella, ku piti poukkoilla herkkujen ja kenkien, ruoan ja silmänruoan, välillä.

One reason I love these launching partys / openings / younameits, is because they always have great food! 

Bianco on mun yksi suosikkeja kenkäkauppoja Suomessa, sen lisäksi kenkiä ostan oikeastaan vain Zarasta. Olin siis varautunut siihen, että ihania kenkiä tulee näkymään, mutta silti yllätyin positiivisesti miten kauniita yksilöitä siellä olikaan tulossa syksyksi :)

Bianco is one of my favourite shoe stores, I don't really shop for shoes elsewhere besides Bianco and Zara. So I was prepared that the shoes would be good, but they were actually great!

Näissä kuvissa on mun kahdet suosikit. Yläkuvassa taustalla näkyvät tikatut korkeat saappaat ja alemmassa kuvassa olevat nubuck-nahkaiset (?) kultakoristeiset puolipitkät saappaat. Noi löytyy hopeisillakin soljilla muuten :)

These are my two favourites, the stitched up tall boots and the shorter booties from nubuck leather with golden straps :)

Mallistosta löytyi niin rouheutta kuin kiiltoakin, metalliakin oli jaettu tasapuolisesti hopean ja kultaisen välille.

There were roughness and shiny parts, and the buckles could usually be found in both silver and gold :)

Mun suosikit oli tää Timeless -mallisto noin niinku kokonaisuutena, ja kun sain valita itselleni kengät tästä A/W -mallistosta, niin vaiheilin pitkään kaksien välillä, mutta päädyin sitten noihin tikattuihin perussaappaisiin, koska uskon niillä olevan mulle eniten käyttöä, ja ne oli jalassakin vaan niin kivan näköset! Noi on muuten pohkeesta aika järkevän levyiset, eli tällainen riukukoipi, joka voisi stepperiä näille kintuille joskus näyttää, ihastui myös siihen, ettei ne ollu ihan hehtaarimitoituksella tehdyt.

Siinäpä hieman sneak peekiä Biancon syksyyn ja talveen, suurin osa kengistä on kuulemma jo kaupoissa ja verkkokaupassa, kannattaa tutkia, jos saappaille on käyttöä :)

Lisää tulevasta kylmemmästä vuodenajasta tiedossa huomenna tai ylihuomenna, ja jos vaikka päästäs sen Thaimaankin reissun kimppuun jo :)

Mitäs tykkäätte asusta ja mun saapasvalinnasta? Ja toki mielipiteitä myös blogin ulkoasusta mielellään otetaan vastaan! :)

My favourite part was the Timeless -collection with very classic boots and booties. We got to pick one pair out of the whole A/W collection, and I went for the stitched tall boots with golden buckles :) 

So there's some sneak peek in the Bianco autumn and winter, most of the shoes should be on their webpage by now. 

More about autumn and winter tomorrow or the day after, depending, if I finally get around posting some travel photos from Thailand :)

So, did you like the outfit? And what do you think of the changes? 

(Bloggaajalle on sponsoroitu Biancon saappaat, ja vierailu on järjestetty mainostoimiston puolesta :) 

Kommentit

Ansu (Ei varmistettu)

Huomasin heti, että näyttää jotenkin erilaiselta, paljon raikkaammalta! Tosi ihana nyt :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Ihmettelinkin että mitä nyt on tapahtunut kun on ihan eri juttuja täällä. Ajattelin että Anna se siellä jotain värkkäileepi :)) tai tekniikan miehet :) jotenki selkeämpi nyt tää on mun mielestä. En löydä mitään negatiivista tai valittamista. Asukuvatkin taas jälleen nappi!:)) vitsi kun itsekin olis yhtä valokuvauksellinen, tuntuu vähä että aina epäonnistuu, olen ikuinen itsekriitikko. Onko muuten se nellykilpailu jo ratkennut?? Siinä missä piti niitä asuja kerätä..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla :) On joo ratkennut, voittajaan on otettu yhteyttä henk.koht :)

Ja joo.bianco on kans mun lempparikenkäkauppa! Pitäs nyt vaan höllätä tätä shoppailua kun pitää häihin panostaa..

Anna (Ei varmistettu)

Niin sulla on nekin vielä :) Mutta sehän on vaan ihanaa :)

Marikak (Ei varmistettu)

Aluks pakko sanoo, että ihana asu! Oon koko kesän ihannoinu valkosen, konjakin ja kullan yhdistelmää. Itseltä puuttuu vaan se valkee mekko.. Mietinkin että toimisko se näin syksyllä mustan pitsimekon kanssa..hmm

Upeeta miten paljo positiivisuutta hehkuu nyt tästä sun blogista! Sen ihan oikeesti huomaa, että oot onnellinen ja kiinnostus blogiin on korkeella. Uskon, että nyt oot hyvällä tiellä blogin kanssa ja laatu vaan paranee koko ajan! Jutut on hyviä ja kuvat mahtavia, inspiroivia ja laadukkaita! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Tosi kiva kuulla :)

Anna (Ei varmistettu)

I like the font and the color you chose for the caption :) and the picture on the sidebar is so damn lovely :)

Can't wait for your Thailand posts! :)

Have a nice weekend. <3

Anna (Ei varmistettu)

Thank you, so nice to hear :)

Ann (Ei varmistettu)

Se fiilis sun hyvästä fiiliksestä välittyy tänne lukijallekin, sen näkee niin kuvista kuin teksteistäkin :) Blogia on kiva lukea, kun huomaa kirjoittajan oikeasti panostavan kirjoittamiseen ja kuviin. Uusi sivupalkki on hyvä ja selkeä, ja ihanaa, että nykyisin myös kommentit näkyy melko nopeasti :)

Ihanaa syksyä ja kiitos, että jaksat tehdä tätä niin aktiivisesti! :)

Anna (Ei varmistettu)

No voi ku kiva kuulla :)

Saga (Ei varmistettu)

Oliks noita tikattuja hopeisilla soljilla?:-)

Anna (Ei varmistettu)

Ei mun mielestä :/

susanna (Ei varmistettu)

Jälleen kerran kysyn samaa asiaa, mutta koska ala vie mukanaan niin ei voi mitään :D Eli miten se sun operoitu polvi? Muistutteleeko olemassaolostaan? Vaivaako esim. lennoilla/lentojen jäleen? :D

Anna (Ei varmistettu)

Eipä juuri muistuttele olemassaolostaan sen pahemmin, ku että just lentojen jälkeen on tota toista hieman tiukemmassa ja pitää jumpata minuutti pari ja laittaa veri kiertää, ku on jotenki juntturassa. Ja sitten toki kun alotin treenaamisen taas salilla ja vetelin jotain jalkaprässiä, niin olinkin sitten helisemässä ton toisen polven kanssa, kun siihen tuli hyppääjän polvi :/ Ajattelematta käytän sitä enemmän :)

moi (Ei varmistettu)

Mua häiritsee tossa bannerin alla lukee current location: London vaik oot ollu koko kesän pääasiassa Helsingissä :D Oikeestaan se teksti ei oo muuttunu kertaakaan (tai 1-2 kert) kun oon tätä blogia lukenu :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, mä aina unohan muuttaa sen :D

Maarit T.

Mie oon ainaki tykänny muutoksista! Postauksista on tullu sellaisia, jollain tavalla ihanan raikkaita! Lissää vaan, mukava lukia :) Niin ja onnittelut synttäreistä <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

*Suvi* (Ei varmistettu)

Huomasin heti! Näytät tosi kauniilta, itsevarmalta naiselta. Blogin kokonaisilme on tosiaan freesimpi ja kuvastaa minustakin paremmin sinua nyt. Kyllä se muutos sinussa välittyy tänne ruudun toiselle puolelle!
Photshop-leikkimistä ollut ilmassa täälläkin. Minulla on se halvempi versio ja siinä on ihan riittävästi haastetta tälle päälle. Minulla ei ole mitään perus toimistohommaa, niin keksin sitten muokata yhdestä tärkeästä kuvasta version ja läntätä sen siivouskomeron seinään :D Onpa itselle piristyksenä, kun tulee töihin.

Upeita kenkiä Biancolta tulossa. Pitääkin käydä sovittelemassa syksymmällä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, Photari on superkoukuttava :D

nnea (Ei varmistettu)

Pakko oli nyt tulla kommentoimaan, että todellakin sun hyvä fiilis välittyy tännekin! Nykyään on entistä ihanampi tulla lukemaan uusia postauksia, kun ne on aina positiivisia juttuja, niitä tulee usein ja jotenkin sisältökin on monipuolisempaa. On ollut tosi kiva pitkästä aikaa nähdä esim. sun laukun sisältö ja meikkituotteet. Nekin postaukset oli niin hienosti toteutettu! On myös ollut ihana huomata, että vastailet kommentteihin aina nopeasti ja sitä kautta saakin tästä blogista entistä enemmän irti. :)
Uusi ilme blogilla taas on kiva, tosin jostain syystä tuo uusi sivukuva hyppää hirveästi silmille. Se on todella upea kuva, mutta omaan silmään ehkä liian "näyttävä" tuossa sivussa.
Joka tapauksessa kiitos kiitos kiitos aivan mahtavasta blogistasi! Inspiroit aivan älyttömästi pukeutumisellasi ja yleisellä meiningilläsi!

Taidankin tästä lähteä kurkkaamaan jos Biancon sivuilta löytyisi noita saappaita mitkä itsellesi valitsit, heti kuvan nähdessäni huokaisin ihastuksesta. Täydellisen näköiset!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla :) Mä vähän itse asiassa muokkasin sitä kuvaa, niin nyt on vähän kesymmän näköinen :D

Jenni (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta, kun oot niin inspiroitunut! Juuri nuo suunnittelemiset ja ulkoasun muutokset tuovat heti itsellekin sen olon, että kirjoittaja tykkää tehdä tätä hommaa :)

Olisi muuten kiva joskus nähdä miltä sun vaatekaappi näyttää tällä hetkellä. Kuulostaa siltä, että aika mielettömiä juttuja sieltä löytyy! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

soyy (Ei varmistettu)

En usein kommentoi blogeija, mutta päätin että haluun kiittää sua tosi ihanasta ja päivää piristävästä blogista :) odotan aina innolla uusia postauksia :) Ja selkeesti huomaa erot blogissa, ja nyt blogipohjassa, entiseen! Se energia näkyy tänne asti! Tosi kiva lisäys noi pinterst ja instagram painikkeet sivussa ja superkiva et "siivosit" tagit, ne on jostain syystä häirinnyt itseänikin :D ja sit vielä iso plussa kanssa kommenttien julkasun nopeudesta :) ja vielä viimiseks postauksen 6. Kuvassa oot henkeä salpaavan kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Tosi ihana kuulla! :)

Hanna P (Ei varmistettu)

Tää uusi ulkoasu kyllä näkyy ja on ihana! Kivaa pientä piristystä! Ja nää asukuvat on kyllä ihania. Ihanasti hehkut iloa ja onnea ja asu on todella paljon mun mieleen :)

Oioioioioi mitä herkkuja Biancolla on tarjota! Viime syksynä etin nahkasaappaita kissojen ja koirien kanssa ja löysin vain yhdet, jotka kelpuutin jalkaani. Ne tosin osoittautuivat aivan nappivalinnaksi. Mutta nuo Biancon saappaat on lähes poikkeuksetta upeita kaikki, samoin kuin äskettäin tulleessa Stockan Premium-lehessä oli aivan upeita saappaita! Tälle syksylle mulla on etsinnässä mustat bootsit jonkunlaisilla soljilla ja remmeillä :)

Milloin muuten palaatkaan takaisin Lontooseen opiskelujen pariin? Ihanaa loppuviikkoa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :) Joo, mäki huomasin, että Stockalla oli mitä ihanampia saappaita :) Palailen sinne syyskuun lopulla :)

nelli (Ei varmistettu)

Miten söpöä tuo kynsilakka! Saako kysyä mikä merkki ja sävy on kyseessä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on Boom Boom Room Essieltä :)

haidinn (Ei varmistettu)

Huomasin uudistukset heti blogin avattuani. Tykkäsin erityisesti uudesta kuvastasi sivupalkissa, se on hyvällä tapaa hieman aikuismainen. Tulee mieleen kuva joka voisi olla jonkun kirjan kirjailija-esittelyssä :D (hyvällä tapaa edelleen!) Kivoja pikku muutoksia, hyvään suuntaan blogi lähtenyt taas muotoutumaan. Kuvista haluaisin sanoa sen verran - pisti heti silmään vaikka en ole hetkeen lukenut muuta kuin puhelimella - että omalla läppärilläni kuvat eivät mahdu kokonaisina ruutuun. Jos halusi pystykuvat nähdä kokonaan samalla silmäyksellä, piti näytön kuvasuhdetta (mikä ikinä lieneekään oikea sana) pienentää 75% sadasta. Harmittavaa sinänsä, ettei pysty kerta katsauksella luomaan kokonaiskuvaa kuvasta, vaan joutuu ensin tarkastella yläosaa ja sitten klikkailla alaosaan. :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toi kuvien suuruus on jostain syystä joillekin ongelma, mikä on musta outoa, kun mun 11 " näytölle mahtuu kaikki hyvin, joten veikkaan, että toiset pitää niitä asetuksia vaan aika suurella :/ Mutta pidän nyt ainakin vielä noi kuvat tuonkokoisina :)

marjutt (Ei varmistettu) http://marjutt.blogspot.comhttp://hardworkout.blogspot.fi

Mä huomasin muutokset! Mietin tosin hetken aikaa, että miks tää näyttää näin erilaiselta, mutta tajusin aika nopeasti kyllä, että oot vain innostunut muokkailemaan ulkoasua :D
Varsinkin sivubanneri on nyt paljon parempi kuin aiemmin :)

Upea asu. Mä joka kerta ihailen sun ruskeiden asusteiden käyttöä, koska itse oon aina tottunut käyttämään mustaa. Pikkuhiljaa tuo ruskea alkaa kuitenkin näyttää houkuttelevalta, koska sun asukuvista oo huomannut ettei sitä loppujen lopuksi olekkaan niin vaikea yhdistellä :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, joo, vähän piti leikkiä nörttiä :) Mä jotenki käytän aina joko kermaa, konjakin ruskeeta tai mustaa. Sekoituksia en vieläkään osaa :D

Minea (Ei varmistettu)

Ulkoasun muutokset miellyttää ainakin mun silmää:) ja sun innostus taas bloggaamiseen välittyy myös tänne ruudun toiselle puolelle. Ehkä se innostaa myös mua ja muita lukijoita kommentoimaan useammin:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Päivi (Ei varmistettu)

Vielä löytyi I'm opinionated - I'm opnionated :D Ja ite satuin juuri silloin lukemaan vanhoja merkintöjäsi, joten huomasin oikein ajantasalla muutoksia! :)

ps. Valkoinen sopii siulle tosi hyvin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos, korjasin heti :D Sokea :D

Feline (Ei varmistettu)

Todella kaunis asu! Ihanan klassinen :)

Myös postauksen otsikko ja kappaleen esittävä artisti kolahtaa aika kovaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja toi on IHANA kappale :)

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Musta positiiviset muutokset on näkynyt jo pidempään blogissa - yleinen hyvä fiilis, ahkera kommentteihin vastailu ja laadukkaat, pitkät postaukset (ei sillä, että ne aikaisemmin olis olleet huonoja - välillä tietysti kiireestä yms. johtuen tulee runsaammin minipostauksia :). On ihana huomata, että sulla on hyvä olo niin bloggaamisen kuin ehkä muidenkin juttujen suhteen! Mä harvemmin kommentoin vaikka oonkin ollut mukana matkassa melkein alkuajoista lähtien, mutta nyt halusin kehua blogissa tapahtuneita kivoja juttuja :) Kamala, miks mulle tulee sellanen olo että aikaisemmin tää olis ollut jotenkin hirveän huono.. Näin ei siis ole! :D Nyt vaan entistä parempi!

Ah, asu on ihana! Hitsi, mun täytyy ottaa saman tyyppinen pitsimekko vielä tehokäyttöön ennen talvea. Ja ihan turhaan himmailen korkojen käytön kanssa, kotona aina sovittelen niitä mutta sitten vaihdan jalkaa jotkin matalat, kun muka sitten asu on liian fancy. Pitäis ottaa susta mallia :) Noi kengät varsinkin on superrakkautta! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Ja hei, korkoa vaan toisen eteen arkenakin, tulee itelleki paljon kivempi fiilis arjen rutiineista :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Meidän Biancon kengät on kyllä niin ihania tällä hekellä, varsinki Timelessiin kuuluvat ylipolvensaappaat on jotain niin täydellistä!<3 noi tikkisaappaat on kans ihan sikahyvät jalkaan, harmi vaan, että niissä on kultaset yksityiskohdat :D ja noita käärmeennahkasaappaita odotan ihan hirveesti saapuvaks, kiinnostaa nähdä onko ne yhtä kivat, ku mitä odotan!

Ja mitä asukuvia taas kerran, vau <3

Anna (Ei varmistettu)

Niin on!! :) Mäki odottelen jahka noi kaikki tulee kauppaan :)

Lillyann (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Hei myöhästyneet synttärionnittelut! Ihana lukea, että oot löytäny taas kunnolla inspiraatiota tätä hommaan ja muutenkin semmoista pientä seesteisyyttä elämään :) Se kyllä tosiaan näkyy tännekin puolelle! Tykkään tosi paljon tästä uudesta ulkonäöstä, niin kuvien kuin blogipohjankin suhteen! Toki edelliset kuvat oli kans hyviä, mutta nyt näissä on enempi tunnelmaa ja vaihtelua. Lisäksi noi asun infot kuvissa on hyvä lisä, kun tekstin sekaan ne monesti hukkuu, jos on sitä tyyppiä että kattoo vaan kuvat (ja sit on kommenttiloota täynnä "mistä toi asia x on?!?!?" juttuja :D).

Asu on kyllä harvinaisen onnistunu! Ihanan simppeli ja kevyt. Jos osaisin käyttää mekkoja, ne ois just tollasia :D Aina ihailen muiden päällä, mutta itelle ne ei vaan sovi. Pelkään, että vilauttelen, kun oon niin tottunu housuihin ja istun ku äijät aina huomaamatta :D Ja kiitos vinkistä Biancon suhteen! Mulla on täydellisten maihareiden metsästys menossa (täydellisen syksytakin ohella) ja luulen, että tieni vie Biancoon. Pitää vielä katella netistä mallistoa, josko sieltä jo bongais itelleen jonkun kivan parin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, ja joo, on vähentänyt tietyllä tapaa nyt niitä kysymyksiä tollanen, joihin löytyy tekstistä bastaus :) Siellä Biancossa tosiaan oli parit aika mahtavat maiharit, suosittelen! :)

noora (Ei varmistettu)

Huomasin kyllä heti blogiin saapuessa, että nyt on tehty hienosäätöä ja hyvältä näyttää! Uusi fontti otsikossa on mielestäni raikas. Uusi profiilikuva on upea! Muutenkin nää postauksen kuvat on ihan todella kauniita, vau! :) Oli jotenkin niin piristävää tulla lukemaan tätä postausta, kun täällä on sateisen harmaa päivä menossa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Jeee, kiva kuulla :)

Pages

Kommentoi