"And the stars turn into fire / And the roses change from red to black"

Mungolife

UNOHDETTU BALLERINA. Unohdin jostain syystä täysin tuossa syksyllä esitellä yhden asun, josta tykkäsin valtavasti. Instagramissa tämä sai sen verran tykkäyksiä, että päätin esitellä tämän, vaikka myöhässä onkin. Asun tärkeimpänä palikkana tällä kertaa on tuo Juulia Peuhkurin tekemä tyllihame :) Olin itse asiassa juuri taannoin yhteyksissä Juuliaan, ja muutama ihana kevätjuttu on suunnitteilla. Sitä ennen halusin kuitenkin esitellä tämän unohtuneen syysasun, joka toimisi näin lopputalvesta ihan yhtä hyvin kuin syksylläkin. 

Mun mielestä se ikivanha kuva, jossa Marilyn Monroe istuu tyllihameessa ja nauraa kameralle on aivan ihana. Päätin leikkiä oman elämäni Monroeta tuossa tyllihameessa yksi päivä Kaivopuistossa, ja tykkään jotenkin ihan hirveesti näistä kuvista. Mun tyllihame on asunut lähes koko ajan Suomessa, kun en ole sitä viitsinyt tänne kuskata talveksi. Nyt kun pääsen Suomeen, mun tavoitteena on keksiä, minne voisin tuon hameen pukea päälle, ja yhdistän sen mun Boyhin. Sitä kokeilua odotan hyvin innolla :)

On jotenkin hassua, miten tyttömäiseksi naiseksi olen muuttunut vuosien varrella. Nuorena olin varsinainen poikatyttö, joka kulki turtles-farkuissa ja lyhyessä tukassa. En olisi ikinä kuvitellut, että joku päivä kulkisin prinsessahameessa, joka on lähempänä hattaraa kuin hametta. Olen oikeastaan itse havahtunut tähän mun tyttömäisyyteen vasta viime aikoina, kun se on ollut niin jyrkässä kontrastissa. Mun täytyy kuulemma pikkuisen hillitä tätä mun vaaleanpunaista hörhelöhattaramaailmaa, ainakin sisustuksessa. Miten niin muka leikkokukat, tuhannet koriste-esineet, pehmopuput, pörrökoristetyynyt, tuoksukynttilät ja romanttisen klassiset huonekalut luo vähän epämiehekkään ympäristön? En ymmärrä :D No, onneksi voin vetää pukeutumiseni kuitenkin just niin prinsessaksi kuin mieleni tekee :)

No mutta, mitä te tykkäätte tästä supertyttömäisestä asusta? :)

*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin ja Boozt.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Neule / Nahkatakki / Valkoinen hame / Vaaleat saappaat / Laukku

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

En osaa päättää, onko asu kiva vai ei :D Takki ainakin on todella kiva!

A (Ei varmistettu)

Liika on liikaa. Tälläkertaa ei hyvä.

Qino (Ei varmistettu)

Ihana hame <3

Anna (Ei varmistettu)

Tuo hame on niin ihana <3 Mun rohkeus ei riittäis pukeutumaan noin näyttävästi, mutta onneksi jotku muut uskaltaa! :D ehkä mäkin joskus :D Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että minkälaisissa tilaisuuksissa sä käytät tota hametta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Aika monissa, yleensä en ehkä ihan arkisimmissa tapahtumissa, mutta ei se musta oo väärin käyttää mitä lystää milloin lystää :)

Janita (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! <3

Liisa (Ei varmistettu)

Tykkään tosi paljon hameesta etenkin nahkatakin kanssa.

Mutta yläosaksi mun silmään sopis paremmin tiukka, body-tyyppinen yläosa pitämään muhkeuden balanssissa. Samasta syystä sun tyllihamekuvat avokkailla on tyylikkäämpiä. Mun mielestä.

Ja suorat/kiinni olevat hiukset, mutta tiedän sun suhtautumisen niihin:)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihana asu, hitsit miten hyvin kaikki sopii yhteen! <3 Kaunis olet ja kuvissa on ihana tunnelma. :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

En ehkä itse pukisi päälleni ja siihen löytyy monia syitä mutta sulle sopii todella hyvin! :)

Nea (Ei varmistettu)

Ei vitsi, mä vaan niin rakastan sun tyyliä! Saan inspistä sulta kovasti, kun osaat jotenkin niin hyvin katsoa mikä sopii yhteen minkä kanssa:) Saisinko vielä kysyä, että mistä saat inspiksen/idean asuihin?

Anna (Ei varmistettu)

Ihan vaan omasta vaatekaapista tällä hetkellä :) Pukeutuminen on ollut vähän viimeisenä ajatuksissa, kun on ollut niin kiire, niin meen aika lailla vaan omalla fiiliksellä kun kaapin aamulla avaan :)

Taru (Ei varmistettu)

Moikka,
Ihana asu:0). Mullakin on kaksi tyllihametta ja ne on aivan ihania! Tuon samaisen takin löysin sun vinkistä stokkalta syksyllä, Kiitos! Keräsin kotoo kaikki viimeiset roposenikin, että sain sen takin se on vaan niin ihana!!!
-Taru-

Heidi (Ei varmistettu)

Mä tykkään ihan hulluna sun tyllihameesta ja koko asusta <3. Hankkisin itsellenikin, jos vain tietäisin missä tota käyttää, mulle tulee nimittäin helposti ylipukeutunut olo, vaikka siististi tykkäänkin pukeutua aina. Toi sun "oman elämäni marilyninä"- kuva on ihan paras, todella suloinen. Noi sun saappaat ja nahkatakki sopii tosi hyvin tyllihameen kanssa.

janna (Ei varmistettu)

Tuo tyllihame on kyllä aivan kauhea, vaikka sun tyylistä usein tyksinkin.

***

Voijjettä on kauniita kuvia! :)

pauliina (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten ihanalta näytät anna nois kuvissa missä istut penkillä. Sun blogin selailusta tulee aina niin hyvälle mielelle, oot niin aurinkoinen ja ihana!

Kommentoi