And then we met

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Meillä on Myttysen nimijuhlat tässä kuussa ja oon laittanut hänen huoneensa vihdoin valmiiksi ja samalla vähän valmistautunut näihin tuleviin juhliinkin. Myttysen huone maalattiin Danten toiveiden mukaisesti jo raskausaikana, mutta sieltä uupui vielä taulut. Danten huoneessa on aina ollut sekä kuvia että eläintauluja, ja lisäksi pari ihanaa Desenion julistetta teksteillä Be Brave ja Of all the things my hands have held, the best by far is you siellä valokuvien joukossa. Myttysen huoneeseen kaipasin ehdottomasti myös eläinkuvia ja jotain kivaa ja merkityksellistä.

Iskin silmäni ensin söpöihin eläinjulisteisiin ja sitten Persoonallisiin printteihin. Ne olikin sellaisia julisteita, joihin sai itse valita tekstin tai sen osan. Pyörittelin niitä montaa erilaista, sillä siellä oli aian ihania ajatuksia! Päädyinkin sitten tilaamaan molemmille pojille samanlaisen tauluparin huoneisiinsa. Toisesta taulusta löytyy syntymäpäivä, koordinaatit (näitä ei tarvii tietää, vaan julistetta tehdessä Desenion sivulla riittää, kun laittaa osoitteen) ja koko nimi (ei kannata zoomailla, oon piilottanu Myttysen nimen vielä 🙂. Toista vuorostaan muokkasin omannäköiseksi vielä rajummin ja alkuperäisen ihanan ”And then we met” tekstin lisäksi tuli yksi suosikki-lainauksistani:

It was love at first sight, at last sight, at ever and ever sight.

Nää oli musta liikuttavan ihanat yhdessä. Meidän rakkaus alkoi varmasti jo aiemmin tähän pieneen ihmiseen, mutta tässä paikassa tuona päivänä me oikeasti tapasimme. And then we met. Ihanat.

Mä oisin voinu tilata vaikka mitä kaikkia printtejä tuolta, ja varsinkin juhliin somistukseksi tuolta löytyisi aivan ihania juttuja, kun muokkaisi omiin tarpeisiin sopivaksi 🙂 Näitä on tosi monta erilaista, ja esim. tuolla on tosi kivoja kirjain-julisteita, mihin saa muokattua oman lapsen nimen. Kantsii tsekata, nää löytyy kategoriasta Julisteet -> Tee oma juliste 🙂 Nuo mun valitsemat on And then we met -juliste ja The date personal -juliste. Myös kehykset on Deseniolta.

Mä tykkäsin jotenkin näiden tosi minimalistisesta linjasta, mustavalkoisuudesta ja simppeleistä teksteistä. Ajatus oli mun mielestä myös aika ihana, kun tuohon voi sitten laittaa jonku mustavalkoisen vauvakuvan myös kolmanneksi.

Nyt kun taulut on seinällä, Myttysen huone on valmis. Sinne on tulossa vielä sellainen samanlainen iso kirjainlamppu ku Danten huoneessa, mutta sen esittelen sitten kun paljastan nimenkin. Tosin nyt kun siirrettiin toi kultainen lamppu olkkarista kuusen tieltä Mytyn huoneeseen, on se ollut aika kiva tuossa myös. No, siihen tulee sitten se kirjain joka tapauksessa. Muuten on aika simppelillä linjalla menty ton huoneen suhteen ja noi kaikki ihanat julisteet toi siihen kaivattua lisäilmettä 🙂

Jos innostutte itsekin tilaamaan, niin 5.12. asti saatte -20% alennuksen koodilla ”MUNGOLIFE”. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked-julisteita. Tää on hyvä tilaisuus hankkia Persoonallisia julisteita, koska yleensä ne ei ole alennuksen piirisssä.

Kommentit (17)
  1. Millä te laitatte kehykset seinään?ihan naulaamallako? 🙂 mä ostin hetki sitten kehykset ja julisteita deseniolta enkä tajunnut että toi koko kehyksen pinta-ala ei tuukkaan seinään kiinni ja mun erikois seinätarra tsydeemit ei ihan käynykkään kiinnitykseen ja tuli kyllä keksittyä sellanen viritelmä että.. no ei joutunu naulaamaan 😀

    1. Ihan ruuvi seinään ja taulu siihen 🙂 On vähän pidemmät ruuvit nii pysyy hyvin kyllä 🙂

  2. Ei ihan asiaan liity, mutta mistä tuo alimman kuvan ihana autonkuljetusrekka on?

    1. Se on Little Dutch-merkiltä, tilasin muistaakseni sen jostain aikanaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *