"And there'd be sand in your pockets and nothing on your mind"

Mungolife

KESÄN RAITOJA. Gambiassa otettiin kuvat yhdestä asusta, jossa kävin syömässä. Ei siellä paljoa asuja tullut kuvailuja, kun joka päivä asuvalikoima oli ihan sama. Bikinit + viitta + släbäri + reppu. Lounaaksi joku riepu päälle. Ei välttämättä se kaikista inspiroivin meininki blogiin :D Vitsi mä kaipaisin takaisin tonne nyt. On ollut ihan käsittämättömän stressaava viikko, kun nää asuntoasiat on aiheuttanut tuntikaupalla vaikeuksia ja lisäksi on ollut ihan hirveesti koulujuttuja. Alkaa tuntumaan jo, että nyt oikeesti opiskellaan, verrattuna edellisiin kahteen vuoteen :D Viime vuodet on luentoja ollut ehkä 4 - 12 tuntia viikossa, (mikä on aika lailla normimalli Briteissä) nyt on vuorostaan tiistaisin 9-16, torstaisin 11-18 ja perjantaisin 9-17.30. Yleensä meillä on ollut luentoja ja paljon itsenäistä hommaa, nyt on taas tehty enemmän koululla hommia, ja vielä lisäks on kaikki itsenäinen tekeminen, samalla dissertationin tekeminen ja meidän lopputentteihinkin on lähemmäs 20 kirjaa tässä luettavana ennen helmikuun alkua. Haipakkaa on.

SUMMER STRIPES. We didn't really bother with ootd shots in Gambia. Mainly because there wasn't anything to take photos of. My attire every day consisted of bikinis, a cape, flip flops and my colourful backpack. For lunch I put on some sort of rag and didn't really care. I'm sorry for this pathetic posting last few days, I've just been massively busy. The flat has caused bunch of issues, that have been very time consuming, and I guess I'm adjusting to this final year and all it's brought with it. I'm kind of used us having lectures for maybe 4 to 12 hours a week, so now that we have three long days of Uni every week, it's very strange. In addition to that, there's the dissertation and too many books to read by the final exams in February, that it's taken a bit of adjusting my schedules and activities.

On jotenkin vähän pelottavaa kattoa näitä kuvia itsestään, koska näytän ihan hirveesti mun äidille näissä. Aina kun olen liikkeellä meikittä / vähällä meikillä, monet kommentoivat minun näyttävän ihan äidiltäni. Ymmärrän kyllä miksi. Äitini nuoruuskuvat voisi kiskaista tähän viereen ja aika samaltahan sitä näyttää. Oon ollut jotenkin aina vanhempieni kultainen keskitie, mutta mitä enemmän ikää alkaa tulla mittariin, sitä kauempana olen isästäni ulkonäöllisesti. Me ollaan sisarukset muutenkin jotenkin vähän eri paria. Janna on tosi samannäköinen kuin minä, ja me ollaan selvästi äidin tyttöjä. Ellu vuorostaan on ihan isämme lapsuuskuvien näköinen ollut aina, ja ulkonäöllisesti tosi erinäköinen kuin me kaksi. Musta on jotenkin aina supermielenkiintoista ylipäätään miten erilaisia ja erinäköisiä sisarukset voiva olla, ja kuinka erikoisesti geenit jakautuvat. Niin luonneasioissa kuin ulkonäössäkin. Musta ihmisen psyyke on muutenkin ihan käsittämättömän mielenkiintoinen asia, ja voin uppoutua tunneiksi tutkimaan skitsofreniaa tai muita perinnöllisiä sairauksia. Toisaalta, välillä saatan lukea vaikka tuntikaupalla sarjamurhaajista. Kai yritän ymmärtää ihmismieltä, joka eroaa niin valtavasti omastani :)

It's so funny to look at these make-up free photos of myself; I look so much like my mother! I've always considered myself to be a mix of my dad and mom, both personality wise as well as when it comes to the way I look. Now that I'm getting older, I see less of my father in me and more of my mother. I have so much curiosity to all things that have to do with genetics and how they work in the most mysterious ways. For example me an my sister Janna are very similar; we have similar characters and we look very much the same. My youngest sister on the other hand, is a copy of our father, and is completely different than the two of us. If I didn't study what I study now, I would've loved going into psychology or even genetics study. The way a person is built and how different mental illnesses are inherited is so fascinating in my opinion. I sometimes can find myself reading for hours about serial killers, because a mind so far from my own interests me so much. 

Asusta sen verran, että tykkään tästä yhdistelmästä kovin. Pidin sitä kesällä Suomessakin useamman kerran juuri tällaisena yhdistelmänä, ja se toimii mun kasarimakuuni :D Hauskaa tässä on se, että shortsit ja paita on eri kaupoista, eikä kyseessä ole "puku" yhteensopivuudestaan huolimatta :) Toi paita on Hennesin löytö joskus keväältä muistaakseni, kun taas shortsit ovat kevään ostos Zarasta. Toimivat yhdessä ja erikseen :)

Well anyway, the outfit.. I really like this combo and have worn it a couple of times in Finland in the summer. It's actually not a co-ord, the shorts are from Zara and the top is from H&M. But they work fine together, don't you think? 

Nyt pitää taas juosta luennolle tauolta, yritän palata vielä varsinaisen Gambia-postauksen kanssa illalla, tosin Annika palasi juuri reissusta, ja haluan nähdä häntä pitkän päivän päätteeksi, mutta ehkä seuraava luentotauko menee sitten sen postauksen naputteluun :)

Anyway, I must run to the next lecture. Hopefully I have time on the next break to type up my thoughts of Gambia and publish it tonight.

Mitäs pidätte asusta? :)

What do you think of the outfit? :)

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu ja olisi kyllä luullut osien kuuluvan yhteen :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, hirveen hyvin mätsäävät :)

Emma (Ei varmistettu)

Siis toi sisarusten yhden- ja erinäköisöisyys ja -kaltaisuus on niin outoo! Meitä on Neljä tyttöä, mä 19v ja siskot 17,14 ja 4v. ja me mennään varsinkin luonteen ja kiinnostuksen kohteitten kanssa joka toinen periaatteella. Mä ja mun keskimmäinen sisko ollaan tosi samanolosia ja pelataan mm. jalkapalloa, seurustellaan nuorina suht vakavasti jne. ja sitten taas kaks muuta on tosi temperamenttisia, malttamattomia ja musikaalisia! Ulkonäöllisesti 17v sisko ei näytä meiltä kahdelta vanhemmalta yhtään ja sitten taas perheen iltatähti on välillä ihan kun mä pienenä ja välillä taas semmonen täydellinen sekoitus meitä kaikkia muita siskoja. Niin hassua ja outoa! Ja tähän kun vielä lisää sen että mun mummo kutsu mua pienenä lähes poikkeuksetta vahingossa Eliisaks, joka on mun tädin nimi koska muistutin niin paljon häntä :-D

Mä rakastan kattoo vauvakuvia, kun niistä näkee niin selvästi kaikki perus piirteet mitkä on säilyny läpi elämän. Ja pikkuvauvoja on ihana kattoo ja miettiä mitkä piirteet tulee olemaan niiden ominaispiirteitä ja mitkä puolestaan vaan väliaikasta!

Anna (Ei varmistettu)

Just noi on jotenkin niin mielenkiintoisia :) Mä esim. näytän tosi paljon myös mun mummilta ja sitten serkuissani ja heidän lapsissa on jotain samaa ja blaablaa, jotenkin tosi kivoja tollaset jutut :)

Ai vitsi miten tykkään! Tosi söpö ja raikas asu.

Mie en kuitenkaan tullu tuota asua kommentoimaan, vaan tuota ekaa kuvaa. Näytät niin freesiltä ja nuorelta! :) Ois kieltämättä kiva nähdä välillä tuollaista kevyempää meikkiä täällä blogissakin enemmän.

Pakko nyt tähän samaan syssyyn on tunnustaa, että pitkään luulin sinuu kolmekymppiseks, sillä lukioaikoina 6-8 vuotta sitten kaverini puhui Mungolife-nimisestä blogista, mutten ikinä ite perehtyny asiaan. Kuvittelin vaan jostain syystä, et ko. bloggaaja ois sellanen 24 -vuotias eli meitä jonkun verran vanhempi, jo aikuinen, maailmanmatkaaja. Sitten varmaan noin vuosi sitten jotenkin päädyin lukemaan blogias ekaa kertaa ja jäin seurailemaan, siinä luulossa, että olisit noin 30-32-vuotias. Järkytykseni olikin suuri kun jossain postauksessa mainitsit ikäs ja tajusin miten monta vuotta oon kuvitellu iha omiani... :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja haha, no näytän vielä kaiken lisäksi hieman vanhemmalta, niin eipä sillä niin väliä :)

Riikka (Ei varmistettu)

Pakko sanoo että näytät tosi freesiltä näissä kuvissa. Vähempi meikki sopii sulle selkeesti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

lppp (Ei varmistettu)

aivan ihana simppeli asu, mutta huomion valitettavasti kiinnitti kuvien laatu. onks vika tässä koneessa vai mitä ihmettä tolle laadulle on tapahtunut? :/

Anna (Ei varmistettu)

Vähän kokematon kuvaaja ja vähän hämärä kuvausolosuhde :/ Pahoitteluni :/

Nuppu (Ei varmistettu)

Heti kuvia katsoessani ajattelin että WOW, nyt on kuvissa jotakin erilaista. Näytät siis todella kauniilta!!! Noin luonnonkaunis ihminen ei meikkiä kaipaa, kade oon! ;)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! <3

Alkusointuja

Ootpas kauniina näissä :) jotenkin tosi freshejä kuvia!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitkosia :)

veramarika (Ei varmistettu)

Ihania kuvia :) oot todella kaunis, niin freesi ja onnellisen näköinen.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Selanka (Ei varmistettu)

Vau, olet niiiin käsittämättömän kaunis! Meikittömyys/vähämeikkisyys tuo parhaimmat piirteet sun kasvoista ihanan raikkaasti esiin. :) Kateeksi kävisi, jos olisin kateellinen ihminen! :D Muutenkin oot niin ihailtava ihminen, suorastaan jopa roolimalli, sulla tuntuu olevan niin vahva ja päättäväinen luonne, että ollapa itsekin yhtä vahva. Kiitos Anna ihanasta blogistasi, joka tuo niin paljon iloa omaan elämääni, et tiedäkään millanen vaikutus sun kirjoituksilla ja elämänasenteella on omaan jaksamiseeni ollut. :) Vilpittömästi kaikkea hyvää sulle jokaisella elämänalueellasi! Oliko sun äidissä jotain liettualaisverta, näin by the way? Halauksia!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Oli joo, kuinka niin? :)

MattiMeikä (Ei varmistettu)

Näytät paljon nuorelta Julia Robertsilta näissä kuvissa! :o

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no mutta kiitoksia :)

riitu

oot ihan mielettömän kaunis näissä kuvissa! erityisesti neljänneks alin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Piipu (Ei varmistettu)

Itsekin olen kiinnostunut kaikenlaisesta mikä liittyy ihmiseen psyykkeeseen, varsinkin nyt kun itellä todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö niin tulee tuntikaupalla luettua aiheesta ja muista siinä sivussa. Lisäksi leffat joissa esim.päähenkilöllä on skitsofrenia ym.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, sama :) Tai no mulla ei ole diagnoosia, olen vaan utelias :D

meow (Ei varmistettu)

Heheeh, huomaa ehkä hieman kuvien laadun kärsineen näissä, mutta ei mua ainakaan sen kummemmin tommoset asiat haittaa :) Olet taas niin ihanan näköinen! Rentoa ja tyylikästä, näytät onnelliselta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

riiri (Ei varmistettu)

Näytät huomattavasti enemmän siskoiltasi näin vähemmällä meikillä:)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, meissä on aika paljon samaa näköä :=

emuliina (Ei varmistettu)

Voi eikä miten tässä nyt jaksaa odottaa ens kesään näiden kuvien jälkeen! :D Ihanan rento asu ja kuvat :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

annamariii (Ei varmistettu)

Hei!

Skitsofrenia ei ole perinnöllinen sairaus. :)

Anna (Ei varmistettu)
hanne_tasteofhoney

Pakko yhtyä edellisiin kommentoijiin: olet upea näissä kuvissa! Piti ihan jäädä kaikessa rauhassa ihastelemaan. Hieno tunnelma, kaunis sinä. Mun silmissä olet paljon kauniimpi meikittä, erotut kyllä massasta! Vaikka mielipideasioitahan nämä ovat. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) <3

budjetilla

Ai yrität ymmärtää ihmismieltä,joka eroaa niin valtavasti omastasi?Voin sanoa,että nyt niputit itse kaikki skitsofreniaa sairastaneet saman nimekkeen alle.Hyvinkin samankaltaista tuntuu liikkuvan sun päässä kuin mun päässä .Mitä nyt vaan kuvittelet tietäväsi jotain mistä et tiedä yhtään mitään..Ei mun mieli niin kauheasti eroa sun mielestäs,mutta en tiedä onko siinä mitään ylpeilemistä...

Anna (Ei varmistettu)

En mä käsittääkseni mitenkään niputtanut kaikkia skitsofrenia sairastavia samaan tai ylpeillyt sillä, että oma mieleni olisi jotenkin "parempi"? Musta on mielenkiintoista tutustua erilaisiin pään liikkeisiin vaikuttaviin asioihin ja tekijöihin, that's it :)

Alli (Ei varmistettu)

OOOOOOOOOOH aivan ihana asu! :)

Pitkästä aikaa mikään asu missään tai vaatekappaleetkaan näyttää oikeasti noin hyvältä! Sopii myös sun päälle hyvin! Itse haluaisin samanlaisen mutta en ehkä ihan croptoppia kuitenkaan rokkais samalla tavalla kun sä :D muutenkin ihana tunnelma kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

budjetilla

Jännityksellä odotin mitä vastaat.No etpä paljon mitään,eli asialinjalla mennään.Ei siinä sitten sen enempää, otin vaan nokkiini.On ne asiat mustakin kiinnostavia,mutta joskus tuntuu,että joillekin (en nyt trakoita,että sinulle) sarjamurhaaja ja skitsofrenia sairastava ovat sama asia.Joo, aika turhaa taitaa tääkin kommentti olla tass,huh hah hei.:) Kiitti ihanista asukuvistas anyways, that s it:)

Anna (Ei varmistettu)

No en tietenkään vertaa sarjamurhaajia ja skitsofreniaa, vaan tarkoitin ylipäätään kaikkia erilaisia mielen sairauksia ja erikoisuuksia :)

Kommentoi