"And when you turned to me and smiled it took my breath away / And I have never had such a feeling such a feeling / Of complete and utter love, as I do tonight"

Mungolife

Huhhei!

Täällä on edelleen aivan mielettömät kelit ja superlämmin. Tarkenee kulkea ohuessa neuleessa ilman mitään takkia, vielä illallakin. Suomessa on kuulemma kelit pikkasen eri mallilla, mutta ennen kuin Helsingissä viileni ihan kunnolla, käyvimme kävelyllä ja vähän riehumassa syksyisten lehtien joukossa :)

Ehkä itsekästä sanoa, mutta näistä kuvista tulee mulle ainakin niin mukava fiilis, että mielelläni halusin ne julkaista näin vähän synkemmällä kelillä. Kuvat on kuvattu yhdellä mun ehdottomasti lemppareimpia paikkoja Helsingissä, Johanneksenkirkolla.

Hello hello!

It's still amazing weather here in London, but I hear weather in Helsinki is very cold. But before I left there, I did have a nice walk around one of my favourite buildings of the city, the St. John's Church  :)

It might be selfish to say, but these pictures make me feel happy again, so I quite like them :)

Voisin kehua loputtomiin tuota Mangon maximekkoa, kuten ylipäänsä kaikkia Mangon maxeja. Mä oon 175 cm pitkä, ja noi mekot on kaikki aina mulle sopivan mittasia. Ne jopa viistävät maata mun käytössä. Tiedän, että lyhyemmät naiset kiukuttelee usein sitä, miten ihanat mekot on liian pitkiä. Ymmärrän tuskanne, mutta useimmiten ne pystyy lyhentämään. Toki jotkut eivät sitten istu ja laskeudu yhtä hyvin, mutta useimmiten jos vaate on liian pitkä, on sen lyhennys mahdollinen. Toisinpäin, no se ei oo ihan niin helppoa :D Sitä kangasta kun ei voi taikoa lisää mistään.

For all the tall ladies out there, if you're looking for a maxi dress, Mango is your store! It's the best for tall girls, since their maxis are long enough to even touch the ground, even though I'm 175 cm, and for example Zara dresses almost always are too short for me :)

Mun on vaikea kuvitella, että menisin naimisiin kirkossa, mutta jos ikinä päätyisin tällaiseen ratkaisuun, niin näkisin mahdolliseksi vain Tuomiokirkon tai Johanneksenkirkon, jotka on mun mielestä molemmat poikkeuksellisen kauniita kirkkoja. Tosin, molemmat on niin valtavan isoja, etten kyllä ihan heti nää mun häissä sellasta määrää porukkaa. Sain muuten vihdoin mun ystävän hääkuvat kaikki hänelle, eli häähulin-postausta tulossa tällä viikolla, siksi ehkä asia mielessäkin mulla nyt. Naimisiinmeno nyt ei oo omalta osaltani näköpiirissä edes pikkuruisena pisteenä horisontissa nykytilanteessa, mutta jossitellahan voi aina. Jos mä saisin valita, niin mä menisin naimisiin paljain jaloin kauniilla rannalla kauniissa mekossa ja vain ehdottomasti lähimpien ihmisten läsnäollessa. Ymmärrän kyllä isoja häitä, joissa on paljon vieraita; monilla on isoja sukuja ja ystäväpiirejä, ja helposti vieraita kerääntyykin. Omassa tapauksessani en kuitenkaan näkisi sellaista vaihtoehtoa itselleni, vaan ennemminkin haluaisin todella intiimin tilaisuuden, jossa olisi mun lähimmät ystävät ja perhe läsnä. Ja sormuspoikana Simba. Tietenkin. Jossakin kaukana lämpimällä rannalla, missä voisi vaan nauttia läheisten seurasta viikon. Sen sijaan, että käyttäisi tuhansia juhliin, joista itse ei välttämättä juurikaan tunne kaikkia tai edes pidä kaikista ihmisistä.

But then again, mä en ole varma, tuunko koskaan olemaan henkisesti niin eheässä tilanteessa, jossa pystyisin sitoutumaan avioliittoon, joten turha ehkä edes sanoa mitään ääneen. Oon niin tuuliviiri, että tämän kaiken sanottuani meen kuitenki vuoden päästä naimisiin täydessä Tuomiokirkossa :D Sanoinhan mä yhtä vakaasti joskus, etten koskaan pidä maxihameita. Hah!

I can't really imagine myself getting married and even less getting married in a church, but if I ever did, it would definitely be the St. John's in Helsinki. I would much prefer and intimate beach ceremony somewhere far with only a handful of my closest people with me there. I've just finalised all of my best friends wedding photos, so I will be publishing them soon. Maybe that's why I gave the whole idea of getting married even a thought.

Mulla ei oo oikeen mitään asiaa tästä asusta (kuten ehkä todella pitkälle karanneesta lässytyksestä voikin päätellä...), koska tässä ei ole mitään uutta saati ihmeellistä, vaan enemmänkin tykkään näiden kuvien tunnelmasta ja tekee hyvää mun ihan pienoiseen Helsinki-nostalgiaan :) Näillä kelieroilla olen todella paljon mieluummin lämpimässä Lontoossa kuin kylmässä Helsingissä.

I really don't have anything significant to say about this outfit. There's nothing new or special about it, but these photos I just found very nice, and wanted to publish them because of that :)

    • Mekko / dress, Mango
    • Sandaalit / sandals, Zara
    • Laukku / clutch, Jimmy Coo for H&M

Lapsi on terve kun se leikkii...

Autumn brings the inner child in me...

Sellanen iloitseva syksypostaus täältä tällä kertaa :)

Mitäs te tykkäätte asusta, ja mitä ajatuksia siellä herää häistä? Unelmoitteko prinsessahäistä kirkossa vai intiimistä juhlapäivästä jossakin kaukana? :)

So, that's the outfit this time :) 

What do you think of it? :) And, do you dream about a big church wedding, or do you prefer a small ceremony somewhere far away? :)

Psst! Mua muuten kiinnostaa, tunnistatteko te noita otsikoita ikinä? Esim. tunnistasko joku nyt otsikon takana olevan biisin? Luetteko te niitä ikinä ja pohditteko niiden takana olevia biisejä? :)

Kommentit

samson (Ei varmistettu)

mulla on nyt sellanen tilanne etten tosiaankana tiedä a) menenkö ikinä naimisiin b) haluanko mennä kirkossa naimisiin. Tuskinpa meen kirkossa naimisiin ensinnäkin koska oon ateisti ja toiseksi koska kirkko ei välttämättä hyväksyisi tulevaa kumppaniani (voi olla mies tai nainen). Tämä optimistina luultavasti muuttuu ihan muutaman vuoden sisällä mutta tiedän melko varmasti että kirkkoon en astu valkoisessa mekossa. Luultavasti mä kirjotan paprut jossain ja pidän isot bileet muualla. Minä en halua solmia liittoani jonkun "jumalan" edessä kun sellaseen en usko.

ja luen aina otsikot ja tunnistan jotenkin ne mutta yleensä olen liian laiska googlettamaan mistä kyseisestä biisistä ne sanat onkaan. Sevenfoldin sanat tunnistan aina (;
varhaisdementikko nyt ei muista oonko tästä jo sanonut mutta sanonpahan uudestaan. nyt kun asut siellä lontoossa niin on sun aika tutustua englantilaiseen artistiin nimeltä Ed Sheeran. Ole hyvä ja anteeksi sun tulevat tunteenpurkaukset koska se on ihana :( suosittelen ehdottomasti aloittamalla niille tunnetuimmilla biiseillä Give me love, A-team, Kiss me ja Small Bump. Todella kaunis ja herkkä ääni ja vielä kauniimmat sanat, hän löytää erilaisen kuvauksen ihan kaikelle. ah.

Anna (Ei varmistettu)

Amen alulle, tai lähinnä tolle: "Minä en halua solmia liittoani jonkun ”jumalan” edessä kun sellaseen en usko."

Apua, täytyykin tutkia tuota artsitia, kiitos :)

jawelina (Ei varmistettu)

Luen otsikot aina ja mietin mistä biisistä. Useimmiten en kuitenkaan tunnista. Hassua, että kysyit sitä juuri nyt kun mietin ihan samaa kysymystä otsikon nähdessäni. Sen takia oli itsekin ihan pakko vastata:)
/Heidi

ps. Hääkysymys on ajankohtainen myös:D Itse ratkoin järjestämällä molemmat! Eli ensin pienellä porukalla maistraattiin ja kesällä isommat juhlat. Ei tosin kirkkoon silloinkaan vaan muualle. Halusin sit kuitenkin sen päivän prinsessana after all.

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, noi saa kyllä usein helposti googlattua jos jää vaivaamaan :) Ja hei, onhan toikin sopiva kompromissi :)

Alice (Ei varmistettu)

Ihana mekko! Olen itse metsästänyt nättiä maksimekkoa turhaan jo vaikka kuinka kauan, kun aina nähdessäni kivan yksilön se on liian lyhyt. Pituuttakaan ei ole loppujen lopuksi niin älyttömästi, jotain 171-172cm, enkä enää tiedä tykkäänkö vaan makseista normaalia pidempänä vai onko ne kaikki vaan oikeasti mitoitettu alle 170-senttisille...

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä, toi on ihan outoa, minkä mittaisille niitä suunnitellaan, esim. suomalaisnaisen keskipituus kun on 168 cm :)

Susanna (Ei varmistettu) http://lifeinlondonbys.blogspot.co.uk/

Hei ja kaunis lady in red olet näissäkin kuvissa :) Mulle nuo otsikot on mukavia pähkinöitä, mutta en kyllä lähde googlettamaan, jos en tunnista. Ja tietysti ne jää sitten päähän soimaan loppupäiväksi...

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Ja joo, välillä voin kuvitella helposti jäävän soimaan :D

Marissa (Ei varmistettu)

En lue otsikoita ikinä, johtuu siitä että mielestäni fontti on siinä niin epäselvä!

Anna (Ei varmistettu)

No voi harmi, on nimittäin mun mielestä kauheen kiva fontti :)

Jas (Ei varmistettu)

Sä olet kyllä ihan oikeassa tosta, että maximekon voi helposti lyhentää. Jos ja kun tulee vastaan sellanen ihanalla värillä tai kuosilla oleva maksimekko, ostan ja lyhennän! Ihanan värinen tämäkin sun korallinpunainen (?) mekko. :)

Noista otsikoista, mä en koskaan tunnista niitä kun on muutenkin tämä musiikkitietämys/lyriikoiden muistaminen hakusessa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja no, ei sillä ehkä oo niin väliä tunnistaako vai ei, tän nimi on esim. Lady in Red, eli siksi se on siinä :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Asu on ihana, ja nää kuvat varsinkin - ilo on katsella kun on niin laadukkaita kuvia :) Varsinkin lehtien heitto - kuva on valloittava!

Ymmärrän niin ton maximekkoahdistuksen! Koitin kesällä löytää kummityttöni ristiäisiin maxia, ja ihastuinkin Spirit Storessa yhteen palavasti, mutta eihän se tietenkään ollut tarpeeksi pitkä mulle, 183 senttiselle :/ Onneks löysin yhtä ihanan yksilön muualta, ja se oli tarpeeksi pitkäkin! Silti jäi harmittamaan, se on kun johonkin vaatekappaleeseen ihastuu, niin.... :D

Häistä senverran, että mulla on aika ristiriitaset ajatukset paikasta; Vanajan kirkosta olen haaveillut, toisaalta meren / järven rannalla olisi ihana myös.. Mut sit ulkoilmahäissä pelkäisin vaan kuollakseni sadetta ja pilaisin päiväni stressaamalla :P

Hyvää viikon jatkoa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :) Ja tiedän ton ihastumisen, maxien kanssa se on vaan aina niin mahdoton ihastus :/ Kiitos ja sinne samoin :)

silja (Ei varmistettu)

onpa outoa et kysyitkin just nyt noista otsikoista, meinaan mietin sitä just ennen tätä postauksen lukemista, et en ikinä lue noita, koska jotenki tuntuu etten ikinä keksi mistä noi on repästy. Sit kuitenki mietin että toi on sun tapas otsikoida nää, ni en valita :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no ne on yleensä aina jotenkin liittyviä psotaukseen :)

en aina googlaa mikä biisi on kyseessä, mut - anteeks, myönnän - päättelen/arvailen niistä jotain siitä puolesta sun elämää josta et kirjota. ei sillä et niistä olis tarpeellista kirjottaa. joskus ne vaan sattuu mätsäämään omiin olotiloihin ja sit on symppispisteitä ja paljon.

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, no kai ne siitäkin jotain kertoo :)

Olen menossa ensi vuoden alussa naimisiin pyhän laurin kirkossa vantaalla. Hassua että mulla vaihtu mieli aivan täysin vuodenajasta jolloin menen naimisiin. Olen ihan nuoresta asti unelmoinut kesähäistä ja erityisesti juhannushäistä, mutta mies käänsi mun pään totaalisesti kun ehdotti talvihäitä ja perustelut miksi juuri talvihäät. Enää en ole kesähäiden kannalla. :) meillä tulee olemaan sellaset pienehköt häät, meillä ei ole kummallakaan kauheen iso suku, varsinkaan mulla, niin kutsutaan vaan kaikki läheiset sukulaiset ja ystävät. Muutama kymmenen tulossa. Ihan riittävästi. Ahdistaa jos on liikaa ihmisiä ympärillä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanalta kuulostaa :) Pitäkää ihana päivä sitten! <3

Pupsu (Ei varmistettu)

Prinsessahäistä ehdottomasti, mutta en kirkossa. En kuulu kirkkoon ja poikaystäväni edustaa toista uskontoa. En ole kyllä koskaan haaveillut kirkkohäistä, mutta prinsessahäät haluan. Itselle häät ovat ajankohtaiset kahden kolmen vuoden päästä ja en malttaisi millään odottaa!

Anna (Ei varmistettu)

Jep, mullaki on vähän toi, että kirkkohäät tuntuis väärältä, koska en usko :)

piipa (Ei varmistettu)

Ei täällä ole kylmä! Espoossa on ainakin ollut lähemmäs 15 astetta ja aurinkoista eli aivan ihanista syyskeleistä on saanut nauttia toistaiseksi :)

Anna (Ei varmistettu)

No mut hei kiva! :)

jjeweeee (Ei varmistettu) http://andependant.blogspot.fi/

Mä unelmoin molemmanlaisista häistä, kuin myös kesä ja talvihäistä. Mutta kaikkea ei voi saada, sillä tarkotuksena tosiaan vaan kerran mennä naimisiin. Viime aikoina enemmän miettiny talvihäitä, niitä ihania jouluvaloja ja kynttilöitä juhlapaikassa, vintage teemalla. Mutta eipä ne oo vielä ajankohtaset joten mieli myös ehtii muuttumaan sata ja viiskytkaheksan kertaa.

Ja joo välillä tulee katottua noita otsikkoja, jopa kuunneltua biisiä. Joskus vaan lukee suht kiireessä ja ei jotenkin ees ajattele mitään.

Anna (Ei varmistettu)

Talvihäät kuulostaa kyllä kieltämättä aika ihanalta idealta :)

Emppu (Ei varmistettu)

Meniskö jo vähän överiksi tuo fonteilla leikkiminen?
Less is more.

Anna (Ei varmistettu)

Mieluummin överit ku vajarit ;)

em (Ei varmistettu)

Pakko kirjoittaa tosta hääjutusta.. Me mentiin 1.3.13 naimisiin Meksikossa rannalla 20 läheisen todistamana ja oli muuten sellainen kokemus etten vaihtaisi mistään hinnasta! :) suosittelen lämpimästi kaikille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanalta kuulostaa :)

Liina (Ei varmistettu) http://thingsandother.blogspot.com

En yleensä tunne, koska meillä on sen verran erilainen musiikkimaku. Paitsi sillon kun sulla oli Lola Montez, mun lempparibiisejä! Ja toi maksimekko on niin upea! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, no ehkä sieltä jotain tuttuja tulee taas :)

Aaa (Ei varmistettu)

Itse menin naimisiin toissa kesänä ja olosuhteiden pakosta jouduin luopumaan hyvin samankaltaisesta haaveesta kuin sulla. Noh, ei menty kirkossa vaan erään saaren rantakallioilla ja vieraatkin saatiin karsittua alle 40:ään. Siskoni karkasi aikoinaan naimisiin, joten äitini takia perinteiset hääjuhlat "oli pakko" järjestää. Sai kyllä jäädä serkut yms. kutsumatta eikä äitikään enää vastustanut kun uhkailin ulkomaille lähtemisellä :D juhlat oli hienot, kaikki viihtyi, mutta itse kaipaan edelleen niitä unelmahäitäni rannalla vain muutaman ystäväpariskunnan kera. Ei ollut nuo häät minua varten. Onneksi sain sentään unelmieni miehen :) Ehkä sitten vihkivalojen uusiminen jonkin hääpäivän kunniaksi-salaa!

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on vähän sama, että varmaan olosuhteiden pakosta joutuisin tekemään myönnytyksiä, vaikken kyllä haluaisi :D Jos ikinä siinä tilanteessa ees olisin :D

maiju (Ei varmistettu)

Oon muutaman vanhoja postauksia lueskellessa tunnistanut, ja joskus pitää googlettaa jos sanat osuu oikein itseen. Hauskaa olis jos laittaisit tyyliin postauksen loppuun mistä kappaleesta otsikko on :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, voisin alkaa loppuun heittämään helpottamiseksi :)

ulla (Ei varmistettu)

Meillä on niin erilainen musamaku, etten vois vahingossaan tunnistaa sun otsikoiden biisejä, mut välillä (esim. just tänään!) harmittelen sitä. Haluisin nimittäin voida kokea sen tunnelatauksen, mitä noi sanat yhdistettynä musiikkiin tuottaa. Tämänkin päivän säkeistä aistii, et ko. biisin kohdan täytyy olla tosi tunteisiin käyvä, mut nyt elämys jää vajaaks :(

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on jotenkin todella laaja musamaku, että kyllä sieltä varmaan jotain samoja voisi löytyä :) Päivän biisi oli Chris de Burgh - Lady in Red :) Siksi siis tässä postauksessa :)

budjetilla

En ole aiemmin miettinyt,mutta nythän tuo on Lady in red Chris de Burghilta,ihana,muistan kuin teininä kuuntelin ja ajattelisin jos olisin jollekulle se lady in red,huokaisu:)

Anna (Ei varmistettu)

Jep, kunnon nostalgiapommi :D

E (Ei varmistettu)

Mä ainakin aina luen otsikon ja usein tunnistankin biisin :) Kiva asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Diva (Ei varmistettu)

En tarkistanu googlella, mut eiks toi ole Lady in Red toi biisi? Sopis sun mekkoonkin...

Anna (Ei varmistettu)

Onhan se :)

potokka (Ei varmistettu)

Hei tää ei liity varsinaiseen postaukseen, mutta oon ettinyt tota mekkoa kun tossa sivussa pyörii välillä, fashionstoren mainos, guess by marcianon mekko. Onkohan sitä myynnissä missään? Taikka tiedätköhän sen nimeä millä sitä voisi etsiä. Siinä oli beigeä, turkoosia ja valkoista ja taisi olla aika pitkä mekko!

Anna (Ei varmistettu)

En osaa sanoa mikä mekko, tai onko sitä missään, sori :(

Hemppe (Ei varmistettu)

Ihana asu, tykkään kovasti ite aina pähkäilen mistä noi sun otsikon sanat on, jotkut tunnistan mut jotkut jää hämärän peittoon (kuten tää otsikko, häiritsee kun kuulostaa todella tutulta mut siltikään ei tuu mitään mieleen :D).

Anna (Ei varmistettu)

Se on Chris de Burghin Lady in Red :) Ja kiva kuulla :)

Lmuu (Ei varmistettu)

Tykkään tosi paljon noista sun otsikoista! Joka postaukselle on oma biisi ilman perinteistä youtube-linkitystä ja ne tekee blogista persoonallisen ja tekijänsä näköinen, musiikki kun on lähellä sun sydäntä samoin kuin se on sitä täälläkin! :)
Ja täähän on chris de burghin lady in red!;) oot upeus ja toi mekko on tosiaanki täydellinen sulle!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, mä ite kanssa tykkään noista noin :)

Pages

Kommentoi