Aqua

Mungolife

Tässä mun sunnuntaiaamua aloitellessa hörppimällä vichya lasista ja työntämällä Dumleja nassuun, tulikin mieleen kirjoittaa teille pienestä kuplalaitteesta, joka on vienyt mun sydämen täysin.

Mulla on aina ollut vähän hankala suhde veteen. Toisaalta rakastan suomalaista vettä yli kaiken, ja aina reissusta tullessani kotimaahan, juoksen aina ensimmäisenä kraanalle juomaan vettä. Mun mielestä pullovesissä on huikeasti eroja ulkomailla, ja mulla onki aina välillä vaikeeta löytää sellainen vesi, josta mä tykkään. Vietnamissa ei tuntunut millään löytyvän vettä, joka ei mun mielestä maistunut viemärille, Thaimassa ja Indoissa on ne 1-2 vesimerkkiä, jotka on musta hyvänmakusia. Joku Evian on esim. Aasiassa ihan kuran makusta. Nyt Lontoossa asuessa oon taas kaukana maailman herkullisimmasta ja puhtaasta juomavedestä. Täällä saa kraanavettä kyllä juoda, mutta ei se kovin hyvää täälläkään ole. (Joko mulla on tosi ylikehittyny makuaisti, tai sitten mulla on pahoja ongelmia :D) Lontoossa siis kaadan aina veden filtterin läpi sellaseen kannuun, joka on jääkaapissa, ja sitten se on maultaa ihan OK. Kuitenkin, huomaan enemmän ja enemmän täällä juovani vichyja tai limuja, koska ne on yksinkertaisesti paremmanmakuisia. 

Penskasta asti mulla on kuitenkin ongelmana ollut juominen. Ei siis alkoholin liikakulutus, vaan veden alikulutus. Mä haluaisin juoda päivässä n. 2-3 litraa vettä, koska tiedän, että vesi on paras janojuoma ja myös iholle hellin ja paras aine. Vesihän on varsinkin naisille tosi tärkee hyvinvoinnin kannalta. Poistaa kuona-aineita ja kosteuttaa kehoa sisältäpäin. Hiusten, ihon ja myös kynsien hyvinvointi on riippuvaista tarpeellisesta vedensaannista. Ja mulla ainakin iho ei tykkää yhtään, jos unohdan juoda tarpeeksi pidemmällä aikavälillä :)

urheiluorientoituneet entiset poikaystävät on oppinu mun unohtamiset aika hyvin ja työntäny aina mun eteen isot lasilliset vettä. "Juo!". Säälittävää, että parikymppinen ihminen yksinkertaisesti "unohtaa juoda". Mulla voi mennä helposti kokonainen päivä niin, etten juo vettä lasiakaan. Varsinkin kun nyt täällä kiireessä jos pitäisi kaataa lasi vettä, niin usein se lasillinen vettä on aivan liian haastava suoritus, kun pitäisi pahimmassa tapauksessa odottaa, että filtterikannu filtteröi sen veden ensin. Suomessa mä rakastan vichyja ja voisin elää siellä Novelle Plus Sinkillä, joka maistuu aprikoosilta. Kuitenki tossa kesän mittaan ku kattelin palautettavien pullojen määrää, niin oli se aika huima. Ensin niska limassa himaan pari kolme 1,5 litran pulloa, sitten ne samat pullot keräykseen takas, tyhjinä tosin. Hirvee rahareikä. Täällä sama meininki on vielä epäeettistäkin. Mitään pullonpalautusta ei britit harrastele, joten ne samat vichypullot menee suoraan vaan roskiin. Ei hyvää päivää.

Niinpä kun sain SodaStreamin omakseni, niin on ollut aika iloista tyttöä täällä. En jotenkin ikinä saanut aikaiseksi hankkia tuota SodaStreamia itselleni, mutta nyt kun se on täällä pari viikkoa mulla ollut, niin en ymmärrä, miksi olen pärjäillyt ilman.

Soda Streamhan on siis superhelppokäyttöinen ja tosi kätevä. Siinä ei ole piuhoja tai mitään muutakaan rumentamassa keittiötä. Laitteen takana on hiilihapposäiliö, joka pitää vaihtaa aina tietyn aikavälein. Se käy kätevästi SodaStreamin jälleenmyyjillä, jossa se kaasupullo täytetään 10 eurolla. Hiilihapon määrän voi itse säätää vähäisestä kunnon happojuomaan, ja juoman tekeminenn on ihan mahdottoman helppoa. Kaada pulloon vettä, iske kiinni laineeseen, paina yhtä kohtaa siihen asti, kun happoja on haluttu määrä (n. 15 sek - 1 min) ja lisää haluamasi maku. Suomessa laite on mun mielestä erinomainen siksi, että meillä on kuitenkin maailman puhtainta ja parhaimman makuista pohjavettä. Mikä järki on käyttää hirveä määrä rahaa ja luontoa siihen, että ostetaan pullotettua vettä? Lontoossa vuorostaan tää tekee mun vedenjuonnista huomattavasti parempaa, kun saan tuosta kraanavedestä herkullista helposti. Eikä tarvii ton lähikaupan miehen iloksi hiihtää sinne hakemaan ylihintaista vichya Jumpin päällä klo 23 illalla :D

Mun laite on Source -malli, joka on siis tosi pelkistetyn näköinen ja sopii sikäli mun keittiöön oikein näppärästi :) Laitteen suunnittelija, Yves Béhar on yksi maailman arvostetuimmista suunnittelijoista ja muotoilun visionääreistä. Béhar tunnetaan mm. Samsungin ja Pradan kanssa tehdyistä yhteistyöstä, ja kestävää kehitystä edistävästä muotoilustaan. Sourcen muotoilu on noteerattu vähän aikaa sitten arvostetulla Red Dot Design -muotoilupalkinnolla. Eikä SodaStreamilla loksuteta leukoja eettisyydestäkään ihan muuten vaan, vaan yritys on sitoutunut vähentämään ympäristöhaittoja ja panostamaan tuotteidensa ekologisuuteen. Ympäri maailman kulutetaan kuitenkin yli miljardi kertakäyttötötölkkiä ja -pulloa päivässä, mikä on aika järjetön määrä. SodaStreamin motto onkin “We don’t ship water. We don’t ship cans. We just ship bubbles”. Näin ollen SodaStreamilla valmistetun virvoitusjuoman hiilijalanjälki on kansainvälisen mittauksen mukaan 65–80 % pienempi kuin kaupasta ostetun pullotetun virvoitusjuoman.

Näiden lisäksi mm. yhdysvaltalainen talouslehti Fast Company listasi SodaStreamin innovatiivisimmaksi ruokabrändiksi ja yritys kehittää brändiään jatkuvasti eteenpäin. Suomessa SodaStream on aloittanut yhteistyön Mirkka Metsolan kanssa julkaisemalla SodaStreamin promootityöntekijöille Metsolan suunnittelemat vesiaiheiset työvaatteet. Työasuissa on yhdistetty tyylikäs luovuus ja työasujen tärkeimmät ominaisuudet. Asujen kankaan printti on Metsolan suunnittelema, ja se on saanut inspiraationsa veden muotokielestä sekä valon veteen synnyttämistä abstrakteista kuvioista.

Sain myös kasan erilaisia makuja kokeiluun. SodaStreamilla on tosiaan yli 75 makua, joista valita, ja niiden makujen joukossa on erilaisia ryhmiä, joista valita. On täysin luonnontuotteita ja sitten on sokerilla varustettuja makuja.

Vähiten tilaa kaapista vie pikkuruiset makupullot, joissa on vaan ko. hedelmän tai marjan tiivistettä. Täysin luonnontuote, jota lisätään kokonaiseen pulloon n. teelusikallisen verran, ja juomasta tulee siis ihan väritöntä makuvettä. Tällaisesta yhdestä tulee siis n. 20 litraa täysin lisäaineetonta makuvettä.

Mun ja siskon yksi suosikkeja oli Natural-sarjan Lemon & Lime. Pullosta tulee n. 6 litraa makuvettä, ja kyseistä juomaa kaadetaan siis korkillisen verran veden joukkoon. Makuna tosi raikas vichy, joka on myöskin lisäaineetonta.

Urheilupuolelta en vielä palauttavaa IsoTonic -juomaa oo ehtinyt kokeilemaan, mutta ainakin tuo energiajuoma maistuu ihan samalta ku kaikki energiajuomat, ja vaikuttaakin samalla tavoin. Plussa siitä, että on vähemmän sokeria :)

Clear-sarja on toinen suosikeistani. Tämän kohdeyleisönä onkin aikuiset ihmiset, ja siinä ei ole mitään keinotekoisia väri- tai makeutusaineita ja se on makeutettu fruktoosilla. Oma suosikkini on Passionfruit - Mango, vaikka toi metsämarja-juomakin on musta oikein hyvää. Pullosta tulee n. 10 -12 litraa valmista juomaa.

Sitten limuja. Red Berry Mix on marjaisa limu, kun taas Ginger Ale on mun ehdoton suosikki. Suomessahan on tosi heikosti Ginger Aleja, eli inkiväärilimuja, ja mä rrrrakastan niitä. Tuota onkin tullut tehtyä ehdottomasti eniten näistä mauista, ja on muuten pirun hyvää tuo SodaStreamin versio. Limutkin on hieman terveellisempia tässä muodossa, näissä on vähemmän erinäisiä lisäaineita kuin kaupan limuissa, ja mm. sokeria on käsittääkseni vähemmän :) Maku on kuitenkin sopivan herkullinen.

Nyt kun oon intoillut tätä uutta laitetta jo pari viikkoa, niin on kyllä kohdillaan mun vesimäärät olleet. Mulla on juomapullona ihan joku vanha lasinen Vossin pullo, johon kaadain aina aamusin sitä juomaa, mitä oon sattunu valmistamaan ja koulupäivä menee helposti ostamatta yhtäkään pirun muovipulloa täynnä lisäaineita:D

Valtavan suuri kiitos siis SodaStreamille tämän yhteistyön osalta! :)

SodaStreamin Source maksaa mallista riippuen 149 e - 169 e, ja niitä saa mm. Gigantista, Stockalta jne.

Sunnuntain tietopläjäys tää postaus, mutta ei kai siinä mitään :D Kuka muu on ihan SodaStreamin fani? :) 

(Postaus toteutettu yhteistyössä SodaStreamin kanssa :)

Kommentit

Sussu (Ei varmistettu)

Oon kanssa ihan rakastunu tohon laitteeseen. Teen litran kerrallaan vichyä ja juon sen puolen litran tuopeissa. Menee helposti 1-3 litraa päivässä. Tavallista vettä mulla tulee juotua ehkä korkeintaan puol litraa päivässä, eli mahtava laite. :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mäkin oon vähintään tuplannu mun veden juonnin :)

Emilia (Ei varmistettu)

Vaikka ympäristösta puhutkin, niin huomioon tulisi ottaa myös tämä:
"SodaStream’s main production site is in Mishor Edomim, an Israeli settlement industrial park located in the West Bank.

The land where the SodaStream factory is located was illegally confiscated by the Israeli military occupation authorities from Palestinian owners. Israeli settlements are an impediment to peace and violate international law.

Since 1968 the US government has called on Israel to stop building and expanding settlements in the West Bank.

Companies should not profit from products that are made on stolen property or that perpetuate the Israeli occupation of the West Bank"
Lisätietoa löytyy osoitteesta: http://sodastreamboycott.org/

Feeniks (Ei varmistettu) http://www.deinonychosauria.blogspot.fi

Tuo on kyllä perkeleen hyvä laite! Itselläni on aivan sama, että unohtaa juoda vettä, vaikka treenauksen osalta se olisi aivan välttämätöntä. Tämä oli hyvä postaus, vaikka en yleensä yhteistyöpostauksista pidäkään. Itse tulen ainakin kokeilemaan tuota Isotonicia ja flavor essencejä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mun pitää kans kokeilla mahd. pian tota Isotonicia :)

Kia (Ei varmistettu)

Täällä ollaan kans tykästytty kyseiseen laitteeseen. Saatiin toi täysin sama malli tuparilahjaksi. Ollaan avomiehen kanssa kovia juomaan vichyjä ja tuo helpottaa kyllä kun ei tarvitse raahata isoja pulloja kaupasta. Ostettiin vasta ensimmäisen kerran tuollaista makua, juurikin ginger alea, mikä on ollut meidän lempparijuoma jo pitkään.

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihan paras!<3

sonjav (Ei varmistettu)

Sodastream on kyllä parhaita keittiökapistuksia. Itse muutin vanhempien luota maalta kaupunkiin ja samalla vedenjuonti jäi. Se jäi siksi, että kaupungin vesi ei tule lähteestä ja maistuu ihan kamalalle :D. Onneksi kämppiksellä on tuo sodastream, koska ilman sitä joisin aivan liian vähän vettä...

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voin kuvitella, että makuero on valtava :)

Meiltä löytyy tosta se vanhempi malli ja on kyllä äärimmäisen kovassa käytössä! Noita makutiivisteitä en oo vielä kokeillu, täytyis ehkä antaa niillekin mahdollisuus.

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon tykänny niistä kovin :)

Camilla (Ei varmistettu)

Onpas kivan näköinen tuo Source-malli! Äidilläni löytyy ihan se perusmalli, mutta sekin on suurkäytössä heillä. Mulle on kanssa hyvin vaikeaa muistaa juoda riittävästi vettä, mutta oon nyt löytänyt hauskan appin joka auttaa mua! Sen nimi on Plant Nanny (ainakin iPhonelle löytyy), tosi söpö appi joka on auttanut mua muistamaan juomisen hyvin ja hauskalla tavalla :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, mun oli pakko ladata toi :D

Anne (Ei varmistettu)

Oho, 15sek - 1min? Meillä on soda stream, sellainen ihan perus mallinen, ja muutama parin sekunnin painallusta riittää. Ja suosittelen kokeilemaan normaaleja mehutiivisteitä, nuo sodastreamin omat tiivisteet on tosi kalliita :/ Meillä kotona käytetään fun light tiivisteitä jotka ollaan huomattu kaikista toimivimmaksi, koska ne on vähän jytympiä kun joku perus mehukatti :D Mehukattia joutuu laittamaan paljon että se maistuu. En sitten tiedä mikä ois parhainta tiivistettä siellä Lontoossa mutta kannattaa testailla :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä tossa saa hetken painaa, että kuplia tulee paljon :) Ehkä se on mallikohtaista :)

apina (Ei varmistettu)

mulla on sodastream ja oon rakastunu siihen! saa tehtyä limua tai ihan perus hiilihappovettä (josta en kyllä itse pidä mutta vieraat haluaa sitä useinkin). säästää sitten rahaa kun ei tarvii niitä limupulloja kantaa kotiin ja onhan se ekologistakin. olen muuten myös todella nirso veden suhteen. pullovesi ei oikein maistu mutta ulkomailla on pakko juoda sitä. asun savossa ja lähdin kerran reissuun ihan vaan tampereelle ja minusta siellä oli josskain sokoshotellissa todella pahaa vettä.. mies sitten selitti mistä se johtuu mutten muista enää. johtuikohan jotenkin kalkkipitoisuudesta. ja kyllä, minäkin unohdan välillä juoda vettä. :D huomaan illalla että on jäänyt taas vesi koko päivältä pois ja on juonut esim. maitoa tai kahvia.

Anna (Ei varmistettu)

Kuulostaa todella tutulta :D Mulla tosin tee on se mun yleisin janojuoma :D

Elina (Ei varmistettu)

Olen kauhistuneena seurannut tätä SodaStreamin voittokulkua sekä kasvavaa yhteistyötä myös suomalaisten blogien kanssa. Kyseessä on israelilainen yhtiö, jonka tehdas sijaitsee laittomassa siirtokunnassa Palestiinassa Länsirannalla. Yhtiö itse yrittää puolustautua sanomalla työllistävänsä myös palestiinalaisia, mutta totuus on, että käytännössä kaikki taloudellinen hyöty menee israelilaisille. Kansainvälisten sopimusten sekä myös inhimillisestä näkökulmasta on täysin kiellettyä hankkia taloudellista hyötyä miehitetyillä alueilla. Lisäksi palestiinalaisten työntekijöiden kohtelu firmassa ei työntekijöiden mukaan ole parasta mahdollista.

Tästä kaikesta en tietenkään bloggaajia tai muitakaan kyseisen yhtiön tuotteita käyttäviä voi mitenkään syyttää, mutta toivoisin kuitenkin ihmisten tiedostavan faktat ja miettivän hankintojaan sen pohjalta. Israelin laiton Palestiinan miehitys on yksi pahimmista meneillään olevista humanitäärisistä kriiseistä tällä hetkellä. Tunnen henkilökohtaisesti useita palestiinalaisia ja tuntuu pahalta ajatella, että myös me suomalaiset omalta osaltamme olemme tukemassa laitonta miehitystä ja pahentamassa näin palestiinalaisten jo nyt kestämätöntä tilannetta, samaan aikaan kun Suomen valtio virallisesti paheksuu siirtokuntien rakentamista ja ylläpitoa kuten pitääkin.

Mutta kaikesta huolimatta tämä on oikein viihdyttävä blogi, ja tarkoitus ei siis ole syyllistää ketään henkilökohtaisesti. :) En vain mitenkään voinut olla kommentoimatta, aihe on hyvin henkilökohtainen minulle. Parasta syksyä sinulle Anna. :)

Anna (Ei varmistettu)

Jaa, tätä en tiennytkään :/

Atsoloidi (Ei varmistettu)

Tässä vielä taloussanomien juttu aiheesta. Viime keväänä tilanne soda streamilla on siis ainakin ollut tuo sama. http://www.taloussanomat.fi/yritykset/2013/03/21/finnwatch-alko-ja-sodastream-myyvat-yha-siirtokuntatuotteita/20134268/12

surku (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/laurareissaa/

Täällä toinen, joka unohtaisi totaalisesti juoda, mutta minulla huono verenpaine vähemmän ystävällisesti romahtaisi siitä hyvästä. Veden juomisen olen opetellut ihan vaan pakottamalla muutama vuosi sitten. Ei se vieläkään kivaa ole, eikä janoon tule juotua oikein koskaan, mutta kyllä sillä niin miljoona terveysvaikutusta on ollut, että olen oikein tyytyväinen pakottamisprojektiini. :)

Olen samaa mieltä noista pullovesien makueroista. Vietin just Thaimaassa kuukauden ja siellä ostettiin aniharvoin uusi pullo, koska melkein joka kulmassa oli vedentäyttöautomaatti, joita nyt Laosissa on ikävä. Automaateista vettä sai _yhdellä bahtilla_ 1-1,5 litraa (lompakko ja luonto kiittivät). Maut vaihtelivat, parissa oli vähän multainen sivumaku, mutta sekin oli parempi kuin ne ällömakeat kaupan vedet. En siedä makeaa vettä, pitää vissiin alkaa pitää suolapurkkia kaupungilla mukana. :D

Anna (Ei varmistettu)

Se on jotenkin ihan käsittämätöntä, ettei aikuinen ihminen vaan "osaa" juoda :D Hahahah, mä taas inhoon vaan sitä likaista sivumakua, joka monissa vesissä Aasiassa on :/

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Monissa blogeissa on näkynyt näitä SodaStream-postauksia, mut tää oli kyllä kattavin! :D Kiitos tästä, oon meinaan ollut ihan pihalla noista mauista ym ja hiukan kutkuttaisi ostaa toi vempele... Luin muuten otsikon varmaan kolme kertaa "Apua" :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Ja joo, vähän epäselvä tolla fontilla tuo :D

Lellu (Ei varmistettu) http://waytodialysis.blogspot.fi/

Uuh, vissyä! Nesterajotuksen (1200 ml/vrk) ja vissyn sisältämän kaliumin vuoksi se on mun kiellettyjen listalla. Kun pääsen elinsiirtoon, juon vissyä ja kaikkea muuta ihanaa litratolkulla! :P

Anna (Ei varmistettu)

Hyi, kuulostaapa pelottavalta! Tsemppiä siihen sitten! :)

K (Ei varmistettu)

Kannattaako ostaa noita pikkuruisia lasipulloja? Maistuuko about samalta ku Bonaqua, Novelle sun muut? En oikein tykkää tästä Suomen Sodastream limsavalikoimasta. Lemon&lime on ihan hyvää mut esm kokis taas niin kuraa ku voi :D

Ja tohon veden vähyysongelmaan, ootko koskaan aatellu merkitä pulloon viivoja? Esm 1,5 litran pulloon raidat jotka kertoo kellonajan, millon tietty määrä vettä on pitäny juoda :) Oon pohtinu tota itelle ku oon kans yks joka ei vaan tajua juoda tarpeeksi...

Anna (Ei varmistettu)

Joo :) Kyllä esim. toi granaattiomena tuo kivan pikkulisän siihen vissyyn, samanhenkista ku just joku Bonaqua :) Mä latasin nyt jonku juomis-Appin :D

Sunkissed (Ei varmistettu) http://katariina-sunkissed.blogspot.fi/

Täällä viittaa yks Soda Steam -fani ;) Meillä on ollut nyt vuoden verran se vanhempi malli ja just pari kuukautta sitten pääsin itseasiassa töihin promoomaan Soda Streamia, joten toi promomekko alkaa olemaan jo mekkovalikoimani tutuin yksilö :D Kantsii kokeilla sitä uutta colaa, se on päihittäny jossain makuvertailuissa jopa cokiksen ja pepsin ja on oikeesti tosi hyvää! Ja muuten pakko huomauttaa, että Sourcen ovh on 129€ ja siitä on tosi usein tarjouksia joka puolella paljonkin halvemmalla :) Mut sit toki ne ns. hienommat mallit on kalliimpia :)

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa, okei, kiva tietää! Mun tiedot on pressitiedotteesta :)

...

Mä niin ymmärrän sua! Ei vaan tuu janon tunnetta ja illalla huomaa..hups en oo juonu lasillistakaan vettä :/ Säännöllinen veden ja nesteiden juominen ylipäätänsä on yllättävän vaikeeta :D Mitä noihin pullovesiin tulee, niin ostin viime kesänä Nizzassa kaupasta pullotettua vettä ja hyi yök se maistu kuravedelle -.- En pystyny juomaan sitä ja sain odottaa hotellille asti kraanavettä..

Anna (Ei varmistettu)

Jep. Se on outoa, miten laadutonta vettäkin nykyään on kaikkialla :/

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi/

Tuo laite on kyllä ihan paras! Mua tosin häiritsee, että niin kehutaan "juo kuplavettä" Tuota nimittäin kun joka päivä kiskoo, hampaiden kiille menee aika huolella huonoon kuntoon. Hiilihappo on hampaille mega pahis. :/ Mielellään kun joisin kokoajan kuplivaa vettä kuin kraanasta tylsää kuplatonta. :D

Anna (Ei varmistettu)

No ei sitä joka päivä montaa lasia tarvii juoda :)

Shania (Ei varmistettu)

Itse asiassa hiilihappo ei ole millään tavalla haitaksi hampaille. Mäkin luulin toisin, mutta sitten Hesarin artikkeli valaisi mua :D Hyvä niin, koska oon ihan koukussa Sodastreamiin ja hiilihapotettuun veteen :P Sen sijaan useimmat noista makuaineista on pahaksi hampaille, koska ne sisältää sokerin lisäks mm. sitruunahappoa..

Anna (Ei varmistettu)

Apua, liikaa ristiriitasta infoa blondille :D

jj (Ei varmistettu)

Jeps! Nimenomaan hiilihappo ei aiheuta kiillevaurioita, mutta sodastream-mauissa, kuten myös terveellisiksi kuvatuissa tuoremehuissa, on sitruunahappoa, joka syövyttää hampaiden kiillettä alentamalla suun pH:ta. Ne maut ja mehut joissa on sokeria, ovat lisäksi ravintoa hampaiden pinnan bakteereille jotka myös syövyttävät kiillettä. Kannattaa suosia, jos vain mahdollista maustamatonta hiilihapotettua vettä! :)

T. Hammaskeiju

memmi (Ei varmistettu)

Meillä oli (tai no on siis vieläkin:D) kotikotona Sodastream, mutta en oikeestaan ikinä käyttäny sitä! Tykkään paljon enempi juoda vettä suoraan kraanasta. Tai tuokin on vähän sellanen juttu, että mun mielestä jo pelkästään Suomen rajojen sisällä veden maussa on aika isoja eroja. Eli käytännössä kun mun kotikaupungin vesi valehtelematta on varmaan yksii parhaimman makusista Suomessa, niin tosi usein muualla tuntuu, että onpas pahaa vettä:D Kyllä harmitti kun muutti opiskelujen perässä ja joutu totuttelemaan uuteen veden makuun. Tai sitte oon vaan nirso tai kuvittelen nää erot omassa päässäni, mene ja tiedä..

Anna (Ei varmistettu)

Jep, kuvittele vielä sitten ulkomailla, kun se vesi ei vaan oikeesti ole hyvää :/

Niina (Ei varmistettu)

Huh minkä hintasia noi on?! Me ostettiin oma perusmallin SodaStream Citymarketin Mammuttimarkkinoilta viidelläkympillä. Kovassa käytössä on ollut pian 3 vuotta, ihan paras. Halvaksikin tulee, kun se kaasupullon vaihto maksaa kympin eikä tosiaan sitten tartte vissyjä ostella. Kokiksen mies haluaa ostaa edelleen kokiksena, mutta noita pieniä makupulloja on aina rivi kaapissa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo Source on joo vähän hintavampi :)

sofia (Ei varmistettu)

kuka toi mies on tos kuvassa ?

Anna (Ei varmistettu)

En osaa sanoa, on SodaStreamin pressikuva :)

Roosa (Ei varmistettu)

Meilläkin tulee älytön määrä aina niitä muovipulloja ja niitä ei koskaan jaksa raahata sinne kauppaan. Monesti on aiottu tuo sodastream-laite ostaa, mutta ei koskaan ole saatu aikaiseksi. Olis varmaan kyllä jo korkea aika. :D
Kun tuossa mainitsit, että sulla on thaimaassa ne 1-2 pullovesimerkkiä, joista tykkäät niin muistatko yhtään niitä nimeltä? Joulukuussa olis tarkotus suunnata sinne ja olen itsekkin aika tarkka sen maun kanssa niin olisi kiva tietää. :)

Anna (Ei varmistettu)

En kyllä yhtään muista niitä merkkejä :/

samson (Ei varmistettu)

mun sisäinen materialisti huutaa että tahtootahtoo mutta mitä mä sillä teen ku inhoon just hiilihappoja :D ihastuin vaa tohon pitkäaikaiseen halpuuteen ja ekologisuuteen mutta ehkä ei kaikkea tarvitse omistaa....

ja anteeks mutta mitä helkuttia että englannissa ei kierrätetä pulloja? miksi ihmeessä? nyt anna ensimmäinen bisnesnaisen askel ja mene ja muuta englanti! :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, no ehkä ei sitten sun juttus :D Ja joo, ei mitään puhettakaan täällä mistään pullojen palautuksesta.. Sehän on muutenkin aika lailla pohjoismainen harvinaisuus :(

maria (Ei varmistettu)

me ostettii soda stream 2 vuotta sitten, jouluna. tosin vanhemmat osti :-D käytettii sitä toosi aktiivisesti mut sitte hiilihapot loppu ja pullo piti TAAS vaihtaa, niin se vähän jäi... :-D mutta älyttömän kätevä laite. ite rakastan vihchy-vettä ylipaljon :3

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, on se kumma, miten pikkuasiat on niin vammasen vaikeeta hoitaa ajallaan :D

Jey (Ei varmistettu)

Oih, entistä enemmän tekee mieli ostaa itsellekkin tuo. :-)

Pages

Kommentoi