Arjen luksusta

IMG_8643

NAM NAM NAM. Kun blogeihin tuntui epidemian lailla rantautuvan macaronsit, ihmettelin menoa. Ne kuivat korppuiset ”leivoksetko”?! Jälleen yksi hullutus, johon en uskonut pahemmin ihastuvani. Olin maistanut macaronseja joissain tilaisuuksissa, ja todennut ne tylsäksi ja kuivaksi jälkkäriksi.

Voi kuinka mieleni onkaan muuttunut! Macarons-vimman alettua on myynnissä mitä huonompia ja mauttomampia macaronseja, mutta onneksi on löytynyt ne kaikista parhaatkin 🙂

IMG_8440

IMG_8630

IMG_8634

IMG_8614Lontoossa hemmottelen itseäni Ladureen macaronseilla. Ne on kamalan hintaisia, mutta niin herkullisia! Makuja löytyy monia ja Ladureen liikkeet on musta pieniä taideteoksia, ne on jotenkin niin suloisen herkullisia, että jo siellä käyminen tekee hyvän mielen 🙂

Laduree löytyy muutamasta paikasta Lontoosta, oma suosikkini on Harrodsissa. Harrodsin Ladureessa on valtava määrä valikoimaa, mutta myös kahvila, josta saa erikoisempia macaron -leivoksia ja herkullista kahvia. Macaron-tornien keskellä on viihtyisää ottaa pakohetki arjesta. Jos haluatte suunnata Lontoossa lunchille Harrodsin hollilla, voisin suositella Harrodsin vieressä olevaa Gran Cafeta lounaspaikaksi. Siellä on TODELLA hyviä annoksia, jotka on melko edullisia; varsinkin kahvilan sijainti huomioiden. Siitä on sitten parin minuutin matka Harrodsin Ladureehen jälkkärikahville.

IMG_8654 IMG_8635IMG_8649 IMG_8627

Toinen Laduree löytyy Covent Gardenissa, mikä on myös mukava lounas/hengailualue. Paljon kivoja ravintoloita ja kahviloita, hyvin kauppoja ja aina meininkiä!

Taas yksi blogivillitys, jolle olen vuosien jälkeen yhä aivan myyty. Rakastan hakea Ladureesta tuon pienen boksin kahdeksalla erimakuisella macaronsilla ja hemmotella itseäni pari päivää kahvin kanssa napostellen noita herkkuja 🙂

Helsingissä omat suosikkimacaronsini olen löytäny Cafe Ekbergistä, mutta olen aina innostunut kokeilemaan uusia paikkoja. Mistä saa Stadissa parhaat macaronsit? Ja mikä on lukijoiden mielestä paras macaron-maku? Passionhedelmä ja pistaasi rokkaa mun maailmaa, mutta mikä on teidän suosikki? 

Kommentit (45)
  1. Ehdottomasti Helsingin parhaat macaronssit aikatalon edestä ph7 kahvilasta! 🙂

    1. No nyt tuli kokeiltua, ja must agree 😀

  2. Salted caramel, ja seuraavan kerran kun tuut tänne, mennään Fremantlen markkinoille hakemaan niitä koko rasia. 🙂 Ei niin hyviä kuin muutamat Pariisissa maistetut, mutta kuola alkoi silti valumaan jo niitä ajatellessas… Eikä ne itsetehdytkään huonoja olleet viimeisellä yrityksellä.

    1. HAHAHHA, jes!! Vielä yks syy tulla sinne. AS IF I NEED ONE 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *