"Baby if you could would you go back to the start?"

Mungolife

PASTELLISÄVYSSÄ. Onpas taas tilaisuudesta toiseen juoksemista tää arki. Tänään taas havahduin meikittä klo 11, että pitäisi olla keskustassa paikalle klo 12 eräässä työtilaisuudessa. Nyt tultiin välissä käymään kotona kaverin kanssa leikittämässä poikia, ja kun pojat ottaa tossa zetoja ja kaveri leikkii mun parilla uudella teknisellä vempaimella (kiitos kaikille korkeille voimille miehistä, joiden mielestä on kivaa asentaa uusiin puhelimiin kaikki asetukset kohilleen :D), karkasin hetkeksi blogin pariin :) En ole vieläkään saanut aikaiseksi purettua kaikkia viimeaikaisia asuja ja Etelä-Afrikan kuvia, mutta onneksi tässä on monia asuja jäänyt julkaisematta, vaikka luonnoksiin ne ovatkin päässeet.

Koska kelit ei oo vielä suostunut muuttumaan kesäksi, niin talvikengille on ollut vielä viimeisiä käyttöpäiviä tarjolla. Kokosinkin niiden ympärille tällaisen valjujen värien yhdistelmän, joka väreiltään musta toimii tosi kivasti, mutta valitettavasti muodot saa mut näyttää semisti siltä, että kuuluisin tämänhetkiseen bloggaajatraskaana-buumiin. Ei se mitään. Harmaan, beigen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on omaan silmääni tosi kaunis, ja tykkään valtavasti tuosta Jimmy Choon laukusta vaaleanpunaisen kanssa. Viihdyn näissä keleissä parhaiten juuri tällaisessa asussa, joskin olen jo täysin täynnä saappaita tässä vaiheessa vuotta, ja voisin mielelläni sipsutella jo menemään ballerinoissa ja kivoissa pikkukengissä :)

Käytiin näiden kuvien kuvailun jälkeen vähän ton vanhemman pojan kanssa remuumassa takana tennispallon kanssa. On siinä kyllä uljas ja valokuvauksellinen olento! ♥

Nappisilmä ♥

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? :)

Kommentit

Madi (Ei varmistettu)

Voi miten ihana asu ja kaunis sinä :) Korut kivasti täydentää tota asua, tykkään!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Vaikka yleensä en tällaisia kommentteja jätäkään vaan tykkään kommentoida mieluummin ''asiaa'', niin ihan pakko sanoa että ihan mielettömän onnistunut kuva susta toi missä istut ja katot ylöspäin. Ihan piti jäädä tuijottaan sitä hetkeks, hyvää työtä niin kuvaajalta kuin mallilta ;)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia <3

Annamarie (Ei varmistettu)

Todella kaunis asu!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/everm0re

Gorgeous :) the jacket is lovely.

Anna (Ei varmistettu)

Thanks! :)

Kaista (Ei varmistettu)

Onko takki nahkaa? Onko sen väri livenä yhtä ihanan puuterinen kuin kuvassa vai heleämpi? Kauniit, imartelevat värit asussa, greige + puuteriroosa on mielestäni nude-henkisistä maanläheisistä väriyhdistelmistä eleganteimpia, jotenkin ruusuntuoksuisen naisellinen. Olet kyllä hyvä yhdistelemään värejä ja sävyjä, se on varmasti alallasi etu.

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo nahkaa, vaan kangasta :) Samanvärinen kuin kuvissa sanoisin :) Ja kiitoksia! :)

elli (Ei varmistettu)

onko susta raskaana olo joku buumi? Vaikka muutama bloggaaja nyt onkin siunatussa tilassa, niin todella tökeröä kutsua sitä "buumiksi" niin kuin jotain korsin kelloa tai celinen laukkuja. Ihan niinkuin nämä bloggaajat olisivat raskautuneet sen takia kun se nyt on muodikasta, trendikästä tai "buumi".

Anna (Ei varmistettu)

Voi huoh.

Rii

Hmm en tiedä, noissa kuvissa, joissa seisot, niin saappaat näyttää aika huonoilta asun kanssa ja sit taas istualteen otetuissa taas ihan harmoniselta jatkolta. Liittynee varmaan johonkin sävyjen lämpöisyyteen ja noissa kuvissa missä istut, on varjoisampaa eli kylmempi valo. No, ei toi nyt asua pilaa ja etenkin liikkeessä ei tollaista varmaan kerkeä tajuamaan, mut näin kuvissa nyt on aikaa tuijotella vähän tarkemmin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Oho, tarkka silmä :D Mä en näe mitään värieroa nimittäin tossa, mutta omia kuvia nyt ylipäätään kattoo varmaan tosi eri tavalla :D

Kiia (Ei varmistettu) http://bykiiu.blogspot.fi

Ihana takki! Ja väriyhdistelmä on myös tosi onnistunut! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Janna (Ei varmistettu) http://www.playedineverytoilet.blogspot.com

Oi ihana takki, just mun värinen! Ottaisin omaan vaatekaappiin vaikka saman tien! Tai siis mieluummin kyllä käyttöön :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, noita taitaa olla vielä Zaroissa, on melko uusi :)

Jenni (Ei varmistettu) http://jennidiamante.blogspot.fi/

Tosi kiva asu! Jotenkin tosi kaunis väriyhdistelmä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

moikka moi (Ei varmistettu)

olen ihan uusi lukija ja nyt kiinnostaisikin siis tietää sinusta kun olen aivan ulalla :'D oletko siis minkä ikäinen? asutko vaikituisesti suomessa vai lontoossa? asutko yksin? onko (ilmeisesti runsaan) matkustelusi taustalla työjutut vai jokin muu syy? mitä alaa opiskelet? oletko jossain jo töissä? mistä blogisi nimi tulee? haha tossa noita nyt olis :D lähettelen lisää kysymyksiä kun mieleen juolahtaa!

Anna (Ei varmistettu)

Nää on niitä asioita, jotka selviää blogista kun sitä vähän selaa :) Mä olen 25. Asun Lontoossa ja käyn aika paljon Suomessa. Asun kämppiksen kanssa. On työjutut ja se, että rakastan matkustamista. Opiskelen fashion managementia. Mulla on oa yritys. Se tulee mun entisaikojen lempinimestä, kun ystävät kutsu mua mangustiksi ja mungo on mangustilaji.

Olyah (Ei varmistettu) http://deleted

Nyt lähtee kommentitkin keskeneräisinä iPadin pelleilyn takia :D niinkuin piti sanoa:apua miten täydellinen jakku!! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

iinakirsi (Ei varmistettu)

Tällaisia asuja kattoessa melkein harmittaa, että olen tummatukkainen. Nuo asun värit ovat nimittäin aivan uskomattoman ihanat juuri sinun hiuksille :)

Anna (Ei varmistettu)

Totta, voi näyttää tosi erilaiselta tummalla :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

No tykkään asusta! Ihanat värit ja hitsi miten kiva takki! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Veera (Ei varmistettu)

Oon usein aika laiska pukeutuja ja menen vähän sieltä mistä aita on matalin, mutta näistä sun asukuvista tulee niiiin hyvä fiilis että tulee itsellekin sellainen olo et haluaa pukeutua vähän kivemmin ja paremmin ja meikata vähän hienommin :) En tiiä mikä tässä asussa oikein iski, mutta näistä tämä fiilis tuli erityisesti!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla :) Ihanaa, että voin inspiroida näin :)

tyty (Ei varmistettu)

Kiva asu :) mäkin oon hieman kyllästynyt consseihin ja nilkkureihin. Tahtois jo jalkapöytää ja varpaita esiin :)) on tullu nimittäi kesäkenkäosastoo päiviteltyy tässä alku vuonna, hups ; D luin yhestä koirakirjasta niitä rotuesittelyjä niin sheltin kohalla luki että ne rakastaa kameraa ja ovat myös figuuriltaan valokuvauksellisia :) Simba on kyllä niin herttisen söpö, miten voi olla lässyttämättä hänelle :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ihana :D Ai on?! Noi meidän sheltit ainakin sopii siihen aika hyvin tohon kuvailuun :)

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Keskityin niin simbaan enkä ensiksi yhtään katsellut tarkemmin sun asua :D simba ja tennispallo teki harhautuksen mun silmiin :)) tykkään tosi paljon tosta takista, ihanan värinen ja leikkaus tosi kivan mallinen.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on kyllä kiva, mutta vaativa vaate :)

hotmama (Ei varmistettu)

Bloggaajat raskaana -buumi :D Niin se elämä vaan kulkee eteepäin, että lisäännytään, toiset vähemmän ja toiset enemmän, myös bloggaajat!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, näinhän se on :D

Nina (Ei varmistettu)

Toi viimesen kuvan tuijotus ilme on niin tuttu, tuodaan sohvalle milloin mitäkin lelua ja sit tuijotetaan niin kauan kun se heitetään :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on aika vaativa :D

Paula (Ei varmistettu) http://paulanjuhlapalvelu.fi

Mä haluan ihan puhtaasta mielenkiinnosta kysyä, että pukeudutko sä näin ihan virallisempiinkin tapaamisiin? Asusi on ihana, mutta jotenkin tuntuu, että aina pitäisi olla jakku päällä :D

Anna (Ei varmistettu)

Mmmjoo? Meidän alalla on onneks OK tulla palaveriin ihan kivoissa vaatteissa vaan, ei tarvii olla puvussa :)

Liisa (Ei varmistettu) http://cindderella.blogspot.fi/

Sulla on kyllä aivan ihana tyyli. Ja haukkua fanitan myös <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! <3

Kommentoi