Back to black // Kuopio

Mungolife

No mutta mikä se tämä on? Kovin tumma, kovin viehättävä, kovin pitkään taukoa vaatekaapistani pitänyt? Tuo synkkääkin synkempi väri, johon kääriydyn lokakuusta huhtikuuhun? Hello there lover, I have missed you! Mulla on joku periaatteelinen yritys aina olla käyttämättä mustaa kesällä, koska no, sitä tulee pidettyä tässä Suomen ilmastossa ihan tarpeeksi muutenkin. Välillä tulee vaan ikävä, koska onhan musta myös vaan yksinkertaisesti älyttömän tyylikäs väri. Ainakin kokomustassa asussa. Tänään päätin heittää vaaleanpunaiset huulipunat ja vaaleat kesävaatteet hetkeksi tauolle ja sonnustauduin kaulasta nilkkoihin mustaan. Pisteenä in päällä oli vielä kirkkaanpunainen huulipuna, jota sitäkin käytän aivan liian harvoin kesällä.

Perjantai on mennyt mun poikien kanssa aikaa iloisesti viettäen. Dante on viime aikoina nukkunu sellasia 12 tunnin öitä niin, että on herännyt kaksi kertaa just sen verran, että oon ottanut sen viereeni syömään ja sit se on silmät kiinni kiskonu yöannoksensa ja jatkanu unia. Poitsu on nukkunu nyt Helsingistä paluun jälkeen omassa huoneessaan ja tuntuu, että koko perhe nukkuu paremmin. Mä uskalsin jopa viime viikonloppuna käydä ystävien kanssa pyörähtämässä baarissa, kun jätin miehelle tuttipullon valmiiksi tietäen, että pikkujäbä ei kuitenkaan todennäköisesti edes herää huomatakseen, kuka häntä ruokkii ja miten :D Tuntuu pitkästä aikaa ihan täysin levänneelle. Pakko kiittää kaikkia mahdollisia korkeampia voimia siitä, että tuo on aina ollut hyvä nukkuja. Nyt yöunet on vaan pidentyneet ja mun uni rauhoittunut, kun vauva on toisessa huoneessa. En reagoi jokaiseen äännähdykseen ja tuhahdukseen, vaan oikeasti nukun. Jotenkin lähtee päivät käyntiin paljon paremmin, kun on oikeesti nukkunu paljon ja laadukkaasti. Tänää ollaankin siis lähinnä nautittu koko perheen kesken olosta, auringosta ja kesästä. Hilpaisin alkuillasta vähän asioilla käymässä itsekseni ja nyt valmistaudun viettämään leffailtaa miehen kanssa. Pikkunen on ollut nukkumassa jo pari tuntia ja pörröisempi pikkuinen on löytänyt taas tiensä mun kainaloon makoilemaan tyytyväisenä.

Pari lukijaa kyseli muutama päivä sitten Benjistä, kun en hänestä ole liiemmin kirjoitellut. Kai se on jotenkin niin vakio tuo sen tekeminen, ettei ole tullut mieleenikään. Benji on ja voi hyvin, ja tällä hetkellä nukkuu maailman suloisimmin. Se on ollut kyllä vauvan tulon myötä jos mahdollista vieläkin ihanampi. Alussa hän oli valtavan kiinnostunut Dantesta, mutta se hieman hiipui, kun Dante ei tehnyt juuri mitään. Aina se kuitenkin tarkkaili läheltä puuhailua, ja kävi salaa lipaisemassa vähän pieniä sormia. Jotenkin siitä on huokunut sellainen ymmärrys, että tämä tässä on pieni, sitä on suojeltava ja sen kanssa on oltava varovainen. Ei ole jouduttu juuri kieltämään sitä Danten lähelle menemästä. Mä suoraan sanottuna pelkään enemmän sitä, että kun Dante lähtee liikkeelle, jääkö Benji jalkoihin. On tietenkin tärkeää opettaa lapselle, että eläintä kunnioitetaan ja kohdellaan hyvin, mutta kun ei nuo pienet kädet ehkä heti ymmärrä, että ottaa vähän kovasti kiinni. Nimimerkillä kokemusta on itselläni. Ote on rautainen, ja sen kohteena on milloin oma käsivarsi, sormi, nenä tai ehkä vähiten suosikkina huuli. Auts.

On ollut hauska huomata, että Dante ei oikeen oo ensin edes tajunnut Benjiä, mutta viimeiset pari viikkoa Benji on ollut maailman mielenkiintoisin juttu. Pehmolelu, joka liikkuu koko ajan! Dante on aika paljon matolla niin selin kuin masullaankin, ja Benji viihtyy siinä vieressä. Yllättävää kyllä, ei ole vielä yhtään lelua yrittänyt nyysiä, vaikka kaikkia kivoja vinkuvia juttuja on Dantella. Enemmän Benji on kiinnostunut siitä kun me leikitetään Dantea ja haluaa hirveästi osallistua. Yleensä tää tarkoittaa pusuja Dantelle milloin varpaisiin, milloin sormiin, ja milloin suoraan kasvoille. Oon aika pelotta antanu Benjin mennä iholle, siinähän se vastustuskyky pikkuhiljaa muotoutuu Dantella. Ja kun Benji ei ole kertaakaan näyttänyt mitään agressiiviseen viittaavaakaan, niin en ole kokenut tarpeelliseksi rajata noiden kanssakäymistä. Toki ovat aina jonkun valvonnassa, eikä jätetä keskenään. Benkku on hassussti omaksunut Danten rytmin. Nukkuu ku Dante nukkuu, on hereillä ku Dantekin on hereillä. Nyt kun Benji tulee tosi paljon lähelle, Dante on selkeesti alkanut kiinnostumaan siitä enemmän ja enemmän. Katse seuraa pitkään perässä ja pienet sormet yrittää saada kiinni. Tää aiheuttaa kyllä pientä huolta, koska Benjillä on luonnetta, ja veikkaan, että se antaa palautetta, jos sitä vahingossa tukistaa. Täytyy olla aika kärppänä jatkossa.

Benjin päivät menee siis aika lailla Danten ehdoilla, kuten meidän muidenkin. Se tykkää nukkua samassa huoneessa Danten kanssa ja tykkää osallistua meidän lattialeikkeihin. Tosin, nyt kun on aurinkoista, aika paljon tuo paistattelee myös takapihalla auringossa. Kun on ollu lämmin, meillä on aina jompikumpi ovi pihalle auki, ja Benji on vähän tanoreksikko kaikesta päätellen. Siellä se makaa aina aurinkoisimmassa kohdin terassia ja näyttää äärimmäisen nautiskelevalle. Vähän jännittää Benjin puolesta, miten se suhtautuu uuteen kotiin, kun se on jo niin tottunut tänne. Eläimille kuitenkin uusi ympäristö vie hetken aikaa tottua, mutta toisaalta sillä on tulevaisuudessa iso piha, jolla möyrytä menemään. Enpä mä oikeen tiedä mitä Benjistä oikein kirjoittelisi. Aika status quo sen elämässä. Piilokives on poistettu, se on voinut tosi hyvin, oppinut koko ajan jotain uusia temppuja ja juttuja, laiskistunut vähän ja on epäluuloinen edelleen kävelyillä vaunuja kohtaan. Pitää kyllä sanoa, että meidän tapauksessa pomeranian ja vauva on toiminut yhteen ihan tosi hyvin, mutta hyvin pitkälti luonnjuttuhan tuokin varmasti on :)

       

ASOS poolotoppi (vanha, samantyyppinen *täältä, *täältä ja *täältä)
GINA TRICOT housut (vanhat, samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä
GUCCI Dionysus laukku (tämä, samantyyppinen *täällä ja *täällä)
GUCCI aurinkolasit (nämä, samantyyppiset *täältä ja *täältä)
TOMMY HILFIGER kengät (*nämä (monta eri väriä), samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Ja onko muita kaltaisiani mustan välttelijöitä näin kesäaikaan? 

Kommentit

Marine (Ei varmistettu)

Todella tyylikäs asu. Ihana että olet käynyt tuulettumassa. Ihana myös kuulla että Benji on ottanut Danten hyvin vastaan. Ja Dantea alkanut pikku hiljaa myös Benji kiinnostamaan. Itsellä 4-vuotias kummityttö joka rakastaa meidän koiria, vastustuskyky siinä tosiaan tytöllä kasvaa kun koirilta suukkoja saa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja juuri näin, lääkärikin suositteli, että sinne vaan samalle lattialle leikkimään :)

Tiia (Ei varmistettu)

Todella kivannäköinen asu :) näytät hyvältä! Näinkin sut viime viikonloppuna Albassa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja oisit tullu moikkaamaan! :)

Milja (Ei varmistettu)

Vau mikä asu ja vau sinä!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jaana (Ei varmistettu)

Aivan ihanan yksinkertainen asu mutta silti tyylikäs vaikka onkin koko musta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos! <3

Merja (Ei varmistettu)

Kyllä musta on väri. Monesti sovittelen varsinkin kesäisin, ja juuri tapahtumien yöhönkin täällä Tampereella tällä viikolla, hieman vaaleampia vaatteita. Mutta, viimetipassa ennen lähtöä vaihdoin taas mustiin, koska ne tuntuu niin omilta. Korut, laukut ja kengät sekä meikki voi sitten olla räväkämpiä.

Anna (Ei varmistettu)

Niinhän se menee, turvaväri mikä turvaväri :D

Kia (Ei varmistettu)

Oli pakko kommentoida, että näytät aivan upeelta!! <3

Cami

Taas se on todettava, että mustalla ei koskaan voi mennä pieleen! Punainen huulipuna kruunaa asun.

Sip (Ei varmistettu)

Basic but wonderful. Once beautiful , always beautiful !

Kommentoi