Back in business

Mungolife

BACK TO BUSINESS. Arvatkaa mitä, arvatkaa mitä?! Se on ohi!! Muutto on virallisesti paketissa! Pahvilaatikot on pakattu sängyn alle, roskat kannettu ulos ja kaikki on paikallaan! Ah, miten ihana fiilis. Tässä melkein viikon hypittyäni jos jonkinmoisten pahvilaatikoiden ja muiden esteiden yli kuin parhaimmissakin agility-kisoissa, tuntuu tää mun huone ihan valtavalta, nyt kun kaikki on paikallaan ja tilaa on vaikka parille kuperkeikalle. Sotavammat kaapin kokoamisesta muistuttaa vielä tuosta fyysisestä yrityksestä, jonka toi oli ja pari sisustusasiaa on ostoslistalla, mutta muilta osin on kyllä muutto nyt ohi, eikä olo voisi olla helpottuneempi :) Yritän huomenna räpsiä päivänvalossa hieman kuvia tästä mun huoneesta ja yhteisistä tiloista, koska tää mun huone on ainakin erkkereineen aivan ihana :) Tulossa myös postausta vaatteiden säilytyksestä jne, mitä olette kyselleet.

Sitä ennen voitaisiin palata ruotuun. Eli joku asunenkin olisi tällä kertaa tarjolla. Taas sellainen asu, jossa voisin elää päivästä toiseen. Onkohan mulla ollut nyt mielen päällä vaan niin paljon muuta, että asujen kokoaminen on ollut näin tylsää? En tiedä, mutta itse tykkään. Se on kai tärkeintä. Kiitos muuten kaikista tsemppikommenteista!! Olen niitä aina iloisesti lukenut, mutta kuten varmasti ymmärrätte, tässä tilanteessa on tää muutto ollut listalla ykkösenä, blogin edellä, niin en ole ehtinyt vastaamaan :/

BACK IN BUSINESS. Guess what?! It's finally bloody over with. The move I mean. The packing boxes are under the bed, the trash is out, everything is in its place. Thank you god and all that's holy. I still have the bruises and the scratches to remind me of this hell, but now that I look around my huge bedroom, I can't be anything but happy about it. I love this place, and I'll try to show it to you guys as soon as possible :)But before then, let's get back to business and look at some outfit photos :) It's again rather boring, but hey, I guess I've had so much else on my mind, that creativity hasn't really flourished lately :D

Näin jälkikäteen asua katsellessa  vaihtaisin tähän eri neuleen, V-aukko päästäisi tuon denim-paidan kurkkimaan tuolta vähän paremmin, nyt on kovin hillitysti mun mielestä noi kaulukset esillä. Olen muutenkin ollut pitkään skeptinen tästä muodista, jossa kauluspaita kurkkii neuleen alta, mutta viime aikoina se on voittanut minut puolelleen. Ruutupaidat ja farkkupaidat on saanu ihan eri tavalla viime aikoina käyttöä, kun ne on vuoroin kurkkinu neuleen alta tai roikkunu lanteilla. Edelleen vierastan ehkä hieman ruutupaitaa vyötäisillä, se vaatii tietynlaista asennetta, joka multa puuttuu, mutta ehkä vielä joskus :D

Tiedättekö, kun on niitä ostoksia, jotka tuntuu olevan enemmän kuin pelkästään kengät tai paita? On niitä paitoja, joista tulee niitä jokaisen päivän pelastajia, ja niitä housuja, jotka sitoo jotenkin koko vaatekaapin yhteen? Mä en olisi koskaan ajatellut, mutta mun tapauksessa yhdet mustat nilkkurit ovat saaneet jotenkin koko vaatekaapin ihan uuteen uomaan. Varsinkin kun mä en edes yleensä pidä nilkkureista. Mä en tykkää käyttää pillimallisia housuja tennareiden kanssa, vaan ne vaati melkein aina mun mielestä saappaat tai korkkarit. Saappaat peittämään nilkan ja pohkeen kapeuden ja korkkarit sitten sopusuhtauttamaan sitä. Mulla on tosi kapee nilkka ja muutenkin epäsuhtaiset jalat, joten pillifarkut ja iso käpälä tennareissa on näyttäny lähinnä siltä, että pieni tynnyri se siinä huojuu parin tulitikun päällä. Coltit korjasi tän. Mä saan nykyään kaikista mun housuista ja farkuista ihan eri tavalla irti, kun niitä ei ole pakko yhdistää saappaisiin tai korkkareihin. Pitkiin päiviin tarvii kuitenkin jo vähän mukavammat kengät ku 10 cm stiletot, ja noi Coltit on juuri sitä. MUKAVAT. Ja ne on täydellinen kaveri noille nahkahousuille.

Now that I think about the outfit, I would definitely change the sweater. I would wear a V-neck one, to show off the collar of the denim shirt a bit more. I've been a bit sceptical about this whole trend where the shirt are worn under sweaters with hems and collars out, but I guess it's growing on me. My plaid and denim shirts have got a whole new life lately, as I keep wearing them on my waist or under sweaters.

And you know how sometimes you make those purchases, that seem to tie the whole of your wardrobe together? Maybe it's a shirt that becomes an everyday-saviour, or a pair of jeans that go with absolutely everything. I feel that one thing I have really missed has been a pair of black booties. I never thought I would miss them, as I don't really like booties. However, after I got my Colts, I've realised the potential of my closet on a whole other level. I've got really narrow ankles and before, wearing skinny jeans or trousers usually made me look like a burrow on some match sticks. I tried wearing boots to hide the ankles, or then wear heels to make my feet look smaller. Now I don't need to worry about it, as these are my everyday go-to shoes, because they are absolutely the most comfiest shoes on the planet!!

No mutta, nyt on varmaan jo kaverit kohta ovella, eli voisin mennä korkkaamaan viinipullon, kun mun Suomi-tiimi on täällä vierailulla ihan näillä näppäimillä :) Mun ihanat ystävät eivät ainoastaan ostaneet mulle synttärilahjaksi kaksi lippua Volbetin Lontoon keikalle, vaan tulivat vielä Lontooseen seurakseni. Mulla on kyllä parhaat ystävät, mitä voi toivoa. Okei okei, sain lahjalupauksen mun synttärijuhlissa, ja kun sitä juristijargonia luin hieman skumppapäissäni, rupesin riemuissani kiljumaan, että "jeeeee te tuutte Lontooseen". Lahjalupaus oli kylläkin ihan vaan niistä kahdesta lipusta, mutta siitähän se idea nyt sitten lähti. Nyt kaverit on täällä ja maanantaina on vuorossa Volbeat Lontoossa. Tänään parannetaan maailmaa ensin täällä meillä ja sitten suunnaksi Lontoon yöelämä. Väittäisin, että olen tämän ansainnut. Muutama syvempi tulehtunut viilto varpaissa ja sormissa on samaa mieltä asiasta. Mitäs sanotte?

Well anyway, my friends are gonna be here any minute, so I think I'm gonna go pop a bottle of wine open :) My friends are the best. Not only did they buy me tickets to see Volbeat in London for my bday, they actually came all the way from Finland to join me They're the best! Now I think I've deserved a good glass of wine and the best of company, I'll get back to you guys tomorrow! :) 

Ja mitä te tykkäätte asusta? :)

What do you think of the outfit? :)

Tutusti tässä vielä get the look -kollaasi :)
(Sisältää tuotesijoittelua Nelly.comilta)

Villakangastakki / Aurinkolasit / Vaalea farkkupaita / Tummempi farkkupaita / V-aukkoinen neule 
Neule / Nahkalegginsit / "Nahka"housut / Pitkä villakangastakki / Nilkkurit / Laukku

Kommentit

Noora (Ei varmistettu) http://mylife-noora.blogspot.com

paljon onnea uuteen asuntoon! ihanaa että sait näinkin nopeasti muuton hoidettua pois tieltä (nimim. meillä oli talo täynnä laatikoita lähes kuukauden)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, en pysty keskittymään mihinkään ku huone on sekaisin, niin ihan hyvä, että se on nyt järjestyksessä :)

sini (Ei varmistettu)

Oii, mä rakastan kyllä nykyään näitä sun asujasi ! En tiedä mistä johtuu että lähiaikoina nää on varsinkin iskenyt, ehkä sillä on merkitystä että asuissa pyörii periaatteessa samat palaset (noi kengät tai ne joie-saappaat, tutut laukut, nahkahousut yms..) mut niitä on vaan yhdistelty eri tavoin ! Saa itsekin inspiraatiota kokeilla eri juttuja kun jatkuvasti ei oo vaan uusia vaatekappaleita esittelyssä :-) ja hei, suuret onnittelut sinne että muuttohomma on paketissa ja pääset nauttimaan uudesta kodista ! Instagramin perusteella näyttää ihan mielettömän kivalta ainakin sun huoneessa :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, odotan innolla, että saan tästä teille postausta, jahka nyt vieraat on lähteny ja homma vähän rauhottunu, niin mullakin on sitten aikaa :)

maria (Ei varmistettu)

Ihana asu, multa löytyy sama neule niin pitääkin koittaa yhdistää sitä tuollain! :)
Mun varsinainen kysymys ei liity asuun sitten mitenkään, mutta sulta löytyy Sam Edelmanin Lorissa korkkarit, eli ne ihanat piikkikengät, correct? Vastaako ne sun mielestä hyvin normaalia kokoa?
Kiitos jos ehdit vastata :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä löytyy, ja vastaa mun mielestä aika hyvin kokoa joo :)

Tinja Karlsson

Tietenkin oot sen ansainnut :) Nyt vaan unohdat ton muuton!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

minna (Ei varmistettu)

Hei, pitääpä sanoa ihan positiivista palautetta blogin mainontapolitiikasta: noi postauksen lopussa olevat kollaasit on mun mielestä oikeasti toimivia sekä lukijoille että varmasti sulle. Useinhan sultakin kysellään, mistä mikäkin on ostettu, ja nykyään kun vaatteet ei kauaa ehdi kaupoissa pölyyntyä, idea siitä, että tarjoaa ajankohtaisesti vastaavanlaisia tuotteita, on musta hyvä. Kiitos myös siitä, että mainos on selkeästi mainos. :D Yleensä oon tainnut vain kritisoida blogimainontaa, mutta tää on mielestäni tosi hyvä tapa mainostaa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Joo, mun mielestä on hienoa, että mainonta-asiaan on saatu joku yleispätevä hyvä politiikka, mitä noudattaa, ja mielestäni mun blogissa ei mainos voi jäädä kellekään yllätykseksi, kyllä se sen verran selkeästi on aina merkattu :) Ja kiva, että tuntuu sopivalta noi asun loppuun tulevat mainokset, ne on kiva tehdäkin aina :)

emilia (Ei varmistettu)

en tajua miks laittaa aina miljoona kuvaa samasta asusta?:)

Anna (Ei varmistettu)

Koska omassa blogissani on käsittääkseni oikeus tehdä niin kuin haluaa, ja jos bloggaaja pitää itse runsaskuvaisista postauksista, hänellä liene sellaisia oikeus tehdä :) 13 kuvasta matkaa miljoonaan on vielä 999 987 kuvaa, että onneksi tässä ei ole vielä mitään hätää. Kysymys on siis kai turha? ;)

emilia (Ei varmistettu)

Ei siitä ollut kyse etteikö sulla ois oikeutta tehdä blogisi kanssa mitä haluat. itsekin pidän runsaskuvaisista blogeista, mutta sulla vaan noi kaikki 13 kuvaa on melkein samanlaisia, samasta paikasta otettuja. oisi kiva jos välillä ottaisit kuvia esim ruuista mitä syöt yms eikä aina itsestäsi. jos ymmärrät mitä tarkoitan:)

Anna (Ei varmistettu)

En ymmärrä mitenkään, miten asukuvapostaukseen liittyy mun syömät ruoat tai kuvat jostain muusta ku asusta? :) Sitä varten on ne muut postaukset :)

marix
Mari style - oho

Upeat värit ja valo Anna noiden sun kuvien taustoissa :) Hieno valinta asukuvauspaikaksi :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos! :)

Laura (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa, että nämä tälläiset yksinkertaisen tyylikkäät asut (joita sun blogissa on viime aikoina näkynyt aika reilusti) on aivan mahtavia!! Tykkään yleensäkin sun tyylistä todella paljon, mutta itse olen pukeutujana todella hillitty, ja siksi saan näistä sun "yksinkertaisemmista" asuista todella paljon inspiraatiota! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia siis tästä :)

mariaaannnnnnnnn (Ei varmistettu)

Moikka! Nyt on kyllä pakko kommentoida että oot varmaan mun lisäks maapallon ainoo ihminen jolla on tommonen vartalo! Useiden postausten ajan oon miettinyt että kappas kun on jollain muullakin samat "ongelma" alueet ja saman hyvät puolet vartalossa :) Mulla siis kanssa levee lantio, näkyvä uuma tai siis kyljet on tämmöset >.< ja nilkat ja ranteet on pikkuset sekä myös pohkeet. Yleisilme kanssa hoikka niin kuin sulla! Kivasti oot kuitenkin osannut valita itelles sopivia vaatteita, joten voisitko tässä tai jossain postauksessa tehdä vähän yhteenvetoa mitkä asiat toimii just sun (eli myös mun!) vartalotyypin pukeutumisessa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Noi on hirveen vaikeita asioita havainnollistaa mitenkään "sääntönä", koska loppujen lopuksi eri ihmiset haluaa korostaa eri asioita ja eri tavalla, siksi tuollaisten ohjeiden tekeminen on musta jotenkin todella vaikeeta :( Voin kyllä harkita asiaa :)

Kati (Ei varmistettu)

Kiva tuo farkkupaidan ja neuleen yhdistelmä! Voisin itsekin kokeilla tuollaista, jos vaan omistaisin farkkupaidan :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Aussiegirl (Ei varmistettu)

Moikka! Mä äsken Googletin juttuja Australiaan muuttamisesta, ja löysin artikkelin jossa kerrotte tärkeimmistä hoidettavissa asioista maahan muuttaessa. Kyselisin nyt kuitenkin vähän erilaisista asioista ( ovat mulle epäselviä, mutta sä varmasti maassa asuneena tiedät! ). Eli, mua siis mietityttää kun usein kuulee puhuttavan siitä, että tarvis olla pankkitilillä 5000$ tai sitten ainakin näyttää paluulentolippu jos lentokentällä kysellään(?). Eli olisiko järkevintä ostaa sitten se paluulentolippu jo ennakkoon, kun eikös niihin saa lisämaksusta mahdollisuuden päivämäärän muuttamiseen.. Working holiday viisumilla lähtisin Au pairiksi Ausseihin vuodeksi. Olen myös kauhulla ajatellut, kuinka saan kaiken tarpeellisen tavaran/vaatteet vietyä maahan yhdessä matkalaukussa jonka painoraja luultavasti on siinä 20kg pintaan, vai onko pidemmillä lennoilla eroja kg suuruuksissa..? Euroopassa olen vain matkustanut. Noh eikä sekään nyt sinänsä mitään, mutta entäs sitten sieltä Suomeen palaaminen!! Ei mitäää mahiksia että yhteen pieneen matkalaukkuun mahtuisi vielä lisäksi vuoden ostokset

Anna (Ei varmistettu)

Mä en oo koskaan kuullut, että keltään ois kysytty lippua tai noita rahasummia tilillä. En usko, että sun täytyy varata sitä turhaan etukäteen :) 23 kg on se painoraja, mutta koneisiin voi ostaa lisälaukun n. 50 euron hintaan, jolloin saa ottaa kaksi 23 kg laukkua mukaan :)

Juuli (Ei varmistettu) http://lifebyjuuli@blogspot.fi

Oi, miten huomasin tän asun vasta nyt?! Aivan ihana! Tommonen rento, mutta silti skarppi ja tyylikäs. Muutenkin näytät tosi freshiltä :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Kommentoi