Back home

Mungolife

HIPHEI ja terkkuja Kuopiosta! Otin spontaanin blogiloman tuolla reissun päällä, oli nimittäin menoja ja meinkinkiä sen verran kovalla tahdilla, että läppärikään ei ehtinyt matkaan oikeen mukaan :) Olin Helsingissä muutaman työasian tiimoilta ja osan niistä saatte varmasti tietoonne pian. Benkku oli oikea enkeli koko matkan, ja lentomatkat meni pikkuherran kanssa loistavasti!

Torstaina Benji oli mukana töissä ja siitä hyökättiin suoraan kentälle kohti Helsinkiä ja siellä suoraan sitten keskustaan hakemaan kuvauslainoja perjantain kuvauksiin. Perjantai meni kuvauksissa ja asioilla pyöriessä ja eilinen sitten enemmän tai vähemmän aamusta iltaan ystävien seurassa. Benkku on kulkenut mukana about kaikkialla ja ollut vaan niin hurmaava ja ihanasti käyttäytyvä pieni, ettei sanatkaan riitä. Sen ajan kun se on ollut kotona Vantaalla, niin tyyppi onkin sitten paininut Jedin kanssa aivan tauotta. Tossa kun tultiin kotiin 15 aikaan, oli yks aika ryytynyt pommi mukana. Tossa se nukkuu yhä edelleen, ja lähinnä on päästänyt ärsyyntyneitä haukahduksia kun joku on kävellyt herran ohi ja kerran ryöminyt ruokakupille ja suostui ulos. Pikkasen on vissiin väsyä. Toisaalta, jos ite painisin itseäni viis kertaa isomman kaverin kanssa koko valveillaoloajan (enkä nukkuisi normaalisti), saattaisi olla pari päivää vähän veto pois.

Vedin itsenikin aika piippuun. Tänään iski juuri ennen lentoa aivan älytön hedari, joka vaan koveni ja koveni koneessa. Mies tuli onneksi vastaan Buranan kanssa ja parin Buranan ja parin tunnin päikkäreiden jälkeen olokin oli hieman elävämpi. Oli kyllä kiva viikonloppu, kun näki rakkaita ystäviä ja pääsi tekemään mielekkäitä projekteja, sekä tietenkin viettämään laatuaikaa perheen kanssa. Pakko kyllä sanoa, että vähän hirvittää tämä tuleva muutaman viikon tahti, kun joka viikonloppu pääsiäiseen asti on jotain, ja sitten suuntaammekin jo Japaniin viikon reissuun. Kevään tuntee kyllä aina tällaisena vähän kiireisempänä ajanjaksona, mutta niistä selvii hymyssä suin sillä, että on armollinen itselleen ja ympärillä on läheisiä ihania tyyppejä, joiden kanssa arki on mielettömän kivaa :) Enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan mihin uuteen maahan me suunnataan ensi viikonloppuna! Ihania matkoja nyt tulossa.

Odotan innolla kahden viikon päästä olevia rakkaan ystävän polttareita, jotka olen järjestänyt. Näin ihanaa tyttöä eilen, ja ensimmäisen kerran hääpuvussaan, ja meinasi itku päästä. Hän oli niin kaunis ja lumoava siinä luomuksessa, ja olen jo nyt aivan varma, että itken varmaan aamusta iltaan siellä Santorinin upeissa maisemissa sitten huhtikuussa. Onneksi kaason mekkojen materiaalit löytyivät lauantaina ja ompelija hyökkää pian niiden tekoon, joten sekin murhe on nyt pois mielestä.

Kaiken kaikkiaan siis todella suoritusorientoitunut viikonloppu, vaikka ihanaa onkin ollut. Mies puuhailee juuri keittiössä yön ajaksi nyhtöpossua uuniin ja Benji pitää unissaan hirveetä mekkalaa, taitaa edelleen olla paini Jedin kanssa päällä. Mulla ois alakerrassa yks matkalaukku purettavana, mutta toisaalta tää teen ryystäminen sohvan nurkassa on aika ihanaa :) Ollut jotenkin todella raikastavaa olla pari päivää ilman läppäriä ja järkkäriä, olo on jotenkin ihan kun lomalta olisi palannut :D

Huomenna pääsette näkemään vaatekaapin uuden pikku timantin, ja jos vaikka saisi nyt vähän täydemmän blogiviikon aikaiseksi. Viettäkääs ihanan rentouttava ja nautinnollinen sunnuntai-ilta, mä taidan palkita itseni lasilla viiniä ja palalla suklaata. No ihan vaan koska on ihanaa olla kotona ja on sunnuntai! ♥

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Vautsi sulla on kyllä upeita matkasuunnitelmia:) oli muutenkin jotenkin tosi kiva postaus! Itselläni on meneillään vähän vaikeat ajat, joten on ihanaa uppoutua hetkeksi sun blogiisi. Kiitos, että jaksat tehdä tätä hommaa ja tuoda piristystä päivään!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti, aina ihanaa saada tällaisia kommentteja :)

Anna (Ei varmistettu)

Onhan se :) Jos kolmessa päivässä tulee ihan hepuli-ikävä, niin kyllä :) Muuhun en olisi tyytynytkään :)

vemppuliisa
vemppuliisa

No ihana <3

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä :)

Niina (Ei varmistettu)

Millaisia suunnitelmia teillä on Japaniin? :)
Oon itse lähdössä Tokioon viikoksi toukokuussa ja olisi kiva kuulla vinkkejä tekemisestä! Oot aina niin haukka kaikkien matkasuunnitelmien kanssa! ;) :P

Anna (Ei varmistettu)

Mä kerron tästä heti pian lisää tästä, otetaan ensin toi seuraava reissu välistä :)

Nina (Ei varmistettu)

Eipä mulla mitään ihmeellistä kommentoitavaa ole. Ajattelin vaan kertoa, että tykkään kovasti Sinusta ja tyylistäsi kirjoittaa. Vaikka muoti yms ei niin lähellä sydäntä ole näin kotimammana, niin sun blogin pariin jostain syystä palaan aina :) Ihanaa maanantaita!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia kovasti :)

E- (Ei varmistettu)

Moi!

Vitsi, itekin tulevan kesän kaasona odotan kyllä innolla, jos päätät jakaa kuvan mekostasi ja jakaa kokemuksiasi polttareista, mikä toimi ja mikä ehkä ei :)

Kiitos ihanasta blogista ja tsemppiä kaasohommiin! Benji on maailman söpöin <3

- E

Anna (Ei varmistettu)

Kerron ehdottomasti sekä kaasona toimimisesta, että polttareista jahka saadaan häät pakettiin :)

Tiia (Ei varmistettu)

Vaikuttaa siltä että benji on osoittautunut oikein sopivaksi lisäksi teidän perheeseen :) Ihanaa kun koiran on mahdollista olla noin monessa menossa mukana! Vaikka nyt onkin ihan eri rotuisia koiria itsellä, 1 ja 10 ryhmäläisiä, niin kyllä vaan se pieni pomeranian -haave pysyy siellä takaraivossa.. Ei helpota yhtään kun lukee benjin touhuista!

Anna (Ei varmistettu)

Benji on kyllä aivan ihana ja täydellinen haukku meille :) Ei ole tarpeeksi kehuja kehumaan tuota pientä, joka on käyttäytynyt mitä parhaiten niin reissussa kuin kotonakin :)

Kommentoi