BALMUIR

Mungolife

BALMUIR-ALENNUS. Mungolife-joulukalenterin puolella selkeästi innostunein vastaanotto on ollu Balmuirin arvonnalla, niin sainpa teille rakkaat lukijat järjestettyä loppuvuoden ajaksi aika mahtavan diilin Balmuirilta :)

Nimittäin kaikista normaalihintaisista tuotteista saatte vuoden loppuun asti alennusta -20 % kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla MUNGOLIFE20. Jos siis on vielä joululahjat hieman vaiheessa, niin kipin kapin nyt Balmuirin nettikauppaan, nimittäin tuo on aika mahtava huojennus upeista Balmuirin tuotteista :)

Kommentit

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi

Yritin tilata, mut näyttää, että "Coupon code MUNGOLIFE20 is not valid"... Apuaa!!!

Anna (Ei varmistettu)

Minäpä selvitän samantien :)
Oliko normaalihintainen tuote?

Anna (Ei varmistettu)

Nyt on korjattu, oli pieni kirjoitusvirhe siellä päässä :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi

Kiitos ripeästä toiminnasta! Laitoinkin Kid Mohair Silver Pink -huivin heti tilaukseen :)

Jenni (Ei varmistettu)

Minäkin innostuin nuista Balmuirin tuotteista ja kävinkin tänään stokkalla hypisteleen tuota mohair huivia. Olihan se ihana! :) Osaatko sanoa nyppääntyköhän käytössä pahasti?

heidi (Ei varmistettu)

Heips, tämä on vanha postaus, mutta ajattelin kysyä tämän yhtyedessä, minkälainen kokemus sinulla on Marchese huivista kun olet sitä nyt jo jonkin aikaa käyttänyt? Mietin ko huivia, mutta mistään ei löydy oikein käyttökokemuksia. Onko laatu mielestäsi säilynyt hyvänä, onko huivisi ollut ihan arkikäytössä? Kiitos paljon jos viitsit vastata :)

Kommentoi