BEGINNING OF A BLACK WEEK

Mungolife

*Sisältää kaupallisia affiliate-linkkejä Elloksen sivuille

Sinänsä mä en jotenkin jaksa sitä, kun nykyään kaikki alennukset alkaa niin hullun aikaisin. Kun Black Friday aloitetaan jo maanantaina perjantain sijaan ja on musta viikko yhden päivän sijaan. Toisaalta en valita, sillä näin joululahjat mielessä on ihan kiva kun vähän kaikkialla on isoja aleja. Elloksen Black Friday alkaa nyt jo ja alennukset jatkuu koko viikon Black Week -hengessä. Mä bongasin jostain meilistä täydellisen maton meidän tarpeisiin ja päädyin selaaman sivua enemmänkin. Ja löysin aika paljon kaikkea muutakin ihanaa. Ajattelin jakaa suosikkini kanssanne. 

Meillä on lapsen huoneessa ollut jo pidempään sellainen IKEA:n peruslokerikko, minne saa aika kätevästi leluja yms. ja oon miettinyt, että joku söpö ja koristeellinen hylly pienille leluille ois kans kiva. Tää Elloksen 12-lokeroinen on sellainen mitä oon miettinyt jo pidempään, ja nyt se olis - 30%. Meille on myös iät ajat etitty oikeanlaisia baarijakkaroita, ja nää ois ihan täydelliset, mut me tarvitaan kullan sijaan hopeeta tai mustaa. Mut just tollaset haluaisin! Ja meidän matto on kokenut aika kovia tässä vauva-arjessa, että ajattelin siirtää sen osittain piiloon meidän sängyn alle ja hankkia olkkariin joku freesimpi versio. Tää villamatto on aivan luvattoman ihana ja oon sitä katellut jo pidemmän aikaa. Harmi, että siihen ei ole kuin 20% alennus, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Jos meillä olisi olkkarissa mitään järkevää paikkaa, mä ostaisin tältä istumalta ton mustan lipaston, joka sopis meidän olkkariin täydellisesti! En tiedä mikä siinä on, mutta mun silmään toi on ihan mielettömän hyvännäköinen! Oon myös kahden vaiheilla, että pitäisikö Danten huoneeseen hommata tuollainen jalallinen hylly vai kiinnittää seinään tuollainen pienempi söpö, minne saa koriste-esineitä ynnä muuta suloista. Ja älkää antako mun ees aloittaa tosta sohvapöydästä! Meidän vierashuoneessa on vaaleanpunainen sohva, eikä mitään esteitä vaaleanpuna-lasiselle sohvapöydälle kultaisilla jaloilla. Ainakaan siis mun mielestä. Aviomies on hieman jotenkin eri mieltä. Ei myönnä pinkkivihaa, selittää jotain lapsesta ja lasipöydästä. AIVAN IHANA, HALUAN SEN! 

Lapsesta puheen ollen, paljon söpöjä vaatteita, kenkiä ja leluja 30 % ja 50 % alennuksella, esim. kaikki Conssit -30%. Täydellinen lahja raskaana olevalle, sillä Conut menee molemmille sukupuolille ja on pehmeät ja suloiset kaikille vauvoille! 

Villahousut / Porobody / Merinovillaiset housut / Jääkarhubody / Vauvaconssit / Taaperconssit

Mä itse asiassa selvisin huomattavasti pienemmin vahingoin kuin mies tilauksesta, nimittäin bongasin tuon keskellä olevan duffelitakin ja mies tilasi sen nyt sovitettavaksi. Ei halvimmasta päästä, mutta 30 % ale on ihan mukava ja täydellinen duffelitakki on ollut etsinnässä iät ajat. Merinovillainen neule ja korkeakauluksinen takki jäivät ainakin vielä kytemään lahjaideoiksi. Tosin mä luulen, että meillä pitäydytään tänä vuonna arkiromanttisissa joululahjoissa, mies ainakin tarvii uuden sähköhammasharjan oman hajonneensa tilalle. 

Mä oon viime aikoina yrittänyt malttaa mieleni uusien vaatehankintojen ja vastaavien suhteen ja yrittänyt päinvastoin raivata kaappeihin tilaa. Nyt ihastuin tuohon HunkyDoryn kashmirsekoite-neuleeseen niin lujasti, että sellainen piti tilata sovitukseen ja samaan syssyyn tuo ihana tartan-kuosinen jakku. Tartan-kuosi on tän hetken megatrendi ja jos tuo istuu nätisti, on se varmasti aivan täydellinen jakku mihin tahansa tilaisuuteen! Kerrostettu paita ja culottesit olivat aivan ihastuttavia, mutta kaikista eniten tykkäsin tuosta rennosta mustasta neuleponcho-asiasta, jota en pidemmänkään Ellos-selailun jälkeen löytänyt mistään. Hittolainen. 

Ootteko te ehtineet jo tehdä Black Friday-ostoja? Missä on parhaat alet? Ja onko tässä jotain, mikä on mieleenne? 

Kommentit

Elinaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Hei!

Nuo taaperoconssit eivät näytä kyllä olevan alessa. Alkaakohan ale vasta myöhemmin? :)

Service host superfetch fix (Ei varmistettu) https://notresponding.net/service-host-superfetch/

This is one of the best article i am reading right now. great work and really informative and helpful me to. Carry on with the good work ahead. Thanks for sharing the info with us.

Anneanne (Ei varmistettu)

Onko mungoshopissa black friday -tarjouksia?

Kommentoi