Beige

beige (1 of 2)

BEIGE. Hei muruset! Alkuun haluan pahoitella, että sekä kommentteihin, että meileihin vastaaminen laahaa jäljessä. Tai oikeastaan jopa kommenttien julkaiseminen, sillä niitäkin on tuolla tarkistettavana toistasataa :/ Mun oli tarkoitus ehtiä tänään vihdoin paneutumaan niihin, mutta tämä on nyt ensimmäinen hetki, kun istahdan alas. En ole syönytkään mitään muuta kuin nopean paninin töissä töiden lomassa, joten ei tosiaan ole ollut liikaa aikaa tänään.

Mies palasi tänään töihin sairastelun jälkeen, ja mullakin on ihan normaali työviikko. Mulla on onneksi mahdollisuus hieman järjestää työtuntejani, ja voin jakaa työpäivän kahteen osaan ja käydä välillä kotona Benjin kanssa hieman leikittämässä pientä, ettei heti tarvitse olla viittä tuntia yksin. Nukuin koko yön kauheita painajaisia nähden, ja aamulla soi herätyskello hieman ennen 6, joten mikään freshein nainen ei ollut tänään liikkeellä. Vein miehen töihin seitsemältä, jotta saisin auton itselleni, ja palasin kotiin juomaan aamukahvin kuorsaava pomeranian sylissäni. Siitä sitten töihin ja kolmen tunnin päästä kotiin käyttämään Bensku ulkona ja leikittämässä sitä vajaan tunnin ajan. Onneksi ajomatkaa töistä kotiin on n. kolme minuuttia ja mulla on mahtavat, joustavat pomot, niin onnistuu tämä ensimmäinen yksinolo-viikko näin 🙂 Hyvin tuntuu pärjäävän yksin, aina kun kotiin tullaan, on ollut nukkumassa. Iloisesti tulee vastaan, eikä mitään mökötyksiä ole vielä ollut. Tämän viikon ramppailen lounastauot kotona viettämässä aikaa Benjin kanssa, mutta ensi viikolla onkin sitten ensimmäinen viiden tunnin päivä yksin. Eiköhän se hyvin mene 🙂 Töistä suuntasin suoraan hakemaan ihanalta Annelta takkia Benjille (vähän pelottelee toi torstaiksi ennustettu -26 täällä), siitä hakemaan mies töistä ja suoraan eläinlääkärille ensimmäiseen rokotukseen. Benji painaa jo 1,2 kg ja rokotuksen antoi pistää melkeinpä ilman suurta kohinaa.

beige (1 of 10)

beige (10 of 10)

beige (9 of 10)

beige (7 of 10)

beige (8 of 10)

beige (3 of 10)

Lääkäristä postin kautta kotiin ja lisää piinaa Benjille. Suomen pelin pyöriessä taustalla (Hyvä pikkuleijonat!!), leikattiin rääpäleeltä ekan kerran kynnet ja harjattiin se kunnolla. Pientä kapinaa herra esitti (terkkui kulmahampaan kokoiselle haavalle mun kynsinauhassa), mutta kapinoituaan hetken rauhoittui ja antoi harjata. Nyt on tosi komea poika pyörimässä nurkissa. Laura ilmaantui vähän ennen pelin loppumista ja lähdin henkiseksi tueksi sairaalareissulle, kun tämän mies onnistui telomaan akilleen jänteensä (vaimikäseon) eilen. Nyt palasin vihdoin kotiin, rojahdin sohvalle ja kone ulisi, että muisti on täynnä. Mun on PAKKO siivota tää mun läppäri, jotta pääsen tekemään tällä mitään, mutta missä välissä, kysynpä vaan? Mies on palelluttamassa Benjiä ulkona (no worries, ei olla sitä ulkona pidetty yli 5-10 minuuttia), ja vielä pitäisi hieman raivata tätä kodiksi kutsumaamme kaaosta ja illallinenkaan ei valmistu ihan itsekseen. Päivää Annan kanssa tunnuitte eniten kaipaavan noissa toivepostauksissa, mutta mun päivät on oikeesti usein vaan tällaista tylsää suorittamista.

Onneksi oli käsiteltynä nää kuvat Dubaista, nimittäin tää kone ei suostu edes avaamaan Lightroomia, on niin täynnä 😀 Toisaalta, eipä tuolla ulkona tarkene kuvailemaan mitään asuja. Kuopiossa on tänään -18, ja tosiaan kylmemmäksi vaan menee. Se mun Minimumin parka on ollut ihan pelastus näillä keleillä. Toivoisin, että talvi tästä muuttuisi hieman lumisemmaksi ja hieman siedettävämmän lämpöiseksi. Toisaalta, mieluummin tällainen kuiva pakkanen kuin pimeä, märkä loskakeli.

beige (6 of 10) beige (5 of 10)

beige (4 of 10)

beige (2 of 10)

beige (2 of 2)
Mitä olen ehtinyt vilkaisemaan teidän lempi/inhokki -asuja, niin monelle tuntuu tuo leopardikuosi olevan kyllä ehdoton no-no. Niin se on miehellekin, ja kuulen yleensä lähinnä sähinää kun jotain leopardia vedän päälleni, mutta minä vaan tykkään tästä kuosista, en voi sille mitään 🙂 Niinpä yhdelle illallisistamme Dubaissa puin leopardihousut ja mahdollisimman beigen asun.

Leopardivihastanne huolimatta, mitäs tykkäätte? Pelastaako edes tuo kaunis toppi asua? 😉

Kommentit (23)
  1. Olipa mukava lukea tuosta järjestelystä Benjin kanssa 🙂 Jotenkin vaan tuli niin hyvä mieli, koska on paljon koiranomistajia, jotka ei noin edes yrittäisi toimia vaikka olisi mahdollisuuskin. Benji puolestaan vaikuttaa todellakin olevan hyvässä ja rakastavassa kodissa

    Tylsät suorittamispäivät on musta myös lukemisen arvoisia, niistä saa kivasti vertaistukea omaan ruuhkaisaan arkeensa 🙂

    Muuten, ois kiva nähdä esittely teidän kodista. Siis tyyliin pieniä palasia sieltä, jos tuntuu että ei halua isompia kokonaisuuksia näyttää.

  2. Tykkään! Sulla kyllä toimii kaikki asut niin hyvin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *