Best friends

Mungolife

Meidän pihalta ei puutu aurinkoisuutta ja iloa edes sateisen ankeina päivinä. Siitä pitää huolen nämä kaksi.

Vuoden ilmeet tarjoaa... Jedi.

Jedille laitettiin eilen 12-viikkoisen rokotus. Vähän nauratti kun eläinlääkäri kauhisteli, että heidän herkut ei tunnu kelpaavan kellekään, kukaan ei niitä kuulemma syö. Totesin, että anna tulla vaan, eiköhän Jedille maistu. Olisitte nähneet, oikeesti. Koira makaa X:nä pöydällä imuroiden eläinlääkärin laittamat herkut paremmin kuin tehokkainkaan Dyson. Hullunkiilto silmässä herkkuja naamaan, eikä edes tuntenut, kun piikki iskettiin niskaan. Toi on aina nälkäinen. AINA. On jotenkin outoa, koska Simban kanssa murheena oli koko pentuaikana se, ettei se syönyt ja oli ruipelo. Mikään ei maistunut. Jedille maistuu mm. pehmolelujen korvat, tyynyliinat, Simban karvat ja noinniinku yleisesti kaikki mikä ulkoa löytyy. Tuo käy pyörimässä ruokakuppien lähellä monta kertaa päivässä! Koko ajan yritetään olla tarkkana syömisen kanssa, ettei pääse lihomaan, mutta tuntuu ihan kamalalta, kun toisella näyttää olevan nälkä koko ajan. Jääkaapin ääni on ku rukouskutsu ja toinen suosikki on tiskikone. NO KOSKA SINNE MENEE LAUTASIA JA IHMISET SYÖ LAUTASILTA. Onhan se nyt perkele mielenkiintoista. Molemmat äänet kuulee myös ulos asti. Vaikka olisi leikki kesken. Ei edes mennä siihen, kun isi paistoi grillissä makkaraa tuossa joku ilta. Vähän ku olis kattonu horkkapotilassa vilun kourissa. En tosin oo koskaan nähny horkkapotilasta. Mutta luulisin, että näyttää aika samalta.

Simban ollessa eilen vähän tokkurainen lääkärin jäljiltä (jouduttiin poistamaan samalla ell-reissulla yksi hammas), nukkui se Jedin pedissä. Viimeisetkin rippeet mun jääsydämestä suli kun Jedi kävi vähän väliä haistelemassa isoveljeä ja tökkimässä kuonolla ikään kuin kyselläkseen vointia. Kerrankin jäi riehuminen ja häsellys pois, ja antoi SImban levätä ja olla rauhassa. On se omituista, miten kolmekuisen koiranpennunkin olemuksesta voi näkyä huoli.

As said. Kaikki maistuu, mikä eteen osuu.

Nyt on siis herra ollut meillä reilun kuukauden. Tähän asti se on sulattanut kaikkien sydämet, hajottanut puolet Simban leluista, lähestulkoot tuplannut koossa ja jahdannut häntäänsä lukemattomia kertoja. Istu-komento on hallussa, tassun ojentamista ei vielä oikeen tajua. Hyppii aina ja jatkuvasti ku pieni vieteripupu. Paitsi tietenkin "hyppää"-komennon aikana. Portaat menee molempiin suuntiin kevyesti loikkien, eikä pelkoa ylipäätään ole. Sohvalta ja sängyltä uskaltaa jo hypätä alas (jalo taito, jonka oppi kolme päivää sitten), eikä mikään oikeastaan pitele enää. Vielä selkeästi syö ku pientä oravaa se, ettei loikka riitä hyppäämään sängylle tai sohvalle, minne Simba usein tulee ikään kuin lällätelläkseen. Turpaan tulee Simbalta vähintään kerran päivässä, yleensä täysin ansaitusti, ja valittamisen taito on nähtävästi tullut äidinmaidossa, niin hienosti osaa itkeä ja uikuttaa. Kolme rapsutusta myöhemmin menee taas puremaan Simban häntää tai varastamaan sen luuta. Nukkuu maailman söpöiten, usein selällään kaikki ketarat kohti taivasta. Petiin muistaa mennä yöksi, päivällä löytyy päikkäreiltä mistä milloinkin. Viime aikoina suosikki on ollut pieni lelukori, johon mahtuu vain jos on todella pienellä kerällä.

Uteliaisuuden sekaisella kauhulla odotan seuraavaa kuukautta.

Pieni. Söpö. Utelias. Ihana. Hullu. Rakas. Hölmö.

Jedi.

Kommentit

Miisa (Ei varmistettu)

Voi suloisuudet <3. Ihanasti teidän pojilla just noi vastakkaiset korvat pystyssä ;). Onko teillä muuten ajatuksena liimata/teipata Jedin korvia vai annatteko niiden asettua miten haluavat? Meillä on yksi sheltti liian raskailla , yksi ihanteellisilla ja yksi pystyillä korvilla. Pystyjä teippailtiin ja liimailtiin, mutta korvat ei halunneet asettua muualle kuin pystyyn. Siinäpä sitten ovat :D!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, tosin Jedin korva elää vähän omaa elämää, katotaan miten se oikein asettuu :D Jos kaikki muu on okei ja on mahdollisuuksia näyttelyiden kautta siihen, että kasvattaja haluaa siitä jalostuskoiran, sitten katsotaan mitä tehdään korvalle. Muuten saa olla niinku on :D

D-Day
D-Day

Uskomattoman hellyyttäviä kuvia!! <3 <3 Oot saanut ikuistettua aivan ihania hetkiä!! Näitä kun katselee, ei voi kuin hymyillä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Ab (Ei varmistettu)

Hahahahahaha :D Miten se edes saa tommosia ilmeitä kameraan??
Aivan loisto-otus, ihana pieni!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no äläpä :D

Jenny (Ei varmistettu)

Hei!

Olen tässä pyöritellyt mielessäni koiran hankkimista ja kauan. Kotonani on aina ollu saksanpaimenkoiria, mutta itse ehkä ottaisin seurallisemman (ei sillä etteivätkö sakemannitkin voisi luonteesta riippuen olla seurallisia :D) ja pienemmän koiran.

Oon näin Jedin kasvua tässä seuratessa menettänyt sydämmeni.. Ihan siis kysyisin, että kuinka haukku herkkiä teidän pojat on? Niin paljon kuullut haukku herkkyydestä ja kerrostalossa asuessa se saattaisi olla ongelma..

Anna (Ei varmistettu)

Onhan toi haukkuherkkä rotu :/ Simba ei hauku juuri yhtään, Jedillä taas tuntuu olevan taipumus komentaa haukkumalla, mutta muuten ei räksytä. Pitää vaan olla vauvasta asti hirveen tarkka, että haukkuminen ei ole hyväksyttävää ja koirakin sen ymmärtää :)

JessiH (Ei varmistettu)

Nää kuvat sulattaa sydämen, niiiiin suloisia! :) Meille tuli jouluaaton aattona hyvin Jedin kaltainen pikkurääpäle ja nyt kun pojalla on ikää n. 7 kk on vauhti vain lisääntynyt entisestään.. :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, apua :D

Emmi (Ei varmistettu) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

VOi että, nämä kaverukset on kyllä niin hurmaavia :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on :) <3

meow (Ei varmistettu)

Ihanaa lukea aina näitä Jedin kuulumisia! Niin se vaan kasvaa kovaa vauhtia :) Kuulostaa olevan oikein tommonen super energiapakkaus :D Kuvissakin kunnon meno päällä :D

Tulipa muuten mieleen tässä, kun tuli juuri lennot ja hotelli varattua, että oon just ensi viikolla menossa neljäksi päiväksi Lontooseen vanhempien kanssa. Löysin sun jonkun kolme vuotta vanhan Lontoo-postauksen liittyen nähtävyyksiin ja shoppailuvinkkeihin, mutta siitäkin on jo vähän aikaa, niin tulisiko sulla juuri nyt mieleen jotain vinkkejä? Eniten mua juuri kiinnostaisi nähdä ja kokea elämyksiä, syödä hyvin ja tokihan se shoppailukin siellä kiinnostaa ;) Tää on mulle todella spesiaalia, koska en ole koskaan käynyt Lontoossa enkä ole muutenkaan matkustanut (Viroa pidemmälle) ulkomaille viiteen vuoteen!
Kiitos tuhannesti jo etukäteen jos jaksat vinkkailla :)

Anna (Ei varmistettu)

Moikka ja kiitos :) Ja siis mä suosittelen sitä, että hengaat vaikka Covent Gardenin alueella ja Shoreditchissa, ne on tosi kivoja sellaisia paikkoja, missä voi syödä, shoppailla ja viihtyä :)

meow (Ei varmistettu)

Voin uskoa, että saat paljon kyselyjä Lontoo-vinkeistä, niin vähän ujostutti kysyä. No mutta mäpä käyn tuolla. Kiitos paljon vastauksestasi! <3 :)

Anna (Ei varmistettu)

EI kuule mitään, aina saa kysyä :)

Nina (Ei varmistettu)

sulan<3

Anna (Ei varmistettu)

:)

Kommentoi