BHI Hero

Mungolife

En tiedä oletteko jo kuulleet tästä kampanjasta, mutta olen oikein otettu saadessani kertoa teille tästä :) Jo kahdeksan vuoden ajan Tommy Hilfiger on suunnitellut Limited Edition -laukun, jonka tarkoituksena on ollut kasvattaa tietoutta rintasyövästä ja samalla kerätä varoja ja vaikuttaa positiivisesti rintasyövän kanssa kamppailevien ja siitä selvinneiden naisten elämään.

Minulla oli kunnia saada osallistua tämän vuoden BHI-projektiin :) Tänä vuonna kampanjaa tähdittää Naomi Watts, ja kampanjan ideana on ollut esitellä oman laukkunsa arkinen sisältö, eli ne jutut, jotka kulkee laukussa mukana päivästä toiseen. Jokainen kampanjaan osallistunut bloggaaja on myös luovuttanut yhden tuotteistaan eteenpäin yhdelle rintasyöpäsäätiön asiakkaalle.

Tässä on Naomi Wattsin versio:

(Mua vähän nauratti, että mun meikkipussissa kulkee toi sama Lucas Pawpaw ja Laura Mercierin voide.. Oon siis melkeen Naomi!)

Ja tässä minun:

Mulla kulkee pitkinä päivinä aina mukana mun pikkuinen läppäri ja kaksi puhelinta; suomi ja britti. Lompakko, kolikkopussi, aurinkolasit, purkkaa, avaimet, penaali, kuulokkeet ja suojapussi niille. Niillä mennään joka päivä. Passikin kulkee melkein aina mukana tällä elämäntyylillä :D Mä oon itse asiassa aika laukkunatsi. Mun laukussa ei pyöri pohjalla huulirasvat ja hakaneulat, vaan kaikki on omilla paikoillaan. Huulirasva asuu kolikkopussissa, jonne tungen usein avaimetkin pois naarmuttamasta laukkujen sisäpintoja. Vaihtelen laukkua päivittäin, siksi se on helppo pitää aina puhtaana. Eikä löydy sitten litistyneitä purkkia laukun pohjalta. Itse asiassa, mulla on melkein rutiinia se, että tulen kotiin ja tyhjennän laukun heti. Tapojeni vanki, I guess.

No, joka tapauksessa. Sain kampanjan tiimoilta tuon laukun itselleni, ja pohdinkin hirveästi, mitä lahjoittaisin eteenpäin. Passista ja kännyköistä sekä läppäristä en oikein pysty luopumaan ja puoliksi käytetystä huulikiillostani kukaan ei hyödy. Mitä minulla on kuitenkin liikaa? No laukkuja, siksipä lahjoitan eteenpäin juurikin tuon laukun :)

Laukku itsessään on musta aivan ihana, varsinkin farkkuasuihin sopiva kaunotar. Se on pehmoista nahkaa, ja kulkee käden lisäksi olalla pitkän hihnan turvin. Jos joku kiinnostuu itse laukusta, ja samalla tärkeässä asiassa auttamisessa, niin siihen pystyy jokainen. Laukkuja on toki rajallinen määrä, mutta niitä saa 299 eurolla, josta 100 euroa lähtee lyhentämättömänä BHI:lle, eli Breast Health Internationalille. Toivottavasti tämä on hyvä lahjaidea jonkun mielestä tai laukkutarpeessa pyörivälle hyvä laukkuhankinta lähitulevaisuudelle. 

Aivan mieletöntä, että sain tämän kunnian olla projektissa mukana ja iso kumarrus BHI:lle ja mahtavalle työlle, jota he tekevät meidän naisten eduksi!

Psst!! Asukuvia laukun kanssa tulossa pian! :) 

Kommentit

never (Ei varmistettu)

aivan ihana postaus!:-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Eeva (Ei varmistettu)

Hei mun on pakko kysyä tuosta sun toisesta puhelimesta! Onko tuo Samsung Galaxy S5? Mini vai normi? Ja ootko ollu enemmän tyytyväinen tuohon ku iPhoneen? :) aattelin ostaa itelle puhelimen joululahjaks, ja arvon nyt tässä ton Samsungin ja iPhonen välillä!

Anna (Ei varmistettu)

Se on Samsung Alpha :) Tykkään ihan hirveesti siitä! Mä teen puhelimesta pian postauksen, mutta oon ehdottomasti ollut tyytyväisempi! Mulla meni iPhone vaihtoon tohon, kun vaan yksinkertaisesti loppu hermot sen akun kestävyyteen :) Kamera tuossa on hintsusti huonompi, mutta muuten mun mielestä kaikin puolin parempi :)

Nina (Ei varmistettu)

Ompa ihana kampanja! Oma mummini on tällä hetkellä sairaalahoidossa juuri rintasyövän takia joten aihe on erittäin lähellä sydäntä :/

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, hirveesti tsemppiä ja jaksamista mummillesi ja koko perheelle :<3

Naomi (Ei varmistettu)

Ajattelin että olet saanut Iso-Britannian kansalaisuuden, mutta huomasinkin että kyse oli Naomin laukusta :) Hienoa tuoda tärkeä asia esille, muodinkin kautta :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, ei sentään, kyllä nää jo olemassa olevat pari riittää mulle tähän hätään :D

Katja (Ei varmistettu)

On ihana laukku..kelpais kyllä! Sulla on ihana laukun sisältöki ;)
Mukavaa päivää!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Tuleva terkkari (Ei varmistettu)

En ollut aiemmin kuullut kampanjasta ja se herättikin hymyn huulille, kun lempimerkki ja hyväntekeväisyys on laitettu samaan pakettiin. Moni nainen kohtaa rintasyövän elämänsä aikana ja me toiset voimme olla tukemassa heitä valinnoillamme. Harvalla olisi halua tai varaa lahjoittaa lyhentämättömänä 100 euroa tärkeään työhön, mutta upean laukun myötä päätös tuntuu jopa kannustavalta sijoittaa juuri tähän laukkuun. Eikä tuo laukkukaan näyttäisi pahalta tulevan sairaanhoitaja-terveydenhoitajan ololla. Kiitos Anna että olet tukemassa tärkeää työtä omalla esimerkilläsi ja lahjoitat ei-tarvittavan tavaran eteenpäin sitä haluaville. Tänne se olis ainakin tervetullut.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja tää oli musta niin tärkeä aihe, varsinkin kun lähipiirissä on pari naista selvinnyt voittajina taistelustaan. Siksi oli todella hienoa olla mukana ja päästä edes pienesti vaikuttamaan :) Kiitoksia ja toivottavasti oma moinen löytyy sinullekin :)

ansku (Ei varmistettu)

Yllättävän kiva laukku, yleensä en tuon mallisista niin välitä mutta tuossa on kyllä jotain suloista. :) Ehkä se on tuo korisethärpäke. Hapsut on pop!

Oikeastaan tulin kyselemään, että tiedätkö oletteko järkkäämässä Nellyn kanssa jotain korvaavaa alennuskoodia tms. tuon sekaannuksen johdosta? Ostoskori pullottaa, mutten viitsi vielä klikkailla itseäni kassalle, jos jotain keksisittekin yllättäen... Ne leoparditossut on vaan pakko saada!

Anna (Ei varmistettu)

Ollaan ollaan ollaan!! Anteeksi ihan kamalasti, mulla meni sillon ihan lukihäiriöksi Nellyn kirje. Mutta, uusi tulee heti maanantaina :)

lillamy (Ei varmistettu)

Hieno kampanja on kyllä, ARVOSTAN!

Silmään iski heti tuo punainen pieni tuubi, Lucas Papaw. Tajusin, että se on ihan älyttömän tutun näköinen.. Ja kappas, menin katsomaan omasta kaapista niin mullahan on samanlainen, en vaan ole koskaan käyttänyt :o Sain kaverilta Ausseista tuliaisiksi, ja se jotenkin vain jäi!! Kauheeta :D Mutta on siis ilmeisesti hyvää tavaraa, miten sä käytät sitä, käsivoiteenako?

Anna (Ei varmistettu)

Paras mahdollinen huulirasva!! Sitä vaan kuule huulille, parempaa ku 8-hour cream mun mielestä :)

Krisu (Ei varmistettu)

Jännä miten tätä laukkua ei oo nähty yhdessäkään asukuvassa, mutta se on täynnä sun tavaroita ja nyt joutaa "hyväntekeväisyyteen"?
Mikset vaan sanonut ettei laukku miellytä silmääsi, miksi feikata tuollainen "nämä on laukussani"-kuva. Todella noloa. Vaikka varmaan tähänkin keksit tekosyyn tai jätät julkaisematta tämän kommentin, eikö? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on tuon kampanjan idea. Esitellä, mitä kantaa laukussaan :) Ja ei kai siitä asukuvia ole ollut kun a) vasta sain sen ja b) annan sen eteenpäin, niin en kai rupeaisi kuluttamaan tätä laukkua, jos annan sen toiselle henkilölle. Aika kämänen lahja olis.
En tarvitse tekosyytä jättää kommenttia julkaisematta. Se on nolossa agressiossaan erinomainen esimerkki siitä, mitä bloggaajat saavat sietää päivittäin; hyväntekeväisyyspostauksissakin :D

emiliaa (Ei varmistettu)

Kiva kamppis kyllä!
Ja sulonen toi laukku:)

Anna (Ei varmistettu)

Se on söpö, eikö?

Johanna K (Ei varmistettu)

Onpa ihana aate laukun takana. Kuulen ensimmäistä kertaa tästä kampanjasta ja on pakko nostaa sille hattua. Viittä vaille valmiina sairaanhoitajana ja syöpää lähipiirissä nähneenä tiedän
minkälainen mullistus se on sairastuneelle ja hänen läheisilleen. Ps. on muuten ihanan söpö laukku, kompakti koko ja ihana väri.

Anna (Ei varmistettu)

Mikään sairaus ei tietenkään ole helppo, mutta jotenkin tollaset naisten sairaudet saa multa aina vielä enemmän myötätuntoa. Vain toinen nainen voi ymmärtää, miten kamalaa olisi menettää rintansa, ellei henkensäkin :( Ja kamalaa on se, kuinka usean elämän tuo tauti vie helvettiin ja takas :/

Jennii (Ei varmistettu)

Kerrankin hyvä kamppis! Ja ihana ele! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi