Bicester Village

Mungolife

WELCOME TO BICESTER VILLAGE. Ensimmäisen lopputentin jälkeen annoin itselleni vapaapäivän, jonka aikana suuntasin Bicester Villageen tutkimaan outletin tarjontaa. Yksi juttu oli metsästyslistalla, mutta ennen kaikkea mua kiinnosti tutustua kyseiseen paikkaan ennen kuin muutin pois Englannista.

Bicester Village on noin tunnin matkan päässä Lontoosta, ja sieltä löytyy outlet-liikkeet vähän jokaiselta huippubrändiltä, ml. Pradalta, Celineltä ja Diorilta. Bicester Villageen pääsy on vähän hankalaa. Marylebonelta menee juna Bicester Northiin, josta pääsee sitten outletkylän shuttle bussilla suoraan oville. Junalippujen hinnat vaihtelee, ja kun itse katsoin lähtöä seuraavaksi päiväksi, oli se suuntaansa 27 puntaa. Aika kova hinta. Valitsin siis kyydikseni Bicester Villagen Shopping Expressin, joka tarjosi menopaluun suoraan bussilla 28 punnalla. Bussi poimii kyytiin viideltä eri alueelta, itse hyppäsin kyytiin Victoriassa. Ongelma bussin kanssa on siinä, että useimmiten se lähtee 9 aamulla ja lähtee takaisin 17. Bicester on kyllä valtava, mutta itse en olisi mitenkään saanut siellä kulumaan kahdeksaa tuntia. Toki kesäisenä päivänä kaverin kanssa siellä voi varmaan istuskella syömässä ja viinillä, mutta tähän aikaan vuodesta tuo oli aivan liikaa. Olimme perillä joskus 10.30 jälkeen ja olin valmis shoppailuistani jo 12.30. Totesin, että kokonainen päivä on mulle arvokkaampi kuin junalipun hinta ja suuntasin kotiin junalla :D

Liikkeitähän tuolla oli vähän joka lähtöön, ja tarjontakin outletiksi mitä mainioin! Hinnat oli todella huokeat, lähes aina 50 % alella. Ihastuin mm. Miu Mun uudistuneeseen boy bagiin ihanassa lampaannahassa ja tummansinisessä värissä. Aurinkolasikaupassa kokeilin maailman kauneimpia aurinkolaseja Guccilta, harmi vaan, että alessakin niiden hinta oli 570 puntaa. Palautin ne kiltisti hyllyyn.

Mun ongelma outleteissa on usein se, että jos en ole ostanut jotain täysihintaisena kaupassa, tuskin kaipaan sitä tuotetta oikeasti. Pelkän halvan hinnan takia ostaminen outletista ei sovi jotenkin mun shoppailuun, ja siksi tyydyin lähinnä napsimaan kuvia ja ihastelemaan kauniita merkkituotteita.

Onko paikka vierailun arvoinen? Jos tykkää outleteista, niin definitely! Kyllä tuo on outleteista varmasti laadukkain, jossa olen koskaan ollut :) Bicesterissä ei myydä pelkästään viimeisen kymmenen vuoden ylijäämää, vaan ihan kaikkea Fendin 2 Joursista Miu Miun bow bageihin. Valtava Burberryn liike löytyy, trenssejä tulvillaan. Kyllä suosittelen siis kaikille todellisille shopping ninjoille. Matka sinne ei tule millään lailla kovin halvaksi, mutta on se musta silti vierailun arvoinen paikka!

Jos jaksaa pyöriä tuolla reilu kuusi tuntia, suosittelen tuota Shopping Expressiä. Bussi oli uusi ja mukava, ja huomattavasti kivempi kokemus kuin tuo Chilternin paikallisjuna. Suosittelen varaamaan matkan joka tapauksessa etukäteen, niin pääsee mahdollisesti junalla edullisemmin tai tietää varmasti mahtuvansa Shopping Expressin kyytiin haluamanaan päivänä!

Mulle löytyi mukaan yksi ostos, joka oli juuri se, mitä menin hakemaankin :) Esittelen sen mahdollisimman pian!

Kommentit

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Vaikuttaa ainakin täydelliseltä shoppailu lomakohteelta :-)

Anna (Ei varmistettu)

No onhan se aika kiva vierailukohde :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

En malta odottaa, että mitä Furlalta ostit! :) Iteltä löytyy Furlan Candy bag pinkkinä, oli tarkoitus viime syksynä ostaa se Tukholman reissulta, mutta ei ollutkaan enää Candya valikoimissa niin mies osti tuon työmatkaltaan tuliaisiksi. <3 Haluan vielä ehdottomasti keltaisen tai liukuvärjätyn Candyn itelleni, ovat näppäriä käytössä ja tukevia laukkuja. :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole ainakaan Candy Bag, sen verran voin paljastaa :)

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Bicester Village on kyllä kiva. :) Olen kerran siellä käynyt ja kun maksukortit alkoivat huutaa hoosiannaa niin suunnattiin juurikin viinille. Keväisessä säätilassa se oli oikein kiva kokemus, ehkei talvisessa sateessa... silloin tuo 8 tuntia voi tuntua tosi pitkältä eli sikäli tuo bussi ei oikein toimi jos ei ole oikeasti paljon ostoksia tehtävänä.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, onneksi olin itse todella kiltisti siis :D

Lotta (Ei varmistettu)

Mulle taas noi outletit on ihan loistava shoppailupaikka koska vaikka kuinka olisin vamis maksamaan sen täyden hinnan ei opiskelijabudjetti (kuullostaapa muuten tyhmältä tänne blogiin kirjoitettuna kun säkin per definition elät opiskelijabudjetilla, vaan vähän erilaisella sellaisella :D Hassu maailma!) aina anna myöden, jolloin outleteista saa ostettua sellaisia tuotteita mihin ei muuten ole varaa :)

Mutta kiitos vinkistä, oon joskus LA:ssa käyny outletissa ja tykkäsin kovasti, oonki tässä yrittäny kartoittaa näitä vähän lähempänä olevia Euroopan outletteja eli tällaisia on aina kiva lukea :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo Bicester Village taidettiin äänestää Euroopan parhaaksi vähän aikaa sitten, mutta en ole ihan varma :) Vierailun arvoinen ainakin, varsinkin jos tykkää outleteista :)

Anna (Ei varmistettu)

Täytyypä tutustua :)

Mikko – Private Blend

Jos on aikaa Lontoon matkalla, niin tuo on ihan hyvä pitää mielessä. Oli ihan kiva. Outleteissa on aina vähän se, että on onnesta kiinni, onko siellä mitään itselle. Nykin Woodbury on tuttu ja Firenzen The Mall on mahtava. Sieltä olen tehnyt tosi hyviä löytöjä.

Anna (Ei varmistettu)

Woodbury oli mustakin tosi kiva :) Ja käy ehdottomasti, voi olla, että mulla on materialistiset tarpeet vaan tosi hyvin tyydytetty atm :D

Satu V (Ei varmistettu)

Heippa! Tää ei liity aiheeseen mitenkään, mutta onko sulla inside-tietoa, että mitä QHairissa tapahtuu? :) Ovatko Johanna ja Mira perustaneet oman kampaamon vai ymmärsinkö oikein? Huippu juttu! Oon käyny Miralla jo pidemmän aikaa ja QHairiin eksyin aikanaan sun suosituksesta. Kiitos siitä, olen ollut todella tyytyväinen <3

Anna (Ei varmistettu)

Ovat joo perustaneet :) Kirjoitan siitä varmasti blogin puolelle, jahka on asiaa taas Johannan tuoliin :)

Mari (Ei varmistettu)

Moikka!

Toi paikka vaikuttaa ihan unelmalta kun samasta paikasta löytyy noin monta merkkiliikkeen outlettia! Ootan innolla et mitä oot sieltä Furlasta ostanu :) Ja ihan tällee btw pakkaatko sun kuvia ennen blogiin laittamista? Ja jos pakkaat ni mihin kokoon? :) Kiitos vastauksista ja iloista kevään alkua!

Anna (Ei varmistettu)

Pakkaan joo, kasaan ne oikeankokoiseksi Photarissa ennen lisäämistä :)

TimeWillTell

Jos on kolmisin liikenteessä, niin saa kolme junalippua kahden hinnalla. Se on mukava ale. :)

Anna (Ei varmistettu)

Aaa, hyvä tietää :)

Eerika (Ei varmistettu)

Heei! Onko tuolla myös Guessia, Bebeä, urheiluliikkeitä? Hurahdin Jenkeissä outletteihin, mutta Lontoo nyt olisi pikkasen lähempänä :D

Anna (Ei varmistettu)

En muista että olisi, nettisivuilta löytyy kaikki liikkeet :)

Kommentoi