Bicester Village

raita (11 of 12)

WELCOME TO BICESTER VILLAGE. Ensimmäisen lopputentin jälkeen annoin itselleni vapaapäivän, jonka aikana suuntasin Bicester Villageen tutkimaan outletin tarjontaa. Yksi juttu oli metsästyslistalla, mutta ennen kaikkea mua kiinnosti tutustua kyseiseen paikkaan ennen kuin muutin pois Englannista.

Bicester Village on noin tunnin matkan päässä Lontoosta, ja sieltä löytyy outlet-liikkeet vähän jokaiselta huippubrändiltä, ml. Pradalta, Celineltä ja Diorilta. Bicester Villageen pääsy on vähän hankalaa. Marylebonelta menee juna Bicester Northiin, josta pääsee sitten outletkylän shuttle bussilla suoraan oville. Junalippujen hinnat vaihtelee, ja kun itse katsoin lähtöä seuraavaksi päiväksi, oli se suuntaansa 27 puntaa. Aika kova hinta. Valitsin siis kyydikseni Bicester Villagen Shopping Expressin, joka tarjosi menopaluun suoraan bussilla 28 punnalla. Bussi poimii kyytiin viideltä eri alueelta, itse hyppäsin kyytiin Victoriassa. Ongelma bussin kanssa on siinä, että useimmiten se lähtee 9 aamulla ja lähtee takaisin 17. Bicester on kyllä valtava, mutta itse en olisi mitenkään saanut siellä kulumaan kahdeksaa tuntia. Toki kesäisenä päivänä kaverin kanssa siellä voi varmaan istuskella syömässä ja viinillä, mutta tähän aikaan vuodesta tuo oli aivan liikaa. Olimme perillä joskus 10.30 jälkeen ja olin valmis shoppailuistani jo 12.30. Totesin, että kokonainen päivä on mulle arvokkaampi kuin junalipun hinta ja suuntasin kotiin junalla 😀

raita (2 of 12) raita (3 of 12) raita (4 of 12) raita (5 of 12) raita (6 of 12) Liikkeitähän tuolla oli vähän joka lähtöön, ja tarjontakin outletiksi mitä mainioin! Hinnat oli todella huokeat, lähes aina 50 % alella. Ihastuin mm. Miu Mun uudistuneeseen boy bagiin ihanassa lampaannahassa ja tummansinisessä värissä. Aurinkolasikaupassa kokeilin maailman kauneimpia aurinkolaseja Guccilta, harmi vaan, että alessakin niiden hinta oli 570 puntaa. Palautin ne kiltisti hyllyyn.

Mun ongelma outleteissa on usein se, että jos en ole ostanut jotain täysihintaisena kaupassa, tuskin kaipaan sitä tuotetta oikeasti. Pelkän halvan hinnan takia ostaminen outletista ei sovi jotenkin mun shoppailuun, ja siksi tyydyin lähinnä napsimaan kuvia ja ihastelemaan kauniita merkkituotteita.

raita (10 of 12)

raita (7 of 12) raita (8 of 12) raita (9 of 12)

raita (1 of 12)Onko paikka vierailun arvoinen? Jos tykkää outleteista, niin definitely! Kyllä tuo on outleteista varmasti laadukkain, jossa olen koskaan ollut 🙂 Bicesterissä ei myydä pelkästään viimeisen kymmenen vuoden ylijäämää, vaan ihan kaikkea Fendin 2 Joursista Miu Miun bow bageihin. Valtava Burberryn liike löytyy, trenssejä tulvillaan. Kyllä suosittelen siis kaikille todellisille shopping ninjoille. Matka sinne ei tule millään lailla kovin halvaksi, mutta on se musta silti vierailun arvoinen paikka!

Jos jaksaa pyöriä tuolla reilu kuusi tuntia, suosittelen tuota Shopping Expressiä. Bussi oli uusi ja mukava, ja huomattavasti kivempi kokemus kuin tuo Chilternin paikallisjuna. Suosittelen varaamaan matkan joka tapauksessa etukäteen, niin pääsee mahdollisesti junalla edullisemmin tai tietää varmasti mahtuvansa Shopping Expressin kyytiin haluamanaan päivänä!

raita (12 of 12)

Mulle löytyi mukaan yksi ostos, joka oli juuri se, mitä menin hakemaankin 🙂 Esittelen sen mahdollisimman pian!

Kommentit (20)
  1. Vaikuttaa ainakin täydelliseltä shoppailu lomakohteelta 🙂

    1. No onhan se aika kiva vierailukohde 🙂

  2. En malta odottaa, että mitä Furlalta ostit! 🙂 Iteltä löytyy Furlan Candy bag pinkkinä, oli tarkoitus viime syksynä ostaa se Tukholman reissulta, mutta ei ollutkaan enää Candya valikoimissa niin mies osti tuon työmatkaltaan tuliaisiksi. <3 Haluan vielä ehdottomasti keltaisen tai liukuvärjätyn Candyn itelleni, ovat näppäriä käytössä ja tukevia laukkuja. 🙂

    1. Ei ole ainakaan Candy Bag, sen verran voin paljastaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *