Big Event

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä ShopBopin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua* 

Hello ja terveisiä Singaporesta!! Päivä on ollut vähän pettymyksentäyteinen, kun lopputenttien arvosanat kilahti tietoon, mutta no, en paljoa jääyt alkuperäisestä tavoitteesta. Surua korvasi se, että ShopBopilla alkoi tänään kauan odottamani Big Event, jossa alennusta lähti aika kovalla kädellä tuotteesta kuin tuotteesta. Mulla oli erään yhteistyön tuloksena vielä ShopBopin lahjakortti tallessa, ja kohteen sille olin keksinyt... Ja nyt on kuulkaa eräs kaunotar matkalla Australiaan, eikä hintaakaan jäänyt omasta pussista niin valtavasti maksettavaksi. Kyllä, sieltä se on tulossa, Boyn kaveriksi pikkuruinen vaalea Pashli Mini vaalean beigessä värissä. Tähän väliin haluaisin tunkea postaukseen sydänsilmäisen emojin, sillä näytän siltä.

Tein ostopäätöksen jo pari viikkoa sitten, mutta maltoin odottaa Big Eventiä, kun tiesin, että moinen tähän aikaan vuodesta on odotettavissa. Törmäsin ihanaan Herttaan eräässä tapahtumassa juuri enne lähtöämme, ja hänellä sattui olemaan oma Pashlinsa mukana siellä. Ziisus, hypistelin sitä ku lapsi jättitikkaria karkkikaupassa ja nyt odotan sitä vielä innokkaammin saapuvaksi :D Tenttipettymys... Mikä niin?

ShopBopissa on tosiaan alkanut tämä Big Event, jonka aikana kaikista yli 250 USD:n ostoksista saa 15 % pois, kaikista yli 500 USD:n ostoksista 20 % ja yli 1000 USD:n ostoksista lähtee jo 25 % :)

Tässä vielä muutama muu suosikkini ShopBopin valikoimasta:

Sophie Hulmen laukku / Upea uikkari / Ihanat Tory Burchin korvakorut / Keltainen kaunis mekko / Boyfriend-bleiseri / Revityt kesäfarkut. 

Aika kesäiseltä näyttää mun wish list, eikö? :D Oon selkeesti kesätunnelmissa :)

No, anyway, jos jollain on käyttöä tälle tiedolle, niin hyvä. Mulle se ainakin säästi reilu 100 euroa :) Koodi on siis BIGEVENT15! Alennus päättyy Suomen aikaa 11.00 aamulla sunnuntaina 8.3. 

Kommentit

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Samoissa kesäfiiliksissä täälläkin! :-D

Anna (Ei varmistettu)

:D

Mixed

Mulla on tuo Pashli, tosin iso malli ja blush-värisenä (vaaleanpunertava nude mustilla metalleilla) ja on se kyllä ihana! Muotoakin saa kivasti muokattua vetoketjuja avaamalla/sulkemalla, mulla ne on yleensä auki kun tykkään rennommasta ilmeestä :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oon tykänny mallista jo pidempään, mutta enemmän nimenomaan tuona pikkuisena jonka saa avaruusaluksen malliseksi avaamalla vetskarit :D

Nouuu. Tuo jakku ja nuo farkut.. Sä syökset ihmiset vararikkoon näillä vinkeillä. :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaha, anteeksi :D

Anna (Ei varmistettu)

Ei kai tost tuu tulleja tai jtn veroja maksettavaks?

Anna (Ei varmistettu)

Tulee joo tullit maksettavaksi :)

Ninni (Ei varmistettu)

Hei oot kertonut sen verran täällä sun koulusta et aiotko tehdä vielä jonkun loppuyhteenvedon esim tenteistä ja noin muuten? Kiinnostaisi :) ehkä olet tosin sellaisen jo tehnyt, pitää selailla. Uteliaana kiinnostaa myös lopputulokset, vaikka toki ymmärrän jos et niitä halua levitellä!

Anna (Ei varmistettu)

Katsotaan, en usko, että teen mitään yhteenvetoa tai sen tarkemmin ala kertomaan noita :/ Mutta tosiaan, katsotaan :)

Bella (Ei varmistettu)

Hei,
Olen itse ostamssa Pashlia ja tuo väri on ihanin väri jonka olen laukusta nähnyt! Mikä värin nimi on :)?

Anna (Ei varmistettu)

Se on Feather :)

Kommentoi