Birthday

Mungolife

Hellurei ja hyvää synttäriä mulle! Viime vuosien perinne on tuntunut olevan synttärikuvien nappaaminen Tuomiokirkolla (joista muuten viimevuotisessa oli ihana tukanväri :D), mutta nämä synttärit meni hyvin eri tavalla. Vanhempamme tulivat eilen käymään Kuopiossa, kun eivät ole vielä asuntoa nähneet ja vietimmekin synttäriviikonloppua hyvin pitkälti perheen kesken. Eilen söimme tukevasti ja suuntasimme koettelemaan hohtokeilauksen ratoja naiset vs. miehet -tiimeillä ja tänään ollaan nautittu ihanasta kesäpäivästä piiiitkällä aamupalalla patiolla. Äitini paistoi varmaan sata lettua, ja söimmekin niitä ähkyyn asti tuoreiden marjojen ja muiden herkkujen kanssa. Synttärit on ollut täynnä ihanaa hengailua kotona verkkareissa, kolmen koiran paijaamista, creme bruleeita, kakkuja, lettuja ja grilliherkkuja.

Vaikka rakastan synttäreiden järjestämistä, upeita mekkoja ja kivoja synttäriteemoja, niin tämä vuosi meni sangen rauhallisissa merkeissä. Tosin juhlat pidämmekin vasta parin viikon päästä, että samaan syssyyn saataisiin sitten tuparitkin heitettyä kavereille. Mungolife ei siis ole Kuopioon muuton myötä muuttunut ihan pelkästään verkkareissa lööbailuksi, vaan kyllä täällä ihan olisi tarkoitus juhlatamineet heittää niskaan ihan kunnolla tämänkin vuoden kunniaksi.

28 pärähti mittariin ja 30 häämöttelee jo ihan nurkan takana. Tästä juuri käyntiin lähteneestä vuodesta tulee aikamoisen jännittävä, ja odotan oikeastaan innolla sitä, mitä elämällä on vielä tarjolla. Hieman iski tänään sellainen "apua, mä olen kakskymmentäkahdeksanvuotias", mutta toisaalta anoppi hyvin rauhoitti heti sanomalla, että no eikö kaikki ookkin menny just niinku oot halunnut. On. Tyytyväinenhän tässä saa olla. Makaan rakkaimman ihmisen kainalossa ihan omassa kodissamme vietettyäni juuri viikonlopun molempien terveiden ja onnellisten perheiden kanssa. Benkku nukkuu ja kerää energiaa jaloissa, masu on täynnä herkkuruokia ja seuraavana aiomme ostaa vuoden näillä näkymin viimeisen ulkomaan matkamme ja sitten tehdään lempiruokiani illalliseksi. Puhelin soi ja onnitteluja tulee joka suunnasta. Eipä tässä ihminen voisi enempää toivoakaan! :)

Olen ihan tietoisesti pitänyt taukoa blogista ja Instagramista tämän viikonlopun, koska olen halunnut vain nauttia vapaa-ajasta, perheiden seurasta ja rauhallisesta olemisesta. Palataan siis taas huomenna ruotuun! Syyskuun lopussa mun arkikiireet muuten helpottavat aika lailla, ja sitten on blogillekin paljon enemmän aikaa. Kerron tässä lähiaikoina, mitä kaikkea tässä taustalla on ollut, ja mitä tuleman pitää!

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja nauttikaahan auringosta!♥

Kommentit

Jessih (Ei varmistettu)

Ihanaa synttäriä ja paljon onnea Anna! :)

primrose (Ei varmistettu)

Paljon onnea Anna! :) Ihanaa ja onnellista uutta ikävuotta!

Oikein paljon onnea!

Joskus on vaan parasta viettää synttäreitä rennosti ollen (hahaa, mun suurin piirtein kaikki synttärit ja 30 on ovella ensi keväänä :D). Tosin voisi miettiä, jos järjestäisi jotain vähän isompaa pyöreiden kunniaksi :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Paljon onnea Anna! Sun synttäriviikonloppu kuulostaa aivan ihanalta :)

meow (Ei varmistettu)

Onnea ihastuttavalle Annalle! :) <3

Tanya (Ei varmistettu)

Paljon onnea! Sinulla taitaa olla Alexa Dagmarin kanssa sama synttäripäivä. Ja samanhenkiset kuvat instassa tänään. :) Hauska sattuma :)

Hmclehto (Ei varmistettu)

Happy Birthday beautiful

***

Onnea ihana:)

Karolina (Ei varmistettu)

Happy Birthday!!
I love your blog
xoxoxo from Poland

Heidi (Ei varmistettu)

Paljon onnea!<3

Anniina (Ei varmistettu)

Paljon onnea! :)

Outi (Ei varmistettu)

Oi, miten osuvasti tokaistu: "eikö ookkin kaikki mennyt niin kuin olet halunnut". Vaikka ei ehkä aivan olisikaan (kumma kyllä harvoin elämä on ihan satua), niin silti aina löytyy niitäkin puolia elämästä, joista voi olla hyvin kiitollinen <3 Paljon onnea!

Ex5 (Ei varmistettu)

Paljon onnea Anna!

Kommentoi