Birthday celebrations

Mungolife

Holla täältä flunssapesästä!

Näin juoksevan nenän ja kurkkukaktuksen keskeltä on kiva palata pari viikkoa taaksepäin ja muistella mun ja Alexan taannoisia synttärijuhlia, jotka oli kyllä niin kivat pippalot, ettei sanat riitä :)

Keksitiiin Alexan kanssa joskus alkukesästä, että meillä on sama synttäripäivä, ja jonkin verran samoja kavereita, joten miksei järkätä sitten yhdessä bileet? Ihanaa, kun mun lähimmistä Suomessa asuvista ystävistä oli paikalla kaikki muut paitsi Meri, joka huiteli reissussa, ja myös siskot ja äitikin oli sopivasti paikalla, kun oli oma tila varattu. Oman tilan plussaa oli myös se, että saatiin järjestää bileet oman makumme mukaan ja koristella tilan teemaan sopivasti :) Teemaksi valikoitui siis överi Hollywood Glamour, ja ihanaa oli huomata miten juhlavieraat todella noudatti sitä!

Päädyimme tilan suhteen Lääketieteenkandidaattiseuran omistamaan Euphoria -tilaan, joka on Helsingin Suvilahdessa / Sörnäisissä. Tilaa on juuri uudistettu rempalla, ja vierailemistamme tiloista se sopi parhaiten suunnielmaamme :) Valintaa ei todellakaan haitannut se, että paikassa on lämmitetty täyskatettu terassi, josta oli aika mahtavat näkymät Helsingin ylle. Ei ihme, että siellä tuntui viihtyvän n. 70 % vieraista koko ajan :D Ehkä ne pakeni mun tanssimista sinne.  Koristelimme tilan aamulla talkoohengellä mun perheen ja Alexan kanssa, joten illalla oli helppo sitten ainoastaan juhlia ja nauttia vieraiden seurasta :)

Hello from this little flu nest of mine! Even though I'm under two blankets trying to kill this flu, I decided to look back at our birthday party ten days ago. Me and Alexa have the same birthday, and so we came up with the idea of hosting our own party in this amazing space in Helsinki, with a big terrace and possibility to decorate it as we pleased! We decided on the theme Hollywood Glamour, and white and gold in the decorations :) All we needed was some good food and drinks, and we were set to party!

Mun upea perheeni teki illasta vieläkin erityisemmän, kun olivat paikalla :) Harvemmin sitä saa juhlia omien siskojen ja äitin kanssa tuolla tavalla. Vanhemmalla pikkusiskollani oleva sininen mekko on muuten sama kuin mulla oli päällä Viivin häissä!

I was so happy to have all the women in my family there to celebrate with me :) My older little sister is wearing the same dres I wore for my best friends wedding by the way!

Ruokapuolesta vastasi aivan mahtava Blåbär Catering, joka toi paikalle todella herkullisia cocktail -paloja :)

We had this amazing catering service..

Praliinit ja macaroonsit haimme vuorostaan Chjokosta.

... and some pralines and macaroons.

Cupcakes-taitelijat MorMorilta lähettivät vuorostaan kymmentä eri makua cupcakeseja...

The amazing cupcakes...

... jotka kyllä tuntuivat vieraille maistuvan! :)

.. that seemed to be very popular! :) 

Juomapuolella tarjolla oli skumppaa ja siideriä, ja pakko kyllä kehua tuota Cono Surin skumppaa, joka uppoo ainakin mulle todella mieluisasti, vaikkei edes kovin makeaa ole :)

For drinks we had some ciders and this great sparkling wine, that's one of my definite favourites in sparklings called Cono Sur.

Jos ei muusta, niin haluaisin palata kymmenen päivää taaksepäin syödäkseni vähän lisää noita cocktail-paloja. Jotenkin omissa bileissä on koko ajan niin paljon asiaa kaikille, etten hirveesti ehtinyt syömään. Surullista.

If for no other reason, I would just love to go back ten days and enjoy some more of these cocktail bites. As a host of the party, I didn't have too much time to stuff my face with these, and they were just sooooo good :)

Äitini toi synttärisankareille tuollaiset ihanat kukkakimput :) Toiveena oli joku iso, näyttävä valkoinen, mahdollisesti pisaranmallinen tai jotain sinne päin. Kyllä äiti tyttärensä maun tuntee :)

My mother brought some flowers for the birthday girls, and mum definitely knows her daughters taste really well :)

Vadelmamousse-kakkumme oli Kakkukeisareilta, ja oli kyllä aivan uskomattoman herkullinen! Mä en yleensä oo kakkuihmisiä, mutta tuollainen moussekakku oli todella maukas, mutta samalla sopivan kevyt.

Yummy raspberry mousse cakes was very popular indeed :)

Huhh. Tekisikö hieman mieli noita herkkuja taas?! Tässä mä istun ja juon Finrexiniä ja katon näitä kuvia, ja kyllä mielelläni vaihtaisin takaisin tuohon 31.8 :D No, se nyt näin pikaisesti tarjoiluista. Teen omat postaukset vielä tilanvuokrauksesta Helsingissä, juhlatarjoiluista ja cateringista sekä koristeluista ja yleisesti mitä mun mielestä tulee huomioida tuollaisissa monen kymmenen hengen juhlien järjestämisessä :)

Here I am sitting and just dreaming of all that yummy food, ehile drinking my flu medication. Not. Fair.

Sitten olikin juhlan aika!! (olen yrittänyt karsia pois kuvat mun "yksityisistä" ystävistäni, joten tuttuja nassuja tässä postauksessa varmasti :)

Party time!!

Ihanat Nina ja Vilma.

Linda, Marianna ja Mrs. V.

It's time to dance!!

Lontoo-vahvistukset! Marika ja mun tuleva kämppikseni Annika siinä keskellä :)

Paljetit ja kiilto oli päivän sana!

Kuten Teemu jo hyvin Facebookissa totesi: "heimoneuvosto kokoontuu"

Kuvista päästellen mä en esimerkiksi muuta tehnyt kuin olin tanssilattialla.. :D

Cheeeeeers everybody!

Kiitos kaikille vieraille ja tietenkin Alexalle ihanista juhlista!

Erityiskiitos Karoliina Rasille ja siskolleni kuvista!

Ja kiitoksia Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle, Olville, Cono Surille, Euphorialle, Blabär Cateringille, MorMor Cupcakesille, Chjokolle ja Kakkukeisarille yhteistyöstä! 

Thank you all the amazing guests, and special thanks to our photographers Karoliina Rasi and my lovely younger sister :) Also big thanks to all of our sponsors for the party :) 

More photos of the party and some ideas of organising a big party coming soon :)

Kommentit

Ninna (Ei varmistettu)

Ihanaa pitää bileitä, kun yhteistyökumppanit hoitaa laskut! :)

Sit meillä oli siellä puvut, kukat, tilat, skumppaa, kakkuu, leivoksii, olutta, sidukkaa....

Anna (Ei varmistettu)

No eipä kyllä yhteistyökumppanit hoida laskuja :) Puvut oli kyllä toki saatu lahjaksi. Kukat on mun äidin tuomat esimerkiksi :) Ja yhteistyökumppanuus ei käsittääkseni tarkoita ilmaisuutta tai laskujen hoitamista :)

Ninna (Ei varmistettu)

No ehkä joo ei hoida laskua, mutta miksi sä yrität kieltää, etteikö juomat ja ruuat tulisi ilmaiseksi, kenties tilavuokrakin? Onko se jotenkin hävettävää? Jos mutsit nyt yhden puskan hankkii, se siitä.

Muut bloggarit kyllä ilmoittaa, että esim. Kakkukeisarilta tuli nää awwww ihanat kakut! Ja kertoo muuten myös, että klikkaamalla tätä kollaasia kartutat mun tiliä esim. Nellyltä 10%. :)

Anna (Ei varmistettu)

Koska me ei saatu mitään ilmaiseksi :)

Sari (Ei varmistettu)

No mitä se yhteistyö tässä sitten tarkoittaa? Yleensä hyödykkeiden normaalsta, vastikkeettomasta ostamisesta ei käytetä termiä "yhteistyö". Mua ei yhtään haittaa vaikka kaikki olisi roudattu teille paikalle ilmaiseksi - good for you - mutta tämä yhteistyon määrittely periaatteessa kyllä kiinnostaisi.

Anna (Ei varmistettu)

Jaaa, olen ehkä hieman tyhmä, mutta mun tietääkseni yhteistyö tarkoittaa myös sellaista sopimusta, jossa molemmat osapuolet hyöytyvät YHTEISTYÖSTÄÄN jotenkin, esimerkiksi tietyllä erityisellä mahdollisuudella, alennuksella tai erityisehdoilla. Yksityiskohtia sopimuksistamme en ala täällä erittelemään, ne kun eivät lukijoille kuulu millään lailla :)

Paula (Ei varmistettu)

Hassua miten yhden sanan jo voi mieltää niin monella eri tavalla... Mun mielestä "yhteistyö" voi tarkottaa ihan pelkästään sitä, että mä menen Prisman kassalle; teen siinä yhteistyötä kassahenkilön kanssa kun hän velottaa multa mun ostokset... Itse mielsin tän sun yhteistyö-jutun tässä yhteysessä niin, että ehkä sait -x% tuotteiden normihinnasta pois... Ja paljonko se x on, ei kuulu mun mielestä muille...

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä :) Ihanaa, että toiset ymmärtää näitä vähän enemmän niin kuin ne on tarkoitettuki :D

laurie (Ei varmistettu)

Oh my god, kuolen kateudesta kun mulle in real life tuntematon bloggari on ehkä saanut -x % alennusta jostain leivonnaisista synttäribileisiinsä... en tiedä miten kestän tän asian kanssa. Mut ihan tosissaan, kivan näköset bileet, ja myöhäset synttärionnittelut :) Laita ens vuonna teemaksi vaikka jätesäkit niin joku varmaan repee liitoksistaan, "siis onko k-kauppa sponssannu teille jätesäkit?!?" :D

Anna (Ei varmistettu)

HHahahaahahha, hyvä idea :D

Sofia (Ei varmistettu)

Voi moro mitkä geenit sisaruksilla! Kyllä on niin kauniita naisia että huh, kaunis on kyllä äitinnekin :)

Anna (Ei varmistettu)

Aww, kiitoksia kovasti :) Mamma ja siskot on varmasti ainakin iloinen kommentista!

emilia (Ei varmistettu)

Teidän perheen kaikki naiset on niiin kauniita!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Riikka (Ei varmistettu)

Euforia ei ole muuten lääkiksen tila, vaan lääkisopiskelijoiden ainejärjeistön eli Lääketieteenkandidaattiseuran! Olisi muuten ollut hienoa jos olisit merkinnyt jo tähän, mitkä kaikki firmat sponssas teitä :) Itse juhlat näyttävät olleen kivat ja mekkosi oli tilaisuuteen just ihana, onnea vielä näin jälkikäteen!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti korjauksesta :) Ja tuolla alhaallahan se luki :)

Riikka (Ei varmistettu)

Aaaa niin olikin, anteeks tyhmä huomautus, en tiedä miten ne meni multa ohi! Hienoa kun olit laittanut :)

Anna (Ei varmistettu)

Tietenkin :) Ja eipä mitään :)

maria (Ei varmistettu)

oli varmaan kyllä kivaa! ja jumantsuika toi sun siskos tukka, pikkusen on mittaa!<3

Anna (Ei varmistettu)

Oli kyllä :) Ja joo, noilla on molemmilla reuhkalla aika hyvin pituutta :D

mansu (Ei varmistettu)

Joko ootte Jarskin kanssa paljastaneet seurustelunne? :) Ootte kyllä tosi söpö pari!<3

Anna (Ei varmistettu)

Eipä ole mitään paljastettavaa, kun ei todellakaan seurustella :) Olemme Jarskin kanssa ystäviä, sekin on ihan mahdollista kahden aikuisen ihmisen välillä, vaikka olisivatkin eri sukupuolta ;)

mansu (Ei varmistettu)

Kiitos selvennyksestä, hyvä että oot noin läheisen ystävän löytänyt.. ;) Ja suloisilta ystävyksiltä anyway näytätte!

Anna (Ei varmistettu)

En ymmärrä tuota vihjailua :) Tanssin monenkin ystäväni kanssa, että tuskin se nyt mikään merkki mistään on :)

ellis (Ei varmistettu)

bileet ja tarjoilut näyttää mahtavalle ja ihanaa että kaverit on noin hyvin pukeutunut teeman mukaan! :)

mutta mun on kyllä pakko myös kommentoida tuota jarski-asiaa, ensin kuva jossa tanssit jonkun kanssa läheisesti, mutta kasvot ei näy ja heti perään länttäät kuvan jarskista ettei kellekään varmasti jäänyt epäselväksi, että tanssikuvassa oli jarski. En epäile, että teillä olisi mitään juttua, mutta mun mielestä sä vähän niinku kerjäät noita kyselyjä/huhuja/uteluita, tollasilla kuvilla, enkä ymmärrä, että miksi?

Olet varmasti vuosien mittaan huomannut, miten lukijat tarttuu kaikkeen ja ei varmaan noiden kuvien jälkeen ollut ylläri, että tää jarski-asia nousee jälleen pinnalle. Mutta miksi sä sitten kuitenkin vähän annat ymmärtää ja vihjaat, kerta mitään jutta ei ole? Onko susta kiva vastailla jarski-uteluihin? vai koitatko saada natalle jotenkin paskan fiiliksen tms.?
postaus ei olis ollut yhtään köyhempi tai huonompi, vaikka olisitkin sensuroinut vähän noita kuvia, niin ettei turhia epäilyksiä olisi herännyt.

Anna (Ei varmistettu)

No en ole mitenkään kuvien järjestystä miettinyt, sitä paitsi Jarski on kuvissa jo aiemmin :) Enkä todellakaan kerjää mitään, tällaiset ajatukset on ihan vaan lukijoiden päässä. Mä nään Jarskin mun ystävänä, enkä mitenkään näe meidän kuvissa mitään hämärää :D
Mä en anna ymmärtää, enkä vihjaa. Mä olen laittanut kuvan, missä olen tanssinut erinäisten ystävien ja kavereiden kanssa, Jarski vain yksi heistä. Ei ole mitenkään kivaa vastata uteluihin, lähinnä hilpeyttä tämä aiheuttaa, miten ihmiset voivat vääntää omassa päässään asiat miten haluaa. Natan mielipiteellä asiaan ei ole mulle minkäänlaista painoarvoa :D Mun ystävä on Jarski, Nata on mun tuttu.
En koe tarpeelliseksi alkaa sensuroimaan ja muokkaamaan kuvia tai laittamaan niitä pois, jos joillekin lukijoille on pakkomielle säveltää mun ja kenen tahansa miehen välillä jotain suhdetta. Ystävät voivat keskenään tanssia, mutta se kertoo ehkä jonkun verran lukijoiden iästä, jos ei näe sitä, että vastakkaista sukupuolta voivat olla ystäviä keskenään :)

Katja (Ei varmistettu)

Toi sumea kuva missä tanssitte lähekkäin ilmapallojen takana "piilossa" on kyllä vähän vihjaava :) Varsinkin kun sulla harvoin on noin epätarkkoja kuvia.

Anna (Ei varmistettu)

No en kyllä itse nää sitä mitenkään vihjaavana :) Kaksi ystävää tanssii ja nauraa keskenään :) Kuva on mun mielestä nimenomaan kiva, kun se on tuollainen tilannekuva, eikä poseerattu :(

katja (Ei varmistettu)

Oon tosiaan elliksen kanssa samaa mieltä täysin. En vaan nää mitään syytä sille miksi muuten laittaisit noin "huonon" kuvan kun ei siinä teidän naurua tai oikeastaan mitään näy. Tuli vaan itelläkin heti mieleen että provosoit lukijoita, sulla kun on ollut tapana vastata yhtään "negatiivisiin" kommentteihin niin kärkkäästi että näytät nauttivan "draamasta" jollain tapaa.. Ja mun kommentoinnin tarkotus ei ollut aiheuttaa draamaa :-D Kaikkee hyvää ja toivottavasti oot jo parantunut!

Anna (Ei varmistettu)

No en selkeästi kommenteista päätellen ole ainoa, joka näkee kuvassa jotain kivaa :)

Elena (Ei varmistettu)

Olet aina tehnyt selväksi, että teet blogin suhteen mitä huvittaa ja siihenhän sinulla on oikeus. Kuitenkin ihan objektiivisesti jos katsoo tän postauksen kuvia, niin yhdessäkään toisessa kuvassa et ole niin läheisessä kontaktissa kenenkään miespuolisen kanssa kuin jarskin kanssa siinä ilmapallojen takana, muissa kuvissa tanssitaan porukalla jotain nopeen oloista bilemusaa ja tuossa kuvassa on jotenkin romanttisen oloinen tunnelma. Ei siis voine pitää täysin tuulesta temmattuna, että joku näkisi tässä jotakin. Ei sillä että asialla kenellekään edes pitäisi olla mitään väliä kenen kanssa sulla on juttua tai ei ole. Ärsyttää vaan kun väität että koko idea on täysin hullu, vaikka mielestäni kuvasta välittyy erityisesti muihin bailukuviin yhdistettynä tietty romantiikka. Kuvasta välittyy jotakin vihjailevaa. Eikä siinä sen kummempaa. En väitä ettei asia olisi kuten kerrot, mutta kunhan vain totean, että ihan loogista, jos joku kysyy kuvan julkaisun jälkeen onko ilmassa jotakin. Varsinkin kun bloggareilla on tapana kertoa uusista suhteista ja muista sellaisista asioista ensin vihjailemalla kuvin ja sitten jossain vaiheessa myöhemmin vasta sanoin.

Anna (Ei varmistettu)

No nähtävästi usea muu itseni lisäksi on osannut katsoa kuvia oikeasti objektiivisesti ilman valmiita ennakkoluuloja, eikä ole nähnyt tuossa kuvassa mitään romanttista :D Itse asiassa jos kuvia alkaa suurennuslasilla romantiikka etsien tutkia tarkemmin on tuo yksi kuva, jossa olen sumuisessa taustassa ystävän kanssa juttelemassa, näyttää se paljon romanttisemmalta :D Kai bileissä soi muutakin kuin bailabaila-musaa ja kai sitä saa tanssia kaverin kanssa? Mun mielestä on täysin hullua repiä siitä mitään päätelmiä, saati jankata asiasta sen jälkeen kun asiaan on suora vastaus saatu :D

M (Ei varmistettu)

Jos näistä kommenteista/sun vastauksista vois tykätä, niin tästä vastauksesta tykkäisin. :) Monelle tuntuu olevan vaikiaa ymmärtävän, että vastakkaista sukupuolta olevat voi myös olla ystäviä. :) Ihanilta näyttää noi teidän juhlat kyllä!

Anna (Ei varmistettu)

Niinhän se tuntuu olevan :) Ja kiitoksia :)

mansu (Ei varmistettu)

Niinpä niin, mistähän nää kuvitelmat minä ja varmasti muutama muu päähänsä on saanut.. :D Mulla on itsellänikin tosi hyviä miespuolisia ystäviä, ymmärrän kyllä oikein hyvin, että mies ja nainen voi olla vain ystäviä. En vain ymmärrä sitä, miksi laitat blogiisi, todella suosittuun blogiisi, kuvia joissa olet noin läheisissä tunnelmissa ystäväsi kanssa, jos et halua, että sinulle esitetään aiheesta kysymyksiä? Erityisesti, kun epäilyjä on ollut aiemmin liikkeellä. Eikä edes riittänyt vain yksi epäselvä silmiin tuijottelu-kuva. :D Toki voit laittaa blogiisi juuri sellaisia kuvia kuin tahdot ja jos olette vain ystäviä niin good for you, mutta ymmärräthän, että vihjailusi saa uteliasuuden monilla heräämään.. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on tapana katsoa ystäviäni silmiin kun puhutaan :) Ja tuolla on paljon läheisempiä kuvia toisen miehen kanssa ja muiden ystävieni kanssa. Miksi tämä siis on se, joka aiheuttaa teille kuvitelmia. Moni asia on katsojan silmissä, myös suhde-epäilyt. Voisin julkaista kuvan, jossa istun hajareisin jonkun sylissä, eikä se aiheuttaisi mitään kuvitelmia kellekään. Sitten kun julkaisen kuvan, jossa on mun mielestä kiva tunnelma, niin heti alkaa rullaamaan. Koska jostain muualta on luettu juoruja aiemmin, niihin on uskottu jollakin tasolla ja sitten niitä itse ruokitaan, repimällä mistä tahansa siihen aihetta :D Välillä kannattaisi vaan lukea suoraan, mitä sanotaan, eikä antaa mielikuvituksensa laukata :)

Sohvii (Ei varmistettu)

Sun siskot on kyllä tosi kaunottaria molemmat! Ja ihanat hiukset! Kerro terkkui ja sano etteivät ikinä leikkaa lyhyemmäksi!

Anna (Ei varmistettu)

Ne on kyllä <3 Ja kerron :D

Camilla (Ei varmistettu) http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

Ihan mielettömän kaunis tuo mekkosi! :) Ja tosi kivannäköisen tilan olitte löytäny! Voinko tiedustella, mitä tilavuokra mahdollisesti maksoi tuolla? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Hinnastoa löytyy täältä: http://www.saunatilat.fi/pkseutu/euphoria/

Elli (Ei varmistettu)

Juhlat näyttää ihanilta, mekkosi on upea ja mulla on kukkakausi joten kiinnitin heti kimppuihin huomiota :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

linda (Ei varmistettu)

ei tota sun nuorempaa siskoa kiinnostaisi vaihtaa hiuksia mun kanssa? aivan upea tukka!!

Anna (Ei varmistettu)

Ei kuulemma kumpikaan vaiha ees mun kanssa. Ärsyttävät pirpanat <3

misku (Ei varmistettu)

Eikäää, ihania tyttöjä kaikki kolme siskosta!Upeita ilmestyksiä (= Jarskikin on tyylikäs tossa puvussaan! Näiden kuvien jälkeen sulle tulee varmaan sata kommenttia aiheesta "seurustelu Jarskin kanssa." C'moon people... :D Mutta mekkos on ihana ja tila näyttää kivalta ja vieraat oikein tyylikkäiltä. Onnea vielä !

Kiva, että kerrot vielä tarkemmin noista järjestelyistä ja muista, tulee tarpeeseen kun yritän pohdiskella mitä miehen kolmekymppisiin hommaisi... :D

Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista, tunnelmallista alkanutta syksyä ja tsemppiä uuteen kouluvuoteen! (:

Anna (Ei varmistettu)

Voi huoh :D Joo, jos Jarski nyt sattuu olemaan ainoa mun miespuolisista kavereista, joka bloggaa, niin ei liene ylläri, että on myös ainoa, joka kuvissa näkyy.. :D Joillekin se vaan tuntuu olevan vaikeaa ymmärtää :D

Kiitoksia kovasti kommentistasi :)

Hanna P (Ei varmistettu)

Oi että, sun juhlat näyttää upeilta!!!! Ja ihanasti on vieraat noudattaneet tuota pukukoodia jee! Musta on kans jotenkin ihanaa, kun oot kutsunut perhettä ja kavereita samoihin kekkereihin. Itsekin tykkään tuosta, mutta tuntuu että kamalan harvat sitä tekee... Täytyy kyllä itekin pitää tollaset isommat juhlat jonkun sopivan iän kohalla :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuollaisten isojen juhlien järjestäminen on kyllä kivaa! :)

Versatile space

Todella hauskan näköinen ja kuuloinen ilta! :) Oli täynnä myöskin upeita ilmestyksiä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Pages

Kommentoi