Black Powder

Mungolife

Hellurei ihana lukijat! Täällä ollaan juuri painimassa parin pommin kanssa, kun Juti on meillä hoidossa Benin kaverina. Benskuhan kävi tosiaan eilen trimmaajalla, kuten Instakuvissa ehkä näkyikin, ja tyyppi näyttää ihan hassulta :D Se näyttää ihan pieneltä dingo-pennulta, kun trimmaaja otti ihan reippaasti lyhyemmäksi tyypin turkin, ja mä en pysty olla nauramatta sille. Vähän turhan lyhyeksi ehkä meni, mutta toisaalta ulkona on niin märät kelit koko ajan nyt, että Benkkua sai pestä vähän joka toinen hetki. Se on ehkä taas vapuks normaalin näkönen, toivottavasti :D Tosin ihanaa oli kun sateesta tultiin sisälle, eikä sen pyyhkiminen ja harjaaminen ollu ihan niin vaivalloinen homma. Märkä turkki takkuuntuu ja koska Benjin mielestä harjaaminen on maailman siisteintä (in my dreams), niin tää on ehkä ihan hyvä ratkaisu nyt :)

Jätetään pojat kohta kotiin ja suunnataan taas yhteen asuntonäyttöön, jonka jälkeen torstai-illan kunniaksi olisi luvassa Noin Viikon Uutiset ja lohirullia uunissa. Not a bad Thursday. Nyt kuitenkin ajattelin hetkeksi hypätä vähän keväisempään asuun, nimittäin Tokiossa sai luvan kanssa hiihtää avokkaissa paljain säärin, ja tässä olisi toinen näyte siitä :)

Nämä hieman epäonnistuneet asukuvat on otettu jo melko hämärässä nopeasti ennen kuin tuli ihan täysin pimeetä, mutta toivottavasti asun idea käy näistä sentään ilmi :) Olen ihastellut skinny scarf -trendiä tässä hetken ja eräällä Helsingin reissulla moinen löytyi minullekin Helsingin Zarasta.

Jaahas, postauksen teko loppui edelliseen lauseeseen, kun tuli jotakin hässäkkää ja sitten olikin näyttö edessä. Siis tämähän ei liity postaukseen mitenkään, mutta haluaisin tiedustella, että mikä hitto tässä kaupungissa on, kun täällä on JOKAIKISESSÄ kodissa, jonka olen nähnyt, kuviotapettia?! Siis mä en vaan tajua :D Sinänsä ei mitään vikaa, kuviotapetti voi parhaimmillaan olla tosi kaunis lisä, mutta hyvin harvoin. Kaikki kuviotapetit, jotka olen tässä kaupungissa nähnyt on vaan yksinkertaisesti joko melko rumia tai huonosti laitettuja. Mut ei edes se. Se niiden esteettisyys on puhtaasti mielipideasia. Mutta miksi kaikilla pitää olla joka huoneessa kontrastiseinä? Ja sit mun toinen suosikki, puolipaneelit? Siis miksi niitä on täällä 2000-luvulla rakennetuissa taloissa, kun ne oli loistossaan ehkä 2 sekuntia 70-luvulla? En jummarra. Ja ei, en ole mikään sistusmaailman guru, enkä ees kuvittele tietäväni mistään mitään. Tää on musta vaan niin jyrkkä kontrasti asuntoilmoituksille Helsingissä, tai siis kyllähän sielläkin välillä kuvioitua seinää näkee, mutta todella paljon harvemmin. En ole tainnut katsoa Kuopiossa vielä yhtäkään näyttöä tai ilmoitusta, niin, ettei siellä ole jossain huoneessa kuviotapettia.

Asunnonhankkimisen kannalta koko tapettikeskustelu on sikäli turha, että pintojen uusiminen on murheista pienin ja halvin. Ellei me nyt johonkin ihan uuteen päädytä, niin pinnat mennee vaihtoon joka tapauksessa. Tykätään enemmän struktuurimaalista kuin tapetista ja mulla on ihan vastareaktio kaikkeen kuviointiin. Huomenna olisi yksi näyttö ja lauantaina vielä yksi. Yksi ihan potentiaalinen mahdollisuus tässä on löytynyt, mutta katsotaan. Muutto lienee meille ajankohtainen heinä/elokuussa, koska halumme kunnioittaa meidän nykyistä vuokrasopimusta. Kesällä myös on mahdollisuus kesälomalla remppailla paremmalla ajalla, niin se on kaikin puolin helpompikin ratkaisu. Ihan tosi outoa, että me ollaan asuttu täällä jo 8 kk. Oon edelleen usein ihan hukassa ilmansuuntien kanssa, enkä juuri ikinä selviydy minnekään eksymättä, mutta kyllä tää Kuopio on alkanut ihan kotoisalta tuntumaan. Nyt kun vielä löytyisi koti, jossa malttaisi olla vähän pidempään, niin voisi jo alkaa suunnitella kivaa, itsensä näköistä sisustusta ja katsoa kestääkö parisuhde remontin aiheuttamat kehityskeskustelut :D


ASOS trenssi
J.W. Anderson hame
Valentino kengät
Valentino laukku
Primark paita
Zara huivi
Celine aurinkolasit
Siinäpä siis tämä asu tällä kertaa. Noille koiville vois pari auringonsädettä tehdä ihmeitä. No ei siinä, kyllä se kesä vielä tulee :) Nyt niitä lohirullia ja NVUutisia :)

Mitäs te tykkäätte asusta?

Kommentit

sanni (Ei varmistettu)

Apua! Ihan täykky toi sun hame! <3 Oon ettiny varmaan sata vuotta tollasta,siis kuinka vaikeeta voi keskimäärin olla täydellisen kellohameen löytäminen? Ihana asu muutenkin!

Sanni :)

Sadde (Ei varmistettu)

Meillä samat jutut menossa. Siis oman asunnon etsiminen kuopiosta :) samaa mieltä noista kontrastiseinistä ym. Mut onneksi ne on suht helppoja fiksattavia. Meillä on yks aika varma kt asunto kiikarissa, huomenna ehkä tarjouksen tekoon! Jännää!

Anna (Ei varmistettu)

Uuuh, jännää, tsemppiä asuntojuttuihin!

Satu V (Ei varmistettu)

Japani on kyllä kohteena tosi mielenkiintoinen ja erilainen! Kiva lukea sun kokemuksia! Minua kiinnostaisi, miten koit japanilaisten pukeutumistyylin? Näkyykö katukuvassa erikoisuuksia? Pistikö joku silmään? :)

Hmclehto (Ei varmistettu)

Keväisen partaalla asu me like a lot

Tuuli (Ei varmistettu)

Tsemppiä asunnon metsästykseen! Osaa olla samaan aikaan hienoa ja niin rasittavaa puuhaa :D Täällä pähkäillään vielä viikonlopun yli että tehdäänkö maanantaina tarjous isommasta asunnosta :)

suvi (Ei varmistettu)

Varoitus struktuurimaalista, kun sen on latonut jollekin seinälle ja siihen kyllästyy, niin irrotus ei olekaan helppoa...

Namehisa/Saga (Ei varmistettu) http://ganbattedesuka.blogspot.fi

Siis WAU, tää on ihan ehdoton suosikki sun kaikista asukuvista mitä on ollu, näytät niin hurrrjan kauniilta ja toi asu on ihana, lempiväriyhdistelmiäni :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Anna IV (Ei varmistettu)

Upeat kengät! Ja ihana valinta tuo vaaleanpunainen takki. Haluaisin itsekin jotain vaaleanpunaista, mutta en ole vielä löytänyt muuta kuin kynsilakan.

Nyt lähtee hatusta vedetty selitys kuopiolaisille sisustustrendeille. Siellä pidettiin asuntomessut 2010 ja kaikki kynnelle kykenevät varmasti kävivät ihmettelemässä niitä taloja ja niiden sisustuksia. Olisiko sitten sieltä levinneet nämä sisustusideat? Toinen vaihtoehto on jonkin (tai ehkä enemminkin erään tietyn) sisustussuunnittelijatoimiston suosiminen ja heidän "tyylinsä" kopiointi.

UnelmaMaja

Ihanan ilmava hame! Ja todella söpö takki. Harmikseni mä en pysty kyllä pukemaan mitään vaaleanpunaista päälleni näyttämättä pikkupossulta. Toisin kuin sinulle kyllä sopii mahtavasti!

Asuntoasiasta sen verran, että millaista asuntoa olette etsimässä? Vanhempani ovat nimittäin juuri laittamassa Kuopion kotiaan myyntiin, niin sillä vähän kyselen. Ja no worries, ymmärrän, jos et halua sen enempää tätä asuntoasiaa aukaista täällä :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Mun mielestä ei nää asukuvat oo epäonnistuneita nähnytkään :D Näytät upealta niin kuin aina!

Linda Sugihara (Ei varmistettu)

Upeita värejä ja asukokonaisuuksia. Tokiossa asuvana suosittelisin tulemaan tähän kaupunkiin viikon sijasta vähintään kuukaudeksi koska kaupunki on niin massiivinen ja kulkemiseen menee aina aikaa enemmän kuin esim. Euroopassa tai Amerikassa. Ehtisi nähdä paljon enemmän ja nauttia eri alueiden erilaisista ruokatarjonnoista. Osassa paikallisten suosimissa ruokapaikoissa saa 500-700 jenilla erinomaisen, ison annoksen. Eli Tokiossa / japanissa ylipäätään saa ruokaa myös 5-10e päivä.

Anna (Ei varmistettu)

No valitettavasti ei ole mahdollista ottaa töistä ja elämästä ihan vähintään kuukautta lomaa :( Olisi kyllä upeaa! :)

Kipsu (Ei varmistettu)

Takkisi on aivan ihana!! Asu ilman takkia ei ole niin omaan makuuni - tulee jotenkin koulutyttövibat mieleen:D. Hyvältä vaatteet siis näyttävät, mutta ehkä itse yhdistelisin toisin.

Milä tämä asuntojuttu on? Mulla on mennyt ihan ohi... Oletteko siis ostamassa omaa? Onnea etsintöihin, eiköhän sieltä jostain löydy se täydellinen, ainakin pientä pintaremppaa tekemällä:).

Puolipaneelit (Ei varmistettu)

Hehee, puolipaneelit ovat olleet "muodissa" 1700-luvun lopusta asti ja nimenomaan säätyläisten ja aatelisten asunnoissa. Vaikka olenkin niiden ulkonäöstä samaa mieltä kuin sinä, niin ihan niin uudesta kuin 1970-luvun jutusta ei ole kyse ;)

Anna (Ei varmistettu)

No siis joo, voi hyvin olla, mutta eikös ne viimeksi ollut isoa huutoa sillon 70-luvulla :D Ihan mutu-tuntumalla heitin, ei se nyt oo niin vakavaa :)

Aino (Ei varmistettu)

Kaunis takki! Onko takissa olkatoppaukset? Olen katsellut Asoksen takkeja, mutta haluaisin takin ilman olkatoppauksia. :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole olkatoppauksia :)

Henna (Ei varmistettu) http://Stoori.fi/pakkomielteita

Aivan ihana look! Ja kaiken kruunaa upea Valentinon laukku ja kengät, osaatko vinkata mistä voi ostaa noita kenkiä?

Anna (Ei varmistettu)

Heippa! I-HA-NA takki! Yritin etsiä sitä Asoksen sivulta mutta en löytänyt:( olisiko mahdollista linkata sitä jos se on vielä myynnissä? Ja muuten, hirveesti tsemppiä asuntoasian kanssa, uuden löytäminen on välillä niin raskasta...:)

Anna (Ei varmistettu)

Se näyttäisi olevan loppuunmyyty :(

susannamari4 (Ei varmistettu) http://www.susasroundandabout.blogspot.fi

Aivan upea toi takki! Ja kaunis olet kuten aina :)

Kommentoi