Blockeille?

Mungolife

Heissan vihdoin pitkästä aikaa livenä täältä Helsingistä :) Kroatian matka oli ja meni, ja samaan syssyyn päätin pitää blogitauon, jonka tarpeessa selvästikin olin. Vieläkin on vähän ristiriitaiset fiilikset blogia kohtaan, joskin teidän ihan mielettömän ihanat kommentit kahteen vikaan postaukseen on lämmittäneet valtavasti mieltä. Niitä on vielä 300 julkaisemattakin, mutta tarkoituksenani olisi huomenna ne julkaista ja palata niihin kysymyksiin siellä! Joskin pakko sanoa varoituksen sanana, että meille kannettiin tänään 50 muuttolaatikkoa ja 5 meikäläisen kokoista vaatelaatikkoa, joita olen jo ahkerasti täytellyt, mutta vielä on pahasti homma kesken. Tarkoituksena olisi torstaiksi saada kaikki pakattua, kun olisi valtava hinku päästä perjantaiksi vielä mökille ennen lauantaista muuttoa. Australian vahvistukset Merin ja P:n muodossa on Suomessa, ja olisi kyllä aivan mieletöntä päästä hengailemaan koko tuon ihanan hullun perheen kanssa möksälle. Meriä onneksi näki jo, nimittäin tuossa lauantaina vietettiin perheen ja ystävien kesken mun valmistujaisia :)

Miten tämä liittyy ylläolevaan kuvaan? No oikeestan siten vaan, että viime postauksen jälkeen halusin hieman muistella viime Blockfestia ja tarjota teille aika kivan mahdollisuuden.

*Palkinnon kilpailuun tarjoaa Blockfest, jonka kanssa postaus on tehty yhteistyössä*

Tänä vuonna Blockfest on isompi kuin ikinä ennen ja vajaan kolmen viikon päästä päästään Tampereelle nauttimaan kesän viimeisistä festareista. Meille poikaystävän kanssa tulee varmasti olemaan todella nostalginen ja tärkeä tapahtuma, ja Blockfestin järjestäjät olivatkin niin ihania, että mahdollistivat sen, että joku teistä pääsee myös Blockfesteille!

Joku lukijani saa siis ottaa mukaan oman rakkaansa tai sitten napata käsipuoleen tyttökaverin ja lähteä katsomaan, josko tämän vu0oden Blockfest olisi onnellinen arpa hänelle ;D

Tätä postausta kommentoimalla arvon siis kaksi kappaletta kahden päivän lippuja yhdelle onnekkaalle voittajalle! :) Voitte kommentoida oikeastaan mitä mieleenne tulee. Ketä odotatatte eniten Blockeilla nähtäväksi? Mikä on onnellisin festarimuistonne? Tai voitte kertoa vaikka vitsin :D


Oh yesss, the kaverikuva Teppo Nummisen kanssa :D

No mutta, kommentoikaa! Aikaa on torstaihin asti, ja perjantaina ilmoitan voittajan, jotta liput ehtii saamaan. Blockfest on tosiaan 21.8.-22.8. tänä vuonna, joten jos kalenteri näyttää tyhjää vielä sille ajalle, niin nyt kannattaa osallistua!! :)

Kommentit

Helena (Ei varmistettu)

Ottaisin mukaan ehdottomasti tuon poikaystäväni joka tarttui kainaloon kaksi vuotta sitten blockeilla! :)

Yritin varata lauantaille lippua mutta jäin ilman tässä siis vois olla mun tilaisuutensa! Eniten odotan cheekin paluuta!!

Emma H.

Kotikaupungin festarit innostaa aina, mukana! :-)

Kristina (Ei varmistettu)

Osallistun! Olis ekat festarit ulkopaikkakunnalla! :)

Rosaa (Ei varmistettu)

Oi ois ihan huippua voittaa, veisin mun rakkaimman ystävän mukanani, ois ihan huippu ylläri hänelle <3

Fanny (Ei varmistettu)

Joojoojoo!:D Eniten odotan kyllä Cheekin "paluu" keikkaa. Blockfest on vuosi vuodelta parantanut ja olisi mieletöntä päästä taas mukaaan!:) Isot tsemppi toivotukset sinne muuttoon!

Kaisa (Ei varmistettu)

Siellä juhlittu ennenkin synttärit niin pitäs kai nytkin koska 18? En vain itse kerinnyt ostaa lippuja:(

T&amp;J (Ei varmistettu)

Olisi kiva yllättää mieheni ja viedä hänet blockeille, tämä olisi ensimmäinen kahdenkeskeinen aikamme lapsemme syntymän jälkeen

Mari (Ei varmistettu)

Olis kyllä aika huippua päästä tonne! Rakkaan kanssa tietysti :)

Tiia (Ei varmistettu)

No oon huono kertomaan viestejä, festareilla en oikeestaa oo ikinä ollut paitsi pipefesteillä joskus 10-vuotta sitten mikä oli aika katastrooffi ni hyviä muistoja festareilta ei oo :D blockfesteillä haluaisin ehdottomasti nähä T.I!!! Harmi vaan että liput jäi saamatta kun ne sitten cheekin myötä meni yllättävän nopeesti. :)

Annemari Kumpula (Ei varmistettu)

Blockfestit ovat aina se kirsikka, koko festarikesä-kakun päällä! En malta odottaa. Aah, niin haluaisin kaikki ystävät mukaani.

riikka (Ei varmistettu)

Oii vähä huippuu! Ottaisin kyl ehottomasti parhaan kaverin mukaan, se on koko kesän puhunu Blockfestistä, nii ois ihan mahtavaa viiä se sinne! Ja saatas kesälle arvosensa päätös, ku ei olla vielä mitään räjäyttävää päästy tekemään.

Jenny Ahlqvist (Ei varmistettu)

COOL!! Koko kesän duunii painaneena Blockfestit ois ihan paras lopetus tälle kesälle! :D

Marika (Ei varmistettu)

Täällä yks lippuja sormet ja varpaat ristissä toivoen!

Ellu (Ei varmistettu)

Olette kyllä sellasia söpöliinit etten mie kestä! Kaikkea hyvää teille :)

Suvi (Ei varmistettu)

Paras festarimuisto on viime vuoden Summer upeilta. Cheek oli hetken päästä aloittamassa, koko mukkula aivan täynnä ja joku tyttö hyppäämässä bentsihypyn. Se vähän epäröi siellä ylhäällä ja hetken kuluttua kaikki kääntää selän lavaan päin kattoo ylös, alkaa huutaa ja taputtaa sille tytölle ja se fiilis ku se vihdoin hyppäs sieltä ja sellanen 10 000 ihmistä vaan taputtaa sille ja on ilonen just sen tytön puolesta vaikka kukaan ei edes nähnyt miltä se tyttö näytti:) siinä oli sellasta yhteishenkee että huhhuh ja sama meno jatku Cheekin räjäyttäessä lavan ja sama ois mahtava nähä Blockeilla!:)

Miiru (Ei varmistettu)

Tapasin oman mieheni festareilla muutama vuosi takaperin ja nyt meillä on tollanen 7kk rakkauspakkaus. Ei ollut tarkotus blockeille mennä vaikka mansessa asutaankin, mutta jos voitan niin ehdottomasti kaappaan oman kullan kainaloon matkaan mukaan :)

Riikka (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana! Tämä kylmä ja sateinen kesä on vietetty lähinnä vauvan kanssa kotona joten blockfestit ois aivan unelma, ja tietysti myös Cheek! Se olis pakko päästä näkemään livenä!

Milja (Ei varmistettu)

Pääsin tänä kesänä maistamaan festari tunnelmaa ensimmäistä kertaa Kuopion RockCockissa. Oli kyllä upea lauantai! En pahakseni panisi, jos Blockeille vielä tänä kesänä pääsisi, mutta viimeistään ensi kesänä uudestaan! :)

Maija Räsänen (Ei varmistettu)

Paras festarimuisto ehdottomasti parin kesän takaa Ilosaarirockista. Kaikki parhaat tyttökaverit saatiin kasaan ja vietettiin ihan mahtava viikonloppu<3 Harvinaista herkkua kun kaikilla omat koulut työt sun muut menot.. terkuin blogin pitkäaikainen lukija Kuopiosta; )

MH (Ei varmistettu)

Osallistun kilpailuun! Me emme ole poikaystäväni kanssa tavanneet blockeilla, mutta viime kesänä katseemme kohtasivat sattumalta ja siitä asti se on ollut menoa. paljon vastoinkäymisiä ollaan koettu niin yhdessä kuin yksilöinäkin vuoden aikana, joten olisi ihana päästä lopettamaan tämä kesä yhdessä mitä parhaimmalla tavalla! :)

pirre (Ei varmistettu)

Noo se vitsi voi olla tässä vaikka se etten oo koskaan käyny festareilla :D paitsi et se ei ees oo vitsi -,-

Jenni (Ei varmistettu)

Oih Blockfest! Liput kelpaisi ehdottomasti! Cheekin keikka kiinnostais eniten, Olympiastadion kun oli ihan älyttömän hieno kokemus! :)

Tsemppiä muuttorumbaan ja kivaa kesää sulle :)

Jenni

ellao (Ei varmistettu)

Eniten kyl ootan paperi t:tä ja kasmirii!:)

Ellu (Ei varmistettu)

Olis aivan mahtavaa päästä näkemään Cheekin paluu lavoille, ja samalla nähdä artisti ensimmäistä kertaa livenä! :-) olisipa se myös meikäläisen eka kerta Blockfesteillä

Salla (Ei varmistettu)

Wiz Khalifa ois niiin huikee nähdä! Ja haha ihana toi kuva susta ja Nummisesta:D

Janni (Ei varmistettu)

Vielä ei oo tullu blockfesteillä käytyä, ystävät menossa, mut ite jäin ilman lippuja. Joten ois aikas kiva, jos ne tästä nyt sais vielä :) Ja jos tuon miehen sit nappais sinne mukaan :D

Emppu (Ei varmistettu)

Ainakin täältä löytyis innokas festarieläin! Blockit olis huiput ja kun Himosjuhannuksesta en mitään muista niin olis kiva päästä uusille festareilla joista vois saada vaikka vähä jotai muistojakin :D

Riikka (Ei varmistettu)

Kyseinen viikonloppu on täynnä hyviä esiintyjiä, ja eniten haluaisin nähdä Wiz Khalifan, T.I.:n sekä huikeista suomalaisista erityisesti Gasellit! Toki Cheekin keikkaa täytyisi mielenkiinnosta mennä fiilistelemään myös! :D

Anniina (Ei varmistettu)

Festareilta odotan eniten festaritunnelmaa ja hyvää musiikkia! Ois huippua päästä!:)

Iida (Ei varmistettu)

Mulla alkaa just tuona viikonloppuna loma, jonka jälkeen opiskelijaelämä, joten lippuihin ei ollut varaa laittaa rahaa vaikka kovasti haluaisinkin Blockeille omaa true lovee etsimään!! ;) Arpaonnen ja rakkaan löydön toivossa jään odottamaan arvontaa:)

Annukka (Ei varmistettu)

Tutustuin pari viikkoa sitten tyttöön joka pääsi kanssani samaan yliopistoon, ja tajusimme hetken juteltuamme olevamme melkein täysin samanlaisia. :D Tuntui ihan uskomattomalta kuulla toisen rakastavan samoja asioita kuin mitä itse rakastan ja kokea fiilis "kuin olisimme tunteneet aina". Olisi aivan mahtavaa tavata uusi ystäväni ensimmäistä kertaa livenä molempien lemppariartistin (Cheekin) keikalla, ja samalla juhlistaa tämän paluuta! :)

Annukka (Ei varmistettu)

Miten tää kommentti on vieläkin hyväksyttävänä? :D vai jumettaako tää kännykkä...

Maiju (Ei varmistettu)

Täälä yks halukas Blokeille! Ei ookkaan muille festareille vielä tänä kesänä ehtinyt...

Viivi (Ei varmistettu)

Oo,onpa mukava kisa! Ehdottomasti kisassa mukana,kyseinen vloppu kun näyttää edelleen tyhjää muutoin!

Olis kyllä mahtavaa jos onni suosis tällä kertaa. Ei oo täna kesänä vielä ehtiny yksillekkään festareille..
Eniten houkuttais nähä wiz kalifa ja cheek! :)

Reettamh (Ei varmistettu)

Olisi huikeeta nähä blockit ekaa kertaa ja tottakai cheekin paluu :D!

TanjaP (Ei varmistettu)

Kesän ekat ja vikat festarit olisi samassa paketissa,näppärää. :)

Hemppe (Ei varmistettu)

OIH olis todella upeeta päästä näille festareille vihdoin ja viimein ! Mun kesä on mennyt pelkästään työnteossa mostly niin tää ois upee tilaisuus viettää ees jonkinlainen festarikesä, tai lomaa ylipäänsä ennen koulun alkamista taas. :D haha nyt ei kyllä tuu vitsin vitsiä, oon tylsä hemmo. :DD Mun onnellisin festarimuisto liittyy viime vuoteen, kun tapasin ihan ekaa kertaa mun poikaystävän Weekend Festivaleilla. Sovittiin Tinderissä (jep luit oikein, kaikki alko sieltä believe it or not), että se ettii mut käsiinsä sieltä jumalattomasta ihmismassasta ja perhana niin se teki. Edelleen hämmennys. :D Erittäin romanttinen ilta, kun kumpikin tuhannen päissään ja eka tapaaminen ja jännitti kumpaakin, mut sujui kuitenkin ihan hyvin kun siitä se meiän tapailu lähti ja syventy seurusteluun asti. :DD

laura (Ei varmistettu)

Blockfest olis kyllä tän kesän loppuhuipennus! Toinen lippu menis serkulle, jonka synttärit on blockien aikaan :)

Suvi (Ei varmistettu)

Ehottomasti haluisin nähä Cheekin! Blocfestit muutenki kruunais tän kesän festarirundin täydellisesti :)

Laura H. (Ei varmistettu)

Ei ole vitsiä kerrottavana eikä onnellisinta festarimuistoa, mutta olis huikeeta saada sellainen muisto, josta vois myöhemmin vaikka vitsailla ;)

Min (Ei varmistettu)

Odotab kyl ehdottomasti cheekiä, se on vaan niin ihq<3

Jade (Ei varmistettu)

Oooi ois kyllä mahtavaa päästä juhlii synttäreitä vähän myöhässä tuonne ;)

elina (Ei varmistettu)

Kasmirin keikkaa odotan eniten! :)

Henna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

Ella (Ei varmistettu)

Liput olisi mukava piristys ennen koulun alkua, luultavasti parempi puolisko olisi niistä vielä enemmän innoissaan kun minä itse :D Todellinen Cheek-fani haluaisi nimittäin kovasti päästä lauantain esitystä katsomaan ja olisihan se kiva olla itsekin rinnalla fiilistelemässä :)

Heini (Ei varmistettu)

HELL YES! Lähtisin jos voittaisin :)

Noora (Ei varmistettu)

Ois mahtavaa voittaa liput tonne! :) Haluisin ehdottomasti nähä Cheekin comebackin!
Hyvää kesän jatkoa!

Katri (Ei varmistettu)

Cheekkiä odotan ja toivon, että asumme tuolloin jo uudessa kodissamme Tampereella! :)

Pages

Kommentoi