Blockfest, asu 1

Mungolife

BLOCKFEST, ASU 1. Oon nyt selkeesti ihastunut mustan ja punaisen yhdistelmään ja nämä kaksi väriä löytyy vähän joka toisesta asusta. Blockeilla molemmat asut olivat mustapunaisia, ja uusi lempihuulipunani oli tietenkin olennainen osa asujani :) Puhalsin pitkästä aikaa punaisista Moschinoistani pölyt ja ne pääsivät mukaan Tampereelle. Kuljin perjantain festarihulinat ja sunnuntaisen Manse-päivän tuossa samassa mekossa. Kyseinen mekko on kyllä tämän vuoden paras ale-ostos. Bongasin tuon Turun Zarassa mukavassa alennuksessa, ja siitä on tullut todellinen luottovaate. Huitulainen mekko on ollut kivan viileä kesähelteillä ja erikoinen leikkaus on kaunis ja mukava päällä :)


Blockfesteilla oli taas tänä vuonna mukavaa, ja meille festari oli erityisesti aika nostalginen :) Jotenkin tykkäsin viime vuoden festarimeiningistä enemmän, kun festari oli pienempi ja jotenkin kotoisampi. Tänäkin vuonna festari oli kyllä tosi hyvin järjestetty ja asiakasviihtyvyyttä huomioitu kaikin puolin. Menoa ja melskettä riitti yllätyskosinnoista Cheekin paluuseen ja Tampere on kyllä aivan mieletön festarikaupunki. On ihanaa yhdistää festariviikonloppuun kaikkea kivaa! Käytiin Siipiweikoissa syömässä, Roosterissa istuskelemassa festari-illan jälkeen, Särkänniemessä pyörähtämässä Tornadossa, Patosillan lukkosillalla ja Hatanpään arboretumissa piknikillä ennen toista festaripäivää. Tammerjoen rannalla on paljon viihtyisiä paikkoja, joissa käydä syömässä ja istuskelemassa. Ratinan ranta ja silta luo myös aika maagisen tunnelman festareille, varsinkin kesäillan auringonlaskun aikaan kun taivas on kauniin vaaleanpunainen. Vielä kun matkan varrella oli Pandan tehtaanmyymälä, oli viikonloppu aika erinomainen! :)

Mitäs te tykkäätte asusta? :) Ja mitenkäs lukijat viihtyivät Blockeilla? 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Moi! Tykkään hirmu paljon sun uudesta tukasta, punasta ja tästä vähän aikuisemmasta lookista! Mistä sun puna on ja mikä on sävyn nimi? :) tosi kivan näkönen! Ja vielä toinen kysymys jos jaksat vastata noista linsseistä.. Minkä nimiset noi linssit on ja mikä väri tää on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Lumenen se kynähuulipuna, sävy on Candy Apple :) Ja linsseistä tulee pian postausta :) Kiitoksia! :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Sulle käy todella hyvin tuo punainen huulipuna :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Toi sun mekko on kyllä ihan älyttömän makee! Koskahan meille Tampereellekin saatais Zara, sieltä kun tuntuu aina löytyvän jotain kivaa. Yks pikku-pikkuinen juttu joka näin Manselaisena hippusen särähti tekstissäs korvaan, oli Tammerjoki. Rakas, se on koski. Tammerkoski. Tästä varmaan kyllä moni muukin huomauttaa. :D Mutta hei, tommoset pikkujutut saa helposti anteeks kun pitää näin ihanaa blogia jota jaksaa lukee vuodesta toiseen. Kiitos Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Ehhh, meni Aurajoki ja Tammerkoski sekaisin :D Sitä sattuu :D Ja kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

Hanna (Ei varmistettu)

Pandan myymälä... ihtekin eksyin sinne viikonloppuna pitkästä aikaa ja no, ei ehkä olisi pitänyt :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, täällä on jotenkin hassusti nyt lakuja joka lähtöön :D

Roosa (Ei varmistettu)

Tammerkoski :)

Anna (Ei varmistettu)

Aina ei voi onnistua :D

ellu (Ei varmistettu)

Tammerjoki lol. Se on Tammerkoski.

Anna (Ei varmistettu)

Olen ääliö :D

nora (Ei varmistettu)

Ihana ku oot palannu takasin blogin pariin, ja nykyään tekstissä näkyy myös enemmän vanhat kunnon mungolifevibat

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Jenni R (Ei varmistettu) http://www.kenkafriikki.com

Hei ei liity yhtään aiheeseen, mutta kumpaa kohdetta suosittelisit pidennetylle viikonlopulle Pietaria vai Moskovaa? En kyllä tiiä ootko Pietarissa edes käynyt, mutta Moskovassa muistaakseni ainakin? :D

Laura (Ei varmistettu) http://ettoyl.blogspot.fi

Tosi mageet noi kengät!! Olen itse yrittänyt metsästää tuommoisia jo jonkin aikaa mutta stokkallakin ollut vaan mustana. Ohan mustatkin ihan jees mut nois punasis on vaan sitä jotain :)))

jensofii (Ei varmistettu)

Hei mikä ton sun laukun malli/nimi tms. on? Ja mistäpä oot sen ostanu? Aivan ihana. siis kertakaikkiaan

Kommentoi