Blogikirppis!

Mungolife

Huhhei. Kotikirppis on nyt ohi ja olipas menestys!! Pitää useammin repäistä tällaisia ideoita, oli nimittäin sen verran mainio kokemus.

Kun niin paljon kyselyitä sain kaikista eri jutuista, niin ajattelinpa listata noi loput jääneet jutut teille myytäväksi :) Tällä kertaa en jaksanut laittaa Huuto.netiin, koska se on niin paljon aikaavievämpi. Päätin Jennin ideasta kokeilla miten toimii blogikirppis Facebookissa, ja listasin nämä kaikki Mungolifen Facebookiin :)

Kyseessä ei ole huutokauppa tällä kertaa, vaan tuotteissa on hintapyynnöt valmiina. Ensimmäisenä tuotteeseen ostoilmoituksen laittanut saa osto-oikeuden siihen, joten first come, first served toimii tuossa.

Siellä on mm. tuo mun Burberryn laukku myynnissä, joten jos joku sitä himoitsee, olkaas vauhdikkaita :)

Nämä kaikki tuotteet on nyt Lontoossa, ja laitan kaikki maksetut tuotteet rahdilla Helsinkiin yhtenä laatikkona ensi viikolla, josta postitan ne sitten 5-6.2. kaikille ostajille. Jos tuotteella on kiire, ilmoitathan minulle siitä, niin voin postittaa sen Lontoosta. Silloin tuotteelle tulee 5-10 euroa lisää postikuluja.

Kaikki tuotteet näkyy TÄÄLLÄ :)

Käykääs shoppailemassa! :)

Kommentit

Heini (Ei varmistettu)

Minä en ole facebookissa, joten harmittaa kovasti. Tuota Tiger of Swedenin laukkua olen kuolannut jo kauan, mutta mistään ei sitä saa. Sen olisin minä kyllä tahtonut :) ...että tuota niin.... olisikohan se mitenkään mahdollista?

Anna (Ei varmistettu)

Se valitettavasti meni jo :/ Ja viimeksi valiteltiin sitä, että ei ole Huuto.net -tunnuksia :/ Jossain mun on nuo pidettävä, ja mun some-kanavat on mulle siihen helpoin tapa :)

Tara (Ei varmistettu)

Ei oo kyllä vaiva eikä mikään tehdä Facebookkiin tunnuksia pelkästään näitä nettikirppareita varten. Vie muutaman minuutin, eikä sitä tiliä tarvi käyttää mihinkään muuhun. :)

Anna (Ei varmistettu)

Sekin on totta :)

Anna Eilola (Ei varmistettu) http://getinspiredwithme.blogspot.fi/

Ihania tuotteita sulla myynnissä. :) Mukavaa kevään odotusta kaima!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja samoin sulle :)

Olyah (Ei varmistettu)

Vitsi, tää oli sit se päivä jolloin olis kannattanu herätä aikaisin, meinaa kaikki oli melkeinpä menny joita oon himoinnut :D Boo!

Anna (Ei varmistettu)

Sori kun en varoittanut :/ Tein tuon kerrankin vähän ex tempore :/

tupluuri (Ei varmistettu)

Höh kaikki mitä olisin himoinnut oli kanssa mennyt jo aamulla kun facea selailin :D Olympuksen kamera olis ollut ihan täydellinen löytö, harmi että meni niin nopeasti!

Muutenpas, millainen kiinnitys Mulberryn Alexassa on siinä pääliläpässä? Suljetaanko laukku niillä soljilla vai onko niiden alla magneettinepparit tai jotkut millä sen saa suljettua? :) Pitkään ollut haaveissa toi laukku, ja nyt kiinnostais tietää toi sulkemistsydeemi!

Anna (Ei varmistettu)

No voi hitsi :/ Ja siinä on se vääntölukko siinä keskellä ja ne soljet on magneeteilla, niillä pysyy kiinni :)

Kommentoi