Bojoing!

Mungolife

Hellurei ihanat!!

Mun on pakko laittaa ihan tänne omankin blogin puolelle tää juttu, vaikka kirjottelinkin jo Muotikuution puolelle tästä ja moni varmaan on lukenut sen jo, mutta mä oon nähny tämän postauksessa näkyvän videon n. 20 kertaa, ja yhä hirnun sille kyyneleet silmissä. Joku vois sanoa, että todella huono huumorintaju, mutta nohhh :D

Meidän festarimeininki alkoi tosiaan Kivenlahti Rockista, ja kun aurinko porotti, ilmat oli mainiot ja fiilis senmukainen, niin mähän haastoin Jarskin ottelemaan mun kanssa sumopainia. Mä oon aina halunnu kokeilla tota, ja koskaan en oo saanu aikaseks.

Jarskihan suostu!

Mä en kestä! Toi puku painaa jonku tuhat kiloa, on todella epämukava ja siinä liikkuminen on ihan oma taiteenlajinsa. No ei siinä mitään, mutta kun Jarskilta tuli kasa ohjeita, miten siinä saa hyökätä ja miten ei, niin oli pienen blondin pää pyörällä.

Vastustaja oli ainakin ihan messissä. Mä en kestä miltä Jarskin nilkat näyttää tossa puvussa, ihan holtitonta :D

... ja sitten mentiin!

(mikki on onneksi valitettavasti unohtunut jättää päälle, mutta ei se mitään, kuvitelkaa päänne sisällä sellanen "bojoing, bojoing", tuskin siellä mitään sen parempaa oli muutenkaan, paitsi ehkä pari kirosanaa ku allekirjoittanut yritti nousta naamaltaan :D Mulla alkaa aina plussapallo-mainoksen äänitehosteet soimaan päässä ku katon tätä videota.)

Mä repeen hirveeseen käkätykseen aina tossa alussa, ku meneehän siinä kai kolme sekuntia ku ämmä on turvallaan maassa maistelemassa Lepuskin nurtsia. Kaunista. Voin muuten kertoa, että tossa puvussa ei hevillä nousta, vaikka ois missä kunnossa vatsalihakset. Ja omanihan on kaukana huippukunnosta.

Toi ohjaaja vielä huus mulle mahaplätsiä tossa lopussa. Ei muuten helpoin juttu juosta toi puku päällä minnekään kovin vauhdikkaasti. Mulle tuli kiire, ettei Jarski ehi karata. Unohtu, ettei tossa puvussa myöskään hevillä karkailla minnekään :D

Superhikistä, superrankkaa, ja superhauskaa! Haastoin Jarskin jo revanssiin Kotkan meripäivillä, nimittäin vähän alko kyrsii toi eka turvalleenlento, ku tajusin homman jujun liian myöhään. Eli antaa Jarskin hyökätä ja kattoa ku se lentää naamalleen :D

Paininjälkeisiin tunnelmiin saatiin mikkikin yhteistyökykyiseksi..

Onko joku teistä kokeillut ko. lajia? 

Ja kannattaa seurailla tota meidän meininkiä tuolta Muotikuution puolelta, nimittäin en ihan hirveesti niitä juttuja viitti tänne laittaa ja tehsä tuplana niitä :)

Kommentit

Suski (Ei varmistettu)

Ajattelin ensin, että millekköhän typerälle videolle oikeen naurat siellä, mutta meinasin kuolla nauruun jo alussa! :D ääneen nauroin kun se jätkä ei meinnanut saada sua ylös

jdjd (Ei varmistettu)

Te sopisitte hyvin yhteen. Ainakin ulkonäöllisesti!

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi

Aina oon halunnut, mutta jänistänyt. :D (Jopa vinkkupullon jälkeen)

Anse (Ei varmistettu)

Ai oot tulossa kotkan meripäiville!
Minä päivinä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Me ollaan siellä perjantai ja lauantai näin nopeesti ulkomuistista jos mietin :)

Anniina (Ei varmistettu)

Hahaha ei juma! Oon aina halunnu koittaa tota :DD Tää toi kyllä ihanasti hymyn huulille aika huonon päivän päätteeks :).

Haha toi video! :DD näyttää ihan hulvattomalta!

Joanna (Ei varmistettu) http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com

Mä en kestä tota videota :DD

Eerika (Ei varmistettu)

Hahah, nii hauskan näköistä! Pitää itsekkin kokeilla jos sattuu tulemaan mahdollisuus! :D

kristel (Ei varmistettu)

Hahah! :D illan nauruista kiitos! ihana toi sun pomppiminen takas kehiin :D mäki haluun!!

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

AHAHAHAHHAHA :DDD ihan huikea toi video!! Näytätte niin hauskalta kun pompitte! :D Oon kans aina halunnu kokeilla tuota, mutta en oo vielä koskaan päässy testaan :D

Laura (Ei varmistettu) http://www.lillinelamassa.blogspot.fi

Hihhih, mä en voi lopettaa nauramista :D Tosta videosta sai ainakin päivän naurut! :D

Emmi L. (Ei varmistettu)

Ihana video! Repeilin ihan totaalisesti kun katoin :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Sofia (Ei varmistettu)

Eikä mikä video! En kestä :DD Kiitos päivän nauruista heti näin aamutuimaan, ootte Jarskin kanssa molemmat niin symppiksiä!

EmJei (Ei varmistettu)

Et ollut ainoa joka nauroi! HAHHAHHA! Näyttää niin hauskalta mutta katsellessa voi kyllä myös tuntea sen painon.. Voin vaan kuvitella mikä keveyden tunne kun saa ton puvun hemmettiin!

annika (Ei varmistettu)

Heipsan!

Haluaisin kysyä noista sun ripsenpidennyksistä. Sen verran tiedän, että käytät Xtreme lasheseja, mutta mua kiinnostaisi kamalasti missä käyt ne huollattamassa täällä Suomessa ollessasi? Yritin käyttää hakua, mutta en löytänyt vastausta.. Sun ripset on aina niin kauniit :)

Hankin itse ensimmäiset ripsenpidennykset tässä kolme viikkoa sitten eräästä hoitolasta Helsingissä, jota oli kovasti kehuttu muutamassa blogissa ja keskustelupalstalla, mutta petyin aika pahasti. Muutenkin jännitin näitä ripsiä aika paljon. Tilat siellä olivat sotkuiset, pölyä joka paikassa ja jotenkin epäammattimaisen näköiset, ja heti ripsienlaiton jälkeen muutama ripsi jo roikkui rumasti (eivät ole siis nuo Xtremet). Monta ripseä on irronnut ilman sitä omaa ripseä siinä mukana, eli siis ilmeisesti ne on ollut huonosti liimattu/liima on ollut huonoa? Ja osaa pidennyksistä ei ole liimattu tyvestä vaan keskeltä kiinni, jolloin ne välillä eksyy ikävästi silmää tökkimään!

Oon ihan pulassa tän asian kanssa, enkä tiedä enää mihin uskallan mennä näitä korjauttamaan.

Ihanaa festarikesää Anna ja kiitos ihanasta blogistasi! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä käyn Hehkussa Annalla huoltamassa, ja ehdottomasti suosittelen nimenomaan Xtremeja, aina on ollut ammattimainen palvelu mulla ainakin :)

Elisa (Ei varmistettu)

ei, en kestä xD nauran vieläki tota videon alkua :D:D pakko päästä itekki kokeilemaan joskus :D

inna (Ei varmistettu)

Yritin tässä töissä _vaivihkaa_ kattoo tän videon mutta ei hahaha vedet silmissä nauran täällä ääneen :DDD

Juulia (Ei varmistettu)

hahahha nauroin varmaan koko videon läpi, vaikkei mitään ääniä ees kuulunut :D haluun myös!!

Miina (Ei varmistettu)

Heei voisitko tehdä videopostauksia?:)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, harkinnassa on itse asiassa videoviikko :)

NN (Ei varmistettu)

hahahahahahahahahahahahahaahh, mä kuolen.. toi on niin hulvatonta!! ite en oo vielä päässy kokeileen, vaikka on pitäny jo monta kertaa mennä, aina vaan seurannu sivusta :D

Jeppis (Ei varmistettu)

Onhan toi hulvatonta ja siitä syystä sitä piti mennä kokeilemaan ruississa. No, nyt on sit neljä viikkoa kaunis kipsi jalassa, kun kaatumisen yhteydessä jäi jalka kropan alle. Au au auuuuu! Olkaa varovaisia, Oli muuten sama jäbä ohjaamassa ku teillä...

Anna (Ei varmistettu)

Voi eiiiii!! Paljon tsemppiä :(

Kommentoi