Breakfast moments

Mä rrrrakastan aamuja, kun ei tarvitse mennä minnekään aikaisin, ja voi vaan nauttia rauhassa aamukahvista, aamupalasta ja siitä, että saa olla kodissaan, josta tykkää valtavasti 🙂

IMG_7944 IMG_7940

Rakastan Lontoossa asumisessa sitä, että kaupasta saa aina tuoreita marjoja, ympäri vuoden. Mustikoita ja vadelmia tulee popsittua joka päivä aamupalaksi ja usein myös illalliseksi 🙂 Lemppariaamupalaksi onkin muodostunut kuppi teetä (Suomesta raahattua Keisarin Morsianta tietenkin) ja gourmet jogurttia vadelmilla ja tuoreilla passionhedelmillä 🙂 Gourmet jogurtti valmistetaan jotenkin eri tavalla kuin normaalit jogurtit, ja se on niin pehmeetä ja hyvää, ettei paljon muuta jugua tule kotiin raahattua..

IMG_7891

Aamusta tekee täydellisen muki makukahvia, päiväki lähtee sitten käyntiin kunnolla! 🙂

IMG_6610 IMG_6607 IMG_6606 Mä oon välineurheilija ihan joka asiassa, ja tarviin jonku kivan muistivihon muistiinpanoille. Töiden tekeminen on paljon kivempaa aloittaa kun on ”nahkainen” superkaunis käärmekuosinen kultareunainen muistivihko, johon piirrellä ylös tärkeitä juttuja ja tehdä listoja. Bongasin tän alle kympillä yhdestä kirjakaupasta, ja sen jälkeen on menossa jo toinen samanlainen.

IMG_7861-001

Leikkokukat piristää asuntoa ja tuoksuu ihanalle työpöydällä 🙂

IMG_6636

Ja kun työnteko käy tylsäksi, niin voi kokeilla uutta kameran linssiä kuvaillakseen maitoviiksiä 😀

IMG_6687-001

IMG_6758IMG_6720

Olin pohdiskellut pidempään sitä, että kaipaan mun kahden peruslinssin oheen objektiivia, joka olisi hyvä sisätiloissa ja joka olisi mahdollisimman valovoimainen. Miljoonat keskustelupalstat läpiluettuani tulin siihen tulokseen, että mun Canonin 7D runkoon loistava ja melko edullinen ratkaisu on Sigman 30 mm 1.4 aukolla. Hintavertailua suoritettuani huomasin, että syystä tai toisesta Sigman ja Canonin linssit on paljon halvempia Australiassa kuin Euroopassa ja tärkein ostokseni Australiasta olikin kyseinen lisäys mun kuvauskalustoon 🙂

IMG_6703-001IMG_6700

IMG_6763

Nyt ois vuorossa Lontoo-päivä vierailulla olevan kaverin kanssa, lempiraflaa ja vähän shoppailua! Palaan illalla asukuvien merkeissä!

Ihanaa viikon alkua ruudun toiselle puolen!! 🙂 

Kommentit (25)
  1. Toi on niiiin totta, että muistiinpanoja on paljon kivempi tehdä kauniiseen vihkoon jollain ihanalla kynällä. Aina kun mulla on opiskelumotivaatio kateissa, suuntaan jonnekin kirjakauppaan ostamaan ”motivaatiokyniä” ja ”motivaatiovihkon” ja kyllä opiskelu taas maistuu, kun saa kaivaa sen ihanan kauniin vihkon esiin ja kirjottaa siihen!

    1. Hhahah, niinpä! Mulle ainakin toimii 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *