Burgundy goes paisley

Mungolife

Huphei!

Mitä kuuluu? Mä oon jotenki kauheen maanisella tuulella ollu nyt pari päivää, en tiedä mistä johtuu. Melkeen menee jo yli. Tai tiedättekö sen tunteen, kun juo kolme kuppia kahvia putkeen ja sitten sydän hakkaa vimmatusti ja koko ajan on jotenki sellanen on the edge -olo. Meitsillä on nyt ollu sellanen ihan ilman kahvia jo pari päivää. Vois jo toi pääkoppa rauhottua.

Yksi positiivinen asia tässä on se, että oon saanu ihan hirveesti aikaseks muutaman päivän aikana. Esimerkiksi pudottamaan mun läppärin kolmen metrin korkeudelta....

Mun toissailtainen Facebook-statukseni, olkaapa hyvät:

"Tässäpä päivän tarina. Tule kotiisi. Aseta laukkusi tasanteelle rapun eteen. Josta se putoaa metallihärvelille. Jonka välistä läppärisi putoaa n. 3 metriä tilaan, jonka ainoa ovi on muurattu umpeen sisäpuolelta. Tutkiskele asiaa hetki. Jaaaaa sitten odottele tunnin verran hitsaajaa, joka tulee ja sahaa auki metalliosat, että pääset ujuttautumaan (mahdollisesti peräti mahdutkin vielä) 0,5 m leveään tilaan hakemaan ko. laite. Joka on 100 % varmasti hajalla. Ja voit vaan rukoilla, että kovalevy ei ole. KOSKA OLETHAN NAINEN, ETKÄ OLE KOKENUT TARPEELLISEKSI SITÄ VARMUUSKOPIOIDA NOIN VUOTEEN! Kuuluuko oma tyhmyys kotivakuutuksen piiriin? Ja millaisia korvausvaateita voin saada, kun asiaa tutkiva vakuutustarkastaja nauraa itsensä kuoliaaksi tässä hommassa. Seriously. KUKA muu tällä planeetalla on kykenevä tähän...

Mä EN ainoastaan löytäny Englannin vittu ainoata kohtaa, jonne ei ole muuta pääsyä ku perkeleen remontti. Mutta mä tiputin mun koneenikin sinne. Needless to say, maksan nyt sitten itteni kipeeksi tästä operaatiosta ja mun kovalevy on varmaan hajalla. 

Ei siinä mitään. Kaipailinkin uutta läppäriä. EN NÄIN."

Tässä välin, pyytäisin aplodeja. Tosiaan tulin himaani ja päätin nappaa vielä nopeasti tripodin kanssa asukuvat.. Jaaaaaaa, no, ei menny ihan nappiin. Tutkittiin ton mun viereisen rapun, joka sattuu olemaan hotelli, respatyypin kanssa koko se rakennus, ja todettiin, että katos perkele, ovi, joka näkyy ulkopuolelta katsoessa, on muurattu sisäpuolelta umpeen no milläpä muulla ku betoniseinällä. Ainoa option oli siis ulkokautta tilaan pääseminen. Tässä välin näytän teille kuvamateriaalia aiheesta...

Jaaa tarkkasilmäiset sieltä bongailee sitten läppärin!

Eipä siinä mitään. Tummanpuhuvat pilvet laitto actionia tähän naiseen, nimittäin elättelin toiveita siitä, että kovalevy ei tossa kilahtanu hajalle, ja että vielä olisi toiveita pelastaa tiedosto, vaikka olin varma, että kone itse on tuusan nuuskana.

Googleen hakusanoiksi emergency + welding + London, ja sitten löyty yks lafka. Jonka työntekijää suostuttelin lisämaksulla, että tulisi after hours hoitamaan tän asian. Sitten venailinkin himassa seinille hyppien tunnin verran, että mikä tuomio sieltä tulisi. Tyyppi tuli paikalle, sahasi auki ton metallihärvelin, totesi kuivasti, että toi mesta ei todellakaan ole "ladya" varten, ja kapusi sinne itse. (Kiitos kaikille korkeemmille voimille tästä) Sitten hieman hitsailua ja homma siinä. 200 puntaa kiitos ja näkemiin.

Ei siinä. Olin jo valmis lähtee Applelle kiikuttaa laitetta.. Kunnes ei ollut tarvetta. Joo, se on naarmuilla ku mikäki. Mutta pelittää täydellisesti edelleen!! Kyllä Omppu vaan kestää! ♥

Mun on ollu tarkotus vaihtaa tästä 13":sta Airista 11":een, mutta saapa nähdä paljonko löytyy ostajahalukkaita, kun tätä koristaa nyt kunnon vauhtiraidat :D

Siitä seikkailusta selvittiin sitten ihan semisuosiolla, joten nyt on vielä ainakin läppäri, joka pelittää ja toimii. Toivottavasti en ihan heti keksi uusia seikkailuja sille, on rahalle nimittäin parempaakin käyttöä :D Eilinen meni tiukasti kouluhommia tehdessä ja yliopistolla pyöriessä. Sainpa takaisin viime termin businessraportin, ja vahva B sieltä taas kilahti. Mikä onki aika helvetin hyvin, jaksoin nimittäin keskittyä siihen aika heikosti. Inhoan Exceliä ja kaikkea siihen liittyvää. Sen jakson, eli Fashion Analysisin, arvosana tulee 60 % tosta rapsusta ja 40 % kokeesta, jonka tulokset pitäisi tulla tänään. Jännittävää. Mulla loppu aika kesken todella pahasti siinä, mutta toivotaan, että se mitä sain scribblailtua paperille, riittää.

Enemmän kyllä odotan sitä, että saan mun kulttuuri/historialliset opinnot esseen takaisin. Yleensä ku musta tuntuu, että ei toiminu ollenkaan, niin saan hyviä arvosanoja, ja ku tuntuu, että meni hyvin, niin on huonoja. Nyt on hyvä fiilis siitä esseestä, eli saan varmaan D:n... Sitä saa odotella vielä ensi perjantaihin asti, mutta toivon parasta.

Tästä tulikin mieleeni, että onko teillä kiinnostusta lukea joku mun kouluaine täällä? Tai siis toki vihaajat varmasti ihan into piukeena kuola valuen etsii sieltä kaikki pilkkuvirheet, joista voidaan sitten keskustella seittemällä eri keskustelupalstalla siitä, miten paska enkku mulla onkaan, ja miten mun isi, joka on siis vähintäänkin öljymagnaatti, koska en suostu kertomaan tulojani 60 000 ihmiselle, on selkeästi maksanut mut tonne kouluun... Mutta siis teillä rationaalisilla ja kivoilla lukijoilla, onko mielenkiintoa aihetta kohtaan? Paljon aina kysellään mun opinnoista, ja ajattelin, että jonku esseen voisin täällä näyttääkin ehkäpä :) Eli ku mä saan tosta mun stiletto-esseestä jonku D-, hautaan sen jonneki syvälle arkistoihin, ja unohdan ees kysyneeni teiltä tällasta...

  • Farkut / jeans, Zara
  • Bleiseri / blazer, Mango
  • Saappaat / boots, Zara
  • Huivi / scarf, Mango
  • Toppi / top, Nelly.com
  • Laukku / bag, Chanel

Huh, tulipas tähän vanhat kuvat kuvitukseksi. Nää nappailtiin just ennen ku lähettiin Vivven kanssa reissuun, ja on unohtunut julkaista :) No, parempi myöhään kun ei millonkaan?

Tolla asulla melkeen varmaan pärjäis nyt Suomessa jo ilman päällystakkia, vai onko siellä kelit yhtään parantunu? Täällä on nyt paistellu aika hyvin, ja eilen tarkeni kaupungilla hyvin pelkissä baltsuissa, eikä takkiakaan ohuen neuleen päälle tarvinnut :)

Sellanen asu ja ajatuksia, kommentoikaa vapaasti, mitä mieleen ikinä tulee!! :) 

Kommentit

Blondie
Project: Sex

"KOSKA OLETHAN NAINEN --"
Very much dislike.

Anna (Ei varmistettu)

Eiks tää oo se yleinen stereotypia? :D

ssatu (Ei varmistettu)

no nimen omaan ja näiden stereotypioiden ylläpito takaa sen, että tasa-arvo kehittyy aina yhtä hitaasti.. mut jatkakaa naiset itsenne vähättelyä, koska jos niin on aina tehty, kannattaa toki jatkaa näin 2000-luvullakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Niin, koska sarkasmin voimin tollasia asioita on täysin epäfeminististä kohdata...

Martsun

Heip! Pienenä huomiona tähän, että "sarkasmin turvin" vitsailtu asia on myös toistoa ja siis sikäli representaatioita (<-joo, ärsyttävä sana!) ylläpitävää.

Martsun

Mutta siis kuitenkin; ei kaikkea aina tarvitse ihmiset ottaa tosissaan :D

a (Ei varmistettu)

Samaa mieltä edellisten kanssa, särähti kyllä korvaan. Miksi feministi vahvistaisi haitallisia stereotypioita edes sarkasmin kautta?

Anna (Ei varmistettu)

Hei hyvää päivää nyt...

Suvppa (Ei varmistettu)

Hahahah, eli mielestäsi pieni huumori ja itseironia oikeasti hidastavat tasa-arvoisuuden saavuttamista? Haluaisitko ehkä vielä miettiä toisen kerran kommenttisi sisältöä; oliko siinä sittenkään MITÄÄN tolkkua? Huumorintajuttomuus on paljon pahempi vaiva, kuin taipumus yleistää (josta ei siis edes ole tässä postauksessa kyse). Hymyä huuleen ja löysää vähän sitä nutturaasi, ssatu.

annimari (Ei varmistettu) http://sisuvoima.blogspot.fi

Heiii, eikö ihmiset osaa lukea rivien välistä ollenkaan ;) - minusta Anna kirjoittaa niin hauskasti ja ihanasti, aina aidosti :)

Moi (Ei varmistettu)

Olisi tosi kiva lukea joku sun koulutehtävä! Sais vähän inspiraatiota noihin omiinkin koulujuttuihin (: Kiva vaihtoehto Applen läppärille vois olla iPad, koska siihen uusimpaan saa ostettua näppäimetkin. Itse ainakin tykkään, mut en oo varma miten se sit sopis sun elämäntyyliin.

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä mä ihan ton 11" airin haluan seuraavaks. Rakastan mun konetta, mutta jos sen sais vielä pienempänä nii perfect!

noora (Ei varmistettu)

Hahaa, olipa Ompulla oikea seikkailu! Toi oli kyllä uskomattoman taitavaa touhua. :D No mutta hyvä, että kone pelittää edelleen. Niin ja olisi kiva nähdä jotain koulujuttuja täällä, jotta pääsisi näkemään millaisia ne oikeasti on. :)

HeliJ (Ei varmistettu)

"Emergency+welding+London" - repesin :) No, kone tuli pelastettua, hyvä juttu!

Anna (Ei varmistettu)

sillä löyty hei!! :D

May (Ei varmistettu)

Eikä, mahtava tuuri sulla. :D Onneksi läppärille ei käynyt mitään! Kai otit jo varmuuskopiot? ;)

Mulla tuli tästä mieleen, että mulla on ollut mun ensimmäinen Apple-tuote ikinä (iPhone) nyt pari vuotta ja YLEENSÄ mulla ei ole tuuria elektroniikkalaitteiden kanssa, eli toisin sanoen kun ne kerran tippuu tai kolahtaa jonnekin, niin kaput.. mutta tää iPhone! Se on esim. tippunut mun yöpöydältä sen sata kertaa, mutta jotenkin kummasti se onnistuu aina hyppäämään tyynykasan kautta sängylle turvaan yms. :D

Ja olisi kiva lukea sun kouluaineita!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, tuttu juttu. Mun edellinen 4S ei hajoa sitten millään :D Sekin on nähnyt ja kokenut aika lailla paljon. Ehjä ja pelittää ku mikäki! :D

Anniina (Ei varmistettu)

Olis tosi kiva lukea joku sun aine! Tarvisin vähän inspiraatiota koulutyötä kohtaan itellenikin... :DD

laiisa (Ei varmistettu)

On kiinnostusta esseeseen!:) Voisitko julkasta kuvan sun läppäristä, ni näkis vähä sitä naarmun määrää? Sitte vois kattoo jos ois kiinnostusta!

Anna (Ei varmistettu)

Viskaa mua postilla meiliin, niin laitan paluupostilla takas :)

Ois ihan mielenkiintosta lukee joku sun koulutehtävä! Näkis vähän et minkätasoista tekstiä saa Englannissa yliopistossa tuottaa ja et minkälaisia arvosanoja sillä irtoaa :)

...Ja oon muuten melkeen satavarma, että tuossa sun kotikadulla sijaitsee hotelli missä asuin viimeksi Lontoossa ollessani, ainakin kuvien perusteella näyttää ihan täsmälleen samalta paikalta. :D Se sijainti oli ihan loistava, käytiin siitä mm. aamukävelyllä Hyde Parkissa jonain päivänä! Jos siis asut siinä, niin ihan huippusijainnilla on kyllä sun kämppä, en yhtään ihmettele että joudut (ja suostut) maksamaan siitä niin tähtitieteellistä vuokraa :D

Nyt on taas ikävä Lontooseen. Täytyy ehkä kesälomalla lennähtää sinne muutamaksi päiväksi :D

Anna (Ei varmistettu)

Hyvin mahdollista, aika samanlaisia rakennuksia tässä on paljon, mutta onhan tää pitkä katukin :)

alisa (Ei varmistettu)

Olis kyllä tosi mukavaa lukea joku sun essee, kirjoitat muutenkin niin hyvin ja mielenkiintoisesti :) itse opiskelen filosofiaa ja esseitä tulee tehtyä enemmän kuin laki sallii... ja vitosia napsuu silloin kun tuntuu että ne esseet on menny päin helvettiä :D sitten kun on sellanen "tää on aika hyvä" -olo niin saakin kolmosen... en tajua mikä siinä on.
Melkein itketti lukea tuota tietsikkahässäkkää, ihme että selvisi toimivana! hyvä niin!!

NAL (Ei varmistettu)

Vois kyllä olla mielenkiintosta lukee joku sun kouluaine!

Tällä hetkellä ku kattoo ulos ni ei kyllä ilman takkia tarkene. :D Vettä sataa ja asteita +4... Ja ihan Helsingissä asustelen. Mutta jos tätä päivää ei lasketa, nii on ollu paremmat kelit :D

ka (Ei varmistettu)

joooo laita stiletto essee tänne!!:) Kuulosti kiinnostavalta kun siitä joskus täällä kai kerroit?

peppilotta (Ei varmistettu)

jos oot oikeasti myymässä joskus appleas niin voin luvata, että ostajaehdokas kyllä löytyy ainakin täältä! pari vauhtiraitaa ei tee ollenkaan pahaa, ainakin niihin liittyy hauska muisto :D

t. köyhä opiskelija, jolla ei oo varaa uuteen appleen vaan sinnittelee 300euron pc:llä, joka hajoo vuoden välein...

Anna (Ei varmistettu)

hei, laitapa mulle meiliä!! :)

jonneli (Ei varmistettu)

:DDD kaiken mun tän viikon toilailujen jälkeen oon jotenkin ilonen etten oo ainoa tunari maailmassa, anteeks :DD Onneks kone toimii yhä! ...uskon myös, että ompuille löytyy aina ostaja, vaikka ulkoinen habitus onkin vähän kärsinyt:D

tässä asussa myös pisti silmään miten kivalta ja raikkaalta burgundy näyttää, yleensä musta nää asut näyttää ummehtuneilta ja tunkkaisilta, enkä siks vieläkään omista mitään burgundyn väristä vaatetta. nyt kyllä muuttui mieli, valkoisen kanssa näyttää just hyvältä!

+ olis supermielenkiintoista nähä joku sun essee tai muu koulutyö. Vaikka saisit D:n ja susta tuntuu että se on aivan paska, niin silti sen on pakko olla ees jotenkuten hyvä, koska en usko että ihan paskimmat sun koulussa opiskelee;D ja niin no, aihe nyt on mun mielestä mitä mielenkiintoisin, joten kyllä kiitos!

Katrij (Ei varmistettu) http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

Huh, onneksi tietokoneesi sisältö säilyi ehjänä! Olisi kyllä mielenkiintoista lueskella joku essee. :)

Reetta (Ei varmistettu)

Ois huippua lukea minkälaisia esseitä kirjoittelet :D

julia* (Ei varmistettu)

Aika lahjakkaasti sää oot ton läppärin kanssa onnistunut.. Ihana hitsaaja kyllä, kun pelasti pienokaisen sieltä :)
Musta olis ainakin kiva lukea sun esseitä, niin näkis vähän minkälaisia juttuja siellä koulussa tehdään. Aiheet ovat varmasti mielenkiintoisempia kuin jollain kirjastoalan tradenomilla :D

K (Ei varmistettu)

Moro Anna. Kysyisin neuvoa kaupoista. Oon tulossa kesäkuun alussa piipahtaa Lontoossa ja mietin, että mistähän vois löytää kivoja biksuja? Jotain semmoisia suht laadukkaita etsisin, mutta ei tarvi olla mitään merkki juttuja tai muita.. Kiva jos kerkiit vastata ja mukavaa kevättä!

Anna (Ei varmistettu)

Victoria's Secretiä ja River Islandia itse suosin :)

ap (Ei varmistettu)

Kai nyt on sitten varmuuskopiot hoidossa? :)

hanskup (Ei varmistettu)

olisin kiinnostunu lukeen sen esseen! jospa se toimis motivaation lähteenä pääsykokeisiin lukemiselle.. :)

Lauraa (Ei varmistettu)

Heitin kerran iPhone4S sängylle ja se päätti pompata siitä paljaalle lattialle.. Näyttö alaspäin ja mä oon sydänkohtauksen partaalla et nyt se näyttö sit hajos ja maksaa ihan liikaa korjata se. No otin sen ja ei jälkeäkää! Se helpotuksen tunne mikä tulee. Omppu kestää! :)

HanKo
Running on Tofu

Ja varmuuskopio on nyt otettuna, joohan? Noista elektronisista vempaimista kun ei oikein koskaan tiä. Kone voi pelittää viel vaikka viis vuotta, mut se pudotus on voinut myös hajottaa jotain, joka aiheuttaa sen, et se tilttaa vähän ajan päästä.

Unski (Ei varmistettu) http://styleofmin.blogspot.com

Go Anna :D Voi mahtavuus, mutta onneksi sait sun koneen takasin!
Ja kyllä ehdottomasti olisi kiinnostusta lukea! Itse olen valtavan kiinnostunut ko. koulusta joten luen intopiukkana siitä kaikki tiedonjyvät ja siihen tai siellä opiskeluun liittyvät jutut :)

Mika (Ei varmistettu)

Anna, nyt _heti_ ota pliis varmuuskopio noista sun koneen datoista. Vaikka kone nyt toimiikin niin se saattaa lopettaa toimintansa hyvinkin yllättäen. Yleensä aina noista tärskyistä syntyy jonkinlainen vaurio. Ilmeisesti tuossa Airissa on SSD-levy. Mikäli ei ole, menee jatkossa käyttö ihan puhtaalla säkällä. Mutta kuten sanoit, uskomattoman kestävä tuo Air on.

Ja mitä epäonneen tulee niin, huh huh! Tsemppiä.

Jennan (Ei varmistettu)

haha tää oli niin traaginen postaus!! oot aika onnekas kaveri kun kone pelittää tuollaisen tällin jälkeen :D

Mytty (Ei varmistettu)

Todellakin kiinnostaisi! Stilettoreportaasi etenkin :D

Ooo (Ei varmistettu)

Hyvä tuuri sulla ton läppärin kanssa!! Mäkin voisin kyllä olla kiinnostunut ostamaan.. Ja hei ihan mahtavaa jos haluut meidän lukijoiden kanssa jakaa sun koulutöitä, tottakai me halutaan nähdä niitä!! :) Jeee! Mukavaa kevään jatkoa Anna!

pipu (Ei varmistettu)

Siis, tää on ihanku the story of my life! mulle kans sattuu ja tapahtuu vaikka ja mitä! mm. tänään onnistuin liimaamaan korviksen pikaliimalla korvaan.... -,- liimasin siihen siis pudonneen timantin kiinni ja löin suoraan takas korvaa! lääkärillä nauratti päivystyksessä.....

heidi (Ei varmistettu)

Aika helmi! Tää piristi mun väsynyttä aamua nyt ihan sikana! :D Voin niin kuvitella, että itselle kävis noin.

Minka (Ei varmistettu)

Näin sen kuvan sillon heti instagramissa ja olin ihan että voooooi ei :D Onneks kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin, nyt varmaan varmuuskopioitkin kaiken ;D

Aivan ihana asu taas kerran, en voi kun ihailla sun tyyliäs! Ihana toi bleiseri, mun pitäis hankkia edes se ensimmäinen perusmusta versio :D Nooh, laskeskelin saavani ihan kivan summan kirpparikasaan laittamista vaatteista, jospa niillä rahoilla sit panostais siihen bleiseriin ja johonkin muuhunkin kivaan!

Ninni (Ei varmistettu)

Heheh, mikäköhän siinä onkin, että ei missään nimessä riitä, että se läppäri tippui sun laukusta ja mahdollisesti meni jo siinä rikki VAAN sen piti tippua kuiluun jonne on mahdotonta päästä. :D se on hieno tunne katsella sitä laitetta siinä ja todeta, että ei en kyllä tuonne millään ylety! :D Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin.

Nimim. Kerran avaimensa tiputtanut hissikuiluun BAARISTA PALATTUA AAMUYÖLLÄ. Noh, naisille sattuu... ;)

elli (Ei varmistettu)

Mulla on kans avaimet meinannu parin sentin rakosesta tippua hissikuiluun vaikka oon asunu hissillisessä asunnossa vasta 3 viikkoa, sitä odotellessa kun ne tippuu sinne oikeesti.. :D

meow (Ei varmistettu)

Oh my.. tosta sun ompun seikkailusta tuli mieleen oman ompun joutuminen kahvin kastelemaksi... Yllättäen ei selvinnyt siitä :D Mutta varmuuskopiot oli napattu ;)

Moiks! (Ei varmistettu)

Olen seurannut sun blogia jo monta vuotta, ja nyt jostain syystä innostuin kommentoimaan. Sun blogista kyllä saa tosi paljon inspiraatiota, you go girl! Mun mielestä on loistavaa, että uskallat yhä uudelleen tehdä postauksia/julkaista kuvia sellaisista aiheista, joista varmasti tiedät tulevan myös niitä negatiivisia kommentteja! Itsekin olen suomalaisena suorittamassa täysin englanninkielistä tutkintoa, ja olisi mahtavaa lukea joku esseistäsi. Ei täydellistä kielitaitoa tai kieliopin hallintaa voi odottaa edes natiiveilta ja aina löytyy ihmisiä, jotka kritisoivat. Keep up the good work, NOBODY is perfect, kateellisista ei kannata välittää! :)

Ssä (Ei varmistettu)

Olis ihan mielenkiintoista lukea sun aine, opiskelen nimittäin itsekin täällä saarivaltiossa, ja olisi kiinnostavaa verrata, millaisella tekstillä teillä saa millaisia arvosanoja. Onhan se toki myös luennoitsijakohtaista, mutta joka tapauksessa.

Macit on kestäviä. Omani nautti pari vuotta sitten kunnon kulauksen Cosmopolitania, ja vielä pelittää!

Pages

Kommentoi