Burgundy goes paisley

Huphei!

Mitä kuuluu? Mä oon jotenki kauheen maanisella tuulella ollu nyt pari päivää, en tiedä mistä johtuu. Melkeen menee jo yli. Tai tiedättekö sen tunteen, kun juo kolme kuppia kahvia putkeen ja sitten sydän hakkaa vimmatusti ja koko ajan on jotenki sellanen on the edge -olo. Meitsillä on nyt ollu sellanen ihan ilman kahvia jo pari päivää. Vois jo toi pääkoppa rauhottua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi positiivinen asia tässä on se, että oon saanu ihan hirveesti aikaseks muutaman päivän aikana. Esimerkiksi pudottamaan mun läppärin kolmen metrin korkeudelta….

Mun toissailtainen Facebook-statukseni, olkaapa hyvät:

”Tässäpä päivän tarina. Tule kotiisi. Aseta laukkusi tasanteelle rapun eteen. Josta se putoaa metallihärvelille. Jonka välistä läppärisi putoaa n. 3 metriä tilaan, jonka ainoa ovi on muurattu umpeen sisäpuolelta. Tutkiskele asiaa hetki. Jaaaaa sitten odottele tunnin verran hitsaajaa, joka tulee ja sahaa auki metalliosat, että pääset ujuttautumaan (mahdollisesti peräti mahdutkin vielä) 0,5 m leveään tilaan hakemaan ko. laite. Joka on 100 % varmasti hajalla. Ja voit vaan rukoilla, että kovalevy ei ole. KOSKA OLETHAN NAINEN, ETKÄ OLE KOKENUT TARPEELLISEKSI SITÄ VARMUUSKOPIOIDA NOIN VUOTEEN! Kuuluuko oma tyhmyys kotivakuutuksen piiriin? Ja millaisia korvausvaateita voin saada, kun asiaa tutkiva vakuutustarkastaja nauraa itsensä kuoliaaksi tässä hommassa. Seriously. KUKA muu tällä planeetalla on kykenevä tähän…

Mä EN ainoastaan löytäny Englannin vittu ainoata kohtaa, jonne ei ole muuta pääsyä ku perkeleen remontti. Mutta mä tiputin mun koneenikin sinne. Needless to say, maksan nyt sitten itteni kipeeksi tästä operaatiosta ja mun kovalevy on varmaan hajalla. 

Ei siinä mitään. Kaipailinkin uutta läppäriä. EN NÄIN.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä välin, pyytäisin aplodeja. Tosiaan tulin himaani ja päätin nappaa vielä nopeasti tripodin kanssa asukuvat.. Jaaaaaaa, no, ei menny ihan nappiin. Tutkittiin ton mun viereisen rapun, joka sattuu olemaan hotelli, respatyypin kanssa koko se rakennus, ja todettiin, että katos perkele, ovi, joka näkyy ulkopuolelta katsoessa, on muurattu sisäpuolelta umpeen no milläpä muulla ku betoniseinällä. Ainoa option oli siis ulkokautta tilaan pääseminen. Tässä välin näytän teille kuvamateriaalia aiheesta…

photo

Jaaa tarkkasilmäiset sieltä bongailee sitten läppärin!

Eipä siinä mitään. Tummanpuhuvat pilvet laitto actionia tähän naiseen, nimittäin elättelin toiveita siitä, että kovalevy ei tossa kilahtanu hajalle, ja että vielä olisi toiveita pelastaa tiedosto, vaikka olin varma, että kone itse on tuusan nuuskana.

Googleen hakusanoiksi emergency + welding + London, ja sitten löyty yks lafka. Jonka työntekijää suostuttelin lisämaksulla, että tulisi after hours hoitamaan tän asian. Sitten venailinkin himassa seinille hyppien tunnin verran, että mikä tuomio sieltä tulisi. Tyyppi tuli paikalle, sahasi auki ton metallihärvelin, totesi kuivasti, että toi mesta ei todellakaan ole ”ladya” varten, ja kapusi sinne itse. (Kiitos kaikille korkeemmille voimille tästä) Sitten hieman hitsailua ja homma siinä. 200 puntaa kiitos ja näkemiin.

Ei siinä. Olin jo valmis lähtee Applelle kiikuttaa laitetta.. Kunnes ei ollut tarvetta. Joo, se on naarmuilla ku mikäki. Mutta pelittää täydellisesti edelleen!! Kyllä Omppu vaan kestää! ♥

Mun on ollu tarkotus vaihtaa tästä 13″:sta Airista 11″:een, mutta saapa nähdä paljonko löytyy ostajahalukkaita, kun tätä koristaa nyt kunnon vauhtiraidat 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siitä seikkailusta selvittiin sitten ihan semisuosiolla, joten nyt on vielä ainakin läppäri, joka pelittää ja toimii. Toivottavasti en ihan heti keksi uusia seikkailuja sille, on rahalle nimittäin parempaakin käyttöä 😀 Eilinen meni tiukasti kouluhommia tehdessä ja yliopistolla pyöriessä. Sainpa takaisin viime termin businessraportin, ja vahva B sieltä taas kilahti. Mikä onki aika helvetin hyvin, jaksoin nimittäin keskittyä siihen aika heikosti. Inhoan Exceliä ja kaikkea siihen liittyvää. Sen jakson, eli Fashion Analysisin, arvosana tulee 60 % tosta rapsusta ja 40 % kokeesta, jonka tulokset pitäisi tulla tänään. Jännittävää. Mulla loppu aika kesken todella pahasti siinä, mutta toivotaan, että se mitä sain scribblailtua paperille, riittää.

Enemmän kyllä odotan sitä, että saan mun kulttuuri/historialliset opinnot esseen takaisin. Yleensä ku musta tuntuu, että ei toiminu ollenkaan, niin saan hyviä arvosanoja, ja ku tuntuu, että meni hyvin, niin on huonoja. Nyt on hyvä fiilis siitä esseestä, eli saan varmaan D:n… Sitä saa odotella vielä ensi perjantaihin asti, mutta toivon parasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä tulikin mieleeni, että onko teillä kiinnostusta lukea joku mun kouluaine täällä? Tai siis toki vihaajat varmasti ihan into piukeena kuola valuen etsii sieltä kaikki pilkkuvirheet, joista voidaan sitten keskustella seittemällä eri keskustelupalstalla siitä, miten paska enkku mulla onkaan, ja miten mun isi, joka on siis vähintäänkin öljymagnaatti, koska en suostu kertomaan tulojani 60 000 ihmiselle, on selkeästi maksanut mut tonne kouluun… Mutta siis teillä rationaalisilla ja kivoilla lukijoilla, onko mielenkiintoa aihetta kohtaan? Paljon aina kysellään mun opinnoista, ja ajattelin, että jonku esseen voisin täällä näyttääkin ehkäpä 🙂 Eli ku mä saan tosta mun stiletto-esseestä jonku D-, hautaan sen jonneki syvälle arkistoihin, ja unohdan ees kysyneeni teiltä tällasta…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Farkut / jeans, Zara
 • Bleiseri / blazer, Mango
 • Saappaat / boots, Zara
 • Huivi / scarf, Mango
 • Toppi / top, Nelly.com
 • Laukku / bag, Chanel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huh, tulipas tähän vanhat kuvat kuvitukseksi. Nää nappailtiin just ennen ku lähettiin Vivven kanssa reissuun, ja on unohtunut julkaista 🙂 No, parempi myöhään kun ei millonkaan?

Tolla asulla melkeen varmaan pärjäis nyt Suomessa jo ilman päällystakkia, vai onko siellä kelit yhtään parantunu? Täällä on nyt paistellu aika hyvin, ja eilen tarkeni kaupungilla hyvin pelkissä baltsuissa, eikä takkiakaan ohuen neuleen päälle tarvinnut 🙂

Sellanen asu ja ajatuksia, kommentoikaa vapaasti, mitä mieleen ikinä tulee!! 🙂 

Kommentit (78)
 1. ”KOSKA OLETHAN NAINEN –”
  Very much dislike.

  1. Eiks tää oo se yleinen stereotypia? 😀

   1. no nimen omaan ja näiden stereotypioiden ylläpito takaa sen, että tasa-arvo kehittyy aina yhtä hitaasti.. mut jatkakaa naiset itsenne vähättelyä, koska jos niin on aina tehty, kannattaa toki jatkaa näin 2000-luvullakin 🙂

    1. Niin, koska sarkasmin voimin tollasia asioita on täysin epäfeminististä kohdata…

     1. Heip! Pienenä huomiona tähän, että ”sarkasmin turvin” vitsailtu asia on myös toistoa ja siis sikäli representaatioita (<-joo, ärsyttävä sana!) ylläpitävää.

      1. Mutta siis kuitenkin; ei kaikkea aina tarvitse ihmiset ottaa tosissaan 😀

     2. Samaa mieltä edellisten kanssa, särähti kyllä korvaan. Miksi feministi vahvistaisi haitallisia stereotypioita edes sarkasmin kautta?

      1. Hei hyvää päivää nyt…

    2. Hahahah, eli mielestäsi pieni huumori ja itseironia oikeasti hidastavat tasa-arvoisuuden saavuttamista? Haluaisitko ehkä vielä miettiä toisen kerran kommenttisi sisältöä; oliko siinä sittenkään MITÄÄN tolkkua? Huumorintajuttomuus on paljon pahempi vaiva, kuin taipumus yleistää (josta ei siis edes ole tässä postauksessa kyse). Hymyä huuleen ja löysää vähän sitä nutturaasi, ssatu.

  2. Heiii, eikö ihmiset osaa lukea rivien välistä ollenkaan 😉 – minusta Anna kirjoittaa niin hauskasti ja ihanasti, aina aidosti 🙂

 2. Olisi tosi kiva lukea joku sun koulutehtävä! Sais vähän inspiraatiota noihin omiinkin koulujuttuihin (: Kiva vaihtoehto Applen läppärille vois olla iPad, koska siihen uusimpaan saa ostettua näppäimetkin. Itse ainakin tykkään, mut en oo varma miten se sit sopis sun elämäntyyliin.

  1. Ei kyllä mä ihan ton 11″ airin haluan seuraavaks. Rakastan mun konetta, mutta jos sen sais vielä pienempänä nii perfect!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *