Burgundy, Tan & Cream

Mungolife

LUNTA. Siis jos me tullaan takaisin eikä Kuopiossa ole lunta, niin suaattaapi pelihousut vähhän revetä kuulkaas. Mut huijattiin tonne sillä lupauksella, että siellä on oikeesti talvi. Sellainen kunnon talvi. Lunta ja valkoista ja mukavaa. Paskat. Tai siis so far ollut aika hiljaista. Oli siellä se vajaa viikko kun näytti oikeesti tosi kivalta. Musta sais kyllä näyttää nytkin kun tullaan takas. Mikään ei oo niin ankeeta ku uuden vuoden aatto lumisateessa. Meidän UV-suunnitelmat on tosi rauhalliset kylläkin, mutta silti. Kyllä nyt perhana pitää jo kunnon talven tulla.

Nämä lumikuvat napsittiin kun oli ihana luminen viikonloppu ja pyörimme kaupungilla nauttien auringosta ja lumesta. Päätinpä kokeilla teidän vinkkejä tähän mun takkiin, sillä kyselin aikanaan loppusyksystä teiltä värivinkkejä tämänvärisen takin pitämiselle. Moni ehdotti kermaa ja burgundya kaveriksi, ja päätinkin niitä kokeilla. Hyvin näyttävät sopivan hei, hyvä te! Tuntui melkein oudolta pukeutua asuun, jossa ei ole jossakin muodossa harmaata tai mustaa. Anoppi itse asiassa viime käynnillä naurahtaen huomautti, että sä taidat Anna tykätä harmaasta. Ehh, no ehkä vähän joo :D Seisoin päästä varpaisiin harmaassa ja kaivoin laukusta jotain harmaata asustetta. Se on mun turvaväri, myönnän.

Tästä Jofaman takista tykkään valtavasti, ja haluankin oppia käyttämään asuyhdistelmiä, joissa musta ja harmaa loistaa poissaolollaan. Uskon, että tämä takki on apu siihen. Joku siellä ruudun toisella puolen ehdotteli vaaleanpunaista ja army-vihreetä, ne ovat seuraava kokeiluni kyllä tämän takin kanssa!

Asun kruunasi tällä kertaa toinen Hennesin pipolöytöni, tällä kertaa peräti aikuisten osastolta. Kympin tämäkin, ja söpö pörrötupsu tässäkin. Olen ehdottomasti pipoihmisiä. En tiedä voiko pyöreäkasvoisuutta sanoa kovin onnekkaaksi, mutta joku näissä mun kasvoissa pelaa hyvin yhteen pipojen kanssa. Naama on yhtä leveä kuin on pitkä, mutta jostain syystä mulle sopii lähes kaikki päähineet. Hatut, pipot, lippiksetkin usein. Näin talvella pipo on myös maailman laiskimmalle hiusten pesijälle ehdoton pelastus. Puhtaat hiukset tuntuvat taivaalliselle, mutta niiden peseminen on aina jotenkin niin tuskaista mulle. Tai ei edes se peseminen, mutta kuivaaminen. Oh dear God. Peset hiukset illalla, niin ne pitää kuivata föönaten ja siinä menee iäisyys tänpaksuisella reuhkalla. Ja jos hiukset jää vähänkin kosteeksi, ne sojottaa joka suuntaan. Peset hiukset illalla ja menet nukkumaan märällä tukalla? Aamulla voikin töiden sijaan hakeutua suoraan Rölli-leffan jatko-osan castingiin. Lisäksi et ole juuri nukkunut, koska tukka tuntuu kylmältä ja nihkeeltä. Ja jos laitat sen nutturalle tai letille, se ei kuivu. Paras vaihtoehto on aamulla pesu ja kuivaus, mut jos herää jo valmiiksi 6 aamulla, niin se klo 5 aamuherätys vain puhtaan tukan takia tuntuu välillä liian mahdottomalta. Pipo pelastaa siis nekin päivät, kun aamulla on uni maistunut, ja illalla föönaaminen ei maistunut :D Oon kyllä oikea oman elämäni prinsessa, ryönäprinsessa.

Tässä varmaan nähdään melkeinpä viimeistä kertaa tuota Givenchyn laukkua asukuvissa. Olen tässä syksyn mittaan harkinnut pientä muutosta asustekaappiin ja parin uutuuden tieltä lähtee sitten muutama vanhempi laukku uusiin osoitteisiin. Tämä lienee yksi niistä, jos vaan haluamaani yksilöä on Arabiemiraateissa saatavilla. Aiemmin esittelemäni Chanel korvaa vaalean Celinen, jolle on jo tulevaisuuden koti tiedossa, mutta myös tämän ajattelin laittaa ehkäpä vuoden alusta myyntiin :) Jos lukijoiden joukossa on mahdollisesti innostuneita ostajia, niin meiliä saa laittaa! Tammikuussa olisi tarkoitus laittaa muutamia tuotteita lisää kirppiksenkin puolelle, mm. Forever Uniquen timanttimekko tulee tarjolle uuteen kotiin. Palataan näihin tuonnempana, ei siitä sen enempää nyt, kunhan tuli mieleeni näitä kuvia katsellessani :)

Mitäs sanotte tästä asusta? :)

P.S. Huomasittehan aamulla ilmestyneen Junkyard-postauksen? Innostuin tästä ajastelusta sen verran, että nähtävästi innostuin pariksi päiväksi laittamaan tuplat :)

Kommentit

Nea (Ei varmistettu)

Ihanan raikas asu!

hansku (Ei varmistettu)

Mä tykkään hirveesti tuosta asusta! Erityisesti tykkään noista burgundiesta housuista. Kaipaan mun samanvärisiä housuja, jotka meni vähän rikki yllättäen :D

Milla (Ei varmistettu) http://Www.moonshapedlittlebox.blogspot.com

Aivan ihania nämä kuvat, upea varsinkin tuo neljänneksi alin kuva! :) Kaunis on laukkukin. ^^

Nanna (Ei varmistettu)

Ei vielä ihan savo taivu :D mut asu tosi kiva!

iina (Ei varmistettu)

Jee ihanaa kuulla et jollain on samoja fiiliksiä hiustenpesusta!! :) Mä kyl usein vaivaudun silti pesemään koska mulla jotenkin se, et onko hiukset puhtaat, vaikuttaa koko fiilikseen. Mutta hankalinta on kun pikapesut ei onnistu kun hiustenpesu vie sen puoli tuntia, että saa varmasti huuhdottua myös hoitoaineet, kuivaaminen 15min ja sit luovutan. Ja märillä hiuksilla jos menee nukkumaan, niille on tehtävä aamulla jotain. Ja mä oon niin aamu-uninen että on tuskaa herätä tuntia aiemmin että voi käydä suihkussa :D mut silti mä rakastan tätä tukkaa.

pinsku (Ei varmistettu)

Julma nainen, kertoo myyvänsä Givenchyn just sillon kun ei itellä satu olemaan mitään laukkusäästöjä käsillä :D oon tota aina kattonut ja ihastellut ja miettinyt, että ehkä joku päivä metsästän itelleni samanlaisen.
No joo, mutta. Asu on kiva ja pipo ihan syötävän söpö! Näissä kuvissa toi hiusten värikin näyttää ehkä kivemmalta kuin koskaan. Tykkään siis!

Ellaa (Ei varmistettu)

Meneeks sulla hiukset helposti takkuun kun on kiharat?:D Mulle tulee aina järkyttävä niskatakku, jota ei meinaa saada millään selväksi.

Mmuksu (Ei varmistettu)

Mua hämää asussa joko housut tai kengät tai molemmat.. Ehkä burgundy on liikaa omaan silmään. Mutta neuleesta oli tarkotus tulla jutteleen. Se näyttää hirmu kivalta ja erityishuomio pitkiin hihoihin! Taas hyvä syy käydä pyörimässä miesten osastolla siis. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Perhana en kestä kuinka söpö asu!!

Olivia (Ei varmistettu)

Siisti asu, tykkään! :)
Oisko sulla mahollisuutta tehä päivitettyä postausta sun laukuista näiden uusien ihanuuksien (chanel boy tulis mullekkin jos olis tarpeeks rahaa!) jälkeen ja kertoa mitä kaikkea olet laittanut kiertoon ja mitä ihanuuksia tilalle? :)
T. Yks laukkuhirmu ;D

Miuku (Ei varmistettu)

Sulle sopii kyllä tosi hyvin myös tuommoiset murrettu sävyt! Ainoa mikä omaan silmään pisti, on meikki. Tosi hyvin sopisi vaaleampi ja raikkaampi meikki tämän väristen vaatteiden rinnalle, varsinkin kun hiukset ovat noin tummat :)

Riga (Ei varmistettu)

Toi neule on ihana! Oletko koskaan ajatellut tehdä "Throwback Style" postauksia, mitä joissain blogeissa näkee? Sun tyyli on (varsinkin värimaailman) suhteen on muuttunut näiden blogi vuosien aikana, joten olisi kiva kuulla sun omia mietteitä viime vuosien asukokonaisuuksistasi.

Tää tuli mieleen kun oon nyt itse viettää Ausseissa välivuotta ja oon selaillut nyt sun postauksia Aussin vuoden ajalta, joista oon löytänyt hyviä vinkkejä esim. ravintoloiden suhteen. Joka tapauksessa sun tyyli Aussi vuoden aikana eroaa nykyisyyden Annan tyylistä paljon, joten olisi huippua kuulla sun omia ajatuksia näistä aiemmista tyyleistä.

Syy kyitenkin miksi nyt kirjoitin oli vaan se, että täytyy ihmetellä kuinka tuntemmattoman ihmisen blogi voikaan vaikuttaa itseeni näinkin paljoa. Olen ollut hieman ahdistunut täällä, lähinnä koskien omaa tulevaisuuttani. Olen nyt vuoden vanhempi kuin mitä sinä olit Australiassa. Suomen hallituksen ottama suunta ja työtilanne Suomessa huolettaa kovasti, mietin kokoajan "tuhlaanko" täällä vuotta elämästäni, kun voisin olla jossain muualla tekemässä jotain "hyödyllisempääkin". Mutta sitten tämä kohta vanhasta postauksestasi suoraan sanottuna hyppäsi silmiini:

"Oon lueskellu vähän blogeja, jotka on unohtunu taka-alalle, ja pohtinu miten erilaista elämää voi viettää samanikäisten ihmisten kanssa. Jollai on vauvoja, joku on raskaana, joku on koulussa, joku on jo uraputkessa, ite oon vähän taivaanrannan maalarina maailman toisella puolella, enkä tiedä missä sitä olisi sitten ensi vuonna.. Mä oon tosi kateellinen ihmisille, jotka on “päättäny”, mitä elämältään haluavat ja tavoittelevat sitä, tai ovat sen saavuttaneet. Toisaalta mietin, että kun se päätös ei ole omalle kohdalle osunut, niin sillekin lienee syynsä… Ehkä se mun “juttuni” on vaan vähän monimutkasempi ja aukee mulle vasta joskus. Henkistä kasvamista, henkistä kasvamista. Tässä teemukiani halaillessa kaipaan mun Iittalan Satumetsä-mukiani ja mietin miten ihanaa olisi istuskella nyt vanhempieni terassilla nauttimassa syysauringosta (mitä sitten jos siellä salee sataa nyt)..."

Siis toi kuvastaa jotenkin täydellisesti mun mietteitä nyt (jopa toi kuinka ihanaa olisi istuskella vanhempien terassilla). Tosta tekstistä sain kuitenkin ns. rauhan sisälleni. Kun nyt katsoo kuinka sinun elämäsi on muuttunut noista vuosista ja mitä olet saanut aikaan, niin turha on huolehtia. Kyllä elämä vie ja ohjaa eteenpäin, toivon että minäkin löydän oman juttuni. Nyt on vain minun henkisen kasvuni aika. :)

Joten kiitos Anna, et varmaan uskokkaan kuinka monen elämään olet vaikuttanut tekstiesi kautta näiden vuosien aikana. Vaikka seurasin blogiasi jo tuon Australian vuoden aikana, niin nyt vasta tuo teksti osui ja upposi. Kaikkea hyvää sulle ja mukavaa joulua ja uutta vuotta! :)

Kommentoi