Busy bee

Mungolife

Heissulivei!

Huhh, olipahan taas päivä eilen :)

Jumitin eilen luennolla semitylsistyneenä. Meillä on aina torstaisin urasuunnittelu-luennot, ja ne on enemmänki niille, jotka pitää vaihtovuoden tai työharjoittelu-vuoden kolmantena vuonna. Omiin suunnitelmiin se ei kuulu, joten toi on vähän turhauttavaa välillä. Onneks käsitellään aika paljon ostamista ja muuta siinä samalla, niin jotain sieltäkin sentään tarttuu mullekin.

Positiivinen asia oli se, että tehtiin ostamiseen liittyvä pikainen matikan koe, ja sain siitä täydet pisteet. Jesh! Suurta onnea aiheuttanut yksilösuoritus tänään oli kiva alku loppupäivälle. Sain keksittyä mun esseiden aiheet, joten pääsen aloittamaan niitä tässä lähipäivinä kunnolla. Suuntasin koulusta suoraan mittailemaan meidän tulevaa asuntoa. Me allekirjoitettiin nyt se asuntosoppari, asunto on varmasti meidän ja munkin asunto on jo vuokrattu seuraavalle. Mun viimeinen päivä täällä on 4. marraskuuta, mutta sain tänään kuulla, että tuo meidän asunto vapautuukin jo aiemmin kuin piti, mikä on aika kiva, koska aikataulu tulevina muutamana viikkona on aika tiukka.

Nimittäin...

Sain tuossa vähän aikaa sitten meiliä, jossa kyseltiin haluaisinko bloggaajamatkalle tutustumaan Singaporeen. Ai haluanko!? Tuntu ensin taas vähän epätodelliselle lukea sähköpostia, jossa minut on kutsuttu yhteen lempikaupungeistani, hyvässä porukassa ja samalla noiden päivien ohjelma näyttää aika mainiolta. Koska matkaa tarjottiin alkuun "ehkä mahdollisesti" -meilillä, niin en oikeen osannu ajatella tuota vielä. Tuossa viime viikolla kun kolahti lennot sähköpostiin, niin pakkohan se oli uskoa :) Mä lähen tosiaan ensi keskiviikkona reissuun, ja en malttaisi odottaa!! Ihanaa. Ohjelma vaikuttaa ihanalta, ja pääsee näkemään kaupunkia ihan eri tavalla, kun on koko ajan opastettua actionia. Parasta parsaa ja sitä rataa.

Saatiin just tänään tietää meidän Singaporen hotelli. Nice! Olin ihan yhtä hymyä kun googletin sen kuvat. Silleen "ooookeeii, tuolla mä asun kohta viisi päivää." Seuraava ajatus olikin, että ei vitsi miten mahtavia asukuvia tuolta varmaan saa :D Onneksi ihana Julia tulee matkalle mukaan, niin voin sitten piinata häntä. Vaikka mä aika paljon matkustankin, niin kyllä aina pieni ylimääräinen luksus matkustamiseen on vaan niin ihanaa! Itse yleensä yrittää katsoa mahdollisimman edulliset lennot, ja kivan, mutta edullisen hotellin. Nyt kun pääsen lentämään maailma parhaaksi valitulla lentoyhtiöllä, Singapore Airlinesilla, ja majoittumaan tuollaisessa lukaalissa :) Ihanaa! Arjen SUURIA luksusasioita ♥

Mun kaveri Suomesta tulee tänään illalla Lontooseen ja lähtee tiistaina, joten tulee olee aika haipakkaa, kun pitäisi jossain välin itsekin pakata :) Kun kerroin tästä matkasta mun tutorille yliopistolla, niin sain heti vapaata luennoista noille kolmelle päivälle, jotka joudun olemaan pois koulusta. Meillä onneksi osataan arvostaa tällaisia verkostoitumismahdollisuuksia ja ylipäätään arvostetaan opiskelijoiden uraa, ja pyritään auttamaan eteenpäin :) Arvostan kovasti meidän koulua sen takia, että sen lisäksi, että meidän yliopistolla on mahtavat suhteet moniin brittiläisiin kauppoihin ja yrityksiin, niin saadaan aina hyvin tukea opintoja tukeviin tapahtumiin ja asioihin :)

Tulen takaisin Singaporesta aamulla 29. päivä, ja samantien saan hypätä muuttolaatikoiden pakkaamiseen. Me saadaan muuttaa asuntoon näillä näkymin 29.10, joten kiire tulee :D Aion pakkailla vähän jotain tässä jo valmiiksi, mutta onneksi muuttoaikaa on viikon verran. Tänään tilasin jo uuden sängyn valmiiksi tuonne uuteen asuntoon.

Olin eilen käymässä asunnolla, hieman mittaamassa kaikkia seiniä jne, niin osaisin hieman suunnitella huonekalu-asioita jne. Sain vihdoin päätettyä, kumman makkarin otan :D Annikahan antoi mulle vapaat kädet valita, kumman makkarin ja kylppärin haluan. Oon tässä miettiny pääni puhki, mutta kun molemmat yhdistelmät on niin mahtavia, niin meinattiin jo heittää kolikkoa. Kokoeroa niillä ei ole nimeksikään, 0,3 m2, joten kyse enemmänkin siitä, haluanko leveämmän ja lyhyemmän huoneen omalla isolla suihkukylppärillä. Vai pidemmän ja kapeamman, kylpyammeella varustetulla kylppärillä, joka on käytävällä. Päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. Piirtelinkin sitten kaksi tuntia eilen pohjapiirroksia, tai lähinnä miten saan kaikki huonekalut mahtumaan sinne. Keksin keinon ja nyt odotan todella innoissani muuttoa :)

Olin taas ihan fiiliksissäni siellä uudessa kämpässä. IIIIISO keittiö, tiskikone, lattialämmitys, isot ikkunat, paljon valoja. Ihana ihana ihana. Ei oikeen kumpikaan malteta odottaa muuttoa sinne. Tulee olemaan aika tuskainen muutto, koska ti, ke ja to mulla on koulua ja meillä on torstai-illalla vielä tyttöjen kanssa Halloween-kemut tiedossa. Eli siinä pitäisi jotenkin välissä pakata kaikki loppuun ja sitten vielä siirtää uuteen kämppään. Onneksi tämä asunto on mulla vielä 4.11 asti, koska...

... jep. 1. päivä lennän Suomeen aamupäivällä. Koulusta on vapaata, ja Suomessa yksi työtapahtuma perjantaina, niin suuntaan Helsinkiin kahdeksi päiväksi, ja tulen aamulla 3.11 takaisin.

Sairasta vauhtia saa siis taas painaa. Suomeen pitää mennä sitten uudestaan 7.11. Tai no okei, pitää ja pitää. 7.pv haluan mennä Suomeen, nimittäin mulla on Biffy Clyron loppuunmyydylle keikalle liput 8. pv Suomessa, joten otin siihen sitten viikonloppuvapaan Suomeen. Huhh huhh. Kyllä tää tästä vielä jotenkin :)

Ja koska tollasen muuttourakan jälkeen kaipaa pientä lomaa, niin oon päättäny, missä vietän joululomani. Mun oli tarkoitus mennä Buenos Airesiin frendin kanssa, mutta koska hän ei pääse töiden takia, niin päätin tehdä poikkeuksen, ja käydä paikoissa, joissa olen jo ollut. Vaikka kovasti haluaisinkin nähdä lisää uusia paikkoja, niin joululomalla tie kulkee...

Mun sydämeni vieneeseen Perthiin ja perinteisesti Balille. Meri on siellä jo silloin, jote tästä tulee mahtava matka! :) Nooniksen kanssa pari päivää sitten juteltuani Skypessä pari tuntia ja päätökseni vahvistui :) Rakastuin Perthiin niin tulisesti viime vuonna, että on ihana mennä sinne taas pitkästä aikaa. Pääsen nauttimaan yhteistä aikaa Nooniksen kanssa, pääsen moikkaamaan C:tä ja muita kavereita. Oon vähän pohtinut, että saattaisin lentämään samalla Sydneyyn moikkaamaan muita kavereita. Kelit on +30, joten en valita :D Meillä on joululoma 4.12-5.1, joten ajattelin lähteä melkein heti kun koulu loppuu ja varmaan olla peräti joulun yli. Ensin reilu viikko Ausseissa ja sitten loppuaika Balilla Merin kanssa seikkaillen. Nyt kun oon päättänyt mun makuuhuoneen (asia vaati paljon aivotoimintaa..) voin siirtyä seuraavaan firstworldprobleemiin, eli siihen, mitkä päivät olen reissussa. Toisaalta ei kiinnosta olla Euroopassa kylmällä talvella mitenkään liikaa, toisaalta tekee mieli olla perheen kanssa joulu. Tällä hetkellä vähän mietin, että tulen Suomeen joulun jälkeen ja sitten Uutena Vuotena voin ottaa takaisin perheen kanssa syöpöttelyä ja lahjojen jakamista.

Huhh, sellasia suunnitelmia lähiaikoina. Kiireinen loppuvuosi, selkeestikin :D

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aah mitä matkasuunnitelmia! Vaikka kiirettä varmaan tulee pitämäänkin :) Nauti matkoista! Itse odottelen joulukuista Milanon matkaa ja huhtikuussa oon päättänyt lähteä Roomaan.

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ihania reissuja myös sulle :)

Emmii (Ei varmistettu)

Huh kuulostaapa kiireiselta loppuvuodelta! Mutta innolla odotan postauksia uudesta kampasta ja reissuista! Ihan mieletonta etta pystyt reissaamaan ja tekemaan noin paljon :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Katri (Ei varmistettu) http://loveleave.blogspot.com

Heii, ihan mahtavalta (vaikkakin kiireiseltä) kuulostaa sun syksy!!!! Oon itekin menossa Balille 18.12.-8.1. Singapore Airlinesilla ja siinä välissä Perthiin 23.-28.12. Merille oon jo kommentoinukin kun se yritti keräillä suomityttöjä yhteen, ois mahtava nähdä ja vaikka krebailla!

Anna (Ei varmistettu)

Noniiin, siellä sitten ehdottomasti törmäillään! :) Mullakin on sun meili, että jahka saan päivät lyötyä lukkoon ja liput ostettua, niin saan sitten ton homman eteenpäin :) Voidaan sitten tarkemmin sopia :)

anni (Ei varmistettu)

huh, ihan hiki tuli tässä itsellekin sun aikataulua lukiessa :D

Anna (Ei varmistettu)

Kieltämättä :D

Huhhuh, mua rupes ihan silmissä pyörimään kun luin tota sun aikataulua :D ihanaa, pääset singaporeen. Meidän tuttavapariskunta asuu siellä ja meidän on pitäny mennä sinne tapaamaan niitä mutta lennot on niin kalliita ja matka tuntuu niin kauheen pitkältä. Ajattele, joulu on tulee taas! Huhhuh kun aika menee nopsaan..

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä ihana paikka! :) Ja joo, kauheeta :D

ama (Ei varmistettu)

heei! oon lähössä maanantaina viikoksi perthiin! onko jotaki vinkkejä mitä siellä ehottomasti kannattas tehä ja nähä? :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kannattaa lukea noi mun vuoden 2012 Perth-postaukset :)

Dee (Ei varmistettu)

Ahh, aivan ihania lomakohteita! Ite puoliksi Balilainen ja siellä mentiinkin viime vuonna naimisiin:p Mukavaa lomaa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Perth ja C. Eikö pelota? :D

Anna (Ei varmistettu)

No pelottaaKO :D Valtavasti :D

heidi (Ei varmistettu)

Hui sentään tuota sun menoa! Mahtavaa, että on noin paljon siistejä juttuja, mutta toivottavasti muistat vähän hiljentää ja levätäkin välillä, että jaksat. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä jaksan :)

ellu (Ei varmistettu)

Uteliaisuudesta kysyn, että paljon sulle kertyy finnairin niitä pisteitä suurimpiirtein vuodessa? Että kertyykö niitä niin paljon ikinä että niillä sais ostettua lennot? huh on mullaki kysymykset...

Anna (Ei varmistettu)

Ahmmm, oiskohan niitä jotain 30 000 per vuosi kertynty :D Kyllä niillä yleensä jotain saa maksettua, ei kyllä mitään hulppeita matkoja :D

Johku (Ei varmistettu)

Mäkin meen singaporeen, tosin vasta hiihtolomalla :D vähän jännältä mut makeelta näyttää toi hotelli, me ollaan ritz carltonissa (maailman parhaat sängyt <3)

Anna (Ei varmistettu)

Ohhh, kivaa :)

Riikka (Ei varmistettu)

Hei. Koetko huonoa omaatuntoa kaikesta tuosta lentomatkustamisesta, ja sen aiheuttamista haitoista ympäristölle? Kiinnostaako sinua ympäristöasiat ja millaisia valintoja teet ympäristön hyväksi? En kritisoi, haluan vain haastaa sinut miettimään asiaa.

Anna (Ei varmistettu)

Koen. Mutta samalla tiedostan, että yritän tehdä hyviä valintoja aina kun vaan voin, ja lentäminen on mun se iso paha, kuten toisilla yksityisautot tai tupakoiminen. Mun työn tärkeä osa on lentäminen, joten edes osan matkoista perustelen itselleni sillä.

elliina (Ei varmistettu)

Ihanalta loppuvuodelta kuulostaa:) Sillon on taottava kun rauta on kuuma.. Jos olisin sä: nuori ja sinkku, en miettis hetkeekään ettenkö mennä viheltelis hirveellä kyydillä. Aina tulee se aika ku kerkee lepää, mutta tollaisia tilaisuuksia matkusteluun tulee seuraavan kerran eläkkeellä.

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin <3

Maria (Ei varmistettu)

Moikka! Onko Suomessa jotain samankaltaista koulua tai alaa, kun mitä opiskelet siellä Lontoossa?:)

Anna (Ei varmistettu)

Aalto-yliopistolla on jotain samanhenkistä, mutta tuota ei ole :)

neli (Ei varmistettu)

Haha aika hauskaa! Mekin laitettiin just talo myyntiin, ja mulla on kohta muutto edessä ekaan omaan kämppään. Sit mä myös oon menossa tonne Helsingin Biffy Clyron keikalle, ja helmikuussa lähen Balille :D Aika samanlaisia suunnitelmia!

Anna (Ei varmistettu)

No kieltämättä! :)

Tiiaanna
cake & copper

Matkustelu on kyllä paras tapa tuhlata rahat ;) Ensi viikolla pääsen itsekin jo Lontooseen, jipii! Erityisen innoissani olen, koska täällä on tällä hetkellä lunta maassa...

Anna (Ei varmistettu)

Jeee :) Täällä tarkenee vieläkin nahkatakilla kevyesti :D Muuten tulee kuuma :D

Eeva (Ei varmistettu)

Oi siistiä tuo aussi-juttu! Ite oon täällä just reppureissaamassa ja oispa hauska jos sattuisitki kävelemään ohi tai jtn :D tosin Australia on nii valtava maa, että millähän todennäköisyydellä tääki tapahtuis... Mietin just ite että mitähän sitä jouluna hommaa kun yleensä ollu aina Suomessa perheen kans kylmän talven keskellä ja nyt tää vuosi sitte täällä lämmössä! Hassua :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, no Perthissä ja Sydneyssä mua voikin sitten bongailla :)

sz (Ei varmistettu)

Mulleki kelpais noi sun matkat. :D

Jotenkin tän kuluneen viikon aikana on tullut tunne, että mieluusti ottaisin pienen irtioton arjesta koulun ja erään ihmissuhdeasian takia. Siihen ei vaan oo aikaa juuri nyt opiskelun ja työharjoitteluiden takia. :/ No joulun aikaan on kolme viikkoa lomaa, joten eiköhän tää stressi viimeistään silloin helpota. :)

Anna (Ei varmistettu)

Silloin vaan jonnekin kauas pois, se auttaa aina, ainakin hetkeksi :)

Anna (Ei varmistettu)

Anna, tää on taas niin sua! Tuli heti sun tatuointi mieleen " Live for now, forget forever" oot aina menos Koka suuntaan! Muistathan silti välillä levätä ettei käy hassusti <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo, onhan toi etelässä hengailu loppujen lopuksi aika levollista :)

Eveeliina (Ei varmistettu)

Ensiksi, kuin jees että tää kommentointi nykyään muistaa s.postin ja nimimerkin niin niitä ei tarvi aina erikseen kirjottaa :) Tosi hyvä! Ja sit toiseks, oon vähän innoissani noista siun matkoista :D Toki hiukan kateellinenkin, mut en vaan malta oottaa niitä postauksia jota sit saadaan :) ootko muuten ajatellut että voisitko joskus tehdä jotain lontoo postausta? Tarkotan siis esim.kuvia lontoosta ja jonkinnäkösiä vinkkejä paikoista joista itse tykkäät :) Tietysti sitten joskus kun aikaa liikenee, koska kieltämättä näyttää aika hektiseltä sun loppuvuos hahha. Miusta ois vaan kiva nähdä jotain fiilistely kuvia Lontoosta, kun oon ihan menettänyt sille sydämeni

Anna (Ei varmistettu)

Jes, kiva kiva :) Teen kyllä siis Lontoo-postauksia, ja oon hirveesti täydentänyt nyt kuvakansioita erilaisilla Lontoo-jutuilla, että saisin ne postaukset uloskin joskus :)

Hemppe (Ei varmistettu)

Tuo teiän kämppä vaikuttaa ihan luksukselta, kelpais itsellekin (varsinkin tuo lattialämmitys, nimimerkillä puutalokaksiossa asuva). :) Ja nyt mun matkakuume taas kasvoi, pitänee tosissaan harkita jotakin äkkilähtöä lämpimään kun tuo talvi näemmä tänne Suomeen on kovaa vauhtia tulossa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep, kannattaa karata jonnekin :D Eihän tota talvea jaksa kukaan :D

Kaisa (Ei varmistettu)

Ihanaa, Perthiin menet :) Luin nimittäin juuri tuossa pari päivää sitten vanhoja postauksaisi ja ajattelinkin että millonkas menet Australiaan tapaamaan kavereita.. varsinkin C:tä :D

No, mukavaa matkaa / matkoja :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, joo saas nähdä mitä siitäkin tulee taas :D

Susannn (Ei varmistettu)

Vau kuulostaapa mahtavalta (vaikkakin kiireiseltä) loppuvuodelta :) Tuo hotelli Singaporessa vaikutti kuvien perusteella niin upealta ja erilaiselta, että siitä olisi kiva nähdä sitten lisää ihan oma ottamiasi kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

On kyllä ihania suunnitelmia :)

Marina (Ei varmistettu)

Oon ite asunut Singaporessa monta vuotta nuorempana ja toi hotellin sijanti on kyllä kiva, mutta ei mikään luksushotellin tasoa, ihmettelin jo aikanaan että miksi se sinne laitettiin kun tosi luksushotelli kyseessä.

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa, no toivottavasti on kuitenkin kivalla paikalla :)

Myös Anna (Ei varmistettu)

"Meillä onneksi osataan arvostaa tällaisia verkostoitumismahdollisuuksia ja ylipäätään arvostetaan opiskelijoiden uraa, ja pyritään auttamaan eteenpäin"

Tämä kommenttisi jäi vähän ihmetyttämään. Miten tämä Singaporen lomareissu auttaa uraa ja verkostoitumista?

Anna (Ei varmistettu)

Mä olen Singaporessa erään PR-toimiston kutsumana, ja täällä on seitsemän muuta bloggaajaa, Singaporen turismiyhdistyksen edustajaa, ja ko. PR-yrityksen edustajaa paikalla. PR-alalle tähtäväänä sanoisin, että tässä on oikein hyviä verkostoitumismahdollisuuksia :) Kyseessä kun ei tosiaan ole lomareissu, kuten postauksessakin käy ilmi :)

Pages

Kommentoi