Bye bye Helsinki!

Mungolife

Nyt on Finnairin kyydissä 53 kiloa omaisuutta ja tämä ruho, nokka on sumusta ja vastatuulesta huolimatta kohti Lontoota ja pisintä taukoa pois Helsingistä hetkeen. Yksikään ym. kiloista ei tietenkään sisällä yhtäkään grammaa läppärin laturia, mutta onneksi kotona on extra. Harmi vaan että tämä lento menee näillä näkymin siis peukaloita pyöritellen.

No mutta, nyt siivet kohti Lontoota, huomenna blogin puolella jännittäviä uutisia!! :)

 

Kommentit

Hennuu (Ei varmistettu)

hei! mistä olet hankkinut kuvassa olevat matkalaukut? mitä hintaluokkaa ovat? kestävä ja hyvä? :) matkustusta tiedossa, tarvitsisin tilavan matkalaukun johon mahtuu minun sekä kahden lapseni vaatteet ja tavarat, ettei aina tarvitsisi raahata matkassa useaa pienempää laukkua.

Anna (Ei varmistettu)

Luepa tuo ylempi teksi matkalaukuista :)

fondel (Ei varmistettu)

No nyt on magee asu !!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Miuauu (Ei varmistettu)

Tyylikäs lentoasu!

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Maria (Ei varmistettu)

Hei ois kiva kuulla mitä mieltä oot lentoyhtiöistä Finnair vs British Airways? Lennät vissiin paljon Finnairilla, näin oon käsittänyt :)

Anna (Ei varmistettu)

Finnairilla on musta uudempi kalusto ja on muutenkin Euroopan sisällä paras lentoyhtiö. Myös maailman turvallisin lentoyhtiö :) Eli Finski :) Finskiltä saa myös enemmän pisteitä jos on Finnairin kortti ja siellä on suomalaiset lentoemännät :)

Kommentoi