Canada Goose in the closet

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Partioaitan kanssa* 

Ulkomailla asuessa kylmät talvet kirpein pakkaskelein olivat vain muistoissa ja välillä jopa haaveissa. Nyt kun elämä toi Kuopioon ja tänne olisi joksikin aikaa tarkoitus kotiutuakin, pakkaskelit tulevat toivottavasti olemaan talviajan arkea. Takkeja lämpimänä pysymiseen löytyy vähän joka lähtöön, mutta yksi oli vielä toivelistallani, sellainen kanadalainen lämmittäjä. Canada Goosea olin katsellut jo ennenkin, mutta se ei tuntunut niin älyttömän tarpeelliselta hankinnalta Helsinkiin saati Lontooseen. Täällä parhaimmillaan -31 asteen koputellessa mittariin, totesin, että nyt on tarve kyllä käytännölliselle parkalle.

Päädyin sitten Matkuksen reissulla Partioaittaan sovittelemaan Canada Gooseja, ja ihastuin ikihyviksi. Vaihdettuani oman parkani Canada Gooseen, ensimmäisenä ihastuin keveyteen. Canada Goosen parka on ihan naurettavan pehmeä ja kevyen tuntuinen päällä. Vähän kuin olisi untuvapeittoon kääriytynyt.

Tein tarkempaa tutkimusta merkistä ja takeista, ja olin vaikuttunut. Partioaitan avulias myyjä myös kertoi, että takki on säänkestävä, mutta sitä ei pidä suojata millään. Tämä johtuu siitä, että takki on niin tiheään ommeltua kangasta, että se kestää veden ja tuulen ilman mitään kalvoa. Silmäni löysivät Expedition-takin, ja ihastuin malliin täysin. Vaikka Canada Goosella on naisellisempiakin malleja, niin minä ihastuin tähän paksuun ja jopa äijämäiseen takkiin, jossa on niin paljon isoja taskuja, että sinne saa lähes koko omaisuuden ja koiranpennunkin tarvittaessa. Arvoin kokoja pitkään ja hartaasti, mutta lopulta päädyin isompaan kokoon. Ei niin, että takin alle olisi koskaan tarvetta kovin paksuja vaatteita ja kerroksia pukea, vaan enemmänkin siitä, että tämän muhkeus muistuttaa oikeasti peittoon kääriytyneenä olemista. Aika ihanaa talvella.

Totta kai tilaamani koon saapuessa Partioaittaan, oli -30 asteen pakkaset enää muisto vaan ja nämä suojakelit iskivät jo päälle rytinällä. Ajattelin jo, että uusi takki on ihan liian kuuma näille keleille, mutta väärässähän mä olin. Vaikka takki on suunniteltu kestämään -30 asteen kylmyyden, ei se ole yhtään liian kuuma nytkään! On aina ihanaa, kun on vaate, joka pitää kylmyyden loitolla, mutta joka ei hiosta lämpimässä. Kaupassa käynnit sun muut ovat nimittäin aina todella inhottavia, jos ulos varautuu -30 asteeseen ja sisällä paahtuukin elävältä.

Blogissa on ollut nyt viime aikoina paljon keskustelua eettisestä tuotannosta ja eläinten oikeuksista. Jos tutustutte tuotteisiin tarkemmin, huomaatte, että Canada Goosessa on eläinperäisiä tuotteita, hanhen untuvaa ja villikojoottien karvaa. Miksi untuva on niin paljon mitään muuta parempi? Miksi kannattaa suosia siis tässä tapauksessa eläinperäistä tuotetta? No koska eettisesti kerätty untuva on ekologinen, allergisoimaton, kierrätyskelpoinen ja maatuva lämmöneriste. Ja miksi sitten kannattaa suosia sitä ahh-niin-mielipiteitä-jakavaa aitoturkiskarvaa? Ääriolosuhteisiin suunnitellussa takissa oikea turkisreunus hupussa keskeyttää kylmän ilman virtauksen kasvoille, ja synnyttää lämpimän ilman pyörteen kasvoille. Aidon turkiksen kanssa tämä toimii varmasti myös äärimmäisen kylmissä olosuhteissa, toisin kuin tekoturkis. Tärkeintä on varmistaa, että eläinperäiset materiaalit on tuotettu eettisesti ja ekologisesti.

Toiminnassaan Canada Goose on sitoutunut valmistamaan eettisiä, kestävän kehityksen tuotteita ja tätä Canada Goose myös edellyttää kaikilta alihankkijoiltaan. Lisää Canada Goosen periaatteista sekä eläinperäisten matskujen käytöstä voi lukea sekä Partioaitan, että Canada Goosen sivuilta.

On siis lähestulkoot itsestään selvää, että Canada Goosea saa Suomessa Partioaitasta. Partioaitan tärkeänä kulmakivenä kun on toimia kestävän kehityksen hyväksi ja toiminnassaan huomioida luonnon ja elämän hyvinvointi kaikessa. Partioaitta toimii The Fenix Way -toimintaohjeen mukaan ja punnitsee aina toiminnassaan ympäristövaikutuksia. Näin ollen yrityksen tavoitteena on myydä laadukkaita, ajattomia ja pitkäkestoisia tuotteita. Lisäksi yrityksen tuotteita on merkitty “Vihreämpi valinta” -merkillä, jotta asiakas pystyisi valitsemaan helpommin ekologisimmat tuotteet.

Untuvatuotteiden kohdalla Partioaitan toimittajat ovat vakuuttaneet kirjallisesti, että lintuja on kohdeltu eettisesti hyväksyttävällä tavalla eläinsuojelulakeja noudattaen ja Partioaitan untuvatuotteiden untuva tuleekin AINA elintarviketuotannon sivutuotteena. Missään Partioaitan tuotteissa ei myöskään käytetä turkista, jotka on kasvatettu tai metsästetty pelkästään turkiksen vuoksi. Myös Partioaitan nahkatuotteet ovat peräisin elintarviketeollisuuden sivutuotteena tulevasta matskusta.

Partioaitta noudattaa eettisyyden periaatettaan kokonaisvaltaisesti aina muovipusseja myöten, ja tämän huomaa myös liikkeissä paikan päällä kaikessa, jo ihan liikkeen visuaalisesta ilmeestä lähtien. Olen erittäin otettu siitä, miten asiantuntevaa porukkaa Partioaitassa oli apuna, kun takkivalintaa tein, ja vaikka ehdin jo vilkuileman Fjällrävenin untuvatakkeja, niin Canada Goosen sovituskokemus oli niin unohtumaton, että päädyin siihen.

Oma takkini on tosiaan Expedition-mallia, joka on yksi Canada Goosen perinteisiä malleja. Näin helmikuussa voi untuvatakin hankinta tuntua monesta todella kaukaiselta, kun kevät on korvilla, mutta itseäni kyllä lämmittää (varsin kirjaimellisesti) ajatus siitä, että ensi viikon pakkasilla on tämä maailman mukavin ja muhkein takki suojana. Tänä vuonna Canada Goosen untuvatakit ovat lentäneet hyllyiltä hirveää tahtia, ja siksi suosittelen tulevaakin talvea silmällä pitäen hankkimaan omanne ajoissa.

CANADA GOOSE coat
NELLY.COM jeans
ELLOS boots
CELINE bag
CELINE sunglasses
H&M sweater

Itse olen saanut niin mielettömän hyvää palvelua Partioaitassa, että suosittelen kyllä lämpimästi kaikille muillekin. Partioaitta oli minulle varsin tuntematon kauppa ennen mieheni kanssa seurustelua, mutta nyt siellä tulee piipahdettua harva se kerta. Miehelleni se on vähän kuin minulle Chanelin liike. Vastustamaton. Tuollainen oman elämänsä ninja kun on. Vaikka Canada Goosen ja muidenkin merkkien tuotteita on saatavilla muualtakin ja nettikaupoista, suosittelen lämpimästi kaikille Partioaittaa. Hyvän palvelun lisäksi pienillä valinnoilla voi varmistaa, että omat eurot jäävät pyörimään mieluummin Suomeen. Mikä on tässä talouskriisissä aina askel oikeaan suuntaan.

Tuen siis mielelläni suomalaista yritystä, jolla on hienoja periaatteita ja mahtava asenne myös asiakaspalvelussa :)

Mitäs tykkäätte mun Expeditionista ja asusta? :) 

Kommentit

Heli (Ei varmistettu) http://variallergia.blogspot.com

Minusta on ihan mahtavaa, että tuot blogissasi esille näitä eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita! Nämä arvot ovat itsellenikin tärkeitä ja taidanpa käydä tutustumassa kyseiseen merkkiin heti maanantaina Partioaitassa, sillä todella kylmän pitävä takki minulta vielä puuttuu.

Anna (Ei varmistettu)

:) Tässä on kyllä niin älyttömän lämmin, ettei tosikaan, suosittelen :)

Johanna (Ei varmistettu)

Mullakin toi on just toi sama takki samassa värissä ja on kylllä ihan paras! Ps. olen jo pahoillani kommeteista mitä tuut saamaan tässä postauksessa GC:n epä-/eettisyydestä :D vaikka kuinka yrität kertoa en usko että kaikille menee perille :dD

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oli pakko laittaa samantien kommenttienvalvonta takaisin päälle, sillä useimmiten nämä turkisten ja untuvan perään touhottajat näkevät vain jotain propaganda-kuvia, jotka eivät liity yritykseen mitenkään, ja sitten huutavat turkisonmurhaa kaikesta ja kaikille :D Jotenkin hirveän naiivia.

Mun mielestä paras esimerkki tässä on Canada Goosen edustajan lausunto, jossa hän on todennut PETAan liittyen:
“We understand PETA’s concerns and we respect the right of people to choose not to wear fur, however, we know PETA does not respect our ethical, responsible use of fur so further conversation won’t be productive.”

Näissä turkis/eläinasioissa ihmiset unohtavat, että jokaisella on oikeus olla ostamatta / käyttämättä näitä tuotteita. Mutta jokaisella on myös oikeus käyttää LAILLISESTI tuotettuja tuotteita, jotka on hankittu laillisesti ja rahalla kaupasta. Jokaisella on myös oikeus harjoittaa laillista elinkeinoa.

Olisi hienoa käydä asiasta rakentavaa keskustelua, mutta valitettavasti tämä eläinten oikeuksia puoltava osa tuntuu lähes aina lipsuvan sen rakentavuuden ja järkevyyden nurjalle puolelle, ja unohtavan että eläinten lisäksi myös ihmisillä on oikeuksia. Jo yllä mainittujen lisäksi mm. harjoittaa elantoaan (kuten bloggaamista) ilman kunnianloukkauksia tai haukkumista. Tämän takia en tule sallimaan blogissa asiasta keskustelua, joka ei ole faktoihin perustuvaa tai rakentavaa :)

Aino (Ei varmistettu)

"Hyvän palvelun lisäksi pienillä valinnoilla voi varmistaa, että omat eurot jäävät pyörimään mieluummin Suomeen." - Tiesithän, että Partioaitta on vuodesta 2011 ollut ruotsalaisomistuksessa? Partioaittaan laitetut eurot tuskin erityisen pitkään pyörivät Suomessa. Partioaitan kilpailijan, Scandinavian Outdoor Oy:n sen sijaan omistaa Lounais-Suomen Partiosäätiö, joka nimensä mukaisesti tukee lounaissuomalaista partiotoimintaa.

Itse äänestän jaloillani parhaan palvelun perässä, ja Partioaitassa palvelu voittaa Scandinavian Outdoor Storen mennen tullen asiantuntevuudellaan. Mutta jos rahojen jääminen Suomeen on ykkösdraiveri, ei Partioaitta ole oikea osoite.

Anna (Ei varmistettu)

No siis kyllä, yritys on ehkä ruotsalaisomistuksessa, mutta työllistää ihmisiä Suomessa, maksaa veroja Suomeen ja tukee näin suomalaista yhteiskuntaa. Versus vaikkapa siis joku tuotteen oma nettikauppa, josta ei jää senttiäkään hyötyä Suomeen :)

Ellu (Ei varmistettu)

Minne jäi Makian samantyyppinen takki?:) Ja voin kuvitella tuon palauteryöpyn näissä- ehkä vähän sama, kun koittaa puhua "tosi uskovaisen" kanssa. Usein silloin keskustelussa ei synny mitään vuorovaikutteisuutta vaan heillä oma mielipide jyrää usein kaiken yli eikä kunnon keskustelua saa millään aikaiseksi, vaikka mielenkiintoista voisi ollakin.

Anna (Ei varmistettu)

Ei se minnekään jäänyt :) Käytössä on koko ajan sekin. Se on vaan sen verran lyhyempi eikä aivan yhtä lämmin, että tämä on suuremmassa suosiossa tällä hetkellä arjessa :)

Katie (Ei varmistettu)

Mä haluun sanoo vaan että osa näistä eläinten puolesta puhujista on vegaaneja, jotka kieltäytyy kaikesta eläinperäisestä ruokavalion lisäksi vaatteissa. Untuva, villa, jopa hunaja, kaikki jätetään pois. Vaikka villan tai hunajan saanti ei eläimiä ja hyönteisiä vahingoittaisikaan. Mutta pointtina on se, että vegaanien mielestä on väärin että ihmiset hyödyntävät eläimiä omien halujensa täyttämiseen.
Ja mun pointtina oli vaan kertoa yks näkökulma, miksi osa turkkisten ja untuvan (ja muiden eläintuotteiden) vastustajista on sitä mieltä mitä on :)

Anna (Ei varmistettu)

Vegaanius on valinta, siinä missä tietty uskontoryhmä tai vaikka harrastus. Ketään ei saa pakottaa vegaaniksi, ja vgaaneidenkin pitäisi muistaa, että vaikka he eivät koe eläinperäisten tuotteiden käyttämisen oikeaksi, se on vain heidän valinta. Se ei ole laki, yleisesti ainoa oikea tapa elää tai mitään muutakaan omaa vakaumusta vahvempaa. Jokaisella on oikeus laillisuuden puitteissa omaan moraaliin, mutta sen pitää jäädä nimenomaan omaksi. Emmehän hyväksyisi Suomessa naisen kivitystä seksuaalisuutensa ilmaisemisesta? Joissakin uskonnoissa se on tärkeä osa sitä uskontoa. Mikään uskonto tai vakaumus ei saa nousta toista paremmaksi tai tärkeämmäksi tai oikeammaksi, vaan jokaisella pitäisi olla oikeus omaan.

Minä hyväksyn jokaisen oikeuden olla vegaani. Minä hyväksyn jokaisen oikeuden olla käyttämättä turkiksia. Vielä kun nämä eläinten oikeuksien puolesta puhujat muistaisivat, että minulla on myös ihmisenä oikeus. Oikeus pukeutua mihin haluan ja syödä mitä haluan. Lain antamien raamien puitteissa :)

Meri (Ei varmistettu)

Tiedätkö edes miten niitä villikojootteja sieltä luonnosta metsästetään? Siinä ei ole kyllä mun mielestä mitään eettistä, että eläin on kiinni jossain jalkaraudassa tuskissaan jopa päiviä. Onhan nuo mainospuheet kivaa sanahelinää, jolla voidaan harhaanjohtaa kaikista sinisilmäisempiä kuluttajia, jotka uskovat kaikki mainospuheet eivätkä osaa kyseenalaistaa ja miettiä asioita sen pitemmälle.

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa osaan kyllä kyseenalaistaa ja me opiskelimme Canada Goosesta ihan koulussakin :) Joten väittäisin, että aihe on melko lailla tuttu. Ja kyllä tiedän, jalkaraudoin. En vaan suostu lampaan lailla kulkemaan uskoen kaiken mitä minulle syötetään; siltä toiseltakaan puolelta. Netin voi täyttää kojoottikuvilla ja propagandalla, mutta se vasta onkin sanahelinää, ennen kuin todistetaan näiden yhteys Kanadaan ja Canada Gooseen.

akialoa (Ei varmistettu)

Mulle tulee CG:sta lähinnä vaan mieleen ne jalkaraudoissa kituvat kojootit, joiden kuvia säännöllisin väliajoin tuntuu otsikoissa olevan. Kun perehdyit merkkiin, tuli varmaankin näitä kirjoituksia vastaan? Mitä mieltä niistä olit? Tän kommentin ei missään nimessä ole tarkoitus olla hyökkäävä, itse en ole aiheeseen perehtynyt yhtään enempää mitä olen otsikoissa nähnyt tai tutkinut edes noiden todenperäisyyttä, mutta ihan mielenkiinnosta kyselen kun kuitenkin ilmeisesti vastustat epäeettisiä turkiksia.. :)

Anna (Ei varmistettu)

En ole nähnyt mitään vahvistettua/todistettua linkkiä näiden kojoottien käytöstä Canada Goosen tuotteissa. Useimmiten kyseessä on täysin sekopäistä propagandaa, jolla yritetään tuhota jonkin yrityksen suosio.

Haveaniceday

Mulla kaksi CG takkia, toinen beige ja toinen t.sininen. Tämä sininen on mennyt nopeasti tosi huonoon kuntoon, saumat päästäneet väriä (näytävät tosi kuluneilta) ja hihojen sisäsaumat menivät jopa puhki viime keväänä (olin siis käyttänyt takkia silloin 4-5 kk) tosin lähes joka päivä jäähallilla, mutta siltikin. Vein takin takaisin Stockkalle ja lähettivät maahantuojalle ja takki korjattiin. Beige taasen on edelleenkin lähes uudenveroinen.

Anna (Ei varmistettu)

Oho, no kiva, että korjasivat sen :) Olikohan joku maanantaikappale kyseessä :o

Haveaniceday

Näistä tummista takeista ollut paljon puhetta noilla FB sivuilla kun väri ei jotenkin kestä saumoissa ja tulee jo ekan pesun jälkeen kuluneen näköiseksi (kaikki siis pesset kemiallisesti), toivottavasti ovat saaneet paremmat kangasversiot näihin tummiin takkeihin.

Anna (Ei varmistettu)

Ahaa, hyvä tietää, täytyy tarkkailla tilannetta :)

Sanna (Ei varmistettu)

Saako kysyä, että olitko tämän Canada Goosen saamisessa (yhteistyössä) itse yhteydessä Partioaittaan, vai olivatko he ensin sinuun? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kysyähän saa aina ihan mitä tahansa. Yhteistöiden yksityiskohdat ovat luottamuksellista tietoa, eivätkä ne muutenkaan millään lailla lukijoiden elämään vaikuta, joten en ymmärrä mistä kumpuaa tarve tietää tuota. :)

liinu (Ei varmistettu)

Minuakin tämä olisi kiinnostanut.

Anna (Ei varmistettu)

Ja koska joku asia kiinnostaa jotakin lukijaa niin on ihan OK vaatia jotain luottamuksellista tietoa? :D

Merja (Ei varmistettu) http://deleted

Partiokauppa on myös minulle miehen kautta tuttu. Metsästys , kalastus ja retkeily kun tulivat hänen mukanaan. Joululahjat hänelle on helppo löytää laadukkaista valikoimista. Palvelu on todella asiantuntevaa ja ystävällistä. Täytyy myöntää, että olen myös omat ulkoiluvaatteeni aina pipoista lähtien ostanut sieltä.

Anna (Ei varmistettu)

Joo kyllä itsellänikin on jalat kantanut välillä yksinkin ollessani tuonne tutkimaan kaikkia kivoja talvijuttuja :)

Laura (Ei varmistettu)

Tää ei liity postaukseen mitenkään, mut nauroin ehkä huutonaurua herätessäni joten pakko kertoa;

Näin siis unta tossa viimeyönä että te olitte menossa johonkin gaalaan tms, jossa oli pukukoodina siis iltapuku. Hehkutit ennen iltaa täällä blogissa, että joku yllättävä yksityiskohta tulee puvussa olemaan. No me lukijat jännityksellä odotimme, kunnes gaalapäivä vihdoin koitti. Jostain syystä päädyin sinne samaan gaalaan, ja pääsin näkemään puvun livenä. Se oli aivan upea, merenneitomallinen vedenvihreä puku vihreine kirjailuineen! Sitten käännyit ympäri. Tämä yllättävä yksityiskohta puvussa oli läpinäkyvästä kankaasta tehty "ikkuna" varsin tyköistuvassa puvussa paljastaen koko takapuolesi :DDDD sielä siis juhlit kannikat vilkkuen! Aamulla olin hämmentynyt :D

Anna (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalle asulle :D Mistäköhän moisen saisi :D

an (Ei varmistettu)

Mitä sille Makian (?) takille tapahtui, jonka ostit melko vasta? :o

Anna (Ei varmistettu)

Miksi sille pitäisi olla tapahtunut jotain? Kaapissa ja käytössä on sekin :)

M (Ei varmistettu)

En edes ole sen kummemmin aktivisti, en vain myöskään usko, että a) kukaan meistä asuu noin arktisissa olosuhteissa, joilla turkin käyttöä takissa perustellaan b) kasvisyönnin ja turkin käytön hyväksynnän vertaamisessa on mitään pointtia (koska toinen näistä on selvästi turhempaa) ja c) omat, muille kipua aiheuttavat mieltymykset ja moraalikäsitys lain puitteissa olisivat jollain tavalla hyväksyttäviä syitä kiertää eettisyyttä ja välttää uskomasta jalkarautojen tuskallisuuteen.

Kuten itsekin mainitsit kommenteissa, on jossain maissa naisten kivitys lain mukaan ok, mutta ei se silti minun mielestäni (eikä varmaan joidenkin paikallistenkaan mielestä) näin ole. Ei ihmisoikeusjärjestöjä muuten olisi olemassakaan. Saatika eläinoikeuksia puolustavia, jos epäkohtia ei kenenkään mielestä olisi.

Canada Goosen ongelma on enemmänkin myös toiminnan mainostaminen eettisenä, vaikka eihän se siltä näytä. Voin toki olla väärässäkin, mikäli jalkarautavideot ja -kuvat ovat kaikki feikkiä läppää. Turha kärsimys on turhaa, right? Tuskimpa pelkästään kannanhoidollisista tms. syistä noin moni kojootti joutuu heittämään henkensä ja pääsee siitä seurauksena "hyödynnettäväksi".

Tämän kommentin tarkoitus oli lähinnä herättää ajatuksia ja kertoa omia ajatuksiani, ei syytellä ketään - tähän loppuun lisäyksenä.

Hyvää ystävänpäivää myöskin!

Mindebinde (Ei varmistettu)

"Mitäs tykkäätte mun Expeditionista ja asusta? :)"

Erikoista, että kysyt. Kommentti joka ei imartele kun tuppaa jäämään julkaisematta, vaikka olisi täysin asiallinen.

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä täällä on ihan imartelemattomatkin kommentit julkaistu. Asiattomia ei :)

Oon vanha partiolainen ja sen takia Partioaitta on ollut tuttu jo vuosia. Vaikka rakastankin ihan tavallisia vaatteita ja kenkiä niin on hassua miten Partioaitta saa mussa ihan saman fiiliksen, voisin nimittäin ostaa kaapit täyteen urheiluvaatteita ja retkeilykamaa! :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep, enkä mä ees retkeile :D

Taru (Ei varmistettu)

En ymmärrä näiden ihmisten vouhostusta jostakin turkisreunasta hupussa. Rakastan eläimiä, enkä voisi tehdä yhdellekkään karvapallolle pahaa. Olen aikanani kerännyt kastematojakin jakakäytävältä, ettei kukaan astu niiden päälle. Mutta voin kyllä aivan hyvin pitää takkia, jossa on hupussa turkisreunus ja höyhenet sisällä. Tavallaan se eläin saa niinkuin toisen elämän siinä.
Omistan kolme canada goosee ja olen niihin enemmän kuin tyytyväinen, ihania takkeja Suomen talviin!
-Taru-

Anna (Ei varmistettu)

Jep :)

Martsu (Ei varmistettu)

Apua, en kestä minkälaisia kysymyksiä, "Tiedätkö edes miten niitä villikojootteja sieltä luonnosta metsästetään?". Jessus. Tsemppiä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :D

mariam (Ei varmistettu)

Hei,
mikä ihmisiä vaivaa? Onko oma elämä oikeesti niin tylsää, että pitää etsiä blogia pitävien ihmisten hankinnoista mahdollisia epäkohtia ja käydä "räkyttämässä" niistä kommenttibokseissa ? Aivan kuin olisi joku skaba menossa tyyliin: " Wohoo! Sain bloggarin kiinni epäeettisestä hankinnasta, pisteet mulle!" Onko teillä jokin oma kerho, jossa viikottain raportoitte saavutuksenne? Saako "julkkisbloggarista" enemmän pisteitä kuin "tavisbloggarista"?
Te, jotka käytte kaiuttamassa ilosanomaanne milloin minkäkin asian puolesta: tehkää omat bloginne niin suosituiksi, että tavalliset ihmiset voisivat nähdä teidän osaavan muutakin kuin arvostella toisia! Tai mitä jos, vaikka hankkisitte elämän, jossa ei tarvitse haukkua muita?

Anna (Ei varmistettu)

Aamen :D

Niini (Ei varmistettu)

Itselläni on ollut tuo samainen Goose nyt viisi vuotta ja edelleen kuin uusi. Ja ahkerassa käytössä on ollut kaikkina vuosina, vaikka nimenomaan Etelä-Suomessa asunkin:D Ihan huippu takki, vaikkei olekaan sieltä naisellisemmasta päästä :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mut ei tarvii ollakaan naisellinen, kunhanon lämmin :D

Monaveronika (Ei varmistettu)

Ah teit kyllä niin oikean valinnan! Poikaystävä sponssasi joulalahjarahalla sen verran että sai ostettua oman Gooseni (Trillium parkan) juuri ennen niitä ensimmäisiä kovia pakkasia. Olihan se iso panostus, mutta en ole katunut hetkeäkään! Yhtenäkään niinä -30C päivinä EI PALELTANUT ja alle ei siis tosiaan tarvinnut laittaa edes mitään paksuinta villapaitaa vaan ohuellakin neuleella pärjäsi hyvin. Mallit ovat myös hyvin ajattomia, joten uskon että ainakin oma takkini tulee olemaan käytössä vuosia. Onhan se nyt ekologisestikin kannattavampaa panostaa kerralla kunnon takkiin kuin ostaa joka vuosi pari satasen takkia joita käyttää max. 2 vuotta ja jotka ei edes lämmitä kun pakkanen nousee yli -10C.

Anna (Ei varmistettu)

Jep, tuo on kyllä ihan maailman paras takki :)

Kattis (Ei varmistettu)

Voi kun ihmiset osaisi ajatella tälläisten luonnosta peräisin olevien tuotteiden ekologista puolta. Miksi eläinten oikeuksista vouhotetaan, ja sit ostetaan tekokuituitua josta kertyy valtavat määrät ei luontoon kuuluvaa jätettä ja jonka tuottaminen tekee vahinkoa ympäristölle ja sitä kautta eläimille.

Kommentoi