Cape Town calling

Mungolife

Yksi unelmiani on ollut jo pitkään käydä Kapkaupungissa. En oikein tiedä mistä tämän päähänpinttymän sain, mutta se on jo vuosia ollut mielessäni. Itse asiassa, muistatteko kun aikanaan järjestettiin World Idol joskus aikana ennen ajanlaskumme alkua? Sen voitti se norjalainen poika, joka lauloi U2:ta? No mä ihastuin sillon aika vahvasti Etelä-Afrikan edustajaan ja tutkin vaikka mitä kaikkea tietoa, mitä käsiini maasta löysin. Halu päästä Kapkaupunkiin on ehkä tullut sieltä ja vaan vahvistunut ajan myötä.

Tällä hetkellähän Kapkaupunki tuntuu olevan joku trendipaikka vierailla, ja minä sitten ajattelin tehdä perässä saman kuin muut edellä. Maailmanympärimatkallamme Kapkaupunki jäi pois listalta, koska se ei mitenkään mahtunut matkan varrelle. Nyt kun Annika kaipasi seuraa pääsiäislomalleen ja mullakin oli vapaata vielä yliopistolta, lyötiin suunnitelma Kapkaupungista vihdoin lukkoon. Odotan reissua kauhunsekaisin ja malttamattomin tuntein. Toisaalta en malta nähdä, mikä tämä eksoottinen kaupunki oikein onkaan ja kuunneltuani Julian hehkutuksia kaupungista, on hinkuni tänne vain kasvanut. Toisaalta ulkoministeriön matkustustiedotteesta jää sellainen olo, ettei kaupungista pääse lähtemään ilman, että tulee raiskatuksi tai ryöstetyksi. Mulla kun on vähän historiaan ongelmiin joutumisesta tässä viime vuodelta, niin aika varovaisena siellä varmasti tulee pyörittyä. Olen matkan ajaksi ajastellut postauksia, enkä välttämättä ajankohtaisia postauksia sieltä tee ollenkaan. Niin paljon vielä Dubaista ja Turkistakin kirjoittamatta, ja kaikkia muita postauksia odottelemassa :)

Seuratkaa siis livenä Instagramin puolelta ja tulkaa toki blogiin tän viikon aikana; kaikkea hauskaa oon teille ajastanut!

Ainiin! Ja jos jotakuta houkuttelee ulkomaanmatka (ja let's face it, ketä se ei houkuttelis?!?), niiin suosittelen osallistumaan Rantapallon arvontaan, jossa olisi tarjolla 1000 euron matkalahjakorttia!!

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa reissua teille! Ulkoministeriön jutut aina antavat vähän vaarallisen kuvan matkakohteista, mm. Borneon kohdalla mainitaan että puihin ei kannata nojata, ellei halua käärmeitä putoavan niskaan! :'D

Anna (Ei varmistettu)

HAHAH, okei, eli Borneoon en oo menossa :D

jonna (Ei varmistettu)

upeeta matkaa! itse lähdössä kapkaupunkin ensi vuoden helmikuussa. innolla odotan myös sun mielipiteitä ja vinkkejä kaupungista. matkakuume vaan todennäköisesti kasvaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Miten sä nyt jo tiedät sinne meneväsi?! Mä en ikinä osaa suunnitella noin etukäteen mitään :D

jonna (Ei varmistettu)

mulla on äärettömän ihanat appivanhemmat, jotka vievät lapsensa ja heidän puolisonsa joka toinen vuosi lomalle :) kun 12 henkee lähtee lomalla, niin pitää sopia aikasin aikataulusta.
oltiin toissa jouluna mauritiuksella. oon muistaakseni lukenu, että se on yksi sun unelmakohteista. voin kyllä kympillä suositella. aivan mahtava koko saari! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, noniin, sitten ymmärrän :)

Kabuu (Ei varmistettu)

Nuo sun tekstilliset kuvat on tosi kivoja, mutta tämän postauksen ja edellisen postauksen teksteistä ei tahdo saada selvää :/ Mulla ei oo mitään käryä esim. mitä tuossa ylläolevassa kuvassa lukee sanan "finally" jälkeen.. :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahaa, täytyykin siis vähän miettiä tuon fontin käyttöä jatkossa :D Itse siitä tykkään kovasti :)

J (Ei varmistettu)

World Idol on oikein hyvässä muistissa ja Kurt Nilsen oli se norjalainen! :D Mulla on vieläkin koneella sieltä yks esitys - Ryan Malcolmin He ain't heavy he's my brother (mitä ei näköjään löytyisikään enää mistään netin syövereistä) ja muistan olleeni tosi vihanen kun se ei voittanut :---D oon aina ottanut noi laulukisat ja omat suosikkini niissä vähän tosissani.. ja no musiikin ylipäätään, what can you do.

Mutta siis, oikein ikimuistoista, ihanaa ja turvallista matkaa teille! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, mäki muistan nyt sen voittajan :D Ja kiitoksia! :)

linda (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa mikä voisi auttaa, kun postauksien kuvat ei aina lataudu kännykällä selatessa? Kuvan tilalla näkyy siis pelkkä iso valkoinen neliö. Sivun päivittäminen/lataaminen uudelleen auttaa joskus, mutta ei aina. Onkohan vika vaan mun kännykässä :D ennen ei tällaista ongelmaa ollut, vasta tässä parin kuukauden sisällä enemmän.

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole vain sun puhelimessa. Meillä on ollut jo pidempään ongelmia sivun kanssa, ja niitä tutkitaan koko ajan :/

Kommentoi