"'Cause I've been thrilled to fantasy, one too many times"

Mungolife

SOTIVAT PRINTIT. Näin joskus Pinterestissä kuvan, jossa tytöllä oli punaiset tartan-housut ja leoparditakki. Jotenkin se viehätti mua ihan hirveesti yhdistelmänä, ja päätin kokeilla kyseisten printtien yhdistämistä itsekin. Yleensä mä välttelen kuollakseni kahden eri printin yhdistelmää, ja villein kokeiluni tähän asti onkin ollut raitapaidan ja tartan-huivin yhteen sovittaminen. Nyt päätin repäistä, ja jotenkin hullusti tykkäsin yhdistelmästä. Järki sanoo, että eihän tää voi näyttää kivalta, mutta toisaalta silmä tykkää. Mielenkiinnolla odotan, mitä mieltä te olette yhdistlemästä. Pitkästä aikaa muuten jotain muuta kuin tylsää yksiväristä ja helppoja sävyjä; vähän väriäkin tarjolla. Kaivoin myös punaisen huulipunan meikkipussista tähän hätään. Multa ei tosin koskaan kannata kysyä mikä on sen sävy. Mulla on varmaan 3 eri Yves Rocherin punaista huulipunaa, joiden sävyistä ei ole koskaan minkään valtakunnan tietoa.

Onpas muuten ollut ihana päivä! Postauskin venähti keskyölle, kun on tullut puuhailtua koko päivän jotain. Nukuin tänään pitkästä aikaa ilman herätyskello ja kellotin ihan tehokkaan unimäärän. Mulla oli hirveesti tavoitteita tälle päivälle, mutta aamupäivä meni äitin ja Vivven kanssa skypeillessä ja sain itseni raavittua sängystä ylös vasta joskus yhden jälkeen. Eipä ollut kiire minnekään, nimittäin eilen päättyi koulujakso ja alkoi "joululoma". Hirveesti kouluhommia on nyt tälle kuukaudelle tehtäväksi, mutta päätin aloittaa loman sillä, että viikonloppu on kouluvapaata aikaa :) Siivosin kämppäni lattiasta kattoon, piilotin poikaystävän joululahjan, laitoin kalenterin ajan tasalle ja hoidin laskut ja muut juoksevat asiat. Vasta 17 jälkeen suvaitsin kuoriutua aamutakistani ja käydä asioilla. Viimeiset joululahjat on nyt loppusilausta vaille hankittuna, ja sainpa toimitettua kaikki odottaneet rästihommat jätesäkkien ostosta lähtien.

Mulle on tullu ihan hirvee jouluinto. Mä en yleensä ees oo mikään jouluihminen. Viime vuosi meni joulun osalta Balilla tonttulakki päässä uima-altaassa pomppiessa, mutta tänä vuonna musta tuntuu, että mä alan vähän sekoomaan. Oon jo ostanu jouluun sopivat lautasliinat (ööööömitä) ja paketoinu kaikki lahjat. Tilasin myös eBaysta meille joulusukat, joihin lahjat voi laittaa. Kaikissa kaupoissa täällä valitin, että on hirveän pieniä sukkia, eihän niihin mahdu edes lahjat. Tilasin sitten mittoja katsomatta jumbo-kokoisia sukkia sieltä eBaysta. No ei siinä, Annikalla ja Jennillä ei pitäisi olla mitään hätää jouluasun keksimisen kanssa, ne voi pukea ne sukat mekoiksi. Ne on oikeesti ihan törkeen isoja :D Nyt mun suurin ongelma on keksiä, mihin ne saa kiinnitettyä. Tai miten ne saa kiinnitettyä johonkin niin, ettei jää jälkiä. Vaikeaa on. Joulu on saanu mut jatkuvalle hyvälle tuulelle, mutta kai siihen aika moni muukin asia vaikuttaa :)

Mä olin eilen mun yliopistotutkinnon viiimeisellä luennolla. Meinasin kirjoittaa, että mun yliopistohistorian, mutta sitten tajusin, että saatan vielä joskus lukea jonkun jatkotutkinnon. No anyway, eilen oli viimeinen massaluento, tammikuussa on tiedossa vielä tutoriaaleja tuohon kurssiin liittyen, mutta luennot oli sitten siinä. Ei muuta ku hyvää lopputenttiopiskelua ja onnellista dissertationia mulle. Apua, se valmistuminen on hirveen lähellä jo! Okei, heinäkuuhun on yli puoli vuotta vielä, mutta katoin jo vähän niitä viittoja ja lakkeja valmiiksi. Can't wait. Eipä tota kontaktiopetusta mitenkään hirveesti oo ylipäätään ollu, mutta ihanaa tietää, että se kaikista eniten aivoja turruttava osa, massaluennot, on nyt ohi :)

Moni muukin asia tekee just nyt iloiseksi. Tajusin tänään aamulla, että tässä kuukauden sisällä mä nään kolmea ystävää, joiden näkemisestä on aivan liian pitkä aika. En oo nähnyt Viiviä melkein puoleentoista vuoteen ja nähdään vihdoin tällä alkavalla viikolla. Merin kanssa ollaan viimeksi nähty vuosi sitten, ja häntäkin pääsee näkemään jo parin viikon päästä. Sama homma Nooniksen kanssa. Päästään juhlimaan häitä tammikuussa ja viettämään aikaa mun lempparin ausseistuneen suomalaisen kanssa. Joojoo, se ei ole sana. Ihan sama. Toisaalta mulla on aivan mielettömät ystävät, mutta toisaalta ne vois kaikki asua jossain vähän lähempänä. Skype pelastaa paljon, mutta hitto miten siistiä päästä halaamaan noita kaikkia pian :) Vivvenkin ehdin Suomessa näkemään, kun tanskatar on pari päivää päällekkäin kanssani Suomessa.

Eikä tietenkään mitenkään mieltä madalla se, että poikaystävä tulee huomenna tänne ja saadaan olla kuukauden ajan samassa maassa ja yhdessä. Eipä meillä onneksi hirveän pitkiä taukoja näkemisessä oo muutenkaan ollu, mutta kyllä se laittaa naisen hymyilemään :) Tällä viikolla lähdemme parin päivin piipahdukselle mulle uudessa maassa (tai no tavallaan uudessa) ja sitten onkin tiedossa tuparit ja joulun juhlinta. Meillä sattu käymään niin, että paljon ystäviä on joulun ajan Lontoossa, joten vietämme joulua meillä kotona. Tajusin, että tämä on ensimmäinen joulu, jonka vietän "mun" kotona. Joulut on menny joko perheen kanssa meillä kotikotona tai Ausseissa / Balilla todella epänormaaleissa olosuhteissa. Tää on ensimmäinen ihan tavallinen joulu, jonka viettää kotona. Ja vaikka perhettä ei jouluna näekään, niin tämä omavalitsema perhe on kuitenkin ympärillä ystävien muodossa.

Ootan joulua jostain syystä tänä vuonna samalla innolla kuin lapsena. Ensimmäinen joulu omassa kotona, ensimmäinen joulu poikaystävän kanssa, ensimmäinen jouluni Lontoossa... Okei, myönnän, odotan ihan hirveesti, että poikaystävä avaa joululahjansa. Mun mieli muuttuu joka toinen sekunti siitä, onko mulla maailman siistein lahja sille, vai onko se ihan huono. Tytöt on joutunu kattoo mun seinälle hyppimistä täällä nyt jo hetken aikaa, ja voi että mä haluaisin kertoa teillekin ja kysyä mielipidettä :D Mä rrrrakastan lahjojen antamista. Mä en itse asiassa hirveesti tykkää saada lahjoja, oon siinä samanlainen kuin mun äiti. Äiti ei tykkää saada lahjoja. Kun jotain haluan, mä hankin sen ja jos en hanki, en tarpeeksi sitä halua. En halua, että kukaan käyttää muhun paljoa rahaa, ja sitten taas en tykkää turhasta tavarasta. Mutta lahjojen antaminen... Voi että, se on melkein siisteintä ikinä, kun lahja osuu ja uppoaa! Hirveintä on aina metsästää lahjaa niin, että ei ole mitään ideaa siitä, mitä lahjaksi antaa. Niitä hetkiä mä vihaan. Mä inhoan geneerisiä lahjoja luokkaa kravatti tai joku leffa-DVD. Mun mielestä lahjan pitää olla henkilökohtainen, joku missä on ideaa. Silloin kun on idea, ja sen pääsee toteuttamaan ja näkee, että saaja on oikeesti iloinen lahjasta, voi että, se on maailman paras fiilis!

Sama ku yllätykset!! Yllätykset on niin siistejä! Musta ois ihanaa, jos joku järkkäis mulle esim. joskus yllätysjuhlat. (Mun jokainen ystävä toteais varmaan tähän, että se on vähän vaikeeta ku alan suunnittelee omia synttäreitä aina kolme kuukautta ennen juhlapäivää :D) Mä rakastan yllätyksiä ja itse asiassa tänään onnistuin järkkäämään yhden kivan yllätyksen poikaystävälle tälle alkavalle viikolle. Kuulette varmasti siitäkin pian. Ja jeee, huomenna pääsee hierontaan (saan vihdoin käytettyä Annikan antaman synttärilahja-lahjakortin..)

Pitäiskö mun hei mennä nukkumaan ennen kuin poksahdan kaikesta tästä intoilusta? Taas tällanen päivä näköjään.

Ainiin, kuvat ei oo kuvattu tänään, mutta keli oli tänään ja itse asiassa jo muutaman päivän on ollut niiden mukainen. Rakastan tätä Lontoon joulukuuta, kun aurinkoakin näkee monta tuntia päivässä ♥ Mitä mieltä te ootte tästä asusta? Ymmärrän täysin, jos se on jonkun mielestä aivan kamala, mutta itse jostain syystä tykkään :) Mitäs tuumaatte kahdesta eri printistä noin yleisestikin yhdistettynä? 

P.S. Mun huoneessa tuoksuu marjaisalle kun oon poltellu mun uutta 2 punnan tuoksukynttilää Primarkista. Sekin ilostuttaa mua.

P.P.S. Primarkilla on tosiaan myös koti-osasto, josta saa mun mielestä ihan huikeen hyviä ja kivannäkösiä tuoksukynttilöitä kahdella punnalla. Sellanen pikku vinkki vitonen. Vanilla - coconut ja red berry - jasmine on mun suosikkeja.

Nyt meen ihan oikeesti nukkumaan jo :D

Kommentit

Iirs (Ei varmistettu)

Tykkään tosi paljon yhdistelmästä ja se sopii sulle erittäin hyvin. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sonja (Ei varmistettu)

Ahahah ihanaa positiivisuutta ja intoilua! Tarttuu tänne ruudun toisellekin puolelle. :-)

Asu ei niinkään ole omaan mieleeni. Jotenkin tulee tosta yhdistelmästä mieleen, että joko paita tai housut ovat byjamasta? Tai että kuin olisi unohtunut vaihtaa "päivävaate" päälle, haha en tiedä. Voi johtua vaan noiden vaatteiden mallistakin. Toisaalta sun päällä näyttää kaikki hyvältä — noikin, vaikka itelle byjama-vibat tuleekin!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Toimii kyllä yllättävän hyvin yhdessä noi printit, hyvältä näyttää! :)

Joulussa on kyllä parasta se, ku joku avaa sun ostaman paketin ja sitten näkee, että lahja oli ihan täyskymppi! Mua kiellettiin tänä vuonna ostamasta enemmän ku yks lahja jokaiselle perheenjäsenelle, mulla ku on yleensä tapana vähän innostua niiden lahjojen kanssa. :D Toivottavasti siis noi yhdet lahjat osuu ja uppoo. :)

Anna (Ei varmistettu)

Mutta kun se on niin kivaa, kun sen kuusen alusen saa täytettyä kaikilla ihanilla lahjapaketeilla! Ja mä siis rakastan myös tuota paketoimista! :)

Auringonkukka

Miten sun shoppailulakko on pitäny? Onko ollu helppoa vai vaikeaa? Mä oon nyt ollu puoli vuotta lakossa ja edelleen kaikki hyvin :) voi taivas miten paljon mun vaatekomerossa onkaan vaatteita!! Tuntuu niin hyvältä ja puhdistavalta tehdä tällainen projekti. Ja jatkossakin ostan vain kun on pakko vaatteita/kosmetiikkaa. Nyt jouluna annan lahjaksi vain lahjakortteja hierontaan, akupunktioon, suolahuoneeseen ja kosmetologille sekä olen ostanut eettisiä lahjoja kehitysmaihin. Tuntuu hyvälle!

Anna (Ei varmistettu)

Ihan hyvin itse asiassa, mä teen taas postauksen siitä tuossa kun tulee kaksi kuukautta täyteen :)

Ida (Ei varmistettu)

Ihanan positiivinen postaus, kiva aloittaa päivä lukemalla tätä :) Mun mielestä noi printit käy hyvin yhteen ja toi punanen väri sopii sulle tosi hyvin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) <3

linda (Ei varmistettu)

Voi vitsit miten hyvälle tuulelle tulin tästä postauksesta! Jotenkin sun into tarttuu :D musta toi asu jollakin hassulla tavalla vaan näyttää hyvältä vaikka aluksi jos kuulisin yhdistelmästä se varmasti vaikuttaisi tosi oudolta! Ja aluksi mietin että tohon sopis paljon paremmin.mustat avokkaat, mutta sitten kun jäin kattelemaan noita kuvia niin.älysin että noi beiget tuo tuohon asuun ihanaa raikkautta!;) Ja hei mäkään en malta oottaa mikä se sun lahja sun poikaystävälle on!(emojiapina joka pitää käsiä suun edessä)ihanaa lomaa, muista rentoutua!:)

Anna (Ei varmistettu)

Vitsi, mua oikeesti jännittää ihan hirveesti tykkääkö se siitä :D Ja kiitos, mä tiedän ton tunteen. Toisaalta ei oikein tiedä mitä mieltä olla tosta yhdistelmästä, toisaalta se on jotenkin kivan näköinen :)

Jonna (Ei varmistettu)

Hahah, oli ihana lukea sun tekstiä! Oot niin äärettömän innoissasi, että se tarttui ihan tekstin välityksellä muhun. :D Ei tota voinut lukea ilman, että ois hymyilyt itsekin aivan suu korvissa. :) Aaaah, joulu, kynttilät ja lahjojen antaminen, parasta.

Ja toi asu...mulla jäi jotenkin ristiriitainen olo siitä. :D Toisaalta se on kamala ja toisaalta taas tosi kiinnostava. Mulle ei olisi koskaan tullutkaan mieleen yhdistellä printtejä noin, mutta ihanaa, että sä olet niin rohkea pukeutuja! Saat ideoita heräämään kokeiluillas. :)

Ihanaa joulunodotusta sulle sinne Lontooseen! Oot mahtibloggaaja! Ja tää taitaa olla mun ensimmäinen kommentti sulle...ehkä voisin skarpata, heh.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ehdottomasti aika skarpata siellä päässä! ;) Ihanaa joulunodotusta myös sinne! :)

Laur (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen asu.. En tiedä tykkäänkö vaiko en :D itse oisin ehkä yhdistänyt mieluummin huivin muodossa ja paidaksi jonkun vähän kesymmän :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, se on omituinen, myönnän :)

Sarah (Ei varmistettu)

ARE YOU SERIOUS ? UG-LY !

Anna (Ei varmistettu)

Kylläpä taidan olla. Selvä.

Ella (Ei varmistettu)

Mä tykkään tosta asusta tosi paljon! Ensin luettuani ton yhdistelmän nyrpistin nenääni hieman, mutta nähtyäni noi kuvat mieli muuttu kokonaa, näyttää tosi kivalta:)

Ihanaa, että joku muukin on yhtä innoissaa tulevasta joulusta! Mä oon tänä vuonna keksiny läheisille niiin kivat lahjat, etten malta odottaa, että he saavat ne:D Muutenki joulu on mun lempijuhla, ihan tunnelmansakin puolesta:)

Ihanaa joulunodotusta Anna!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Joo, se on vähän outo yhdistelmä kyllä :) Ja joulu on kyllä jees, ainakin tänä vuonna :)

Ab (Ei varmistettu)

Anteeksi minä olen varmasti tosi tylsä, mutta vaaleat farkut + muu asu olisi ollut ihana. Leopardit housuina ei mun silmään oikein istuneet. Ehkä leopardilaukku olis toiminut paremmin? :) Mutta propsit tietysti rohkeudesta kokeilla!

Positiivisuudessa on saanu täällä jäätyneessä Mordorissa roikkua kynsin hampain kiinni, siitä ei ihan hirveesti oo enää mitään jäljellä. Tappisolut on luullakseni jo evoluoituneet pois silmistä. Nää aurinkoiset kuvat on kuin jostain toisesta, ihanasta maailmasta.. Mutta kohtakohtakohta sentään joulujoulujoulu!!! <3 Jee!

Anna (Ei varmistettu)

Ahahhahahahaha :D Jäätyneessä Mordorissa :D Anteeks, hajosin täällä täysin :D Ja siis täällä on kyllä ihanaa kun on vielä paikoitellen keltaisia lehtiä ja aurinko kyllä paistaa päivittäin :)

Biscotto
Ti porto via con me

Varmaan kenen tahansa muun päällä tää asu olis ollut ihan järkyttävä sillisalaatti mut kyllä sä Anna saat ihan minkä tahansa asun näyttämään hyvältä :) Että kyllä, pulling it off! Piti kysyä että vaikka oot listannut pariin otteeseen sun lempikohteita Lontoossa, niin ootko miettinyt että tekisit jonkunlaisen "72 tuntia Lontoossa" tms tyyppisen postauksen, missä paljastaisit mitä kaikkea itse tekisit vaikka pitkän viikonlopun aikana, missä söisit, missä kävisit drinkeillä...? Luulen että monia Lontoossa vierailevia lukijoita tää vois kiinnostaa :) Terkkuja Skotlannista ja merry christmas!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, sellainen on työn alla :) Jos vaikka ensi viikolla saisin sellaisen tehtyä :) Saattaa tosin mennä ensi vuoden puolelle, nyt on tää joulusesonki ja postaussuunitelma aika täynnä :/

Henni (Ei varmistettu)

Tosi mielenkiintonen asu :) Mun mielestä printit sopii hyvin yhteen. Oot kyllä ihan mielettömän kaunis !

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

maria (Ei varmistettu)

tuo paita ei jotenki kolahda, ja noi housutkin on aika villit :-D mutta toisaalta noi korkkarit vähä hillitsee :) en oikeen osaa sanoa, joku vähän vaaleampi paita ois housuineen ehkä kolahtanu :) mutta kiva tuo on kuitenkin!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, siis kyllähän noihin housuihin moni sopii, mutta halusin juuri tätä yhdistelmää kokeilla :)

tyttönen. (Ei varmistettu)

Haha alkoi naurattamaan, kun luin jouluintoilustasi! Kirjoitin nimittäin omaan blogiini juuri samasta asiasta ehkä kolme päivää sitten ja melkein samoilla sanoilla!! :D en todella ole jouluihminen koskaan ollut ja nyt oon jotenki kääntänyt kelkkani ihan täysin ja koristellut jo kämpän, kuusen ymym. :D

Hei ja asu on tosi hyvä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, en ymmärrä mikä mua vaivaa tänä vuonna :D Kiitoksia :)

Elina (Ei varmistettu)

Voi että, harvoin kommentoin mihinkään blogiin, mutta nyt sun innostunut kirjottelu sai mutkin ihan tajuttoman hyvälle tuulelle! Kiitokset :) Ja asu näyttää hyvältä, pakko myöntää, vaikka yhdistelmä onkin jännä!

Ihanaa joulunodotusta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :) Ja samoin sinne! :)

pinsku (Ei varmistettu)

Oon vähän kahen vaiheilla tosta asusta! Toisaalta se näyttää yllättävän kivalta, toisaalta kyllä riitelee noi printit:D Ei se pahalta ainakaan näytä, sä yleensä onnistut näyttämään hyvältä ihan missä vaan vaatteissa:) Mietin, että toimisko noiden yhdistelmä pienemmissä määrin, mutta päädyin siihen tulokseen, että se riitelis varmaan vielä enemmän, kun printtien sekoitus ei näyttäis noin "tarkoitukselliselta":D (suomen kieli taas vähän hukassa, voiko noin edes sanoa?)

Ihana toi sun innostuminen! Tuli itekin hyvälle tuulelle heti näin sunnuntaiaamuna:) Tollanen positiivisuus on tarttuvaa laatua! Toivottavasti tulee sinne onnistunut joulu ja onnistunut lahja poikaystävälle:)

Tosin, vähän oon ehkä katkera noista Lontoon keleistä. Lähetätkö tänne harmaan loskapaskaiseen Suomeen palan tota aurinkoa??

Anna (Ei varmistettu)

Voi. Mun mielestä ainakin. Eli hyväksytään :D Ja kiitoksia :) Voisin tuoda mukanani silloin 27.12. pariks viikoks? :D Riittääkö se?

Iina (Ei varmistettu) http://www.iinasaarinen.com

Yllättävän kiva tuo asuyhdistelmä! Ja ihanan positiivinen ja iloinen postaus! Tulin itsekin hyvälle tuulelle tätä lukiessa :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Jaana (Ei varmistettu)

Hmmmm....ehkä ihan hintsusti too much tuo yhdistelmä mun silmään....heti aattelin, noissa kuvissa, missä sulla on takki päällä, että pieni pilkahdus tartania takin kaula-aukosta on oikein kiva....Eli ehkä just huivina se tartan olis ollut todella jees tässä yhdistelmässä.

Pisteet kuitenkin räväytyksestä noin yleensä :) Liikaa sitä tulee pelattua pukeutumisessa varman päälle ja ehkä vähän tylsästikin.... Leo-korkkarit on mulla ne räväyttäjät, joita käytin töissä ihan superpaljon viime talvena. Oli jännä huomata, miten moniin väreihin ja kuoseihin pieni pilkahdus leoa kengissä matchas ihan mahtavasti. Sain aina kehuja asustani töissä, kun jalassa oli ne leot :)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, pitäisi harkita kyllä tuon kokeilua tartan-huivin kanssa, saattaisi myös toimia :) Leopardikuosi on siitä hauska, että se toimii yllättävän monen jutun kanssa yhteen, varsinkin pieninä määrinä, kuten juurikin korkkareissa :)

Kate (Ei varmistettu)

SIIS OIKEESTI aivan IHANA asu!!!! Mulla oli näiden clash asujen kanssa niin että ensin inhosin niitä mutta ku niitä näky niin silmä tottu ja nyt oon oikeesti rakastunut <3 jotenkin mieltä kutkuttavasti "häiritsee"(siis sillain kivantuntoisesti) mutta sopii yhteen kuin kerma ja mansikka :) itse käytin vasta samantyylistä asua, tartan pusero samansävyinen miesten kans ja leopardihousut tosin lumileopardi, sopii paremmin noiden sun ruskeiden kans oneks mullaki on kans ruskeet pakko kokeilla tota, rakastan ku printit kivasti riitelee kuitenkn kavereina :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, se on kyllä jännä, miten nopeasti sitä silmä tottuukaan erilaisiin trendi-ilmiöihin, vaikka alkuun niitä vastustaisikin. T. Anna the Tuuliviiri :D

tea (Ei varmistettu)

Mul on vähän sama kun mistä sä tuolla alkupuolella sanoit - jotenki aivot yrittää kertoo et ei toi vaa voi näyttää hyvältä, mutta ei se silti jotenki näytä yhtään nii riitelevältä silmissä ku ehkä pitäis! :D Itse en uskaltais ehkä päälle laittaa mutta huonolta ei näytä :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no niinpä :D Ja kiitoksia :)

Saaga (Ei varmistettu)

Kuulostaa pahemmalta kuin mitä onkaan - oikeastaan aika ihana asu ! Ja ihailen sun rohkeutta pukeutua niinkuin itestä parhaalta tuntuu. Ite mietin aina liikaakin, että mitä muut tästä ajattelee ja miltä mä nyt näytän, ja sen takia tulee sitten käytettyä mahollisimman tavallisia vaatteita etenki koulussa.. :s

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :) Ja hei, mitä väliä muiden mielipiteillä ihan oikeesti on? Ihan niinkuin käytännön tasolla? Mieti sitä ja unohda ne tylsät vaatteet :)

nimbus (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Mun lemppari kaikista sun asuista mitä muistan :) Ihanaa joulun odotusta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja samoin sinne! :)

jedi (Ei varmistettu)

Ei tulisi mieleenkään yhdistää noita kahta printtiä, mutta tää asu kyllä osu ja uppos!! Upea! Ja tosi kauniita kuvia!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

merru (Ei varmistettu)

Ompas kiva asu! Aika villit nuo printit yhdessä mut mun mielestä toimii hyvin :) ja tarttui niin tuo sun innostus, että rupesin ihan kommentoimaan täällä bussissa istuskellessa :D ihana kun oot niin iloinen, kun se välittyy ihan tänne lukijalle asti

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti :) Ihanaa, että pystyin ilahduttaa lukijoiden päivää!

Pages

Kommentoi