Chameleon

Mungolife

Siis tää mun tukka on ihan kameleontti tällä hetkellä! En tiedä enää itekään mitä ajatella tästä reuhkasta. Vähän sellanen Michael Jackson Black or White meininki. "It's brown, it's blonde, it's brown, it's blonde yeeehahhhayyayy". Miettikääpä tätä. Noi ylärivin kuvat on peräkkäisiltä päiviltä! En ole edes pessyt tukkaa välissä. Jaaha. Ensimmäinen kuva alkuillasta, toinen seuraavan päivän keskipäivästä.  Kaikissa kolmessa kuvassa väri on erilainen, kaikissa kolmessa kuvassa kyseessä on tismalleen sama reuhka :D Skidisti persoonallisuusongelma tolla reuhkalla, kun ei itekään tiedä mitä se on.

Livenä tää tukka on mun mielestä täydellisen värinen, tasainen vaaleanruskea, lähimpänä tuota vasemman yläkulman kuvaa. Ei kylläkään niin tumma ihan. Kuvissa se on mitä tahansa blondin ja bruneten väliltä välillä punaisella sävyllä. Nyt oonki juuri matkalla Johannan tuoliin, ku pidennykset alko olla solisluiden kohdalla ja tyvikasvuakin ehtinyt ilmestymään. Otin eilen ennen lähtöämme pidennykset veke ja nyt on laukussa Johannalle neljää eri väristä tukkaa, joista valita. Haluaisin tuollaisen ensimmäisen kuvan värin, joka olisi sitä mielellään jokainen tunti päivästä :D Lähdetään siis tummentamaan noita vaaleita kohtia, laitetaan vähän tummempaa pidennystä joukkoon ja katsotaan minkänäköisenä sitä muutaman tunnin päästä kävelee ulos Hair Designista :) Tosin, pakko sanoa, että odotan vaan ja ainoastaan innolla. Johannan ja Rapunzelin yhteisvoimin mun tukka on näyttäny viimeisen puoli vuotta mun mielestä ihan älyttömän kivalta, joten en usko, että tälläkään kertaa joudun pettymään.

Talvea kohden kaipaan nyt ehkä vähän tummempaa, tuhkaisempaa ja tasaisempaa :) Katsotaan, mitä tapahtuu :) Hauskasti muuten osui noihin kuviin kolme ihan erilaista lookia. Vaaleanpunainen puna, kirkkaanpunaiset huulet ja burgundy look. Mikä on mieleenne eniten?

Ylärivin asukuvia ette olekaan vielä nähneet, mutta worry not, valmistelin niitä koko bussimatkan eilen, joten niitä sykkii kyllä eetteriin tässä lähipäivinä. Illalla tulee vielä syyskuun kaikki asut, joten pysykääs mukana! :) Tuoreita kuulumisia en varmaankaan ennen sunnuntaita ehdi päivittelemään, mutta malttamattomimmat saattaa nähdä vilauksen uudesta tukasta IG:ssä. Ehkä. En lupaa mitään, Helsingin aikataulu on nimittäin todella tiukka nämä pari päivää!

Kommentit

Maria (Ei varmistettu)

Mä niin haaveilen tasaruskeista hiuksista, tai sitten super raidallisista :-D en oiken ole osannut vielä päättää. Mulla punapigmenttiä puskee ihan liikaa latvoista, ja puskee aina enemmän kun värjään ruskealla. Ei vaan oikeen ole muutakaan väriä, mikä miellyttäs silmää :( tykkään paljon noista sun oikeanpuolimmaisista! Kameleonttiväristä:-D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah no siinä onki todellakin vastakohdat sulla toiveissa :D

Laura (Ei varmistettu)

Mun lemppari on noista toi burgundy look vielä kun siihen sais tuon tummemman tukan, sopii todella hyvin sulle. Itsekin kyllästyin vaaleisiin raitoihin pari kuukautta sitten ja värjäytin tasaisen ruskean josta puskee hieman vanhat raidat läpi. Tuli ihanan elävä ruskea syksytukka.

Anna (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä todella tumma look, nimittäin kaikki vaalea on veks :) Tosin te joudutte oottamaan sen näkemistä varmaan hetken, kun mulla ei ole kuvaajaa kokonaiseen viikkoon :(

Piia (Ei varmistettu)

Tummat huulet parhaat! Sun tukka on kyllä niiin ihana. Tilasin sun innottamana sen Hollywood-kihartimenkin, mutta en tiiä saanko sillä ikinä ton näköstä jälkeä aikaiseksi. Laitatko sä tukan latvan sinne klipsin sisään kihartaessa? Musta tuntuu että siitä tulee mulle vaan semmonen hölmö mutka tukkaan. Pliiis tee kiharat videolla :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Jätän joo, ja voisinpa tehdäkin, jos saisin miehen vaikka viikonloppuna kuvaamaan tuon :)

m. (Ei varmistettu)

Ooo, kuin kauniilta tuossa ensimmäisessä kuvassa näytätkään! Hiustenväri näyttää täydelliseltä myös <3 saako kysyä, että mitä sulla on huulissa tuossa kyseisessä kuvassa?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Siinä on Cliniquen sen uuden huulipunan (Pop Lip Colour) sävy Fab Pop :)

m. (Ei varmistettu)

Kiitos! Jospa sopis sävy itellekin. Pitää lähtee testaamaan :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Kommentoi